5 greșeli de evitat atunci când alegeți gazduire web pentru afaceri

greșeli-alegerea-business-ul web-hosting


Doriți cea mai bună experiență de găzduire web pentru site-ul dvs. de afaceri? Apoi, asigurați-vă că evitați aceste greșeli comune.

Web-ul este abundent cu sfaturi despre selectarea celor mai bune hostinguri pentru site-ul dvs. web. Această revărsare de sfaturi, tutoriale și articole despre cum să găsești o găzduire fiabilă nu este întâmplătoare, după ce tot tipul de hosting pe care îl primești și compania de găzduire cu care te înscrii vor avea o mulțime de cuvinte în acest sens în operarea de zi cu zi. a site-ului dvs. web.

În timp ce majoritatea articolelor se concentrează asupra alegerii unei gazde, trebuie să vedem unele dintre capcanele de evitat atunci când căutați găzduire web:

1. Căderea pentru Allure de gazduire GRATUITĂ

Acum, găzduirea gratuită poate părea o ofertă excelentă dacă aveți un site web personal, care nu se actualizează prea mult și nu îl utilizați pentru a atrage clienți sau oportunități de afaceri. În toate celelalte cazuri de utilizare, găzduirea gratuită nu este de încredere și nu este de dorit.

Unele gazde web oferă găzduire gratuită pentru a atrage mai mulți clienți care, la un moment dat, ar putea decide să facă upgrade la pachete plătite sau care ar putea deveni interesați de celelalte servicii web plătite comercializate de compania de găzduire.

Dacă tocmai începeți, este posibil să fiți tentat să vă înscrieți la un serviciu gratuit de găzduire, dar există multe avize de luat în considerare, mai ales dacă lansați un site web pentru afacerea dvs..

În primul rând, de obicei, găzduirea web și publicitatea merg mână în mână. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. va fi cel mai probabil filtrat de reclame sau bannere și transformat într-o platformă de publicitate pentru compania de găzduire sau afiliații acesteia. Nu este greu să vezi cum găzduirea site-ului web al companiei tale pe o platformă gratuită de găzduire îți poate distruge reputația.

O altă problemă legată de găzduirea gratuită este performanța. Găzduirea gratuită vine cu resurse reduse și probleme groaznice de performanță. Deoarece nu ați plătit nimic, nu vă puteți aștepta la nicio garanție, asistență de securitate sau asistență.

Plata pentru găzduire înseamnă că veți primi unele garanții atunci când vine vorba de performanță, disponibilitate, asistență sau securitate. Găzduirea bună nu este neapărat costisitoare și există numeroase gazde web care oferă buget pentru servicii care oferă servicii de încredere.

2. Supradimensionarea planului dvs. de găzduire

Companiile de găzduire oferă multe tipuri de planuri de găzduire concepute pentru a acoperi nevoile tuturor tipurilor de site-uri web. Gazduirea în comun este cel mai comun și cel mai scump plan de găzduire oferit de gazdele web, dar există și servere private virtuale, servere dedicate și alte pachete de găzduire specializate.

Desigur, pachetele supradimensionate vin cu tot felul de clopote și fluiere de care probabil micul dvs. site web nu va avea nevoie, astfel încât să începeți cu un plan de găzduire partajat este perfect pentru majoritatea site-urilor web.

Puteți începe să căutați pe servere private virtuale sau opțiuni de nivel superior atunci când site-ul dvs. web începe să crească într-un site web cu volum mare și trafic mare. Până atunci, economisește-ți afacerea ceva bani și începe cu un pachet de hosting comun.

3. Ignorarea garanțiilor de returnare a banilor

Nu toate gazdele web oferă garanții de returnare a banilor pentru planurile lor la nivel de intrare, dar există multe motive pentru care ar trebui să găsiți o gazdă care.

S-ar putea întâmpla să alegeți un plan de găzduire greșit și să vă dați seama doar că după ce ați făcut achiziția sau puteți avea o experiență proastă cu asistența pentru clienți sau aveți probleme de performanță care vă pot schimba părerea cu privire la gazda pe care ați ales-o. În toate aceste cazuri, puteți solicita o rambursare și puteți duce site-ul dvs. în altă parte.

Garanția de returnare a banilor standard pentru industrie este de 30 de zile, dar unele gazde web precum InMotion Hosting oferă perioade de returnare a banilor care ajung până la 90 de zile.

4. Decizia unei gazde pe baza prețului singur

Căutând cea mai ieftină opțiune de găzduire disponibilă, cu presupunerea că nu vor fi cel mai bun plan de găzduire, dar nici nu va alege cea mai scumpă crezând că este mai bună decât toate celelalte.

Cheia este găsirea unui pachet de găzduire care să aibă toate caracteristicile, resursele și care să vă garanteze că sunteți mulțumit și de care aveți nevoie.

Un alt motiv pentru care este dificil să iei o decizie bazată pe preț este că multe companii de găzduire își creează pachetele de găzduire pentru a include diverse tipuri gratuite care poate să nu fie oferite gratuit de către alte gazde.

De exemplu, puteți obține un domeniu gratuit cu unele gazde, dar alte gazde vă pot solicita să plătiți suplimentar pentru asta. Același lucru este valabil și pentru instrumentele de securitate, instrumentele de construire a site-urilor web, backup-uri și alte avantaje.

Atunci când compară prețurile între gazdele web, iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont:

 • Prețurile afișate pot fi prețuri promoționale aplicabile pentru primul termen al contractului dvs., iar pachetele se vor reînnoi la tarife mai mari la sfârșitul termenului;
 • Prețurile afișate pot include sau nu TVA (TVA va fi de obicei adăugată la finalizare);
 • Când vă înscrieți pe perioade mai lungi (2 sau 3 ani) puteți beneficia de reduceri la prețuri mai mari;
 • Nu toate gazdele web permit plăți lunare, astfel încât prețurile publicitate pot fi aplicabile numai dacă vă înscrieți la termenul minim de contract și plătiți în avans..

Concluzia este că modul în care planurile au un preț poate varia foarte mult de la companie la companie.

5. Nu știu despre restricții

Ori de câte ori vedeți cuvintele Gratuit sau Nelimitat asociate cu găzduirea web, presupuneți întotdeauna că termenii și condițiile se aplică și consultați Termenii și condițiile, indiferent cât de plictisitor ar părea.

Dacă o companie de găzduire promite spațiu pe disc și lățime de bandă, ceea ce înseamnă că nu veți fi taxat de cantitatea de resurse pe care o utilizați, dar asta nu înseamnă că nu există nicio limită. Resursele sunt întotdeauna limitate și când site-ul dvs. web va începe să aibă nevoie de mai multe, site-ul dvs. va încetini și chiar va fi offline, cu excepția cazului în care faceți upgrade la un plan cu mai multe resurse.

Pe lângă restricțiile care se aplică resurselor, există, de asemenea, restricții privind tipul de conținut pe care îl puteți găzdui în contul dvs. și restricțiile aferente transmiterii fluxurilor. Unele gazde nu vă permit să găzduiți conținut pentru adulți pe contul dvs., altele nu acceptă streaming.

Pe scurt: nu săriți imprimarea fină și nu luați legătura cu echipa de asistență a gazdei dvs. dacă aveți cerințe speciale pentru site-ul dvs. Web.

Din păcate, va trebui să cercetați companiile de găzduire și planurile de găzduire atunci când încercați să găsiți una potrivită pentru site-ul dvs. web. Sperăm că articolul nostru vă poate ajuta să ne referim la cele mai importante aspecte ale selectării unui plan de găzduire adecvat și să evitați greșelile pe parcurs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map