5 cei mai buni furnizori de gazduire pentru bloggeri și iubitori de WordPress

01.06.2020
Articole și multe altele ... '5 cei mai buni furnizori de gazduire pentru bloggeri și iubitori de WordPress
0 9 мин.

cei mai buni furnizori de hosting de bloguri


Alimentând 20% dintre site-urile de pe internet, WordPress este una dintre cele mai utilizate platforme de blogging. Majoritatea bloggerilor folosesc WordPress deoarece a fost conceput pentru blogging, are o curbă de învățare lină și este foarte personalizabil și scalabil. De asemenea, oferă toate instrumentele necesare pentru blogging. Știind că WordPress este platforma de blog preferată a multor bloggeri, mulți furnizori de găzduire au luat la cunoștință de nevoile bloggerilor și au integrat lucruri precum instalarea unui clic pe WordPress și hostingul optimizat pentru WordPress. Care sunt cei mai mari 5 furnizori de hosting care îi plac bloggerilor și de ce tind să aleagă în special acești furnizori? În acest articol, vom arunca o lumină asupra motivului pentru care unii furnizori de hosting au un succes atât de mare cu bloggerii.

Prezentare generală a celor mai buni furnizori de hosting pentru bloguri

Să aruncăm o privire asupra celor 5 furnizori de hosting care primesc toată dragostea din partea bloggerilor:

BlueHost

Vizitați gazda »

bluehost cel mai bun blog de găzduireBlueHost se mândrește cu găzduirea a peste 2 milioane de site-uri web și oferă o experiență de asistență stelară. Planurile de la BlueHost beneficiază de o rambursare de 30 de zile a unei rambursări complete de bani și posibilitatea de a vă anula abonamentul oricând după perioada inițială de 30 de zile și de a primi o rambursare corespunzătoare pentru perioada rămasă de abonament. Unul dintre motivele pentru care BlueHost este îndrăgit atât de mult de clienții lor este că au o mulțime de opțiuni de găzduire și planuri de abonament pentru tot felul de nevoi și include un clic pe instalarea WordPress pentru a-ți face blogul online cât mai repede posibil..

BlueHost oferă găzduire partajată, hosting dedicat, găzduire VPS, găzduire WooCommerce și bineînțeles hosting WordPress. Dacă eforturile dvs. de blogging sunt în faza lor inițială, BlueHost are unul dintre cele mai accesibile planuri de găzduire partajate cu un preț de pornire de la 2,95 USD pe lună. Aceasta include 50 GB spațiu de stocare, lățime de bandă neschimbată și 1 domeniu inclus. Aceasta este o ofertă mai mult decât generoasă pentru bloggerii cu buget.

Cei care își pot permite sau trebuie să investească mai mult într-un plan de găzduire, deoarece blogul lor atrage deja destul de mult trafic, pot opta pentru un hosting optimizat WordPress, care începe cu 19,95 dolari pe lună, poate gestiona un trafic de 100 de milioane de vizite pe lună. , include stocare de 30 GB + backup de 30 GB, 1 domeniu și cireșa de sus – SiteLock CDN și SiteLock Pro pentru o mai mare securitate și viteză. BlueHost vă oferă toate instrumentele necesare pentru securizarea și accelerarea blogului dvs. WordPress.

Gazduire InMotion

Vizitați gazda »

găzduire de blog-uri inmotionInMotion este un alt favorit pentru găzduirea WordPress. Acestea includ planuri de găzduire pentru toate tipurile de nevoi, cu un accent ușor special asupra nevoilor de afaceri. InMotion a fost lansat în 2001 și au crescut constant de atunci. Astăzi, acestea oferă unul dintre cele mai cuprinzătoare servicii de găzduire web de pe piață. Instrumentele de găzduire web, inclusiv instrumentele de administrare a conturilor (cPanel, Softaculous), constructorii de site-uri web (BoldGrid, WordPress, B2evolution), comerț electronic (PrestaShop, OpenCart) și suportul CMS (WordPress, Joomla, Drupal) îl fac un serviciu de găzduire web robust.

InMotion oferă găzduire web optimizată prin WordPress pentru toate nivelurile de abilități, de la bloggeri la întreprinderi mici, dezvoltatori și afaceri în creștere. Planul de găzduire WordPress Lansare începe de la 5,99 USD pe lună și include domeniu gratuit, SSD gratuit pentru viteze de aprindere, spațiu pe disc nelimitat, transferuri gratuite de site-uri web, preinstalate WordPress, Joomla și PrestaShop, garanție de returnare de 90 de zile și credite de publicitate gratuite, copii de rezervă și sprijin complet.

Gazduirea WordPress a lui InMotion include, de asemenea, o caracteristică autohtonă de glisare și eliminare a WordPress pentru a organiza cu ușurință conținut și media. De asemenea, afacerea este îndulcită cu teme gratuite din anumite categorii (de exemplu, modă, fotografie) pentru a vă începe cât mai repede. Bloggerii WordPress vor constata că această găzduire InMotion este optimizată pentru WordPress în toate aspectele sale și face posibilă bloggerii să-și lanseze proiectul într-un interval de timp scurt..

HostGator

Vizitați gazda »

gazduire blog gazduitorHostGator este un alt furnizor de găzduire web, care se situează în topul preferințelor bloggerilor și sunt în afaceri de peste un deceniu, ceea ce înseamnă că au acumulat o mare experiență în afacerea de găzduire și cunosc aspectele și creările de succes. serviciu de gazduire Planurile HostGator își propun să răspundă la fiecare tip de nevoie de găzduire web, prin urmare, HostGator are mai multe tipuri de planuri de găzduire aliniate, cum ar fi hostingul comun, hostingul cloud, hostingul dedicat, VPS și hostingul WordPress.

Planul inițial de găzduire WordPress are un preț de 5,95 USD pe lună și include migrație gratuită, stocare de 50 GB, CDN global, eliminare automată de malware, credit gratuit Google AdWords și poate gestiona 25.000 de vizitatori lunar. Serverele lor de densitate scăzută, arhitectura cloud, mai multe straturi de memorie în cache și CDN oferă timp de încărcare de 2,5x mai rapid. Interfața WordPress Cloud se concentrează pe capacitatea de utilizare și eficientizează procesele asociate cu găzduirea web.

Acestea, însoțite de backup-uri automate și restaurări cu un singur clic ajută utilizatorii să rămână în fruntea gestionării lor de găzduire web. Dacă aveți nevoie de mai multe în ceea ce privește planurile de găzduire, puteți consulta planurile de nivel superior care vin cu spațiu de stocare mai mare sau nelimitat și securitate avansată la prețuri cu adevărat accesibile.

WPEngine

Vizitați gazda »

găzduire blog wpengineWPEngine este un furnizor de găzduire web care se concentrează pe furnizarea de servicii de găzduire pentru site-urile WordPress. Deservesc peste 50.000 de clienți din 120 de țări și oferă tot ceea ce este necesar pentru o găzduire WordPress, sigură și scalabilă. Planurile WPEngine nu sunt cele mai ieftine de pe piață, cu toate acestea, expertiza lor și cea mai bună tehnologie din clasă fac o investiție demnă, în special pentru bloggerii care văd deja trafic semnificativ pe blogurile lor și care se presupune că vor crește.

Cel mai ieftin plan, Planul personal, este de 29 USD pe lună și vine cu următoarele caracteristici: 1 instalare, 25k vizite pe lună, 10 GB spațiu de stocare local, suport pentru chat 24/7, LargeFS pentru stocarea și transferul de date nelimitate, instalare și transferare, securitate pentru întreprinderi și garanție de returnare de 60 de zile. Planurile de nivel superior includ, de asemenea, CDN, WPE SSL, asistență pentru terțe părți SSL, GeoIP, suport multisite. Este posibil ca WPEngine să nu fie suficient de accesibil pentru bloggerii care încep doar pe teren, dar este o opțiune bună, odată ce blogul dvs. a început să atragă mai mult trafic și venituri. WPEngine este conceput special pentru site-urile WordPress și este comercializat pentru bloguri mai mari care au nevoie de instrumente avansate de scalabilitate și securitate..

ASmallOrange

găzduire blog blog asmallorangeASmallOrange are o nouă abordare revigorantă de găzduire web care oferă planuri pentru toate tipurile de site-uri web, în ​​funcție de dimensiuni (minuscule, medii, mari) sau de profil (non-business sau de afaceri). Planurile lor dedicate de găzduire sunt construite pentru a satisface diferite tipuri de procesoare (servere unice CPU vs servere multi-CPU), cerințe de memorie și disc. Planul lor de găzduire partajat la cel mai scăzut nivel, Tiny, costă doar 2,92 dolari pe lună și este unul dintre cele mai accesibile planuri de găzduire de pe piață și include următoarele: stocare de 500 MB, lățime de bandă de 5 GB, 1 site web și e-mail 24/7 și suport de chat live.

Planurile de găzduire partajate de nivel superior includ domenii gratuite și găzduire pentru site-uri web nelimitate. Toate planurile partajate includ servere de unități de stare solidă pentru performanță de 15x, panou de control cPanel, servere optimizate WordPress, instalator de scripturi Softaculous pentru ca blogul dvs. să funcționeze în câteva minute, constructor de site-uri Weebly, 99,99% garanție de funcționare și securitate îmbunătățită a site-ului. ASO este iubită de bloggeri pentru varietatea de planuri și prețuri accesibile.

Concluzie

Ca blogger, aveți o mulțime de opțiuni în ceea ce privește găzduirea web, astfel încât să puteți alege cea care se potrivește cel mai bine bugetului și cerințelor dvs. de găzduire. Sperăm, am reușit să vă lansăm la ce furnizor de găzduire web ar trebui să luați în considerare pentru găzduirea blogului dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector