10 cele mai bune cadre PHP pentru dezvoltatorii web

01.06.2020
Articole și multe altele ... '10 cele mai bune cadre PHP pentru dezvoltatorii web
0 10 мин.

cele mai bune cadre php pentru dezvoltatorii web


În acest articol, vom acoperi PHP și ce cadre să folosim pentru a realiza o dezvoltare rapidă, complexă și profesională a site-urilor web și a aplicațiilor web.

PHP care inițial reprezenta Pagina personală personală și acum reprezintă Hypertext Preprocessor, reprezintă un limbaj de script lateral și este destinat mai ales dezvoltării web. De la introducerea sa în 1995, PHP a parcurs un drum lung, iar acum este cel mai popular limbaj de script din partea serverului. De asemenea, este folosit ca limbaj de programare cu scop general.

Construirea de site-uri web complexe și aplicații web poate fi dificilă și consumatoare de timp, așa că în loc să folosească cod PHP brut, dezvoltatorii folosesc cadre care îi ajută să funcționeze mai rapid și să aibă un cod structurat care poate fi reutilizat.

Citiți și: Creați site-ul dvs. utilizând PHP

Am ales 10 cadre care să fie prezentate în acest articol, iar aceste cadre sunt cele mai populare în rândul dezvoltatorilor și sunt, de asemenea, menținute activ.

Motive pentru utilizarea unui cadru PHP

Acum vom vedea de ce atât de mulți dezvoltatori folosesc cadre PHP și cum aceste cadre ne ajută în procesele de dezvoltare web.

 • Fixarea celor mai frecvente vulnerabilități tehnice
 • Rutare URL
 • Obțineți integrarea cu serviciile de poștă și instrumente care pot face ca aplicațiile web să funcționeze mai rapid
 • Organizarea fișierelor și codurilor pentru crearea de coduri reutilizabile și bine structurate
 • Securitate crescută a unui site
 • Aplicați modelul MVC la aplicațiile PHP
 • O multitudine de biblioteci și pluginuri care ne pot ajuta cu baze de date, filtrare de intrare / ieșire, formulare

10. PHPixie

Viziteaza site-ul “

PHPixie este un cadru tânăr care a început ca un cadru micro, dar a trecut rapid la un cadru PHP foarte popular. Acesta este un cadru performant, dar este foarte ușor de stăpânit și are o comunitate umilă și prietenoasă.

PHPixie are un model de design HMVC și este format din componente independente. Unele dintre caracteristicile pe care PHPixie le are sunt ORM (obiect – relaation mapping), capacități de autentificare și autorizare. De asemenea, permite utilizarea limbajului de marcare HAML și are, printre altele, un sistem sofisticat de rutare. Există multe tutoriale pe site-ul PHPixie și, de asemenea, susțin că te pot învăța PHPixie în 30 de minute, ceea ce este cu siguranță intrigant.

9. FuelPHP

Viziteaza site-ul “

Acest cadru este foarte flexibil, are o structură modulară încorporată și, de asemenea, are o comunitate puternică de utilizatori. FuelPHP Oil este o caracteristică plăcută a liniei de comandă și permite o dezvoltare rapidă și, de asemenea, capacitatea de a testa aplicația dvs. și de a face mai multe sarcini. Aceasta oferă, de asemenea, alte câteva funcții, cum ar fi pachetul, testarea, rafinarea și altele.

FuelPHP este un cadru full stack care folosește arhitectura HMVC. Una dintre caracteristicile care se adaugă la FuelPHP este ViewModel, cunoscută și sub numele de modele de prezentare și vă permite să adăugați un strat între Controller și View. FuelPHP este extensibil și include funcții precum filtrarea URI și codificarea de ieșire. Așa cum am spus că are o comunitate puternică și o documentare excelentă pe care o puteți consulta pe site-ul oficial.

8. Subțire

Viziteaza site-ul “

Dacă doriți să dezvoltați aplicații mici, simple și flexibile, Slim este cadrul perfect pentru dvs. Este un design minimalist, simplu și nu veți petrece mult timp pentru a învăța.

Slim este un cadru de micro-PHP și este cel mai potrivit dacă doriți să construiți, o API simplă, menținând totodată o flexibilitate deplină. Slim vine, de asemenea, cu câteva caracteristici interesante, cum ar fi criptarea sesiunii și a cookie-urilor, rutarea URL-ului, memorie în cache HTTP din partea clientului și, de asemenea, mesaje flash în toate solicitările HTTP.

Este bine documentat și încă așteptăm o versiune completă a Slim 3.0

7. Cadrul Zend

Viziteaza site-ul “

Zend Framework este fără îndoială unul dintre cele mai mari cadre PHP din toate timpurile. Acest cadru este complex și foarte dificil de învățat și este folosit mai ales pentru proiecte mai complexe. Zend Framework este folosit de unele companii mari precum BBC, CISCO WebEx și BNP Paribas. De asemenea, unii dintre parteneri includ IBM, Microsoft, Google și Adobe.

Versiunea actuală Zend Framework 3.0 are câteva caracteristici noi, cum ar fi un convertor XML la JSON, un server RPC JSON și compatibilitate cu PHP 7. Este de asemenea de 4 ori mai rapid decât versiunea anterioară.

6. CakePHP

Viziteaza site-ul “

CakePHP este un proiect open source introdus în 2006 și este modelat după conceptele Ruby on Rails. Se îmbunătățește mult cu cea mai recentă versiune, CakePHP 3.0, iar acest cadru mai vechi este din nou la cerere. Unele dintre funcțiile pe care le obțineți cu noua versiune sunt gestionarea îmbunătățită a sesiunilor, bibliotecile autonome și componentele decuplate pentru o mai bună modularitate.

Un fapt destul de remarcabil este că CakePHP, este folosit pentru a alimenta site-uri web ale unora dintre cele mai mari corporații de acolo, precum BMW, Hyundai, Zumba și Express. De asemenea, implementează niveluri ridicate de securitate în aplicații. Se poate realiza cu funcții de securitate, cum ar fi prevenirea injecțiilor SQL, scripturi de site-uri, protecție CSRF și altele.

5. Falcon

Viziteaza site-ul “

Phalcon este un cadru web PHP de înaltă performanță lansat în 2012 și pentru o perioadă relativ scurtă de timp a câștigat multă popularitate în rândul dezvoltatorilor de web. Acest cadru este scris în C, dar puteți utiliza dacă nu cunoașteți limba C, deoarece conține clase PHP care pot fi utilizate pentru orice aplicație.

Acest cadru oferă multe funcții moderne, cum ar fi controlerele, limbajul de interogare, șabloane de vizualizare și așa mai departe. Mare lucru despre Phalcon este că accelerează performanța și rulează pe aproape orice server. Este un cadru foarte bine documentat și vă recomandăm să îl încercați.

4. Yii 2

Viziteaza site-ul “

Yii 2 este unul dintre cadrele PHP cele mai utilizate în acest moment. Acesta oferă o gamă largă de caracteristici foarte utile și există multe motive pentru care dezvoltatorii o folosesc. Yii 2 este simplu și ușor, dar, de asemenea, foarte puternic și rapid, puteți aduce site-ul dvs. într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Instalarea este destul de ușoară și puteți utiliza Composerul pentru procesul de instalare. Yii 2 este un cadru de programare orientat pe obiecte care are un cod simplu și curat. Cu acest cadru, utilizați câteva caracteristici excelente, cum ar fi legarea statică târzie, clasele și interfețele SPL și funcțiile anonime, fiind de asemenea extrem de extensibilă. Pentru cineva care provine dintr-un fundal Yii 2 este util, deoarece conține jQuery și, de asemenea, funcții AJAX activate.

Când utilizați Yii2 nu trebuie să vă faceți griji pentru securitate, deoarece vine cu o componentă a aplicației de securitate care vă ajută să creați o aplicație mai sigură. Yii 2 vă va ajuta, de asemenea, să petreceți mai puțin timp pentru anumite sarcini, cu un instrument numit „Gill”. Acest instrument vă va ajuta să dezvoltați șabloane pentru formulare, modele și extensii.

3. CodIgniter

Viziteaza site-ul “

CodeIgniter a fost lansat în 2006 și se pare că acesta devine din ce în ce mai puțin popular. Cea mai mare forță a CodIgniter este faptul că este simplu, ușor și simplu. Durează doar aproximativ 2MB, deci este ușor de instalat și este foarte simplu de învățat.

CodeIgniter nu vă obligă să utilizați MVC, astfel încât oferă libertate dezvoltatorilor în ceea ce privește convențiile de codare și denumire și susține simplitatea. De asemenea, vă permite să descărcați pluginuri pentru o mai mare complexitate. Suporta cele mai comune baze de date utilizate, inclusiv MySQL. Cerința actuală este PHP 5.3.7, dar funcționează, de asemenea, la aproape toate platformele de hosting și partajate.

2. Simfonie

Viziteaza site-ul “

Cadrul simfonic poate fi utilizat dacă aveți un proiect pe scară largă de finalizat. Symphony este format din componente refolosibile și are, de asemenea, o comunitate de dezvoltatori foarte activă și largă.

Cu componente reutilizabile pe care Symphony trebuie să le ofere, puteți face multe lucruri precum: personalizare ridicată, un motor de șabloane, biblioteca de e-mail, testarea unității, crearea de forme. De asemenea, cadrul Symphony este utilizat în multe proiecte importante, cum ar fi Drupal, PHPBB, PIWIk și, de asemenea, „Twig”, unul dintre cele mai populare motoare de modelare sunt alimentate cu componente Symphony.

Symphony a fost creată în 2005 și este disponibilă sub licență MIT.

Puteți accesa Symphony.com pentru a citi mai multe despre Symphony.

1. Laravel

Viziteaza site-ul “

Conform sondajelor online, Laravel a devenit cel mai popular cadru în rândul dezvoltatorilor. Ca un cadru PHP relativ tânăr (lansat în 2011), Laravel s-a poziționat ca rege al cadrelor datorită simplității, a unei comunități imense și de susținere, cu o mulțime de tutoriale gratuite și alte resurse de învățare.

Laravel este simplu de învățat și vine cu multe funcții care ne permit să lucrăm rapid și să executăm rapid proiecte la scară largă. Laravel vine cu „Blade”, care este propriul limbaj de șablonare care vă permite să scrieți cod PHP obișnuit în șablon. Laravel are și „Lumen”, un cadru micro PHP lansat recent, care poate construi API-uri foarte rapide.

rezumat

Cadrele PHP sunt cu siguranță instrumente foarte utile pentru crearea de aplicații web complexe și alte proiecte. Unul dintre cele mai importante lucruri în dezvoltarea web este, desigur, viteza, cu cod de întreținut și reutilizabil. Lumea de dezvoltare web este în continuă schimbare și se îmbunătățește și asta se aplică și cadrelor. Așa că aici am încercat să prezentăm unele dintre cadrele PHP care sunt standardele de calitate în dezvoltarea web astăzi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector