20 cele mai bune forumuri pentru webmasteri pentru începători și profesioniști

01.06.2020
Articole și multe altele ... '20 cele mai bune forumuri pentru webmasteri pentru începători și profesioniști
0 12 мин.

best-webmaster-forumuri


După ce vă angajați să cumpărați un serviciu de găzduire web, este foarte dificil să găsiți informații legitime în care nimeni nu încearcă să vă vândă nimic. În realitate, puține resurse sunt mai fiabile decât oamenii care au experiență și au folosit serviciile de găzduire despre care vorbesc. Acesta este motivul pentru care una dintre cele mai bune surse pentru informații fiabile se află pe forumurile webmaster-ului.

Puteți obține mult ajutor prin aceste forumuri, mai ales când vine vorba de un serviciu de găzduire specific pe care doriți să îl cumpărați. Alți oameni de pe forum sunt de mare ajutor de cele mai multe ori și vă vor oferi îndrumările de care aveți nevoie.

Puteți obține, de asemenea, o mulțime de informații despre construirea site-ului web dorit și ce fel de limbaj de programare ar trebui să utilizați și așa mai departe. Mai mult, dacă nu sunteți sigur care vor fi nevoile dvs. exacte sau dacă aveți probleme cu configurațiile serverului dvs., forumuri precum ceea ce am să vă arăt pot fi adevărați salvatori. Nu există un loc mai bun pentru a afla mai multe despre găzduire web și cum puteți profita la maximum de aceste forumuri.

Puteți utiliza chiar și aceste forumuri pentru a obține feedback pe site-ul dvs. Dar am săpat. Să ne uităm la cele mai bune forumuri care se vor potrivi atât celor care abia încep, cât și profesioniștilor care au deja multă experiență. Fără alte detalii, să trecem la asta!

Google Webmaster Central

Dacă sunteți în SEO și căutați o sursă excelentă de informații despre cum să optimizați site-urile web, acesta este locul unde ar trebui să mergeți. Acesta este forumul oficial al Google, de unde puteți primi răspunsuri de la angajații Google. Dacă sunteți nou în căutare de marketing pentru motoarele de căutare, acest forum este un loc minunat pentru a învăța totul despre SEO. Pentru a posta pe acest forum, nu trebuie decât un cont gmail! Pentru ajutor suplimentar pentru webmaster și instrumente Google Click aici.

Webmaster World

Webmaster World este unul dintre cele mai vechi forumuri din acest subiect. A fost înființat în 1999, înainte de era SEO, când majoritatea site-urilor web au fost construite cu imagini simple HTML și GIF. Astăzi este încă unul dintre cele mai active forumuri de webmaster, unde puteți învăța multe despre Google SEO, gazduire web, social media, dezvoltare web și multe altele. Acest forum este excelent dacă tocmai începeți, dar webmasterii mai avansați își vor găsi locul aici.

Discuție de găzduire web

Discuția de găzduire web este foarte populară cu zeci de mii de utilizatori și aproximativ una până la două mii fiind constant online. Este locul perfect pentru a întreba despre un serviciu de găzduire specific și pentru a primi răspunsuri cât mai repede posibil. Discuția de gazduire web are, de asemenea, numeroase sub-forumuri pe care le puteți vizita cu privire la probleme și subiecte specifice. În plus, dacă nu sunteți sigur ce tip de caracteristici și specificații aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. Web să funcționeze eficient, puteți întreba și utilizatorii despre asta.

SitePoint Forumuri

SitePoint este plin de resurse excelente de învățare, care vor servi dezvoltatorii web aspiranți și aproape orice persoană care caută să lanseze un site web. Aceștia au în jur de două până la trei mii de membri online în orice moment, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta și la câteva răspunsuri rapide aici. Au diverse forumuri pentru configurații de server, publicitate online și design web și aproape orice aveți nevoie. Există o mulțime de sub-forumuri care vă vor ajuta să vă învățați capul în jurul unor concepte specifice și pe care le puteți utiliza pentru a posta site-ul dvs. și pentru a primi feedback de la experți.

Forum de puncte digitale

Dacă doriți să duceți marketingul site-ului și cunoștințele dvs. SEO la nivelul următor, nu mergeți cu acest forum. Are o mulțime de experți în marketing și SEO care sunt dispuși să împărtășească o mulțime de informații utile și experiența acumulată de-a lungul anilor. Acestea vă pot ajuta să găsiți cele mai bune tehnici pentru optimizarea site-ului dvs. web și pentru a obține mai mult trafic pentru acesta.

Forumul Dev Shed

Forumul Dev Shed găzduiește mii în topul a mii de geek-uri. Este locul perfect pentru a găsi sfaturi și informații despre programare. Acestea sunt în mare parte utile și vă vor oferi cu siguranță ajutor, în timp ce încercați să vă rezolvați problemele de programare. Mai mult, acest forum este specializat în gestionarea bazelor de date, programare, configurarea serverului și alte abilități tehnice ușor de pierdut. Pentru a-l rezuma, au și câteva forumuri solide de web design cu o mulțime de dezvoltatori frontend pentru a ajuta.

WJunctions

WJunction este, de asemenea, un forum destul de consacrat, cu mii de utilizatori activi. Pe lângă discuțiile de webmaster, SEO și marketing, aici veți găsi, de asemenea, subiecte legate de cripto-monedă, de a face bani online, jocuri, tehnologie și alte discuții generale.

Indiferent dacă sunteți un webmaster cu experiență sau un începător care abia începe, pe WJunction veți găsi informațiile de care aveți nevoie.

Forumuri V7N

V7N este o altă mare sursă de informații când vine vorba de SEO, marketing online, blogging, web design, fotografie, web hosting și nume de domeniu. Aici veți găsi o secțiune separată pentru discuții despre afaceri online, cum ar fi comerțul electronic, lucruri legate de clienți și multe altele.

Un forum separat este dedicat problemelor legale, cum ar fi drepturile de autor, mărci comerciale și dreptul internet, inclusiv noua legislație GDPR.

Dacă doriți să angajați pe cineva pentru o anumită sarcină sau aveți nevoie de SEO, copiere sau alte servicii conexe, puteți arunca o privire către secțiunea de pe piață. Aici puteți cumpăra și vinde domenii, site-uri web și alte servicii.

Forumul Războinic

Forumul Războinic este un jucător de top printre forumurile de marketing și piețele de piață. Oferă o mulțime de posturi valoroase și numeroase sfaturi despre cum îți poți dezvolta jocul în afacerea ta și în marketingul digital. Avantajul cel mai de remarcat al utilizării acestui site web este că primiți postări și răspunsuri foarte rapide și bine informate. Așadar, de ce să nu vă alăturați și să deveniți singur un adevărat războinic?

Chat SEO

Chatul SEO este un loc de excepție pentru a aduna informații utile care pot ajuta atât profesioniștii, cât și începătorii în îmbunătățirea SEO a site-ului lor. Puteți găsi aici o mulțime de articole valoroase din industrie, împreună cu o mulțime de instrumente și link-uri către alte forumuri. De asemenea, te vei angaja cu o comunitate remarcabilă și vei aduna câteva idei cu adevărat inspiratoare.

Foc rău

Wicked Fire este unul dintre cele mai avansate forumuri de marketing online de pe internet. S-ar putea să devină incredibil de copleșitor pentru începători, dar dacă nu ești începător, cu siguranță vei simți că te afli la locul potrivit. Doar sări în discuții și să înveți noi modalități de a-ți promova compania.

Black Hat World

Black Hat World este una dintre cele mai mari comunități webmaster, seo și marketing online pe care ai putea să-ți arunci ochii. Deși acest forum a devenit popular în trecut fiind un forum dedicat SEO hat black, puteți găsi tone de informații legitime despre cum să faceți SEO în mod corect. Fiind unul dintre cele mai mari forumuri din lume dedicate webmasterilor, ar trebui să te scufundați imediat în el și să vedeți ce găsiți.

Mastering SEO

Mastering SEO este un forum SEO, simplu și simplu. Are peste 87.000 de utilizatori lunari activi, deci este o sursă minunată de informații. Puteți obține rapid răspunsuri la toate întrebările legate de SEO rapid.

eWebDiscussion

eWebDiscussion este un loc minunat pentru a obține răspunsuri utile din partea webmasterilor autoritari. După ce vă înregistrați, veți avea o mulțime de recomandări de la experți în domeniu, care se vor bucura să vă ajute să vă duceți abilitățile la nivelul următor.

Ozzu

Ozzu are o comunitate masivă de marketeri de internet cu aproximativ 170.000 de utilizatori lunari. Puteți obține asistență profesională, instrumente și o mulțime de resurse de la acest forum. Mai mult, răspunsurile pe care le primiți de la utilizatorii online vă vor ajuta să rezolvați cele mai multe probleme pe care le întâmpinați în acest domeniu.

Webicy

Webicy este un forum de discuții dedicat webmasterilor. Are peste 100.000 de membri activi care împărtășesc cele mai bune practici și pun întrebări bazate pe post-marketing. Dacă doriți să vă duceți abilitățile de marketing online la nivelul următor, Webicy este locul unde trebuie.

WebMasterServe

Implicați-vă cu alții care sunt interesați de stăpânirea web, SEM și SEO sau de marketing pe internet în general. De asemenea, puteți găsi o mulțime de resurse și discuții cu privire la programare, design web, marketing de conținut. În plus, există chiar și oferte de muncă pe care le puteți aplica.

Reddit SEO

Reddit SEO este un subredit care are o mulțime de angajamente în curs. Vă puteți alătura întotdeauna și veți întâlni alți care încearcă să se claseze și sunt mai informați despre acest subiect. De asemenea, este un loc destul de solid pentru a începe dacă ești nou la SEO.

SEO Refugiat

SEO Refugee are discuții cu privire la optimizarea motoarelor de căutare; cum poți câștiga trafic organic și cum îți poți dezvolta brandul. Este un loc minunat pentru a fi mai educat în marketing pe internet și pentru a întâlni câteva persoane cu cunoștință care vă pot ajuta.

Forumuri de Master Web

Numele nu ar putea fi mai complet. Dacă sunteți în căutarea de resurse IT care vă vor ajuta să vă folosiți site-ul sau să îl folosiți sau să îl comercializați, îl puteți găsi aici. Mai mult, puteți găsi un număr nebun de discuții în jurul subiectelor legate de IT. Fiecare membru are acces la informații actualizate despre lumea SEO. De asemenea, puteți găsi o mulțime de recenzii, programe de afiliere, recenzii de servicii de găzduire și servicii de webmaster; există chiar și oferte de muncă disponibile aici.

Webmaster-Talk

Actualizați: acest forum nu mai este disponibil; site-ul web a fost achiziționat de Freelancer.com și redirecționat către site-ul lor web.

Webmaster-Talk este locul unde trebuie să fie vorba despre resurse de programare, marketing digital, proiectare web și orice altceva aveți nevoie pentru rularea site-ului. Cu mai mult de o mie de webmasteri online în orice moment, veți avea cu siguranță ajutorul de care aveți nevoie destul de repede. În plus, puteți obține o mulțime de informații în generarea de bani a site-ului dvs., ceea ce este rar accesat pe toate celelalte forumuri pe care le-am menționat deja în această listă.

Concluzie

Acolo ai, suficiente informații pentru o viață. Dacă verificați cel puțin câteva dintre aceste forumuri, sunteți obligat să deveniți un webmaster mult mai bun și să vă duceți afacerea online la noi culmi. Sper că v-a plăcut să citiți acest articol și că v-am ajutat să învățați ceva nou astăzi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector