5 cele mai bune alternative de găzduire InMotion – Gazduire Web și Înregistrare nume de domeniu

01.06.2020
Articole și multe altele ... '5 cele mai bune alternative de găzduire InMotion – Gazduire Web și Înregistrare nume de domeniu
0 15 мин.

hosting-alternative best-Inmotion-


InMotion este unul dintre cei mai buni din afacere, fără îndoială. Nu numai pentru că se mândresc cu un serviciu stabil și rapid, alături de un serviciu gratuit pentru clienți, dar sunt într-adevăr o companie care face totul de dragul clientului. Un lucru este sigur, veți obține cu siguranță valoarea tuturor banilor dacă faceți o etichetă împreună cu ei. Veți obține, de asemenea, o mulțime de servicii utile gratuit, cum ar fi stocarea SSD, backup-uri, migrația site-ului, aplicații și multe altele.

InMotion găzduiește peste 300.000 de domenii și din motive întemeiate. Serverele lor funcționează foarte bine, cu o durată de încărcare de 500 milisecunde în medie și o durată de utilizare 99,98% pe parcursul unui an întreg. Ceea ce înseamnă că orice site web de pe serverul lor va fi disponibil constant la viteză mare. După cum a fost publicitat pe site-ul lor web, InMotion este lider în asistența pentru clienți și nu se încadrează în această afirmație. Nu este nevoie de reprezentanții lor mai mult de 2-3 minute pentru a răspunde la o întrebare în chat-ul live.

Nu am găsit că InMotion nu se încadrează în centrul serviciului său, motiv pentru care este rezonabil ca planul lor de găzduire partajat să coste 3,99 USD pe lună. Există multe opțiuni mai ieftine, care oferă servicii similare de înaltă calitate, pe care le voi analiza astăzi. Dar este important de menționat că niciunul nu oferă un serviciu de o calitate atât de înaltă, la fel de constant precum InMotion. Ei lasă chiar și utilizatorii proaspeți să-și încerce serviciile cu o garanție de returnare de 90 de zile. Acesta este un testament al încrederii lor în faptul că nu aveți motive să le părăsiți.

În cazul în care căutați ceva cu câțiva dolari mai ieftin sau doriți doar să știți ce alte opțiuni aveți, iată câteva alternative la InMotion pe care le pot recomanda cu siguranță. Nu voi trece prin toate serviciile lor, doar pe cele mai populare, astfel încât să vă fie mai ușor să vă înfățișați capul în ceea ce oferă fiecare companie..

Web Host
Preț promoțional

hostgator cea mai bună alternativă ipage3,95 USD / lună
Bluehost cea mai bună alternativă ipage3,95 USD / lună
cea mai bună alternativă ipage1,99 USD / lună
a2hosting cea mai bună alternativă ipage3,92 USD / lună
godaddy cea mai bună alternativă ipage2,99 USD / lună

În cele ce urmează vă voi prezenta fiecare companie de găzduire web în detalii.

HostGator

Vizitați gazda »

Hostgator-best-Inmotion-alternativăHostGator este Moby Dick al afacerii de găzduire web. Dacă citiți acest lucru și vizitați și YouTube din când în când, veți vedea exact de ce. De asemenea, sunt una dintre cele mai mari companii de găzduire web de pe planetă, care găzduiește peste 9 milioane de nume de domeniu. HostGator este de asemenea asociat cu Linux și Cisco. De asemenea, este dificil să întâlniți un videoclip care nu vă permite să vizionați o reclamă HostGator înainte de a începe. HostGator împinge o mulțime de resurse pentru a se face publicitate și a fost de aproximativ 10 ani în acest sens. Nu vorbesc doar despre găzduire web de calitate, ci o livrează. De la introducerea serviciilor cloud, această companie a fost una dintre preferatele mele.

Rezultatele testului meu privind planul Baby Cloud:

 • Timp de utilizare: 99.99%
 • Viteza de încărcare a paginii: 520 ms

Aceasta este o ofertă excepțională la care puține alte companii se pot potrivi. De fapt, nici măcar nu cred că veți primi un serviciu atât de puternic pentru 3,95 USD pe lună. Ceea ce îi adaugă valoarea este asistența clienților HostGator. Nu te fac să aștepți mai mult de 15 minute pentru a răspunde, iar reprezentanții lor sunt destul de informați. Până acum, ne-au vorbit într-o manieră prietenoasă și au văzut problemele.

Când vine vorba de chestii gratuite, HostGator nu se va reduce. Acestea oferă instrumente excelente de securitate, vă protejează împotriva atacurilor DDoS și vă oferă un certificat SSL pentru procesarea tranzacțiilor pe site. De asemenea, dacă aveți un site web deja existent în altă parte, îl vor migra gratuit. Pentru a încheia totul, cPanel-ul HostGator este foarte ușor de utilizat, încât chiar și nepotul tău de 5 ani ar ști să-l folosească după puțin timp. Dacă nu puteți decide ce plan să alegeți, în ghidul meu detaliat explic în special fiecare plan HostGator.

Singurele probleme cu HostGator sunt trucurile de preț standard ale industriei, care necesită să efectuați un abonament de 2 ani pentru a avea prețurile publicitate. De asemenea, vi se permite să faceți copii de rezervă ale datelor manual, dar va trebui să plătiți anual 15,95 USD în plus, dacă doriți să aveți copii de rezervă „adevărate”..

BlueHost

Vizitați gazda »

Bluehost-best-Inmotion-alternativăBlueHost este o vedetă excelentă în rândul începătorilor, bloggerilor și utilizatorilor WordPress în general. Are o popularitate majoră, datorită prețurilor scăzute și suportului excepțional pentru WordPress. Acest lucru oferă un motiv solid pentru WordPress.org de a le avea printre cele 3 recomandări de găzduire. De asemenea, se descurcă destul de bine în aspectele de bază ale unui serviciu de găzduire, oferind uptime solide rock și încărcări rapide de pagină. Totuși, asistența lor pentru clienți lasă mult de dorit, deoarece durează în medie aproximativ 40 de minute pentru a le oferi utilizatorilor un răspuns.

BlueHost s-a stabilit deja destul de bine în afacerea de găzduire web și știu că sunt o destinație primordială pentru o mulțime de începători. Primul motiv pentru aceasta este faptul că aproape orice utilizator WordPress știe despre ei și suportul puternic pentru sistem. Al doilea motiv este faptul că primul lor plan de găzduire partajat este de 2,95 USD / lună. Iată care sunt elementele fundamentale ale celui mai popular serviciu al acestora:

Rezultatele testului meu din Planul de bază al BlueHost:

 • Timp de utilizare: 99.98%
 • Viteza de încărcare a paginii: 530 milisecunde

Lucruri gratuite: un nume de domeniu, integrări de aplicații, constructor de site-uri de drag and drop, opțiuni bune de securitate.

Când vine vorba de WordPress, puține companii au sistemele lor optimizate atât de bine pentru asta. Acesta este motivul pentru care BlueHost oferă Gazduire WordPress găzduită. Deși nu este cel mai ieftin tip de găzduire pe care îl poți avea, cu un preț între 19,99 USD / lună și 49,99 USD / lună, îți ia multă greutate de pe umeri. Puteți fi sigur că un grup de experți se ocupă de site-ul dvs. WordPress. Se asigură că este constant actualizat, sigur și poate rezolva orice problemă care ar putea apărea. Compania își asumă întreaga responsabilitate pentru site-ul dvs. și performanțele sale și tot ce trebuie să faceți este să îl utilizați.

Ținând cont de toate, BlueHost este incredibil de ieftin și oferă un serviciu solid, cu un panou de control ușor de utilizat, ceea ce îl face perfect pentru începători. De asemenea, au o mulțime de resurse online de la care puteți învăța, dar va trebui să așteptați puțin dacă doriți să contactați serviciul de asistență pentru clienți. De asemenea, nu oferă nicio migrație gratuită a site-ului și nu necesită abonament de 3 ani pentru a vă permite să obțineți prețuri introductive scăzute. Nu este făcut din bomboane și curcubee, dar BlueHost este o alegere bună dacă căutați să rulați un site WordPress cât mai eficient..

iPage

Vizitați gazda »

Ipage-best-Inmotion-alternativăiPage oferă unul dintre cele mai ieftine servicii de găzduire. Prin aceasta, vreau să spun că sunt extrem de ieftine, oferind planuri de găzduire de la 1,99 USD pe lună. Compania este deținută de Endurance International Group care ne-a adus multe alte companii de găzduire precum BlueHost, FatCow, VPSLink, JustHost, HostMonster ș.a. Sunt o companie masivă care evocă sentimente amestecate în clienții lor din întreaga lume. Dar iPage oferă ceva bun în afară de un serviciu cu adevărat ieftin? Sa vedem.

Iată rezultatele testelor mele pe Planul esențial comun:

 • Timp de utilizare: 99.96%
 • Viteza de încărcare a paginii: 884 ms

Acesta nu este cel mai bun, dar este într-adevăr ieftin. Nu mă așteptam să aibă un serviciu bun pentru clienți, dar iPage mi-a dovedit greșeala. Aceștia oferă asistență decentă prin e-mail, chat în direct și telefon, durează aproximativ 20 de minute pentru a răspunde la întrebările noastre. Dar au recenzii mixte în acest sens, așa că este mai bine să le verificați dublu înainte de a cumpăra serviciul lor. iPage a stârnit un pic de pozitivitate în mine când am văzut că nu folosesc trucurile de preț pe care le folosesc alte companii. Chiar dacă sunt ridicol de ieftine, vă vor oferi prețul de introducere scăzut cu un abonament de numai 12 luni. Nimic mai bun decât un preț de avans pentru a te face să ai încredere într-un brand.

Împreună cu acest serviciu la un preț decent, veți obține, de asemenea, opțiuni de securitate îmbunătățite. iPage este asociat cu SiteLock, o companie de securitate cibernetică. Software-ul lor ajută la prevenirea încălcărilor de securitate și vă va scana în mod regulat site-ul pentru a vă prezenta malware. De asemenea, va elimina software-ul rău intenționat, în funcție de planul iPage pe care îl utilizați. Dar cea mai mare măsură de securitate este crearea de copii de rezervă regulate ale site-ului dvs., ceea ce iPage va face pentru dvs. în fiecare zi. Majoritatea companiilor taxează suplimentar pentru acest serviciu, dar iPage îl va oferi gratuit.

De asemenea, iPage se integrează și se joacă bine cu aplicații terțe precum PayPal, Google Apps și diverse platforme de comerț electronic. De asemenea, oferă credite bonus pentru reclame din Google AdWords, Yahoo! și Bing.

Chiar dacă toate acestea sună destul de bine, și iPage este plin de surprize negative, prima fiind aceea că nu există un cPanel. Fiecare furnizor de hosting are cPanel, dar iPage ar funcționa mai degrabă cu un software mai puțin cunoscut numit vDeck. Funcționează, dar cPanel este încă mai ușor de utilizat decât vDeck. De asemenea, în cazul în care iPage vă permite să economisiți o mulțime de bani, în cele din urmă vor lua mai multe de la dvs. Vă veți putea abona la un serviciu foarte ieftin, dar odată ce perioada dvs. se va termina, vă va costa aproximativ 8 dolari pe lună pentru a vă reînnoi planul – Aceasta este o scădere nebună a prețurilor de 350%! Deci, se dovedește că iPage este destul de complicat și ar fi mai bine să folosești o altă alternativă.

A2Hosting

Vizitați gazda »

a2hosting-best-Inmotion-alternativăA2Hosting ar putea să nu fie la fel de popular ca BlueHost sau HostGator, dar oferă un serviciu de găzduire foarte bun. Acestea oferă o gamă largă de planuri de găzduire, cum ar fi găzduirea partajată pe platformele Linux și Windows, planuri VPS administrate și neadministrate, servere dedicate, planuri de găzduire a revânzătorilor, înregistrare de domenii și alte soluții online. Planul lor de găzduire cel mai ieftin este planul comun Lite Linux, care începe de la 3,92 USD pe lună. Acest lucru vă permite să găzduiți un singur site web, așa că vă recomand să mergeți pentru planul Swift chiar de la început.

Am făcut câteva cercetări pe A2Hosting și am găsit recenzii în mare parte pozitive, dar am vrut să mă asigur. Așa că am efectuat câteva teste.

Rezultatele testelor mele pe Planul Swift (Linux) partajat:

 • Timp de utilizare: 99.97%
 • Viteza de încărcare a paginii: 509ms

Atât timpul de funcționare, cât și timpul de încărcare a paginilor sunt excelente. De asemenea, au un suport decent prin e-mail și chat live. Asistența telefonică este un joc de ospătar. Nu m-aș deranja să încerc să îi sun pentru a primi ajutor. Pur și simplu nu merită să stai la telefon 20-25 de minute și să aștepți să răspundă cineva. Pentru întrebări mai complexe, trebuie doar să scrieți un e-mail.

Planurile lor comune sunt favorabile din punct de vedere al caracteristicilor. După cum am menționat anterior, nu aș alege planul Lite, din cauza limitării numărului site-ului web. Fiecare plan partajat include stocare nelimitată RAID-10 și transfer nelimitat. Certificatul SSL gratuit prin Let’s Encrypt este, de asemenea, un port al fiecărui plan de găzduire. CDF gratuit CloudFlare este, de asemenea, inclus în toate planurile.

Dacă doriți să transferați site-ul dvs. web din InMotion în A2Hosting, acestea vor migra site-ul dvs. gratuit și contul cPanel gratuit.

Garanția de returnare a banilor oricând este, de asemenea, ceva unic la această companie. Rețineți că rambursarea completă va fi acordată numai în termen de 30 de zile de la înregistrare.

A2Hosting este un furnizor bun de găzduire și o alternativă excelentă la InMotion.

Hai tăticu

Vizitați gazda »

GoDaddy-best-Inmotion-alternativăGoDaddy este unul dintre cei mai cunoscuți registratori de domenii din lume care oferă servicii de găzduire WordPress gestionate. Acestea oferă soluții de găzduire WordPress rapide, sigure și complet gestionate, care vă scutesc de multă muncă și transpirație. Puteți pune mâna pe primul lor plan pentru 1,00 USD pe lună. De asemenea, vă vor oferi un domeniu gratuit dacă vă înscrieți la planul lor anual. Așadar, merită să le verificăm, deși am citit câteva recenzii urâte, afirmând că compania a fost mult mai bună acum câțiva ani. Dar tot voiam să o văd de unul singur.

Iată rezultatele testelor mele cu privire la Planul de economie de hosting comun:

 • Timp de utilizare: 99.04%
 • Viteza de încărcare a paginii: 500 ms

Timpul uptime pare suficient de fiabil, dar rețineți că 99,04% uptime înseamnă că site-ul dvs. va fi redus cel puțin două ore pe parcursul întregului an. Website-ul dvs. va fi stocat pe servere partajate bazate pe Linux sau Windows, în funcție de ceea ce alegeți. Pentru că la fel ca în cazul oricărei alte companii de hosting, serverele bazate pe Windows sunt mai scumpe.

De asemenea, aceștia oferă gazduire VPS pentru 29,99 USD pe lună și un plan și mai bun pentru 129 dolari. De asemenea, vor face mile suplimentare și vor oferi găzduire WordPress gestionată. Veți avea, de asemenea, un constructor de site-uri gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a construi un site web din elemente de drag and drop. Serviciul lor pentru clienți pare suficient de fiabil, durează aproximativ 10 minute pentru a răspunde la o întrebare.

În general, GoDaddy pare să parcurgă kilometrul suplimentar pentru a-și satisface clienții și pentru a le oferi cel mai bun serviciu de găzduire web posibil.

Concluzie

Deși după părerea mea, nu merită să treci de la un cont InMotion deja existent la altul, dar fiecare companie este diferită. Dacă trebuie să mergeți cu altceva, HostGator ar fi primul dvs. și BlueHost ar fi a doua cea mai bună opțiune cu care să lucrați. Poate că GoDaddy merită încercat și el.

Sper că v-a plăcut să citiți articolul nostru și că v-am ajutat să învățați ceva nou astăzi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector