5 greșeli pe care oamenii le fac când își configurează site-ul

01.06.2020
Articole și multe altele ... '5 greșeli pe care oamenii le fac când își configurează site-ul
0 13 мин.

greșeli de configurare a site-ului


Când configurați un site web pentru compania dvs., magazinul online sau ca persoană fizică independentă, este o oportunitate excelentă de a stabili o prezență online și de a vă promova marca. Totul de pe site-ul dvs. web trebuie să fie aranjat pentru a transmite ideile principale din spatele mărcii dvs. și problemele pe care le puteți rezolva prin furnizarea de produse și servicii.

Cu toate acestea, mai există un lucru. Trebuie să țineți cont întotdeauna că site-ul dvs. web este acolo unde ajung oamenii după ce vă descoperă afacerea prin Google, social media, reclame și alte site-uri web. Practic este vitrina ta, punctul cheie al afacerii tale. Prin urmare, prima impresie pe care site-ul dvs. web o lasă vizitatorilor va fi unul dintre principalii factori care determină dacă rămân sau nu.

Îmbunătățiți designul, aspectul, viteza de încărcare și SEO a site-ului dvs. web cât puteți înainte de a începe promovarea. Este încă mai ușor să investești mai mult timp și efort în el decât să recuperi traficul pierdut cu un site web defect. Nu este ușor să stabiliți o prezență puternică online, mai ales dacă nu aveți puțină sau deloc experiență în strategiile de marketing și design web.

Vă putem arăta cele mai frecvente greșeli pe care firmele le fac atunci când își configurează site-ul, astfel încât să puteți afla mai ușor dacă totul este în regulă cu site-ul dvs. sau nu. După ce veți obține aceste 5 lucruri drept, veți avea un site web puternic pe care afacerea dvs. se poate baza cu adevărat.

1. Lipsa strategiei de marketing și a planului de afaceri

Când deschideți un magazin, nu înseamnă neapărat că oamenii vor aștepta pe linii lungi în fața sa în prima zi. Mulți oameni își configurează site-ul și așteaptă același lucru, tone de vizitatori care ajung cumva pe site-ul lor. Din păcate, un nume de domeniu atractiv nu înseamnă că vă va conduce mult trafic.

Există milioane de site-uri web populare pe Internet, deci dacă nu depuneți eforturi, oamenii nu vă vor găsi niciodată site-ul. Dacă site-ul dvs. este singura sursă de venit, atunci aceasta ar putea fi o pastilă greu de înghițit, dar lucrul la strategia dvs. de marketing plătește întotdeauna. Trebuie să treziți interesul oamenilor și să-i determinați să-și găsească site-ul în mod corespunzător și există multe modalități de a face acest lucru.

Să ai un plan strict de afaceri și să implementezi strategii de marketing sunt esențiale dacă vrei să conduci o afacere de succes. Este important să aveți totul planificat înainte de a începe să investiți timp și bani în el. Încercați-l să faceți ca site-ul dvs. să funcționeze cât mai curând posibil, de obicei, nu conduce nicăieri.

Vino cu un plan de afaceri

Un plan complet de afaceri nu este atât de complicat cum s-ar putea crede. Cu siguranță nu este un eseu care să acopere fiecare mic pas pe care trebuie să îl faci în afacerea ta. Cu toate acestea, este un ghid drăguț care te poate ajuta de fapt să iei o decizie corectă ori de câte ori circumstanțele impun acest lucru.

Un plan de afaceri constă în a răspunde cât mai bine la următoarele întrebări:

 • Care este publicul tău țintă și ce tendințe vrei să urmezi?
 • Ce produse și servicii doriți să vindeți?
 • Care sunt principalele probleme ale publicului dvs. țintă pe care doriți să le rezolvați cu produsele dvs.?
 • Există alte afaceri similare? Dacă da, care sunt punctele lor slabe?
 • Pe ce doriți să vă concentrați în timp ce vă construiți prezența online?

O strategie de marketing imbatabilă

O strategie puternică de marketing constă în câțiva pași pe care trebuie să îi parcurgeți și câteva instrumente utile pe care trebuie să le utilizați în activitatea dvs. Scopul principal este de a atrage mai mulți clienți potențiali pe site-ul dvs. web. Vă prezentăm următoarele metode dovedite care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivul:

 • Folosiți un instrument popular de analiză a comerțului electronic. Unul dintre cele mai bune instrumente pe care le puteți utiliza este Google Analytics
 • Efectuați o mică cercetare pentru a înțelege principalele diferențe dintre PPC (pay per click) și SEO
 • Cu cât aveți mai multe profiluri de social media pentru afacerea dvs., cu atât mai bine. Acestea sunt platformele în care puteți ajunge la cei mai mulți oameni
 • Luați în considerare să vă alăturați unui program de marketing afiliat și să începeți să vindeți prin cea mai preferată companie terță parte

În timp ce lucrați la strategia de marketing și la planul dvs. de afaceri s-ar putea să necesite o mulțime de cercetare și muncă asiduă, în cele din urmă vă vor conduce către un site web puternic ca rezultat final. Vă încurajăm să căutați forumuri online, ghiduri și videoclipuri despre strategiile de marketing, deoarece oamenii adoră să își împărtășească ideile despre acest subiect.

Încercând unele dintre cele mai populare strategii în acțiune, vei vedea cum funcționează și te va ajuta să alegi cea perfectă pentru afacerea ta. De asemenea, dacă nu aveți experiență în PPC și SEO, nu ezitați să găsiți un profesionist care este gata să vă ajute, deoarece acestea necesită cunoștințe mai aprofundate.

2. Este mai greu decât ai crezut

Când oamenii de afaceri fără experiență văd câteva site-uri web populare care generează o sumă imensă de venituri, acesta este primul lucru care apare în mintea lor: bani ușori! Apoi se gândesc la crearea rapidă a propriului lor site web și la modul în care urmează să le umple buzunarele. Din păcate, nu așa funcționează.

Un site web nu se referă la primirea comenzilor de la clienți și la expedierea produselor către aceștia. Există o mulțime de lucruri minuscule de îmbunătățit. Va trebui să petreci mult timp experimentând până găsești tehnicile care conduc cu adevărat potențiali clienți pe site-ul tău și îi determină să-ți cumpere produsul. Desigur, vor exista și clienți nemulțumiți în acest proces până la remedierea defectelor site-ului dvs..

La fel ca o afacere locală, un site web de afaceri necesită, de asemenea, să ții totul în ordine zi de zi. O afacere este ca o mașină, are nevoie ca toate piesele să fie în loc și întreținute corespunzător, în caz contrar, va provoca doar probleme. Un site web poate părea ceva care rămâne așa cum este odată ce l-ați configurat, dar va trebui să-l schimbați și să-l îmbunătățiți în mod regulat pentru a asigura succesul său.

Puteți asambla o listă cu toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a lucra în fiecare zi și apoi mergeți unul câte unul până când terminați. Acest lucru vă va ajuta să mențineți mentenanța site-ului constant și în ordine.

3. Furnizori de găzduire gratuită și platforme de comerț electronic Bad

Există un număr din ce în ce mai mare de furnizori de găzduire gratuită pe Web sau de furnizori de găzduire premium care oferă un serviciu gratuit. Dacă există atât de multe pachete gratuite de găzduire web disponibile, de ce ați plăti chiar și pentru un server? Aceste servicii gratuite sunt, de asemenea, mai rapide ca oricând și le puteți configura în câteva minute.

Furnizorii de găzduire gratuită ar putea părea o idee bună la suprafață, dar există de fapt multe probleme cu care vă puteți confrunta alegându-le. De exemplu, aceste opțiuni gratuite nu vă vor permite să aveți un nume de domeniu care să vă fie pe deplin. Drept urmare, persoanele care vă vizitează site-ul dvs. nu își iau compania în serios și nu caută alt site.

În timp ce furnizorii premium de găzduire web vă oferă o mulțime de funcții suplimentare, serviciile de găzduire gratuite limitează de obicei site-ul dvs. în mai multe moduri. Nu veți putea atașa profiluri de social media pe site-ul dvs. web, ceea ce vă împiedică deja de o cantitate imensă de potențiali vizitatori. Cel mai rău lucru este că nu dețineți nicio parte a site-ului.

Conținutul pe care îl încărcați aparține, de asemenea, companiei care deține serverul. Deci, luând în considerare toate aceste dezavantaje, este într-adevăr atât de mult să cheltuiți în jur de 10 dolari pe lună pe un pachet de găzduire web premium fără limite, doar suplimente? Nu chiar pentru că există diferențe uriașe.

Ce zici de software-ul eCommerce?

Când vine vorba de platformele de comerț electronic, ar trebui să vă concentrați doar pe alegerea uneia dintre cele mai populare opțiuni. Există o mulțime de nume mari în comerț electronic și puteți citi, de asemenea, nenumărate recenzii despre acestea, prin site-uri de revizuire, bloguri și utilizatori.

Dacă mii de oameni utilizează software special de comerț electronic, puteți fi sigur că acesta este actualizat în mod regulat și eficient. Există două tipuri diferite de platforme de comerț electronic disponibile:

 • Există platforme eCommerce găzduite, cum ar fi Big Commerce, 3dcart și Shopify
 • Alte soluții personalizate, cum ar fi pluginuri și alte programe software pe care trebuie să le instalați și să le aplicați pe site-ul dvs. web. Cele mai populare două sunt WooCommerce și Magento

4. Transformarea site-ului dvs. într-un blog

WordPress este cunoscut în principal ca cel mai bun CMS pentru bloggeri, dar nu este recomandat tuturor celor care doresc să înceapă un site web de afaceri. De obicei, WordPress este singura opțiune la care proprietarii de afaceri se pot gândi înainte de a-și configura site-ul. Motivul pentru care acest lucru este rău este că platforma vă poate solicita mult efort suplimentar dacă doriți să construiți un alt tip de site web.

Nu mă înțelegeți greșit, WordPress este într-adevăr unul dintre cele mai bune și mai versatile CMS de acolo. Doar că anumite site-uri web trebuie clasificate și structurate într-un mod specific și această platformă nu poate oferi întotdeauna resursele necesare. Cu toate acestea, fiecare site web de afaceri trebuie să aibă o secțiune de blog în care este furnizat conținut proaspăt. Este excelent pentru SEO-ul site-ului web și are potențialul de a genera mult trafic organic.

Dar stabilirea site-ului complet pe o platformă creată pentru bloggeri este cu siguranță o idee îndoielnică. De asemenea, un blog ar putea fi o resursă puternică, dar nu ar trebui să vă concentrați doar pe furnizarea de conținut acolo. Cu siguranță poate atrage mulți vizitatori, dar trebuie să lucrați și la celelalte părți ale site-ului dvs. web pentru a crește conversia.

5. Design excelent cu mesaj slab de marketing

Dacă designul site-ului dvs. web este proaspăt și curat, cu o selecție plăcută de culori, fonturi și un aspect bun, sunteți deja la jumătatea succesului. Vizitatorii dvs. vor fi cu siguranță mulțumiți de aspect, dar trebuie să adăugați ceva care să îi păstreze logodna și să trezească interes. Un design atrăgător îi poate ține de ceva vreme, dar dacă nu profitați de ocazie, în cele din urmă vor pleca și nu vor mai reveni.

Pagina dvs. de destinație este un loc minunat pentru a vă întâmpina vizitatorii cu un mesaj care rezumă obiectivul principal al afacerii dvs. și le oferă o idee despre problemele pe care doriți să le rezolvați cu produsele dvs. Poate fi, de asemenea, un text captivant, care creează încredere în potențialii dvs. clienți și îi face să deruleze prin prima pagină.

O altă metodă pe care ar trebui să o încercați este să adăugați apeluri la link-uri de acțiune și butoane la anumite părți ale conținutului dvs., astfel încât vizitatorii să fie întotdeauna ceva nou pentru a vedea. În acest fel, puteți configura un traseu complet care vă conduce vizitatorii printr-un număr foarte mare de pagini pe site-ul dvs..

Găsiți echilibrul dintre design și mesajele pe care doriți să le transmiteți. La urma urmei, oamenii au vizitat site-ul dvs. web, deoarece mesajul dvs. de marketing i-a făcut interesați. Primirea lor cu un design care este mai interesant decât mesajul dvs. nu face decât să le respingă.

Desigur, puteți face mult mai multe greșeli în timp ce configurați și întrețineți site-ul. Acestea au fost doar cele 5 cele mai populare pe care am dorit să vi le arătăm. Asigurați-vă că lucrați la acestea înainte ca site-ul dvs. să devină live, deoarece fiecare dintre ele vă poate reduce traficul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector