17 Cel mai bun software de comerț electronic de sursă deschisă despre care ar trebui să știți

cel mai bun software de comerț electronic de tip open source


Odată cu evoluția tehnologiei, este logic să asistăm și la o creștere rapidă a comerțului electronic. Noile platforme sunt în continuă schimbare pentru a răspunde nevoilor companiilor de vânzare cu amănuntul, iar se preconizează că vânzările vor depăși 5 trilioane de dolari în acest an. Creșterea estimată a platformelor de comerț electronic este de 44% până în anul 2019.

Nu contează dacă sunt mici sau mari; toate magazinele de comerț electronic apelează la platforme open source. Principalele motive pentru aceasta sunt: ​​a economisi bani și a avea mai mult control. Dacă aveți abilități cu CSS, HTML și Ruby on Rails, atunci acesta este pentru dvs. Dar chiar și fără asta, puteți plăti pe cineva să manipuleze și să controleze aspectele site-ului dvs. de comerț electronic, deci cu platforme de comerț electronic de tip open source, toată lumea câștigă.

Citește și: De ce eșuează majoritatea firmelor de comerț electronic?

Există multe avantaje pentru utilizarea platformelor de comerț electronic și vom numi câteva. Acestea automatizează transportul și taxele, gestionează produsele, îmbunătățesc experiența generală a utilizatorilor, etc..

Am creat această listă pentru a vă arăta câteva platforme de comerț electronic de tip open source, pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună platformă care se potrivește nevoilor dvs..

Software-ul Open Source este într-adevăr gratuit?

Cu soluții de comerț electronic de tip open source, obțineți un număr imens de funcții și complexitate. Trebuie să decideți ce platformă este cea mai potrivită pentru nevoile dvs., luând în considerare cunoștințele dvs. de buget și programare.

Fără abilități tehnice puternice, veți fi pierdut dacă apare o problemă în cod și nu doriți să plătiți pentru asistență premium. Cu asta în minte, sperăm că veți încerca unele dintre aceste platforme și alegeți cu înțelepciune cea care este cea mai potrivită nevoilor dvs..

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți soluția perfectă pe site-ul dvs. de comerț electronic.

Drupal Trade

Viziteaza site-ul “

comerțul cu drupalDrupal Commerce este dezvoltat de către băieții de comerț și este utilizat în mare parte de companii mari. Este foarte simplu de utilizat, este foarte personalizabil și poate fi folosit de oameni fără experiență tehnică. Drupal este cel mai flexibil sistem de comerț electronic în prezent.

Unul dintre avantajele acestei platforme este că este construit pe un sistem CMS (Content Management System). Aceasta este o soluție excelentă, deoarece crește vânzările online și offline. Drupal Commerce este extensibil și se integrează cu sisteme terțe pentru a schimba proprietățile unui site web. Este open-source, deși suportul pentru aplicații oferit vă va costa. Vom numi unele dintre numeroasele funcții pe care Drupal le are, cum ar fi checkout flexibil, API dedicată coșului de cumpărături, arhitectură avansată, vânzare cu amănuntul multicanal.

Ubercart

Viziteaza site-ul “

UbercartAcest plugin pentru coșul de cumpărături este creat pentru site-urile web Drupal, deoarece se integrează cu magazinele doar prin utilizarea sistemului de gestionare a conținutului Drupal. Ubercart este destul de de bază și nu este dotat cu funcțiile de hosting sau de e-mail.

Se pare că timpul trece lent peste această platformă și că se încadrează pe lista celor mai populare platforme de comerț electronic. Unul dintre elementele rare ale acestei platforme este că este destul de ușor de învățat, dar în afară de aceasta, nu există o gamă largă de funcții pe care Ubecart le oferă. Din acest motiv și din alte motive, este recomandat doar magazinelor foarte mici, cu un număr mic de produse.

CubeCart

Viziteaza site-ul “

CubeCartUn viitor luminos și promițător se află în fața acestei soluții populare de comerț open source britanic. Această platformă oferă asistență pentru clienți, pluginuri de social media, administratori de produse nelimitați și este foarte ușor de utilizat.

Această platformă se poziționează pe lista celor mai bune soluții de comerț electronic, dar nu are asistență telefonică și nu este foarte potrivită pentru întreprinderile mari. De asemenea, folosește o piele sensibilă cu 100% șablon, astfel încât arată excelent pe toate dispozitivele. Se integrează cu MailChimp, dar nu are capacitatea de a integra terțe părți.

Coșul Zen

Viziteaza site-ul “

ZenCartPlatforma Zen Cart a început în 2003, când s-a separat cu osCommerce. Această platformă de comerț electronic are o comunitate puternică cu peste 150.000 de utilizatori și are, de asemenea, documentație detaliată și un număr mare de plugin-uri.

Se bazează pe limbajul de programare PHP și folosește, de asemenea, baze de date MySQL și HTML. Este open source și are suport pentru o serie de limbi și valute.

WooCommerce

Viziteaza site-ul “

wordpress comerț wordpressFără îndoială, aceasta este soluția de comerț electronic de primă sursă disponibilă. Numărul de descărcări este de peste 20.000.000 și este în creștere, iar această platformă gestionează aproape 40% din piața online.

Este conceput pentru a fi utilizat cu WordPress și a fost achiziționat de către un operator WordPress numit Automattic în 2015. Are un nivel ridicat de flexibilitate și poate fi folosit pentru orice magazin de dimensiuni, dar este utilizat în mare parte de către întreprinderile mari. Este gratuit pentru a descărca și instala, dar va trebui să plătiți pentru funcții mai complexe și asistență tehnică. Unele dintre funcțiile pe care le obțineți includ, cel puțin 100 GB spațiu pentru site, 100 de conturi de e-mail, o linie de asistență dedicată și un IP dedicat și altele.

VirtueMart

Viziteaza site-ul “

VirtueMartAceastă platformă open source este proiectată pentru a fi utilizată cu Joomla sau cu sistemul de gestionare a conținutului Mambo. Este alimentat de cod PHP și are nevoie de baze de date MySQL pentru stocare.

Această platformă a început în 2004 în Germania și are o comunitate puternică și foarte inspirată de peste 400.000 de utilizatori. Există o echipă mică de câțiva dezvoltatori care lucrează la platformă. Are o gamă largă de caracteristici, dar nu este potrivit pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu Joomla CMS. Este folosit mai ales de întreprinderile mici și mijlocii, iar majoritatea utilizatorilor provin din SUA și Rusia. Este susținut de iPhone, dar fiți prudent cu cheltuirea prea multor bani pentru diverse plug-in-uri și suplimente. Noua generație a acestei platforme VirtueMart 3 este completă și oferă câteva caracteristici frumoase care includ câmpuri personalizate rafinate, modificări și extensii de API și eliminare jQuery. În general, vă recomandăm această platformă.

WP eCommerce

Viziteaza site-ul “

wp ecommerceAceasta este o platformă foarte simplă și ușor de utilizat, de asemenea, este un plugin WordPress descărcat de peste un milion de ori și alimentează peste 36.000 de magazine. Majoritatea întreprinderilor mici sunt construite pe acest plugin WordPress sau similar.

Așa cum am spus, această platformă este simplă și fiabilă și o puteți folosi cu cunoștințe de bază despre CSS și HTML. Pentru lucruri mai complexe, puteți solicita sfaturi din partea comunității online sau puteți angaja pe cineva cu mai multă experiență. Unele caracteristici bune care sunt incluse în această platformă sunt suportul excelent pentru clienți, gateway-urile de plată lider în industrie, monitorizarea vânzărilor și rapoartele. Dezavantajul acestei soluții este că are o mulțime de erori și, deși funcțiile și asistența suplimentară gratuite vă vor costa.

Ediția Comunității Magento

Viziteaza site-ul “

MagentoMagento Community Edition este o platformă open source care este scrisă în limbajul de programare PHP și a fost dezvoltată de o companie privată din SUA. A început în 2007, iar ultima versiune stabilă a fost lansată la sfârșitul anului 2016. Unele dintre cele mai mari companii de pe piață precum Nestle și Coca-Cola folosesc această platformă.

Magento funcționează cu sistemul de baze de date MySQL / MariaDB și include câteva elemente din Zend Framework. Cu cea mai recentă versiune, am obținut câteva caracteristici grozave, cum ar fi navigarea lină, preprocesarea CSS folosind LESS și CSS URL, noua structură de fișiere cu personalizare și altele. Au avut câteva probleme de securitate, dar au reușit să le depășească. Vă recomandăm să luați această platformă pentru o testare.

TomatoCart

Viziteaza site-ul “

TomatoCartSimilar cu Cart Cart Zen, această platformă a fost dezvoltată și de la osCommerce. Ea își datorează popularitatea unor caracteristici interesante care includ personalizare și un sistem încorporat în CMS. Ar trebui să menționăm că această platformă este destul de ușoară, deci se poate încărca destul de repede.

Nu are o mulțime de probleme în ceea ce privește SEO și versatilitatea acestuia, este de asemenea bun pentru marketingul de conținut și chiar funcționează mai multe gateway-uri de plată. Dar există și unele dezavantaje ale acestei soluții pe care dorim să le subliniem. De exemplu, există un număr limitat de extensii disponibile, opțiunile de transport sunt limitate, iar designul poate fi oarecum neplăcut. Dar totuși, vă recomandăm să încercați; poate că va crește pe tine.

X Cart

Viziteaza site-ul “

XCartExistă un lucru care diferențiază această soluție de comerț electronic și o face unică și este o licență pe viață. Această platformă a fost dezvoltată de o companie rusă care a lucrat și la Ecwid. A fost primul software de coșuri de cumpărături creat cu PHP în lume.

Acesta oferă o mulțime de funcții, dar acestea vă vor seta înapoi pentru aproximativ 495 USD sau mai mult. Este scris pe cod PHP și este foarte personalizabil. Va fi excelent pentru cineva care este familiarizat cu HTML și care este capabil să schimbe manual codul pentru a obține cât mai mult din această platformă. De asemenea, oferă opțiuni găzduite și autoinstalate. Oferă integrare cu transportatori de transport maritim precum, Australia Post, Canada Post, FedEx, UPS și USPS. Acestea includ, de asemenea, o caracteristică care previne fraudele. Dacă magazinul dvs. merge bine și doriți o platformă solidă care are licență pe viață, spunem că mergeți pentru asta!

PrestaShop

Viziteaza site-ul “

PrestaShopAceasta este o platformă de comerț electronic foarte solidă, disponibilă în peste 200 de țări, în 65 de limbi, ceea ce nu este un lucru mic. Acest lucru a început ca proiect de studenți în 2005, la o școală de IT din Paris, iar la început a fost disponibil doar în limbile franceză și engleză.

De asemenea, are peste un milion de utilizatori, iar peste 250.000 de magazine rulează pe PrestaShop. Are o comunitate puternică, de susținere, pe care o puteți aborda pentru sfaturi și discuții. Această platformă are unele caracteristici interesante, cum ar fi design-ul web receptiv, un număr imens de șabloane și vă oferă un control creativ complet. Printre partenerii lor se numără companii mari precum PayPal și Google. Vă recomandăm această soluție, de asemenea, puteți consulta site-ul web pentru documentare, precum și blogul lor pentru știri și actualizări.

Spree Commerce

Viziteaza site-ul “

comerț cu spreeAceastă soluție de comerț electronic de tip open source a fost creată în 2007 și se bazează pe Ruby on Rails. A fost descărcat de peste 420.000 de ori și îl folosesc peste 45.000 de magazine. Are o comunitate numeroasă și a fost achiziționată de First Data în 2015.

Această platformă este excelentă pentru cei care sunt dezvoltatori, dar poate fi dificil de înțeles pentru persoanele care nu sunt tehnologice. Această soluție are o mulțime de investitori care investesc sume uriașe de bani, precum Thrive Capital, Vegas Tech Fund, Red Swan și, de asemenea, AOL, astfel încât ne putem aștepta ca această platformă să se dezvolte din ce în ce mai mult în viitor. Această platformă este foarte populară în rândul utilizatorilor, a fost tradusă pe 30 de limbi și este mai potrivită pentru companii mai mari. Pe site-ul lor există și o documentație destul de bună și detaliată, pe care vă recomandăm să o consultați.

JigoShop

Viziteaza site-ul “

jigoshopAceasta este o altă platformă populară de comerț electronic care permite utilizatorilor WordPress să o utilizeze cu ușurință. Acesta oferă o gamă largă de funcții și a fost descărcat de peste o jumătate de milion de ori.

Pe site-ul JigoShop, există un anunț al unei noi versiuni, care va aduce o îmbunătățire a utilizatorilor. De exemplu, noua versiune va fi de două ori mai rapidă, cu extensii redezvoltate, unele schimbări de interfață și fără probleme de stabilitate. Vă recomandăm să consultați site-ul web pentru mai multe informații despre noua versiune.

simpluCart js

Viziteaza site-ul “

simplecart jsÎn primul rând, trebuie să separăm acest lucru de o platformă numită ModMore’s SimpleCart, deoarece acestea nu sunt același lucru. SimpleCarts js este construit cu JavaScript și reprezintă o platformă rapidă, simplă, ușoară de comerț electronic.

Această platformă poate fi folosită cu orice limbă, dar nu oferă o mulțime de funcții backend. Lucrul bun despre această platformă este că este destul de simplu și îl poți folosi cu cunoștințe de bază despre HTML.

Puteți găsi tot ce aveți nevoie pe site-ul lor web, inclusiv documentație, tutoriale și alte funcții. Cel mai mare dezavantaj al acestei platforme este că nu a fost actualizată din 2010.

Zeuscart

Viziteaza site-ul “

zeuscartAm recomanda această platformă persoanelor începătoare în lumea programării. Are o comunitate mare. Este creat mai ales pentru magazinele mici și mijlocii și oferă o mulțime de posibilități precum: cataloage de produse bazate pe atribute, gestionarea categoriilor, adrese URL SEO, șabloane de e-mail și multe altele.

Această platformă prezintă o soluție solidă de comerț electronic, cu un suport deosebit și concentrată pe UX. Această platformă este concepută cu Bootstrap și are multe caracteristici de oferit utilizatorilor săi. De asemenea, oferă servicii de consultanță de comerț electronic și personalizare a coșurilor de cumpărături. Zeuscart lucrează sub licență GPI și vă recomandăm să verificați mai multe documentații pe site-ul lor web. Ne așteptăm ca această platformă să crească în viitor, prea rău pentru că au neglijat site-ul și ieșirea social media a acestora.

RokQuickCart

Viziteaza site-ul “

rokquickcartRokQuickCart este o soluție foarte simplă pentru Joomla, care va face experiența dvs. de cumpărături mai plăcută. Funcționează cu Google Checkout, PayPal și Amazon și afișează produsele ca elemente bloc într-o structură de grilă. Puteți adăuga articole în coș, iar restul, cum ar fi taxa de transport și vânzări.

Acest software este ușor, deci nu va încetini. Aveți un nivel ridicat de control și personalizare a acestei soluții și funcționează, de asemenea, cu 23 de valute. Are o comunitate drăguță și pe site-ul lor puteți consulta documentația și alte detalii.

Unele dintre contra de utilizare a acestei platforme includ unele probleme de compatibilitate cu Google Chrome și faptul că nu oferă o capacitate de calculare sau procesare a transportului în greutate.

OpenCart

Viziteaza site-ul “

OpenCartAceasta este o platformă relativ mică, dar este folosită de aproape 600.000 de site-uri, ceea ce este o realizare uimitoare. Aspectul magazinului dvs. contează cu adevărat pentru OpenCart și acest lucru este excelent din perspectiva clienților.

Fabricat în China, dar cu majoritatea utilizatorilor din SUA, are o comunitate vibrantă și primitoare. Utilizatorilor le place această soluție, deoarece este foarte simplu de utilizat, nu este necesar să faceți legătura cu codul. De asemenea, oferă mai mult de 20 de gateway-uri de plată și funcționează cu mai multe limbi și valute. În general, recomandăm acest lucru tuturor utilizatorilor și prezicem că această soluție de comerț electronic va fi un viitor luminos, dacă vor ține pasul cu acest ritm.

Imagine prezentată: Proiectat de Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map