15 cele mai bune site-uri web gratuite de găzduire de imagini

01.06.2020
Articole și multe altele ... '15 cele mai bune site-uri web gratuite de găzduire de imagini
0 15 мин.

Cel mai bun-free-image-hosting-site-uri web


Site-urile care găzduiesc imagini vă permit să stocați imagini online și să beneficiați de diverse funcții, cum ar fi funcționalitatea social media, redimensionarea și organizarea fotografiilor. În general, acestea oferă linkuri pe care le puteți încorpora pe site-ul dvs. web sau le puteți trimite prietenilor. În acest fel, veți reuși să vă afișați fotografiile pe site-ul dvs. în timp ce utilizați spațiul de stocare al serviciului – nu conturile dvs. de găzduire a site-ului. Majoritatea platformelor de găzduire de imagini permit utilizatorilor să își sorteze conținutul.

Puteți crea foldere, adăuga etichete și puteți edita imaginile fără a fi nevoie să părăsiți site-ul. Deci, care sunt cele mai bune site-uri de găzduire de imagini? Nu trebuie să faceți lucrările de căutare pentru că am făcut asta pentru dvs. Iată cele 15 site-uri web care găzduiesc fotografii pentru a încerca.

0. SmugMug

SmugMug-foto-hosting

SmugMug

SmugMug oferă multe caracteristici similare cu cele ale Flickr prin faptul că permite fotografilor să își afișeze fotografiile. Chiar dacă site-ul web nu este o alegere bună pentru persoanele care ar dori să își împărtășească fotografiile pe rețelele de socializare, puteți să vă partajați fotografiile și apoi să le vizualizați pe cele ale altor utilizatori. După crearea unui cont SmugMug, veți fi deschis site-ul dvs. foto personalizabil. Cu site-ul foto, veți avea o gamă largă de modele din care să alegeți, pe lângă instrumentele de editare foto încorporate, pe care le puteți utiliza pentru a schimba șabloanele de design oferite. Și pentru că site-ul nu oferă un cont gratuit, este potrivit pentru persoanele care doresc să își afișeze fotografiile și să le vândă. Prețul pachetelor variază între 40 și 300 USD pe an.

1. Google Photos

google-fotografii-free-image-hosting

Google Photos

Dacă doriți să încărcați imagini și fotografii de înaltă calitate într-o cantitate mai mare, ar trebui să optați pentru Google Photos. Platforma de găzduire foto oferă o caracteristică de rezervă automată, ceea ce înseamnă că nu vă veți face niciodată griji cu privire la pierderea unei fotografii. De asemenea, vă permit să vă organizați și să editați imaginile, astfel încât să le puteți identifica cu căutări vizuale.

Pe măsură ce continuați să folosiți platforma, aceasta va recunoaște obiceiurile fotografiilor dvs. și va începe să le sorteze automat pentru a reduce munca manuală. Pentru a începe să folosiți platforma, deschideți photos.google.com sau instalați aplicația Google Photos în dispozitivul dvs. Aplicația va încărca automat toate fotografiile și le va sincroniza cu contul Google. Platforma oferă spațiu de stocare nelimitat pentru fotografii. Puteți încărca PNG, GIF, JPG-uri și videoclipuri în 1080P.

2. Imgur

Imgur-free-image-hosting

Imgur

Imgur le permite utilizatorilor să stocheze cât mai multe fotografii doresc permanent. Nu trebuie să creați un cont pentru a le stoca, dar dacă trebuie să adăugați subtitrări, să creați albume sau să încărcați fotografiile prin atașamente de e-mail, va trebui să faceți asta. Site-ul web permite conectarea directă și veți primi un link pentru fiecare imagine pe care o încărcați, astfel încât să o puteți încorpora în HTML-uri sau să o postați în social media și forumuri.

Procesul de încărcare este ușor – trebuie doar să inserați fotografii pe site-ul web, să introduceți adresa URL sau să îl selectați de pe computer. Formatele de fișiere permise includ JPEG, JPG, TIF, PNG, GIF, APNG, BMP, XCF, PDF și TIFF animat GIF. Dimensiunea este limitată la 200 MB pe imagine.

3. Dropbox

dropbox-free-image-foto-hosting

dropbox

Dropbox permite utilizatorilor să încarce și să stocheze imagini în diferite formate. După încărcarea imaginilor dvs. în spațiul gratuit de stocare în cloud, veți obține un link partajabil către folderul și fișierul individual. Site-ul oferă copii de rezervă automate, ceea ce reprezintă un beneficiu pentru persoanele care intenționează să încarce multe imagini simultan.

Nu puteți schimba, redimensiona sau edita fotografiile după încărcare. Cu toate acestea, puteți crea foldere și sub-foldere dacă doriți să vă organizați fotografiile într-un mod mai bun. Veți obține 3 GB de stocare.

4. TinyPic

TinyPic-free-image-hosting

TinyPic

TinyPic este un site suror al Photobucket, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă așteptați la multe funcții similare. Site-ul nu necesită să vă faceți un cont pentru a începe încărcarea fotografiilor. Prin urmare, veți putea încărca mai rapid fotografiile și le puteți partaja. Pentru a încărca o imagine, trebuie doar să o selectați, să adăugați etichete și să setați dimensiunea corespunzătoare. Site-ul vă va oferi linkul pe care doriți să îl împărtășiți pe rețelele de socializare sau pe site-ul dvs. web.

Etichetele opționale vor face fotografiile dvs. vizibile pentru utilizatorii TinyPic care le caută. Sunteți limitat la PNG, JPG, BMP și GIF sub dimensiunea de 100 MB. Puteți încărca, de asemenea, un videoclip cu o lungime de 5 minute. Dacă o fotografie are o lățime și o lungime de peste 1600 pixeli, TinyPic o va redimensiona automat. Șterg imagini pe care oamenii nu le vizualizează timp de 90 de zile. Prin urmare, nu este o alegere bună pentru persoanele care doresc să își stocheze imaginile permanent.

5. Utilizați.com

utilizarea-com-free-foto-hosting

Use.com

Unul dintre avantajele mari pe care le oferă Use este posibilitatea de a încărca 100 de fotografii simultan. Prin urmare, dacă intenționați să încărcați cantități mari de fotografii, site-ul web este o opțiune mai bună pentru dvs. După ce ați încărcat un fișier imagine, acesta va rămâne pe site-ul permanent și nu veți fi limitat la dimensiunea, stocarea sau lățimea de bandă a fișierului. Mai mult, nu este necesar să vă faceți un cont pentru a începe procesul de încărcare.

Veți beneficia de un editor de fotografii și de redimensionare și veți avea șansa de a vă organiza imaginile în albume. Puteți face imaginile dvs. private sau publice. Și pentru că site-ul nu oferă link-uri directe către site-uri web, va trebui să copiați URL-urile imaginii sau să folosiți butoane de partajare socială pe site-ul dvs. web pentru a posta fiecare încărcare pe site-urile dvs. de socializare. Site-ul acceptă fișiere GIF, BMP, JPG, TIF și PNG.

6. Flickr

flickr-free-Fotografie-hosting

Flickr

Flickr se numără printre faimoasele site-uri de partajare a imaginilor și fotografiilor. Și deși a trecut prin multe schimbări de când Yahoo l-a achiziționat, este încă o alegere excelentă pentru fotografi. În afară de serviciile gratuite de găzduire, site-ul oferă instrumente de editare pe care le puteți utiliza pentru a vă organiza fotografiile în albume. Flickr este un site web de socializare. Prin urmare, veți putea împărtăși fotografiile cu întreaga comunitate.

După crearea unui cont, veți găsi multe grupuri de interese și subiecte diferite, de la fotografie alb-negru la modă și natură. Puteți prefera fotografiile altor utilizatori sau lăsa comentariile.

Pentru confidențialitate, site-ul web vă oferă șansa de a edita setările de confidențialitate înainte de a vă împărtăși fotografiile. În plus, puteți utiliza e-mailul, telefonul sau orice altă aplicație foto pentru a încărca fotografii. Aplicația mobilă oferită este mai ușor de utilizat și vă permite să faceți backup pentru fotografii din Dropbox, computer sau iPhoto.

7. 500px

500px-free-foto-hosting

500px

Dacă aveți nevoie de un site de găzduire foto cu funcții de rețea socială, 500px este o alegere bună. Indiferent dacă sunteți amator sau fotograf profesionist, puteți să vă împărtășiți lucrările, să comentați alte fotografii și să urmați utilizatorii dvs. preferați. Puteți încărca numărul de fotografii pe care doriți, dar oamenii utilizează site-ul web în principal pentru a-și afișa lucrările. După crearea profilului dvs., veți putea vinde utilizarea fotografiilor dvs. prin intermediul site-ului web. Cu toate acestea, nu veți putea să conectați direct fotografiile la site-ul dvs. web sau să le partajați pe platformele de socializare. Acestea nu permit încărcarea a peste 20 de fotografii pe săptămână – faceți asta după cumpărarea abonamentului anual premium care vă va costa 25 de dolari.

8. Pinterest

pinterest-image-hosting

pinterest

Pinterest este de fapt un motor de căutare pentru imagini. Există milioane de imagini încărcate zilnic pe Pinterest. Puțini dintre noi ar folosi această platformă pentru a încărca și stoca imagini, cu toate acestea este o platformă excelentă pentru a salva imaginile. De fapt, dacă ești fotograf și vrei să aduci trafic pe site-ul tău, Pinterest este o platformă excelentă pentru încărcarea fotografiilor din portofoliu.

Dimensiunea maximă de fișier pe care o puteți încărca pe Pinterest este de 10 MB și aveți voie să încărcați numai tipuri de fișiere PNG și JPEG. GIFS-urile animate pot fi, de asemenea, încărcate, însă acest lucru nu poate funcționa foarte bine. De asemenea, puteți încărca videoclipuri cu dimensiuni de până la 2 GB. Durata unui videoclip poate fi cuprinsă între 4 secunde și 30 de minute. Doar mp4 și mov sunt tipurile de fișiere video acceptate la Pinterest.

9. FreeImageHosting.net

free-image-hosting-net-site

FreeImageHosting.net

Găzduirea de imagini gratuite este un alt site web gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a stoca și a împărtăși imaginile. Site-ul oferă multe caracteristici care sunt similare cu cele ale lui Imgur, dar nu oferă un aspect trendy similar și comoditatea unui scurtător de hiperlink. Dacă multe anunțuri de pe site-ul dvs. nu vă vor deranja, puteți încărca fotografiile și imaginile dvs. fără a fi nevoie să vă faceți un cont.

Găzduirea gratuită de imagini vă va oferi un cod HTML pe care îl puteți utiliza pentru a vă accesa fotografiile pentru partajare. Spațiul de stocare a imaginilor nu este temporar, ceea ce înseamnă că fotografiile dvs. vor rămâne pe site pentru totdeauna, atâta timp cât respectați termenii lor de serviciu. Unii oameni optează pentru site, deoarece permit încărcarea de GIF-uri animate – s-ar putea să pară denaturate.

10. PostImage

postimage-free-foto-hosting

PostImage

Site-ul gratuit de găzduire foto, PostImage, permite utilizatorilor să-și stocheze fotografiile permanent fără a-și crea un cont. De asemenea, oferă o versiune de software pentru desktop. PostImage vă permite să încărcați imagini sub 8MB ca mărime și puteți utiliza chiar și URL-ul lor pentru încărcare.

Formatele de fișiere acceptate sunt JPG, PDF, GIF, PSD, TIFF, BMP și PNG. Veți avea șansa să faceți o galerie și să vă împărtășiți imaginile cu prietenii. Fiecare fișier individual vine cu linkul său unic direct și le puteți conecta la site-ul dvs. web sau la site-urile de socializare. Puteți redimensiona imaginile imediat după încărcare.

11. ImageShack

ImageShack-free-Fotografie-hosting

ImageShack

ImageShack oferă un aspect care este foarte similar cu cel al Pinterest – evidențiază doar cele mai bune fotografii. Pentru a începe să încărcați fotografiile, va trebui să vă creați un cont. Contul gratuit are multe funcții utile. De exemplu, veți putea reorganiza toate fotografiile și imaginile în albume. De asemenea, site-ul permite adăugarea de etichete și urmărirea imaginilor. Cu alte cuvinte, alți utilizatori îți vor descoperi ușor munca bună.

Dacă doriți ca toate imaginile dvs. să rămână private sau să rămână accesibile pentru un anumit public, veți putea face acest lucru. Acestea oferă o perioadă de încercare de 30 de zile pentru versiunea premium. În această perioadă, veți beneficia de numeroase funcții, precum link-ul direct, spațiul nelimitat, statistici de imagine și filigranare. Cu aplicațiile web și mobile oferite, veți putea încărca fotografiile dvs. și apoi le puteți partaja cu ușurință. Instrumentele oferite includ aplicația ShackIt care permite încărcarea mai rapidă și aplicația Redimensionare, care vă permite să decupați, redimensionați și editați imaginile cu ușurință.

12. ImageVenue

imagevenu-free-foto-hosting

ImageVenue

Puteți încărca imaginile dvs. JPEG pe ImageVenue. Dacă imaginile dvs. sunt foarte mari, site-ul web le va redimensiona și își va păstra calitatea după finalizarea procesului de încărcare. Site-ul păstrează calitatea imaginilor și raportul de aspect în timpul procesului de redimensionare. Dacă nu doriți să redimensionați imaginile, va trebui să le limitați la dimensiunea de 3 MB.

Oferă o capacitate maximă de stocare de 3 GB pe lună pentru utilizatori. Serviciul de găzduire de imagini a fost o alegere bună pentru utilizatorii forumului de mesaje și bloggerii care trebuie să organizeze și să încarce fotografii în cantități mari și să le partajeze cu alți utilizatori.

13. Imgbox

imgbox-free-image-hosting

Imgbox

Pe lângă găzduirea fotografiilor și imaginilor, Imgbox va facilita și procesul de partajare. Website-ul oferă spațiu de stocare nelimitat, timp de găzduire nelimitat și posibilitatea de a încărca orice imagine sub dimensiunea de 10 MB. În plus, funcția de încărcare a imaginilor este mai ușor de utilizat și rapidă. După ce ai încărcat imaginile, le poți partaja pe orice site de socializare. Pentru a încorpora imaginile pe site-ul sau pe blogul dvs., va trebui doar să utilizați legăturile directe pe care site-ul le oferă pentru fiecare fotografie.

Mai mult, veți avea opțiunea de a permite altor utilizatori Imgbox să localizeze și să comenteze imaginile. Dezavantaj, opțiunile pentru organizarea fotografiilor pe site sunt limitate.

14. Facebook

facebook-image-hosting

Facebook

Majoritatea oamenilor nu văd Facebook ca un site web gratuit de găzduire de imagini. În realitate, este printre cele mai mari gazde de imagini disponibile astăzi și puteți încărca gratuit numărul de imagini și fotografii pe care doriți. Mai mult, site-ul social media oferă o gamă largă de funcționalități care vă ajută să vă organizați, să etichetați și să categorizați toate imaginile. Dacă utilizați site-ul, atunci puteți ști că acestea permit organizarea fotografiilor și imaginilor în galerii și albume.

Procesul de mutare a fotografiilor mai târziu ar putea să dureze mult timp, dar funcțiile de editare oferite vor facilita reorganizarea. Facebook oferă și funcția de recunoaștere facială. Vor identifica persoanele din fotografiile dvs. și le vor anunța imediat încărcarea sa încheiat. În mod alternativ, puteți face fotografiile private sau le puteți partaja pe profilul dvs. sau pe cel al prietenului. Nu uitați că site-ul vă va micsora automat fotografiile după încărcare.

15. Fotobucket

-free-photobucket image-hosting

Photobucket

Dacă aveți nevoie de un site web ușor de utilizat pe care îl puteți utiliza pentru a stoca fotografii de calitate, atunci Photobucket este o alegere bună. Site-ul web permite utilizatorilor să cumpere sau să creeze copii tipărite ale fotografiilor din uriașa lor bibliotecă. După încărcarea fotografiilor pe site-ul web, le puteți converti în articole de decorare a casei, imprimeuri metalice, afișe pânză, imprimeuri în cadru sau imprimeuri obișnuite. Persoanele care aleg opțiunea cont gratuit beneficiază de 10 GB lățime de bandă în fiecare lună și 2 GB capacitate de stocare.

Cu toate acestea, site-ul web oferă o facilitate de cont pro pentru persoanele care doresc să organizeze, să partajeze și să stocheze un număr nelimitat de imagini și fotografii. Puteți stoca cât mai multe fotografii doriți și le puteți imprima în formatul lor original. Dacă nu doriți să cheltuiți bani, puteți descărca aplicația mobilă, care oferă 8 GB spațiu de stocare. Site-ul web acceptă formate de fișiere BMP, GIF, JPEG, JPG și PNG.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector