5 cele mai bune alternative eHost

best-ehost-alternative


eHost a fost un furnizor de găzduire web; a fost în afaceri între 1996 și 2017. A fost întreruptă după o relansare și toți clienții existenți au fost răspândiți către diferite companii.

Dacă sunteți în căutarea cele mai bune alternative eHost, pur și simplu continuați să citiți, deoarece vom examina 5 dintre ele în acest articol. Deoarece majoritatea bloggerilor și proprietarilor de site-uri caută cea mai bună valoare oferită, ne vom concentra pe serviciile de gazduire partajată la nivel de intrare și le vom menționa doar pe cele mai avansate, cum ar fi Reseller Hosting, VPS Hosting sau Server Dedicat Hosting.

1. Gazduire InMotion

Inmotion-hosting-best-ehost-alternativă

InMotion, deținut de angajați, a activat din 2001 și gestionează în prezent peste 300.000 de nume de domeniu. Acesta oferă servicii de găzduire de afaceri, găzduire WordPress, găzduire pentru distribuitori, găzduire VPS și găzduire server dedicat.

De ce recomandăm InMotion:

 • nume de domeniu gratuit + SSL
 • spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată pentru pachete de hosting distribuite
 • cPanel
 • Serviciu clienți 7/24
 • Garanție de returnare de 90 de zile
 • cea mai ieftină ofertă este disponibilă de la 6,39 USD / lună

Gazduire de afaceri si gazduire WordPress

Serviciul de găzduire la nivel de intrare al InMotion se numește Business Hosting și vă oferă spațiul de stocare și lățimea de bandă, menționate mai sus, plus un nume de domeniu gratuit în toate cele 3 pachete:

 1. Lansa: Acest pachet este potrivit pentru până la 2 site-uri web, vă oferă un constructor de site-uri și credite de publicitate. Începe de la 6,39 USD / lună.
 2. Putere: Pachetul de mijloc poate fi casa de până la 6 site-uri web și oferă de 2 ori mai multe resurse de server decât primul. De asemenea, conține un set mai mare de instrumente de marketing pentru prețul de pornire de 8,49 USD / lună.
 3. Pro: Pachetul Pro vă permite să adăugați un număr nelimitat de site-uri web și este dotat cu de 4 ori mai multe resurse și asistență la nivel profesional. Începe de la 14,71 USD / lună.

Gazduire legata de WordPress a fost desemnat în special acelor clienți care doresc să ruleze WordPress. Oferta se bazează pe găzduire partajată, dar au fost adăugate puține servicii legate de WP, cum ar fi software-ul WordPress preinstalat, teme gratuite și backup-uri automate, actualizări automate opționale. Există mai multă putere în spatele celor 6 pachete prezentate mai jos, iar utilizarea lățimii de bandă este, de asemenea, nelimitată:

 1. WP-1000S: Cel mai mic pachet este pentru un singur site cu până la 20.000 de vizitatori lunar. Vine cu 40 GB stocare la prețul de pornire de 7,26 USD / lună.
 2. WP-2000S: Acest pachet de găzduire poate servi 2 site-uri web cu până la 50.000 de vizitatori lunari generali. De asemenea, este inclusă stocarea de 80 GB, precum și o licență gratuită Jetpack Personal (valoare de 39 USD / an). Oferta începe de la 11,38 USD / lună.
 3. WP-3000S: Acest pachet este din nou un pic mai mare și a fost proiectat pentru până la 3 site-uri cu până la 125.000 de vizitatori lunari generali. Este inclusă o stocare de 120 GB, plus licența personală Jetpack Personal menționată mai sus. Preț de pornire: 11,38 USD / lună.
 4. WP-4000S: Al patrulea pachet poate servi până la 6 site-uri web cu până la 300.000 de vizitatori lunari generali. La această ofertă au fost adăugate mai multe active, inclusiv stocarea de 160 GB, o adresă IP dedicată gratuită și o licență Jetpack Professional, în valoare de 299 USD / an. Pachetul începe de la 31,10 USD / lună.
 5. WP-5000S: Acest pachet poate fi casa de până la 10 site-uri web cu până la 600.000 de vizitatori lunari generali. Conține aceleași resurse ca al 4-lea pachet, dar stocarea a fost crescută la 200 GB. Prețul său de pornire este de 62,24 USD / lună
 6. WP-6000S: Cel mai mare pachet de găzduire WordPress poate servi până la 20 de site-uri web cu până la 1.200.000 de vizitatori lunari în total și are, de asemenea, aceleași avantaje pe care le au cele două pachete anterioare. Un pic mai mare, stocare de 240 GB a fost adăugată la această ofertă și este disponibilă de la 119,28 USD / lună.

Gazduire pentru distribuitori, găzduire VPS și găzduire server dedicat

Gazduire pentru distribuitori InMotion este alimentat de 3 pachete de hosting partajate și 3 pachete de hosting VPS. Cea mai mică începe de la 15,39 USD / lună și oferă 80 GB spațiu, 800 GB lățime de bandă, o adresă IP dedicată gratuită și instanțe nelimitate cPanel pentru clienții dvs..

Pachete VPS sunt disponibile atât în ​​versiunile neadministrate, cât și în cele gestionate. Cel mai mic pachet conține 4 GB RAM, 75 GB stocare SSD și 4 TB lățime de bandă. Versiunea neadministrată începe de la 21,04 USD / lună și vă oferă 3 adrese IP gratuite, în timp ce versiunea gestionată este disponibilă de la 29,19 USD / lună.

Gazduire server dedicat pachetele sunt și mai robuste, cel mai mic este disponibil de la 105,69 USD / lună. Vă oferă un procesor 4,4 / 4T de 3,4 GHz, 8 GB RAM, 500 GB SSD sau 1 TB de stocare clasică, 6 TB lățime de bandă, 2 ore de gestionare și 5 adrese IP gratuite.

2. HostGator

Hostgator-best-ehost-alternativă

HostGator a fost fondată în 2002 într-o cameră de cămin, de atunci este un membru stabil al industriei de găzduire. În zilele noastre este operată de Endurance International Group. Compania oferă pachete de găzduire web, gazduire cloud, găzduire WordPress, găzduire revânzători, găzduire VPS și găzduire server dedicat.

De ce recomandăm HostGator:

 • utilizarea nelimitată a lățimii de bandă
 • certificare SSL gratuită
 • Suport 7/24
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • cea mai ieftină ofertă este disponibilă de la 2,75 USD / lună

Gazduire Web, Gazduire Cloud si Gazduire WordPress

HostGator a creat planuri de gazduire web destul de simple, unul inițial, unul nelimitat și altul cu suplimente:

 1. Planul Hatchling: Acest pachet este pentru un singur site web și începe de la 2,75 USD / lună.
 2. Planul copilului: Acest pachet poate fi casa unui număr nelimitat de site-uri web și este disponibil de la 3,95 USD / lună.
 3. Plan de afaceri: Cel mai mare pachet oferă o actualizare gratuită la certificarea SSL pozitivă, o adresă IP dedicată gratuită și un pachet SEO în valoare de 50 USD / an. Această ofertă este disponibilă de la 5,95 USD / lună.

Potrivit HostGator, acesta este Gazduire în cloud pachetele sunt de 2 ori mai rapide, din cauza cachingului și a serverelor mai bune. Există, de asemenea, 3 pachete în această ofertă:

 1. Hatchling Cloud: vine cu 2 GB RAM, 2 nuclee de procesor și puteți adăuga un singur site web. Pachetul începe de la 4,95 USD / lună.
 2. Baby Cloud: puteți adăuga un număr nelimitat de site-uri web la acest pachet și vă oferă 4 GB memorie și 4 nuclee de procesor pentru prețul inițial de 7,95 USD / lună..
 3. Business Cloud: Acest pachet este, de asemenea, pentru un număr nelimitat de site-uri web, dar vă oferă mai multă putere. 6 GB RAM, 6 nuclee de procesor, un upgrade gratuit la SSL pozitiv, o adresă IP dedicată gratuită și pachetul SEO sunt, de asemenea, incluse pentru prețul inițial de 9,95 USD / lună..

Gazduire WordPress pachetele sunt încă mai rapide decât clasicul hosting găzduit și, dacă aveți deja un site WP, profesioniștii HostGator îl vor aduce gratuit la noul dvs. spațiu de stocare. Există 3 pachete disponibile:

 1. Plan de pornire: Este potrivit pentru 1 site cu până la 100.000 de vizite pe lună și vine cu 1 GB spațiu de rezervă pentru prețul de pornire de 5,95 USD / lună..
 2. Planul standard: Resursele au fost dublate în acest pachet; a fost desemnat să servească până la 2 site-uri până la 200.000 de vizitatori lunari generali. Îți oferă 2 GB stocare de rezervă și începe de la 7,95 USD / lună.
 3. Plan de afaceri: Puteți adăuga până la 3 site-uri la acest pachet și puteți servi până la 500.000 de vizitatori lunar. Spațiul de rezervă este mare de 3 GB, iar prețul de pornire este de 9,95 USD / lună în această ofertă.

Gazduire pentru distribuitori, găzduire VPS și găzduire server dedicat

Gazduire pentru distribuitori pachetele sunt disponibile în 3 versiuni și toate vă oferă un SSL gratuit și puteți adăuga și un număr nelimitat de nume de domeniu. Cel mai ieftin pachet, aluminiu începe de la 19,95 USD / lună și vă oferă 60 GB stocare cu lățimea de bandă de 600 GB.

Gazduire VPS prețurile sunt, de asemenea, clare și ușor de înțeles. Puteți obține propria piesă de server virtual de la 29,95 USD / lună. Pentru această sumă, puteți achiziționa cel mai mic pachet VPS, numit Snappy 2000 și beneficiază de 2 GB RAM, 2 nuclee de procesor, 120 GB stocare și 1,5 TB de lățime de bandă.

lui HostGator Gazduire server dedicat serviciul vine, de asemenea, cu 3 pachete, unde cel mai mic se numește Value Server și disponibil de la 119 USD / lună. Oferă un procesor Intel Xeon D cu 4 nuclee și 8 fire, 8 GB RAM, 1 TB de stocare și utilizarea de lățime de bandă nelimitată. Puteți alege Linux sau Windows pentru sistemul dvs. de operare al serverului.

3. SiteGround

Siteground-best-ehost-alternativă

SiteGround a fost fondată în 2004 de puțini studenți bulgari și, de atunci, compania a devenit unul dintre cei mai mari jucători din industria de gazduire web. În prezent, servește mai mult de 1.700.000 de nume de domeniu.

Compania are o gamă versatilă de produse, incluzând Gazduire Web, Gazduire Cloud, Gazduire Reseller, Gazduire Enterprise și Gazduire Server Dedicat. Există puține pachete legate de WordPress și WooCommerce, le vom acoperi împreună cu pachetele de gazduire web.

De ce recomandăm SiteGround:

 • instalare ușoară CMS
 • SSL gratuit
 • utilizarea nelimitată a lățimii de bandă în planurile de hosting comune
 • Suport 24/7
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • cea mai ieftină ofertă este disponibilă de la 3,95 USD / lună

Gazduire Web, Gazduire WordPress, Gazduire WooCommerce

Se numește găzduire partajată la nivel de intrare Web hosting la SiteGround și același serviciu este utilizat de către WordPress și WooCommerce Hosting. Cele din urmă oferă aceleași resurse și au aceleași prețuri, așa că vom examina toate cele 3 servicii împreună.

Există 3 pachete de gazduire web (Gazduire WordPress, Gazduire WooCommerce):

 1. StartUp: Acest pachet este desemnat pentru un singur site web de până la 10.000 de vizitatori lunari. Este livrat cu spațiu de 10 GB și puține suplimente, inclusiv backup-uri gratuite zilnice și cPanel. Începe de la 3,95 USD / lună.
 2. GrowBig: Acest pachet este deja capabil să accepte mai multe site-uri web, până la 25.000 de vizitatori lunari generali. De asemenea, este inclusă o stocare de 20 GB, restaurări gratuite din backup-uri, asistență prioritară și cache extinsă. Pachetul este disponibil de la 5,95 USD / lună.
 3. GoGeek: puteți obține un spațiu de stocare mai mare în această ofertă, 30 GB și puteți servi până la 100.000 de vizitatori generali lunari cu site-urile dvs. Pachetul include puține servicii geek, cum ar fi conturile de febră pe un server, GIT repo sau WordPress sau Joomla. Începe de la 11,95 USD / lună.

Cloud Gazduire, Gazduire Reseller, Gazduire Enterprise, Gazduire server dedicat

Gazduire în cloud este alimentat de servere complet gestionate și SiteGround a adăugat unități de stocare SSD, backupuri zilnice și o rețea de livrare gratuită a conținutului. Există 4 pachete în această ofertă, cel mai ieftin începe de la 80 USD / lună. Oferă 2 nuclee de procesor, 4 GB RAM, 40 GB stocare și 5 TB de lățime de bandă.

Gazduire Enterprise a fost creat pentru clienții Enterprise și nu are pachete. Alegând acest serviciu, un manager de cont vă va fi atribuit. El sau ea vă va ajuta să spuneți companiei nevoile dvs. exacte și o soluție de găzduire va fi oferită pentru a le rezolva. Acesta este cel mai flexibil mod de a avea o soluție de stocare perfectă.

Gazduire server dedicat este deservit de 3 locații diferite de date. SiteGround are centre de date și în SUA, Europa și Asia. Prețurile sunt diferite; serverele de date din SUA și Europa sunt semnificativ mai ieftine decât cele asiatice, așa că le vom acoperi pe primele.

Cel mai ieftin pachet de gazduire dedicat serverului se numește Entry Server și disponibil de la prețul de 269 USD / lună. Vă oferă un procesor Intel Xeon X3 cu 4 nuclee și 8 fire, 16 GB RAM, stocare SSD de 480 GB și lățime de bandă de 10 TB..

4. A2Hosting

a2hosting-best-ehost-alternativă

A2Hosting este o companie de găzduire web care funcționează independent din 2001, care are centre de date în întreaga lume, în SUA, Europa și Asia. Ofera Gazduire Partajata, Gazduire VPS, Gazduire pentru Reseller si Gazduire Dedicata pentru Server.

De ce recomandăm A2Hosting:

 • stocare și lățime de bandă nelimitate în planurile de găzduire partajate
 • Gazduire Windows și Linux – Plesk / cPanel
 • Suport 24/7
 • oricând garanție de returnare a banilor
 • cea mai ieftină ofertă este disponibilă de la 3,92 USD / lună

Gazduire comună și găzduire pentru distribuitori

Atât Gazduirea Partajată cât și Reseller-ul este disponibil în versiunile Linux și Windows. Resursele sunt aceleași în spatele lor, numai activele legate de sistemul de operare sunt diferite. De exemplu, pachetele Linux vin cu cPanel în timp ce pachetele Windows vin cu Plesk. Există 3 pachete de găzduire partajată:

 1. Lite: Acest pachet este potrivit pentru un singur site cu până la 5 baze de date. Începe de la 3,92 USD / lună (Linux) și 4,90 USD / lună (Windows).
 2. Rapid: Puteți adăuga un număr nelimitat de site-uri web pentru acest stocare și puteți obține și de 2 ori mai multe resurse server. Prețul său de pornire este de 4,90 USD / lună (Linux) și 5,88 USD / lună (Windows).
 3. Turbo: Acest pachet conține aceleași active ca Swift, dar a primit și pachetul A2 Site Accelerator. Conține soluții server și cache, astfel încât site-ul dvs. poate fi de până la 20 de ori mai rapid. Acesta începe de la 9,31 USD / lună (Linux) și 10,78 USD / lună (Windows).

Gazduire pentru distribuitori a primit 4 pachete; cel mai mic vă oferă stocare de 30 GB, transfer de 400 GB, 40 de conturi de utilizator și panou de control WHM. Acesta începe de la 13,19 USD / lună în Linux și 14,51 USD / lună în versiunea Windows.

Gazduire VPS și găzduire server dedicat

Linux VPS serviciul este disponibil în diferite versiuni. Cel mai mic pachet neadministrat vă oferă acces root, 20 GB stocare, 2 TB transfer, 512 MB RAM și 1 core CPU pentru prețul inițial de 5 USD. Pachetul Linux gestionat este mai puternic, cel mai mic este livrat cu 75 GB stocare, 2 TB de transfer, 4 GB RAM și 4 vCPU pentru prețul inițial de 32,99 USD / lună..

Windows VPS este disponibil numai în versiunea gestionată, iar cel mai mic pachet începe de la 36,29 USD / lună. Conține 6 GB RAM, 100 GB stocare, 3 TB transfer, 6 vCPU și Plesk.

Gazduire server dedicat este, de asemenea, versatil, există o așa-numită ofertă de server semi-dedicat de la 9,31 USD / lună, dar nu este un server real. Primul pachet de server dedicat real vă oferă 2 2 500 GB stocare, 10 TB de transfer, 8 GB RAM și 2 nuclee de procesor. Începe de la 99,59 USD / lună în versiunea neadministrată și 141,09 USD / lună în versiunea gestionată. Acesta din urmă poate fi achiziționat și cu accesul root opțional.

5. Hostinger

hostinger-best-ehost-alternativă

Hostinger este o altă companie din SUA din industria de găzduire web și este cunoscută pentru prețurile sale super-ieftine. Cea mai ieftină ofertă este disponibilă de la 0,80 USD / lună; prin urmare, nu este un miracol faptul că compania are peste 29 de milioane de utilizatori.

De ce recomandăm Hostinger:

 • Suport 24/7
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • cea mai ieftină ofertă este disponibilă de la 0,80 USD / lună

Gazduire Web si Gazduire Cloud

Pachetele de gazduire web Hostinger sunt destul de simple și ușor de înțeles. Există 3 dintre ele:

 1. Gazduire comună unică: Pachetul este potrivit pentru un singur site web și îi puteți atribui un singur cont de e-mail. Utilizarea lățimii de bandă de 100 GB este, de asemenea, inclusă la prețul său inițial de 0,80 USD / lună.
 2. PRemium Gazduire partajată: Pachetul de mijloc poate servi un număr nelimitat de site-uri web și puteți obține și un număr nelimitat de conturi de poștă. De 2 ori mai multe resurse server și backupuri săptămânale sunt, de asemenea, incluse. Începe de la 3,49 USD / lună.
 3. Gazduire partajata de afaceri: Cel mai mare pachet are toate avantajele ca Premium și, de asemenea, o certificare SSL gratuită, copii de zi cu zi și de 4 ori mai multe resurse au fost adăugate. Începe de la 7,95 USD / lună.

Există 3 mai robuste Gazduire în cloud pachete din linia de produse; acestea vă oferă mai multă putere decât pachete mai simple de găzduire web. Cel mai mic plan Cloud Hosting se numește Cloud Startup și începe de la 15,90 USD / lună. Oferă o adresă IP dedicată, 40 GB stocare, 2 TB lățime de bandă, 3 GB RAM și 2 nuclee CPU.

Gazduire VPS

Deoarece Hostinger nu oferă servere dedicate, cel mai avansat tip de găzduire este Gazduire VPS. Puteți alege 6 pachete VPS, dintre care cel mai slab începe de la 4,99 USD / lună.

Vă oferă o memorie de 1 GB, procesor de 2,4 GHz, stocare de 20 GB și lățime de bandă de 1 TB.

Concluzie

Ați ajuns la sfârșitul acestui articol. Am acoperit cele mai bune alternative eHost și ne-am concentrat pe cele mai potrivite tipuri de găzduire pentru bloggeri și proprietarii de site-uri web. Acum puteți alege furnizorul preferat și cel mai bun pachet al său, având o gazdă bună și fiabilă pe termen lung.

Nu ezitați să cumpărați o perioadă mai lungă, planurile anuale sau semestriale au adesea prețuri mai ușor de utilizat. După ce spațiul dvs. de stocare este gata, vă puteți concentra pe blogul sau afacerea dvs.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map