10+ Cele mai bune teme WordPress ale Bisericii

01.06.2020
Articole și multe altele ... '10+ Cele mai bune teme WordPress ale Bisericii
0 10 мин.

cele mai bune teme wordpress ale bisericii


În epoca smartphone-urilor, tabletelor, internetului wireless și a altor tehnologii noi și interesante, chiar și bisericile sau comunitățile care sunt create lângă o religie sau o biserică ar trebui să aibă un site web care să ajute membrii comunității specifice să converseze mai des, să organizeze evenimente rapid și ușor și de gestionat diverse lucruri legate de biserică.

Pentru utilizatorii de internet noi sau pentru cei care nu știu să codeze, cea mai bună soluție pentru un site web legat de biserică este o temă premium a bisericii WordPress pe care o puteți cumpăra de la Themeforest.

Citiți și: Cum să construiți un site web cu WordPress.

Există cel puțin 10 teme WordPress bine făcute pentru biserică, care îți pot oferi tot ce ai nevoie. Aceste teme sunt prezentate mai jos într-o recenzie complexă.

Harul – Tema bisericii minime pentru WordPress

Grace este o temă WordPress în biserică și religie în trend, folosită de sute de oameni, deoarece are o mulțime de caracteristici utile precum design minimal, tipografie curată, compatibilitate SEO perfectă și implicare socială mare și costă 49 ​​$.

grație wordpress tema bisericii

Demo / Descărcare

Folosind Demo avansat, puteți instala într-un singur clic o copie exactă a previzualizării din pagina de piață a temei și trebuie să știți că Grace este un dispozitiv mobil optimizat cu secțiuni defilate, efecte swipe, glisoare mobile pentru dispozitive mobile, plugin-uri Revolution și Swiper fiind incluse și complet dispunere receptivă.

Tema este compatibilă cu IE 10, IE 11, Firefox, Safari și Opera și funcționează excelent cu WordPress 3.8 + și are, de asemenea, pluginul Visual Composer încorporat împreună cu diferite instrumente precum coduri scurte, instrumente de traducere cu compozitor PO.

Alte caracteristici ale temei includ setări unice, sistem de anulare, panou de opțiuni personalizate pentru teme, plugin WPML compatibil, manager de conținut media, asistență gratuită, actualizări gratuite, documentație extinsă, machete de pagini în box, machete de pagini largi, stiluri de antet, panou utilizator multifuncțional , efecte hover, opțiune Retina HD, meniu utilizator, meniu principal, glisor meniu principal, efecte animare CSS3 și jQuery, calendar evenimente, widget-uri personalizate pentru diferite medii sociale sau pentru postări și imagini, căutare Ajax și afișare pictograme.

ChurcHope – Tema responsivă pentru WordPress pentru biserici

ChurcHope este cea mai vândută temă din categoria bisericii, având peste 7500 de vânzări, 2000 de comentarii și un rating mediu de 4,54 cumpărători bazat pe 779 de evaluări și este compatibil cu IE 9, IE 10, IE 11, Firefox, Safari, Opera și Chrome, de asemenea, a costat 49 de dolari.

Churchope wordpress tema

Demo / Descărcare

Această temă are caracteristici exclusive, cum ar fi sistemul de evenimente, predici și culori nelimitate, împreună cu caracteristici comune, cum ar fi instalarea unui clic, traducerea gata, receptivă și multe altele. De asemenea, are diferite plugin-uri personalizate, cum ar fi o colecție de organizatori: numărătoarea evenimentelor, evenimente viitoare, pagina calendarului, widgetul calendarului, programul locației și programul de timp; o colecție de instrumente sociale: pictograme, butoane, mărturii și widget Twitter; planuri de prețuri, buletin informativ și peste 500 de pictograme pentru fonturi.

Puteți utiliza această temă pentru a crea prezentarea online a bisericii dvs., pentru a vă crede mai popular sau chiar pentru a crea un site web în care oamenii să învețe ceva util și legat de religie.

Speranțe – Tema Bisericii bogată în caracteristici WordPress

Această temă are un nume foarte frumos, inspirat de oameni religioși și vă oferă sprijin de 6 luni de la dezvoltator, iar calitatea acesteia este verificată de Envato și acceptă viitoarele actualizări.

Costă 49 ​​de dolari și are 4 plugin-uri importante și importante încorporate, precum Mega Menu, Visual Composer, Business Hours Pro și Revolution Slider, potrivite pentru biserici, companii și organizații non-profit..

speră creștina creștină tema wordpress

Demo / Descărcare

Tema a fost creată special pentru a fi compatibilă cu smartphone-urile și tabelele iPad, iPhone, Android și Windows, atât în ​​portret, cât și în orientarea peisajului.

Hopes este complet compatibil cu conținutul temei bisericești: predică, eveniment, persoană și locație, taxonomii și Calendarul evenimentelor utilizate pentru gestionarea evenimentelor și afișarea calendarului.

Alte caracteristici sunt opțiuni tematice avansate, peste 500 de fonturi, generator de coduri scurte, culori nelimitate, traducere WPML, glisante, stiluri de antet, bare late, opțiuni pentru antet, bare lipicioase și fundaluri etc..

Hopes este compatibil cu cele mai recente browsere precum IE 11, Firefox, Safari, Opera, Chrome și Edge, dar și cu versiuni vechi, cum ar fi IE 9 și IE 10 și puteți utiliza WPML, WooCommerce 2.3 +, Events Calendar Pro 3.6+, Visual Compozitor 4.7.4 + și WordPress 3.6 + cu acesta.

Credo – Tema bisericii gata de retină WordPress

Credo este o nouă temă WordPress Church creată pe 26 noiembrie 2015, care costă 49 ​​de dolari și vă permite să organizați cu ușurință evenimente folosind instrumente de numărare inversă, calendar și evenimente viitoare; postează pe rețelele de socializare prin integrarea socială, folosește opțiunea predică cu predici video, audio și arhivă foto; creați donații cu caracteristică de apel la acțiune, traduceți tema cu WPML, creați diapozitive cu revoluție de glisare Revolution în procesul de 14 $ și compuneți pagina dvs. cu Visual Composer economisind 34 $.

worddo tema credo premium wordpress

Demo / Descărcare

Tema are o mulțime de caracteristici originale și unice, cum ar fi profilul personalului, viteza de încărcare optimizată, integrarea Fontawesome, paralaxa, imagini de fundal video și imagine, cod curat, date demonstrative, tema pentru copii, cod sursă valabil W3C, formatat și comentat în mod corespunzător în cazul personalizare personală și este testat în IE 9+, Firefox, Chrome, Opera, Safari și pe iOS, Android și Blackberry, de asemenea, Credo este compatibil cu Bootstrap 3+.

Biserică – Ministerul Online Tema WordPress

O temă plăcută de WordPress pentru ministerul online este Biserica care costă 44 USD fiind una dintre cele mai ieftine teme bisericești de la ThemeForest și având peste 900 de cumpărători care au evaluat tema cu 4,43.

Biserica wordpress tema ministerului online

Demo / Descărcare

Este compatibil chiar și cu versiuni vechi de Internet Explorer, cum ar fi IE 6, IE 7 sau IE 8, iar majoritatea cumpărătorilor sunt foarte mulțumiți cu privire la această temă.

Biserica are 5 opțiuni de culoare, widget-uri de acordeon, icoane sociale și se concentrează pe vizitatori, are îmbunătățire jQuery și panou de administrare ușor.

Alte caracteristici importante sunt opțiunile tematice disponibile prin WP Theme Customizer, imaginea WP prezentată, meniul WP, elementele prezentate pe prima pagină, secțiunea de știri și evenimente, împreună cu blogul pastorului de pe pagina principală, banner special pentru conținut nou, sfaturi de instrumente, marcaje sociale. și mult mai mult!

Misiune – Tema Bisericii comerțul electronic

Misiunea este o temă puternică WordPress pentru finanțarea mulțumirilor și comerțul electronic pentru biserici, care costă puțin 64 USD, dar are compatibilitate cu majoritatea browserelor web și cu WooCommerce 2+ folosind un layout cu 2 coloane care are mai mult de 500 de cumpărători..

misiune ecommerce wordpress wordpress word

Demo / Descărcare

Dezvoltatorii temei oferă actualizări viitoare gratuite, asistență de 6 luni cu opțiunea pentru asistență extinsă la 12 luni dacă plătiți 19,20 USD, actualizări Twitter, 50 videoclipuri de ajutor și documentație cu întrebări frecvente.

Mission folosește WordPress, WooCommerce, HTML 5, cele mai recente versiuni de PHP, CSS și JS și are punte de aprindere împreună cu milioane de combinații de culori, design receptiv, podcasting, integrare Google Maps, nenumărate widget-uri personalizate și opțiuni de comerț.

Dezvoltatorii pun la dispoziția dvs. jurnalul de modificări pentru a vedea toate actualizările pe care le-au făcut la Mission, astfel încât să puteți vedea că în prezent se află la versiunile 1.0.1.

Biserica Suite – WooCommerce Tema pentru WordPress

Church Suite vă oferă o colecție de instrumente exclusive, cum ar fi Event Manager cu grile, liste, calendar, evenimente viitoare, pagina de eveniment unic și chiar copertă; Advanced Sermons Manager cu 4 tipuri diferite de machete, Cauze și donații Manager cu machete grilă și listă.

suita bisericii cu tema woocommerce

Demo / Descărcare

Tema costă 59 USD și are peste 600 de vânzări compatibile cu WooCommerce, bbPress și cu majoritatea browserelor web.

Este complet personalizabil, rapid, inteligent, ușor de utilizat, ultra receptiv, retina gata, instalare demo de 1 clic și folosește pluginul Visual Composer care are peste 100+ elemente și care vă poate ajuta să creați mega meniuri, să optimizați SEO, să scrieți coduri perfecte și minimizați CSS.

Tema acceptă RTL și este gata WPML având pregătite traduceri împreună cu peste 700 de pictograme de două tipuri: Typekit și Google. Church Suite are funcții de blog și reviste, împreună cu compatibilitatea MailChimp și WooCommerce.

WP-Biserica

WP-Church costă 49 ​​de dolari și spre deosebire de alte teme bisericești WordPress, are pagini de echipă nelimitate, calendar de evenimente unice, player audio și instrument inteligent de scripturi.

wp biserică credință comunitate temă wordpress

Demo / Descărcare

Este una dintre cele mai populare teme care are aproape 2500 de vânzări și 1000 de comentarii, dar este compatibilă doar cu IE 7, IE 8 și Safari.

Alte caracteristici și opțiuni utile ale acestei teme sunt panoul de administrare, prezentarea de diapozitive personalizabile, vizualizarea și indicațiile stradale Google Maps, căutătorul de scripturi, galeria personalizată, galeria postală, 6 culori personalizate, 8 widget-uri personalizate, buletin informativ, servicii pentru clienți etc..

Betleem – Tema bisericii responsive flexibile

Una dintre cele mai bune teme WordPress bisericești, care costă 59 de dolari și are un design intuitiv, flexibil și receptiv este Betleemul. Această echipă este creată pentru biserici, moschei, organizații non-profit, grupuri de rugăciune și caritate, etc., în plus, aveți acces la trei versiuni demo pentru a vedea ce aspect se potrivește cel mai bine dorinței dvs..

bethlehem flexibil wordpress tema bisericii

Demo / Descărcare

Economisiți mai mult de 61 de dolari, deoarece Bethlehem a inclus mai multe plugin-uri precum Slider Revolution, Visual Composer, dar și 15 fișiere PSD.

Puteți personaliza tema folosind funcții generale, antet, acasă, navigare, subsol, magazin, donații, evenimente, predici, ministere, povești, blog, stil, tipografie, social media, cod personalizat și opțiuni de import / export și puteți gestiona conținut utilizând meniul special clasificat în donații, ministere, predici, conținut static și povești.

În plus, aveți 8 stiluri de antet și alte instrumente interesante, cum ar fi instrumente de economisire a timpului, manageri de evenimente, integrare cu WooCommerce, GiveWP, Echipa noastră, Mega Meniu, Testimontiale și alte pluginuri.

Biserica finală – cu 3 pagini frontale diferite

Ultima, dar nu cea mai rea, tema WordPress a bisericii este Ultimate Church care are caracteristici noi și speciale, cum ar fi constructorul de pagini ThemeWaves, glisorul de strat, tipul postului evenimentului, tipul postului galeriei, tipul postului predicii și opțiunile tematice extinse și costă doar 49 $..

ultima temă wordpress a bisericii

Demo / Descărcare

Ultimate Church vine cu 3 design-uri diferite ale paginii frontale, cu grilă de 1420px, împreună cu caracteristici perfecte, organizate, editabile și perfecte pentru pixeli.

Puteți utiliza cu adevărat această temă pentru a vă stimula lucrurile legate de biserică, creșterea comunității, donațiilor și numărul de evenimente.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector