12+ Cele mai bune alternative Gmail pentru utilizare personală și de afaceri

cele mai bune alternative gmail de afaceri personale


E-mailurile joacă un rol important în viața noastră de muncă. Au transformat și au evoluat comunicarea pe distanțe lungi în ceva ce poate fi realizat în câteva secunde. Astăzi, cantitatea de informații pe care le trimitem și le primim prin e-mailurile noastre poate fi copleșitoare.

Dacă aveți prea multe date pe care să le gestionați, atunci aveți nevoie de câteva instrumente bune care să vă ajute și să vă eficientizeze munca. Clienții de e-mail se străduiesc să le ofere utilizatorilor lor cea mai bună experiență și să fie mai buni decât concurența lor. Datorită acestui fapt, există mulți clienți de e-mail disponibili.

Gmail este în jur de ceva timp și de atunci a fost unul dintre cele mai utilizate servicii de e-mail. A primit o mulțime de actualizări de la lansare și, în cele din urmă, interfața sa a devenit mai simplificată și mai prietenoasă, ceea ce a adus unele modificări. Mulți oameni o adoră și, desigur, există oameni care nu o pot suporta.

Există mulți utilizatori care s-ar plânge că această nouă interfață nu este ușor de utilizat și butonul de compunere este atât de neplăcut și deranjant uneori. Dacă aveți mai multe cont Gmail, puteți vizualiza doar unul (într-un singur tab).

De asemenea, Gmail nu oferă nicio modalitate de a importa conturi de la alte servicii de poștă pe care le-ați folosit anterior. Cel mai problematic lucru este însă faptul că Google vă scanează fiecare mesaj de e-mail. Google face acest lucru pentru ca agenții de publicitate să-i poată viza mai bine pe utilizatori și să afișeze reclame care sunt mai relevante pentru aceștia.

Aceasta poate fi considerată completă lipsa de respect și invazia vieții private.

Citește și: Ar trebui să folosiți Gmail pentru afaceri?

Aceste motive sunt mai mult decât suficiente pentru a vă îndepărta de Gmail și a încerca ceva nou și ceva mai bun.

În acest articol vă vom ajuta să găsiți serviciul de e-mail care să răspundă cel mai bine nevoilor dvs..

Mail.com

Viziteaza site-ul “

Mail.com este un serviciu de e-mail gratuit care vă permite să alegeți dintre mai mult de 200 de domenii. Puteți alege fiecare domeniu în funcție de profesia dvs. (@ content-writer.com), hobby-uri (@ carlover.com) și sport (@ footballplayer.com).

Mail.com oferă, de asemenea, stocare nelimitată de e-mail, o scanare antivirus, filtre de spam, un colector de poștă, servicii mobile, integrare de calendar și atașamente de 50 MB. De asemenea, are o caracteristică Colector de poștă care vă permite să primiți și să trimiteți mesaje către toți serviciile de e-mail externe din contul dvs. Mail.com. Are suport pentru Gmail, Yahoo și Hotmail.

Outlook.com

Viziteaza site-ul “

Cel mai bun serviciu de e-mail pentru orice utilizator hardcore Microsoft. De asemenea, aduce câteva aplicații excelente pentru Office Web și SkyDrive. Puteți importa toate e-mailurile dvs. din Windows Mail, Windows Live sau din Outlook Express. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a trimite și primi e-mailuri din alte conturi de e-mail.

Outlook are o integrare socială profundă care vă permite să importați contactele dvs. Facebook pentru o ușurință de acces și să discutați cu ei prin funcția de mesagerie. Puteți accesa și publica toate stările, fotografiile sau videoclipurile dvs. Facebook și puteți vizualiza și actualizările prietenilor.

Spațiul de stocare este practic nelimitat și va crește automat atunci când aveți nevoie.

Inbox.com

Viziteaza site-ul “

Inbox.com este un uimitor client de e-mail plin de caracteristici care oferă stocare de 5 GB pentru e-mail și dimensiuni de atașament de 50MB. De asemenea, are un modul foto care vă permite să stocați, să partajați și să organizați cu ușurință toate fotografiile.

Printre numeroasele sale caracteristici, există un Organizator integrat care vă poate ajuta în creșterea productivității și include, de asemenea, un manager de sarcini, un calendar și un memento. Pentru a adăuga și mai multă funcționalitate, puteți utiliza funcția Note pentru a crea liste, înregistra idei și dosar.

Inbox scanează automat toate mesajele dvs. pentru spam, spyware și viruși, păstrând confidențialitatea protejată tot timpul. Puteți instala, de asemenea, bara de instrumente Inbox.com dacă doriți să aveți notificări prin e-mail pe desktop.

Zimbra

Viziteaza site-ul “

Zimbra este o alegere populară nu doar pentru că are o interfață cu file mult dorită, ci și pentru că vă poate gestiona și conturile Facebook și Twitter. Interfața sa pare puțin învechită, dar are o mulțime de funcționalități. Funcțiile deosebite pe care Zimbra le oferă necesită o interfață mai avansată pentru a le putea folosi corespunzător. Acceptă și munca offline.

Yandex

Viziteaza site-ul “

Yandex oferă o adresă gratuită @ yandex.com și o interfață simplistă care aduce un plus de bucurie în navigarea prin e-mailurile tale. Aveți 3 GB de stocare pe discul dvs. Yandex, care poate fi extins la 7 GB făcând câteva lucruri simple precum instalarea aplicației Windows, încărcarea câtorva fișiere și trimiterea unui prieten la serviciu. Yandex este cel mai popular în Rusia și are, de asemenea, suport în 9 limbi care includ engleza.

Yandex vă permite, de asemenea, să importați toate e-mailurile dvs. utilizând POP sau IMAP. Aplicațiile pentru iOS și Android sunt de asemenea disponibile pentru descărcare.

Yahoo Mail

Viziteaza site-ul “

Yahoo a fost cândva un client de mail oribil, dar a parcurs un drum lung în dezvoltarea sa și a devenit mult mai modernă. Poate fi accesat pe computer sau pe dispozitivul mobil, de la orice client de e-mail care acceptă POP.

Spațiul dvs. de stocare este nelimitat și puteți importa contacte de pe Facebook, Outlook, Gmail și altele. Protecția anti-spam a Yahoo a fost îmbunătățită foarte mult și criptarea SSL este disponibilă, dar trebuie activată manual.

Datorită Yahoo Messenger, discuțiile cu prietenii se pot face și în timp ce citiți prin e-mail și puteți trimite și primi mesaje SMS.

GMX

Viziteaza site-ul “

GMX este o alternativă excelentă la Gmail. Puteți obține un cont de e-mail gratuit care oferă funcții foarte asemănătoare cu Gmail, așteptați-vă că adresa dvs. de e-mail va folosi domeniul @ gmx.com sau @ gmx.de. Nu există nicio limită la numărul de e-mailuri pe care le puteți stoca în contul dvs., dar există o capacitate de dimensiune de atașare de 50 MB. Dacă doriți să trimiteți fișiere mai mari, puteți utiliza funcția FileStorage.

E-mailurile primite în conturile dvs. GMX sunt scanate pentru viruși și troieni și se aplică dosare de spam avansate pentru a vă ajuta să preveniți primirea de mesaje nedorite.

Facebook

Viziteaza site-ul “

Știați că puteți utiliza Facebook pentru a trimite și primi e-mailuri externe? Știm cu toții că puteți trimite un mesaj prietenilor sau altor utilizatori Facebook cu Facebook Messenger, dar este posibil să trimiteți e-mailuri la adrese de e-mail externe, precum Gmail, Yahoo sau altele.

Trimiterea de mesaje către e-mailuri externe funcționează exact la fel ca trimiterea de mesaje private pe Facebook, cu mică diferență că va trebui să introduceți adresa de e-mail pe care doriți să o trimiteți e-mail și nu numele prietenului. Puteți, de asemenea, să trimiteți mesaje de grup, să vizualizați istoricul conversațiilor sau să marcați masaje de spam.

Zoho Mail

Viziteaza site-ul “

Dacă aveți nevoie de o adresă de e-mail care să funcționeze cu propriul dvs. domeniu, decât Zoho este serviciul de care aveți nevoie. Cu versiunea gratuită puteți găzdui un domeniu și puteți crea până la 5 adrese de e-mail cu spațiu de 5 GB pentru fiecare cont. Pentru găzduirea mai multor domenii, va trebui să faceți upgrade la serviciul plătit, care începe de la 2 USD / lună și oferă mult mai multe funcții decât versiunea gratuită.

Serviciul de e-mail Zoho acceptă și POP și IMAP. Poate fi folosit pe orice dispozitiv și, de asemenea, pe clienți de e-mail terți. Puteți, de asemenea, să primiți e-mailuri de la adrese de e-mail externe în conturile dvs. Zoho Mail prin POP.

Husmail

Viziteaza site-ul “

Husmail este un serviciu de e-mail excelent, fără anunțuri, care oferă stocare de 25 GB, criptare e-mail și acceptă POP și IMAP. Puteți utiliza Husmail prin browser, are aplicații pentru o gamă largă de dispozitive mobile, cum ar fi Android, iOS și Blackberry, sau îl puteți utiliza prin intermediul clienților de e-mail terți.

Contul dvs. de e-mail gratuit va folosi domeniul @ hushmail.com, dar dacă aveți nevoie de o adresă de e-mail personalizată, va trebui să actualizați planul.

Singurul dezavantaj al acestui furnizor de servicii de e-mail este că, pentru a vă menține activ contul de e-mail gratuit, trebuie să vă autentificați cel puțin o dată pe săptămână, ceea ce poate fi o problemă mai ales dacă plecați în vacanță.

Tutanota

Viziteaza site-ul “

Tutanota este un serviciu de e-mail simplu și sigur, bazat în Germania. Oferă criptare end-to-end la e-mailuri trimise între conturile de e-mail Tutanota.

Contul gratuit oferă 1 GB stocare prin e-mail cu cont de e-mail @ toateota.com. Planul premium care costă 1 € lunar permite adăugarea domeniului dvs. personalizat și aveți până la 5 conturi de e-mail. Personalizarea inbox-ului dvs. este permisă și cu planul plătit. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare pentru fișiere mai mari, puteți achiziționa spațiu suplimentar de până la 1 TB.

AOL Mail

Viziteaza site-ul “

AOL este unul dintre cei mai vechi și probabil cei mai populari furnizori de servicii de e-mail gratuit și o alternativă la Gmail. Cu AOL puteți avea un cont de e-mail gratuit, cu stocare de email nelimitată și opțiunea de a alege între mai multe domenii de e-mail (@ love.com, @ ygm.com, @ games.com).

Cu mesajele AOL sunt criptate și scanate pentru viruși și anti-spam. Aplicația lor de mesagerie vă permite să trimiteți rapid mesaje prietenilor.

Mărimea fișierului de 25 MB din atașament poate fi un dezavantaj dacă doriți să trimiteți fișiere mai mari.

iCloud Mail

Viziteaza site-ul “

Serviciul iCloud Mail este foarte cunoscut în rândul utilizatorilor iOS și Mac. Puteți utiliza acest serviciu dacă aveți un ID Apple și vă puteți accesa e-mailul prin intermediul aplicației de pe iPhone sau iPad. Puteți obține, de asemenea, acces la e-mailul dvs. iCloud de pe un computer sau dispozitiv Android folosind un browser web și accesând urlul icloud.com.

Serviciul oferă stocare prin e-mail de 5 GB și fișiere de dimensiune maximă de 20 MB sunt permise pentru încărcare. Vă permite să sincronizați datele între diferite dispozitive Apple. Acest serviciu de e-mail oferă securitate și confidențialitate ridicată pentru e-mailurile dvs..

În general, este o alternativă excelentă pentru Gmail, dar există și câteva aspecte dezavantaje. Nu puteți importa conturi de e-mail de la alți clienți și nu vă puteți organiza e-mailurile în dosare.

Fastmail

Viziteaza site-ul “

Fastmail oferă o interfață simplă, ușor de utilizat, cu un design minimalist, împreună cu un serviciu excelent de e-mail. Compania folosește filtre anti-spam sofisticate pentru a vă menține inbox-ul fără spam și oferă funcții similare cu Gmail. Sistemul lor de căutare vă permite să găsiți rapid mesajele dorite și să navigați rapid prin e-mailurile dvs. Puteți să fixați mesaje importante și acestea vor apărea în partea de sus a căsuței de e-mail.

Vă puteți accesa contul de e-mail printr-un browser web sau puteți utiliza aplicația lor. Sincronizarea sau partajarea calendarelor cu alte dispozitive, cum ar fi tablete, mobil sau PC sau cu alte conturi este de asemenea posibilă.

Aplicația lor de e-mail este disponibilă pentru toate platformele și acceptă și autentificarea cu doi factori.

rezumat

Aceasta concluzionează lista celor mai buni clienți de e-mail după părerea noastră. Puteți vedea că există multe locuri în care puteți migra dacă aveți suficient Gmail. Mulți dintre acești clienți împachetează funcții și funcționalități de tone și acesta este motivul pentru care fiecare dintre ei este susținut de milioane de utilizatori. Există încă mulți clienți pe care nu i-am acoperit, dar sunt sigur că unul dintre aceștia se va potrivi perfect nevoilor tale!

Sperăm că ați găsit informațiile căutate și sperăm să vă vedem din nou!

Actualizați:

Clienți de e-mail utile

În timp ce au existat unele confuzii între serviciile de e-mail și clienții de e-mail, am actualizat acest articol și le-am separat. Mai jos puteți găsi o colecție de clienți de e-mail, pe care îi puteți folosi cu unele dintre serviciile de e-mail menționate mai sus.

Client

Viziteaza site-ul “

Interfața simplă a Clientului pune un accent mult mai mare pe funcționalitate și ușurință de acces decât pe un număr interminabil de funcții. Puteți adăuga o serie de conturi de e-mail, dar versiunea gratuită este limitată la numai 2. O caracteristică unică este integrarea Skype, care vă permite să conversați prin intermediul clientului dvs..

De asemenea, are suport pentru Exchange, iCloud, Gmail și Outlook.com. Caracteristici precum calendarul integrat, controalele tactile, contactele și căutarea rapidă îl fac un instrument cu adevărat puternic.

De cerneală

Viziteaza site-ul “

Inky este cel mai renumit pentru designul intuitiv. Este probabil cea mai bună soluție Gmail. De asemenea, are clienți mobili disponibili și puteți sincroniza toate setările dvs. între ei prin cloud. Configurarea și utilizarea diferitelor conturi de e-mail este o plimbare în parc și nu trebuie să vă jucați prea mult.

TouchMail

Viziteaza site-ul “

Un client de e-mail interesant care prezintă e-mailurile într-un mod unic dar simplu. Fiecare e-mail este evidențiat drept propriul titlu și le aveți împărțite pe contacte. De asemenea, acceptă mai multe conturi și acceptă orice filtru la care te-ai putea gândi. Este creat pentru mașini și tablete Windows 10, astfel încât interfața este proiectată pentru ecranele tactile, mai degrabă decât pentru un mouse și o tastatură. Puteți avea două conturi cu versiunea gratuită.

Mailbird Lite

Viziteaza site-ul “

Mailbird Lite este o platformă de comunicare plină de caracteristici care poate fi extinsă prin diferite aplicații. Puteți adăuga planificarea, sincronizarea fișierelor, chat-ul și lucrul în echipă.

După ce descărcați Mailbird, veți avea acces la versiunea profesională timp de 30 de zile. Odată încheiată perioada de încercare și alegeți să nu plătiți pentru profesioniști, clientul dvs. va reveni la versiunea gratuită care are propriile restricții.

Utilizatorii gratuite nu vor primi funcții precum citirea rapidă, previzualizările atașamentelor, epuizarea prin e-mail, dar acest client face încă o treabă excelentă. Este optimizat pentru viteză, arată excelent și puteți utiliza până la trei conturi de e-mail.

Thunderbird

Viziteaza site-ul “

Oamenii care v-au adus celebrul browser web Firefox, au creat Thunderbird acum câțiva ani și l-au menținut de atunci. Este un client standard de mail IMAP și Pop pe care îl puteți configura pentru practic orice adresă de e-mail pe care doriți, inclusiv un cont Gmail.

Este open source și este gratuit de utilizat. Oamenii o adoră pentru simplitatea și funcționalitatea pe care le oferă. De asemenea, puteți configura un cont Gmail cu Thunderbird destul de ușor, conectându-vă cu datele de acreditare Gmail și setând Thunderbird pentru a utiliza IMAP.

Acest client de e-mail multiplă platformă este disponibil pentru Windows, Linux și Mac OS X.

Opera Mail

Viziteaza site-ul “

Opera Mail vine cu iubitul browser web Opera și este foarte ușor de configurat cu aproape orice furnizor de e-mail. Singurul lucru care nu este prea bun în ceea ce privește Opera Mail este că este integrat în experiența de navigare.

Opera Mail poate fi utilizată în interiorul browserului Opera și acceptă și utilizarea offline. Capabilitățile excelente de căutare fac ușor să arătați orice, iar secțiunea atașamente vă permite să accesați toate atașamentele în același loc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map