5 cele mai bune alternative Drupal – CMS de top open source pentru construirea de site-uri profesionale

cele mai bune alternative drupal


Drupal este printre primele 3 sisteme de gestionare a conținutului de pe web. Dezvoltatorii se bazează pe acesta, deoarece oferă o abordare structurată care duce la un sistem de coduri interoperabile, modulare, care poate fi utilizat pentru o gamă vastă de scopuri. Acest sistem încorporează unele dintre cele mai bune biți preluate de pe forumuri, site-uri de comerț electronic, sisteme de gestionare a conținutului și platforme de blogging. Poate fi utilizat pentru publicare, comerț electronic și comunicare, motiv pentru care dezvoltatorii săi îl numesc un sistem de publicare comunitară.

Drupal este foarte flexibil și vă asigură că puteți efectua modificări, oricând doriți. Poate fi folosit și ca cadru de dezvoltare a aplicațiilor. Acest lucru a atras mulți dezvoltatori, deoarece aplicații complexe pot fi dezvoltate prin intermediul acesteia, cu transparență maximă de la început până la sfârșit.

Acest CMS open source alimentează mai mult de un milion de aplicații online și site-uri web gratuit și are o comunitate masivă de sprijin. Oamenii din el lucrează constant pentru a îmbunătăți Drupal, creând pluginuri și extensii de care are nevoie pentru a-și duce funcționarea la nivelul următor..

Avantajele utilizării Drupal

Drupal este probabil unul dintre cele mai avansate sisteme de gestionare a conținutului. Acesta oferă funcții precum managementul avansat al utilizatorului, gestionarea meniului și gestionarea tipului de conținut. Datorită acestor funcționalități, este mult mai ușor să rulezi un blog avansat, o platformă de social media și să creezi întregul conținut al site-ului, inclusiv bloguri, videoclipuri, texte, statistici și multe altele.

Drupal este extrem de personalizabil, astfel încât atât designerii, cât și dezvoltatorii își pot face ideile la viață. Gestionează foarte bine tipurile de conținut și are o taxonomie puternică care face posibilă preluarea de conținut, făcând mai ușor direcționarea cuvintelor cheie pe care le-ați cercetat.

Companiile folosesc adesea Drupal, deoarece face procesul de dezvoltare mult mai rapid, datorită numeroaselor sale funcționalități și caracteristici încorporate. Acestea oferă o gamă de funcții stabilă, fiabilă, sigură și gestionabilă pentru dezvoltarea de site-uri web și aplicații. Așa se face că acest sistem de gestionare a conținutului de tip open source este egal cu numeroase sisteme de gestionare a conținutului la nivel de întreprindere.

Drupal are multe teme și plugin-uri disponibile, astfel încât poate fi personalizat ușor din mers. Se poate descurca cu ușurință site-urile private private și puteți învăța cum să îl folosiți destul de repede. Dar Drupal este cel mai bine utilizat în scopuri de întreprindere. Poate servi perfect dorințelor și nevoilor diverse ale unei întreprinderi. Nu este perfect în niciun fel, dar niciun software nu este în această situație. Lucrul bun despre acesta este că puteți modifica complet acest software pentru nevoile dvs. individuale și să-l setați să se aplice personalului dvs., nivelului de competență, bugetului dvs. și oricărui alt aspect care vă afectează compania. Dacă sunteți în căutarea unui sistem care să gestioneze foarte bine site-urile B2B, Drupal este calea de urmat.

Deși dacă ambiția dvs. nu este să construiți un site web la nivelul întreprinderii, există alte sisteme populare de gestionare a conținutului pe care le puteți utiliza.

Cele mai bune alternative Drupal cu sine găzduite

Dacă sunteți blogger sau cineva care nu deține multe cunoștințe tehnice necesare pentru construirea unui site web, veți fi bucuros să știți că aveți o mulțime de alte opțiuni. Aici veți găsi cele mai bune 5 recomandări ale noastre.

WordPress

Viziteaza site-ul “

wordpress cele mai bune alternative drupalWordPress a fost dezvoltat în 2003 ca ​​platformă de blogging, dar a evoluat într-un sistem all-inclusive, open source de gestionare a conținutului. Cel mai mare avantaj al său este că este incredibil de ușor de utilizat, la nivelul în care poate fi folosit de către utilizatorii care nu au tehnologie. Printr-un pic de experimentare și urmărire a câtorva tutoriale, vă veți înfățișa ușor capul în jurul gestionării site-ului. Veți adăuga cu ușurință noi pagini, imagini, postări pe blog și multe altele, fără să vă confruntați cu vreun dezordine.

Nu trebuie să aveți cunoștințe de lucru HTML, CSS, PHP sau orice alt limbaj de codare pentru a face site-ul dvs. web să funcționeze. Cu toate că, aveți nevoie de o mulțime de lucruri dacă doriți să vă personalizați complet tema sau un plugin. Cu toate acestea, majoritatea temelor WordPress vin cu o mulțime de opțiuni de flexibilitate și personalizare, astfel încât să realizați cu ușurință aspectul pe care îl doriți cu ajutorul unor instrumente simple de drag and drop. Puteți chiar să vă gestionați site-ul, să publicați postări, să moderați comentarii și să faceți mult mai multe din mers de pe telefon sau de pe orice alt dispozitiv mobil.

Beneficiile WordPress

WordPress este CMS-ul ideal dacă mergeți singur la construirea site-ului dvs. web. Puteți descărca o varietate uriașă de teme și pluginuri gratuite sau premium. Puține alte platforme fac atât de ușor să creeze și să gestionezi un site web ca WordPress. Acesta este motivul pentru care fiecare al patrulea site web este construit cu acesta. Aceasta face ca 78 de milioane de site-uri să se bazeze pe acest puternic CMS. A câștigat suficientă popularitate pentru ca acesta să fie în jur în anii următori și, datorită comunității sale devotate de dezvoltatori, WordPress se va îmbunătăți doar.

Fiind un CMS open source, WordPress este complet liber de utilizat. Are chiar și o versiune self-hosting, dar sunteți întotdeauna mai bine dacă aveți propriul plan de găzduire. Un lucru este sigur, WordPress vă va ajuta să creați un site web excelent, cu o sumă minimă de efort și bani.

Joomla!

Viziteaza site-ul “

Joomla cele mai bune alternative drupalJoomla! creează un teren de mijloc între WordPress și Drupal din punct de vedere al complexității. Aproape oricine poate obține blocajul sistemului, dar un dezvoltator cu experiență îl poate duce la înălțimi noi. Are flexibilitatea și caracteristicile robuste necesare pentru a face acest lucru. Acest CMS gestionează tot conținutul site-ului dvs. și vă ajută să accelerați viteza de dezvoltare. Nu este nevoie de mai mult decât un simplu clic pentru a vă organiza conținutul și pentru a pune lucrurile la cale. Joomla! poate alimenta tot felul de site-uri web, de la simplu la cel mai complex. Acesta este motivul pentru care a făcut-o să fie printre primele 3 sisteme de gestionare a conținutului de pe web. Este un CMS open source, deci nu trebuie să plătiți nimic pentru al utiliza.

Beneficiile Joomla!

Joomla este un software de editare extrem de cuprinzător și sigur, care vă va păstra conținutul complet securizat din momentul în care l-ați încărcat. Acest CMS are, de asemenea, unele caracteristici unice de construire a site-urilor, cum ar fi un instrument simplu de construire a meniului. Permite chiar și utilizatorilor non-tehnici să construiască de la zero meniuri ierarhice.

Nucleul Joomla este complet modificabil, astfel încât oricine poate face modificări cu suficiente cunoștințe PHP. În cele din urmă, va trebui să faceți acest lucru dacă doriți să optimizați pe deplin Joomla pentru nevoile dvs. individuale. Una dintre cele mai importante caracteristici ale sale este cache-ul încorporat, care vă va economisi mult timp în timp ce lucrați pentru a vă construi site-ul. La fel ca WordPress și Drupal, Joomla este complet prietenos cu SEO, ceea ce este un bonus extraordinar, deoarece nu va trebui să faceți multe optimizări la fața locului.

Dacă aveți nevoie de informații despre cum să profitați la maxim de Joomla sau să vă confruntați cu o problemă pe parcurs, aveți o comunitate puternică și o cantitate imensă de informații care vă pot ajuta. Aproape orice problemă cu care ai întâmpina a fost rezolvată de altcineva de pe web.

Chiar dacă nu sunteți o persoană tehnică, vă veți orienta cu ușurință în jurul Joomla și veți crea un site web care să vă îndeplinească obiectivele.

Concrete5

Viziteaza site-ul “

beton5 cele mai bune alternative drupaleDupă ce au acumulat multă experiență din sistemele anterioare de gestionare a conținutului, creatorii Concrete5 au căutat să adopte o abordare mai inovatoare. Au creat un puternic CMS open-source care abordează provocările construirii și gestionării unui site web.

Concrete5 este o platformă cuprinzătoare care are toate procesele în vigoare pentru a vă construi o prezență online puternică, fără a cheltui un timp. Puteți face tot ce doriți cu acesta, deoarece este un software gratuit și Open Source, sub licența MIT. Concrete5 oferă câteva caracteristici și instrumente incredibil de puternice la care nu mulți s-ar aștepta de la software-ul gratuit.

Concrete5 face ușor pentru oricine să construiască un site web în câteva minute și să-l editeze pentru a se potrivi gustului lor individual. Site-ul pe care îl creați poate fi modificat în orice moment. Utilizatorii pot face toate acestea fără cunoștințe tehnice extinse. Dezvoltatorii le place pentru că are un cadru foarte flexibil și robust care oferă un proces de dezvoltare stabil pentru aplicații puternice.

Beneficiile betonului5

Interfața completă de editare este una dintre cele mai puternice calități ale Concrete5. Face personalizarea site-ului dvs. web un proces ușor și eficient. Nu există nicio limită creativă la ceea ce puteți realiza și s-a făcut incredibil de ușor cu editorul WYSIWYG. Nu necesită cunoștințe de codificare, astfel încât oricine poate gestiona o interfață vizuală își poate personaliza în mod liber site-ul. Deoarece site-urile construite în Concrete5 răspund pe deplin, acestea vor arăta bine și pe dispozitivele mobile.

Concrete5 oferă mii de teme și extensii care vă ajută să extindeți funcționalitatea site-ului. Toate acestea pot fi instalate în câteva clicuri prin tabloul de bord. De asemenea, puteți crea și edita formulare perfect fără ajutorul constructorului de formulare. Concrete5 are, de asemenea, fluxuri de lucru conținut reglementate, sisteme de raportare integrate, permisiuni pentru utilizatori și multe altele.

Puteți gestiona cu ușurință utilizatorii și administratorii site-ului dvs. și puteți crea grupuri diferite pentru ei. Puteți modela politicile dvs. de publicare în conformitate cu standardele organizațiilor dvs. și aveți doar acei utilizatori care lucrează la conținutul dvs. care au acces la acesta.

Concrete5 este SEO prietenos chiar din cutie, fără a fi nevoie să aplici și coduri sau pluginuri suplimentare. Acesta vă va ajuta să vă îmbunătățiți clasamentul de căutare imediat după lansarea site-ului. Puteți include, de asemenea, butoane de partajare socială cu câteva clicuri.

Concrete5 are tot ce are nevoie de un site web personal sau de un site web al unei organizații mai mici. Puteți configura acest lucru în câteva minute, așa că merită cu siguranță să încercați acest sistem de gestionare a conținutului.

MODX

Viziteaza site-ul “

Modx cele mai bune alternative drupalMODX este unul dintre sistemele de gestionare a conținutului care se mândrește cu oferirea utilizatorilor de libertate creativă completă. A fost descărcat de peste un milion de ori de la lansarea sa în 2005. Este popular în principal, deoarece este, de asemenea, foarte prietenos cu afacerile. Acest lucru ar putea fi în mare parte din cauza planurilor sale de plată flexibile, deoarece acestea sunt bazate pe cotații. Practic, utilizatorii plătesc doar pentru funcțiile pe care știu că le au cu adevărat nevoie. A fost creat special pentru persoanele cărora le pasă profund de a crea ceva cu adevărat unic, care este în concordanță exact cu viziunea lor. Este o pânză goală care permite utilizatorilor să-și picteze viziunile pe ea.

Beneficiile MODX

Libertatea completă în personalizare este cel mai mare beneficiu al utilizării MODX. Niciun alt sistem de gestionare a conținutului sau o platformă de construire a site-urilor web nu se pot potrivi în acest aspect. MODX este singurul care face posibilă utilizatorilor fără tehnologie să aibă restricții creative zero. Este ceea ce face din MODX un inovator în industrie, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune instrumente creative pentru designeri web. Puteți merge mai departe chiar și cu cele mai curajoase și mai exigente proiecte web.

Administratorii pot actualiza, instala sau migra multe suplimente, teme sau chiar site-uri web complete prin programul de instalare MODX. Nu-și fac griji pentru nicio dependență, deoarece procesul este simplificat cu această platformă. Totul este făcut pentru a fi cât se poate de ușor de utilizat, deci este instrumentul perfect pentru utilizatorii experimentați fără tehnologie. Însă dezvoltatorii cu experiență pot crea funcții personalizate fără a fi nevoie de a pirata nucleul sistemului. Prin implementările JSON, MODX poate interacționa cu alte sisteme. De asemenea, este dotat cu suplimente SEO complete, care vă permit să gestionați fără efort optimizarea site-ului și conținutul site-ului dvs..

MODX este cu siguranță un instrument de excepție pentru cei care își pun creativitatea pe primul loc. Verifică-l și vezi cât de bine funcționează!

TYPO3

Viziteaza site-ul “

typo3 cele mai bune alternative drupalTypo3 este un instrument mult mai sofisticat și serios decât multe alte sisteme de gestionare a conținutului. Nu este o platformă pentru utilizatorii casual, ci mai degrabă una pentru programatorii mai avansați care cunosc calea codului. Au multe lucruri de care să beneficieze, deoarece Typo3 este o aplicație cuprinzătoare, cu o mulțime de funcționalități. Trebuie doar să investești timpul și energia în învățarea lui, dar merită bine. Majoritatea programatorilor de pe web au dat recenzii pozitive asupra software-ului. Este foarte avansat și necesită o mulțime de cunoștințe, dar ce beneficii concrete are?

Beneficiile Typo3

Avantajul principal al Typo3 este diversitatea și modularitatea sa, ceea ce îl face excelent pentru un site web al companiei sau un site de știri masiv. Este ușor extensibil, cu mii de suplimente disponibile care pot fi instalate foarte ușor. Ele extind funcționalitățile sistemului, permițând utilizatorului să creeze un magazin online, să adauge galerii de imagini sau panouri de discuții.

Typo3 vine și cu un sistem de administrator foarte flexibil. Vă permite să setați permisiuni specifice pentru utilizatori specifici. Nu pot încurca codul site-ului sau orice altceva care nu se încadrează în sfera responsabilităților lor.

Cu ajutorul tipurilor de conținut, este mult mai ușor să controlați ce se întâmplă pe site, mai ales când doriți să setați aspectul paginii, să adăugați videoclipuri, imagini sau alte scripturi. În cazul în care nu știți cum să folosiți la maximum sau aveți vreun alt tip de problemă, puteți contacta comisia de discuții. Există o mulțime de utilizatori de ajutor la care puteți contacta și multe documente pe care le puteți citi.

Ceea ce face dezvoltarea mai ușoară și mult mai puțin problematică este modulul de anulare a modificărilor. Este unic pentru Typo3 și este foarte popular în rândul administratorilor, cărora o astfel de funcție este foarte utilă. Acestea pot restabili cu ușurință o versiune anterioară a site-ului web, fără a fi nevoit să treacă prin multe probleme. Pentru a rezista, schimbarea structurii paginii este ușoară și fără o ordine pre-fixată de div, blocuri, articole sau secțiuni.

Typo3 este un instrument de excepție dacă sunteți un programator cu experiență, dar trebuie să menționez că nu merge ușor pe resursele serverului. Expendabilitatea și modularitatea înseamnă că un astfel de software pune mare efort pe parametrii serverului. Dacă site-ul web nu este prea mare sau nu are mii de vizitatori în fiecare zi, va funcționa bine. Dar veți avea nevoie de o actualizare a serverului pe măsură ce site-ul dvs. crește.

Concluzie

Drupal nu este singura platformă open source care oferă un cadru cuprinzător pentru dezvoltarea de site-uri web nemaipomenite. Deși este unul dintre cei mai buni, dar există șanse mari să găsești ceva care să funcționeze mai bine pentru tine. Sper că acest articol te-a ajutat să faci asta și că te vom vedea în următorul!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map