6 cele mai bune alternative Joomla pentru construirea de site-uri profesionale

cele mai bune alternative joomla


Joomla este încă una dintre cele mai bune opțiuni pentru construirea de site-uri web, dar dacă nu doriți să folosiți Joomla din niciun motiv, ar trebui să știți că există câteva alternative bune. În primul rând, Joomla este un CMS binecunoscut care există din 2005.

Este complet gratuit și open-source, ceea ce înseamnă că codul sursă poate fi modificat în orice moment. Deoarece popularitatea sa a crescut de-a lungul timpului, a dat naștere unei comunități imense de designeri web, programatori și alți profesioniști care contribuie mai mult sau mai puțin la dezvoltarea software-ului Joomla..

Acest CMS este recomandat și pentru începători și utilizatori mai avansați. Deși există și alte opțiuni CMS care ar putea fi mai ușor de început, Joomla este încă utilizat de mii de profesioniști din întreaga lume pentru a construi o mare diversitate de site-uri web fiabile.

Cu toate acestea, mai ușor nu este întotdeauna mai bun, așa că trebuie să le comparați în funcție de nevoile dvs. înainte de a alege unul. Unul dintre principalele avantaje ale utilizării Joomla este că puteți găsi aproape tot ce aveți nevoie pentru extinderea și îmbunătățirea site-ului.

Există atât de multe extensii, corecții și teme disponibile încât puteți crea întotdeauna site-ul pe care l-ați imaginat. Desigur, este nevoie de o perioadă semnificativă de timp pentru a te obișnui cu întregul sistem și pentru a afla mai multe despre cum funcționează.

În funcție de tipul de site web pe care doriți să îl porniți, trebuie să adăugați și să lucrați cu anumite funcționalități suplimentare. Dacă doriți un site personal personal sau de afaceri, esențialul Joomla CMS singur nu poate fi suficient pentru dvs., dar merită cu siguranță efortul de a învăța cum să utilizați extensiile.

Să vorbim acum despre alte CMS utile, precum și despre serviciile SaaS pe care le recomandăm.

Cele mai bune 3 CMS ca alternative Joomla

WordPress

Viziteaza site-ul “

wordpress cea mai bună alternativă joomlaAceasta este o altă CMS uriașă, care este foarte populară în aceste zile și este considerată și cea mai simplă opțiune gratuită disponibilă de mulți. Puteți utiliza serviciile de găzduire sau pur și simplu adăugați WordPress la propriul dvs. hosting și apoi puteți construi site-ul.

În 2016, site-urile self-gazduite alimentate de WordPress reprezentau deja 20% din toate site-urile de pe Web în funcție de datele de atunci. Este într-adevăr o alegere bună deoarece aveți un control mai mare asupra site-ului dvs. web, mai ales dacă aveți anumite obiective de afaceri în timp ce îl porniți.

Alegând WordPress ca opțiune de găzduire, puteți porni un fel de site web simplu, cum ar fi un blog personal și nu puteți afișa reclame sau conținut comercial. Pe de altă parte, este gratuit și veți primi și un subdomeniu alături de acesta.

WordPress a fost inițial un simplu CMS pentru blogging, dar apoi s-au adăugat atât de multe funcții, pluginuri și actualizări, încât a devenit un sistem uriaș folosit de multe companii din întreaga lume. De asemenea, are propria comunitate cu multe persoane dornice să remedieze erorile, să îmbunătățească platforma și să ofere feedback zilnic.

Un alt lucru minunat în ceea ce privește WordPress este versatilitatea acestuia, ceea ce face ca acesta să fie baza unei mari varietăți de site-uri web cum ar fi magazine online, forumuri, portofolii, restaurante, bloguri etc. Este complet de încredere și dacă alegeți pluginurile potrivite cu care să lucrați, cu siguranță puteți face minuni cu acest CMS.

Drupal

Viziteaza site-ul “

drupal cea mai bună alternativă joomlaCa și cele două platforme CMS anterioare, codul sursă al lui Drupal poate fi, de asemenea, modificat în mod liber și se bazează foarte mult pe prețioasa sa comunitate de designeri și profesioniști care o susțin în multe moduri.

De asemenea, există mulți experți disponibili care vă pot oferi cunoștințele necesare prin intermediul forumurilor Drupal și este foarte ușor să găsiți pe cineva care vă poate ajuta în cazul în care sunteți blocat..

Pluginele Drupal, împreună cu temele pot fi descărcate direct din comunitatea Drupal, ceea ce înseamnă că este pe deplin de încredere și știi întotdeauna ce obții. Acest CMS vă oferă gestionare de meniu de utilizator și meniu de top, dar este, de asemenea, optim pentru crearea de site-uri web responsive adecvate pentru orice tip de dispozitiv mobil.

Dacă doriți să porniți un site web mai degrabă bazat pe comunitate, cum ar fi de exemplu o rețea de socializare, atunci Drupal este o alegere excepțională pentru dvs. Este foarte ușor să setați și să gestionați utilizatorii ca administrator. Puteți controla accesul utilizatorilor dvs. și puteți crea, de asemenea, roluri unice, personalizate.

Drupal vă recomandă, de obicei, să folosiți ultima lor versiune, deoarece folosirea uneia mai vechi duce deseori la probleme de compatibilitate. Este unul dintre cele mai avansate atunci când vine vorba de CMS, deci vă veți înțelege mai bine cu mai multe cunoștințe în ceea ce privește codarea și designul web.

Începerea unor site-uri web mai simple ca începători nu este deloc o problemă, vă puteți obișnui destul de repede și comunitatea ajută foarte mult. Dacă intenționați să începeți un site complex și solicitant ca începător, ar trebui să fiți gata să angajați un profesionist Drupal, care să se asigure că funcționează la potențialul maxim.

Concrete5

Viziteaza site-ul “

beton5 cea mai bună alternativă joomlaConcrete5 ar putea să nu fie la fel de popular ca alternativele menționate anterior, dar în conformitate cu recenziile și feedback-urile recente, persoanele care încearcă sunt de obicei satisfăcute și nici nu se gândesc la o altă opțiune. Acest lucru este în principal pentru că acest CMS se îmbunătățește constant și este conceput pentru a fi ușor de utilizat și logic în toate aspectele.

Puteți crea site-uri web complexe, frumoase, cu puțină sau fără experiență în proiectarea web. Dacă aveți nevoie de un ghid, există o mulțime de documente utile care sunt create de comunitate. Combinând forumurile, ghidurile și un pic de experimentare, vă puteți familiariza rapid cu interfața.

Nu există atât de multe suplimente și teme disponibile pentru Concrete5 decât pentru platformele mai populare, dar crește în continuare în popularitate și atrage tone de designeri noi care doresc să extindă piața. Complementele se actualizează întotdeauna automat și le puteți instala imediat de pe tabloul de bord.

Un alt lucru nemaipomenit despre ei este faptul că până în prezent nu există suplimente care să intre în conflict cu unele cu altele, ceea ce cu siguranță nu este cazul altor platforme CMS. De fapt, acestea sunt de multe ori mai fiabile decât pluginurile pe care le puteți găsi pentru WordPress, de exemplu, ceea ce face mai simplu să utilizați mai multe suplimente în același timp.

În total, putem spune că Concrete5 este mult mai bun din punct de vedere al funcționalităților decât se poate aștepta pe baza clasamentelor CMS, deci merită cu siguranță o încercare.

Top 3 SaaS să ia în considerare ca alternative Joomla

Wix

Viziteaza site-ul “

wix cea mai bună alternativă joomlaWix este un brand destul de popular atunci când vine vorba de producătorii de site-uri SaaS în general. Totul a început în jurul anului 2006, când au venit cu un software de drag and drop bazat pe Flash, oferind o soluție simplă pentru construirea de site-uri web. Platforma lor s-a îmbunătățit mult de atunci, iar acum au o mulțime de instrumente de marketing și alte funcții noi cu care să lucreze, ceea ce o face complet potrivită pentru companii.

Desigur, un om de afaceri care nu are experiență în codare dorește, de obicei, cea mai simplă și eficientă soluție și asta este exact ceea ce obțineți cu Wix. După epoca lor Flash, ei tot voiau să o păstreze cât mai simplu. Un lucru care ar putea să vă atragă atenția este că interfața lor nu este într-adevăr atrăgătoare, dar, pe măsură ce începeți să lucrați cu instrumentele și elementele, vă veți da seama că nici nu contează.

Totul funcționează perfect în editor, chiar și funcția de drag and drop este surprinzător de precisă și de încredere. Construirea unui site web complet poate fi un proiect lung și nu este întotdeauna evident cum să procedați, dar Wix vă poate oferi oricând un set de ghiduri și instrumente care vă pot ajuta în activitatea dvs. De asemenea, au o cantitate decentă de design modern, de top, de care să aleagă pe piața lor tematică.

Ca în fiecare SaaS, site-ul dvs. Wix va fi găzduit pe serverele lor, ceea ce nu este deloc un dezavantaj. Profesioniștii lor garantează că paginile dvs. web se vor încărca în 2 secunde, chiar dacă există cantități uriașe de conținut. Wix se remarcă cu siguranță ca un constructor de site-uri web ușor de utilizat.

Weebly

Viziteaza site-ul “

Weebly cea mai bună alternativă joomlaWeebly este un alt dintre cei mai mari producători de site-uri web, ceea ce facilitează mult mai ușor crearea propriului site. Pe măsură ce trageți și plasați diferitele elemente ale site-ului, primul lucru observați că este întotdeauna clar cum va arăta site-ul dvs. în timpul procesului. De asemenea, este foarte util în ceea ce privește poziționarea și puteți modifica fiecare element printr-un modul CSS suplimentar.

Interfața lor funcționează într-un mod care asigură cu siguranță un proces de învățare mai rapid prin furnizarea de bule de informații care apar, oferindu-vă câteva sfaturi utile. Weebly vă oferă o mulțime de funcții actualizate care sunt necesare pentru cele mai recente site-uri web personale și de afaceri. Toate sunt ușor integrate în platformă.

Cu toate acestea, există întotdeauna alte funcționalități specifice care ar putea avea nevoie pentru site-ul dvs. și le puteți căuta pe cele din magazinul de aplicații Weebly. Dacă acest lucru nu vă ajută să ieșiți, platforma vă permite totuși să adăugați fragmente de cod ca o altă modalitate de a configura funcții noi. Cu o codare corectă, puteți adăuga aproape orice ar putea să vă ajute.

Unul dintre avantajele principale ale Weebly este că poți conta întotdeauna pe asistența lor pentru clienți. Au o bază excelentă de cunoștințe și le puteți accesa prin chat, e-mail și telefon. Nici nu trebuie să găsești tipul care să rezolve problema. Pur și simplu mesageria echipei de asistență este suficientă pentru a începe rezolvarea problemelor.

Când vine vorba de caracteristici și asistență fiabilă, Weebly cu siguranță le-a dat seama.

WebsiteBuilder.com

Viziteaza site-ul “

websitebuilder com cea mai bună alternativă joomlaWebsiteBuilder.com vine cu o interfață îngrijită, care este destul de ușor de obișnuit, fiind totuși o opțiune excelentă pentru designerii mai experimentați care doresc să construiască site-uri web complexe. Este una dintre cele mai noi platforme de când au lansat-o în 2014. Meniurile lor și întregul aspect al site-ului WebBuilder sunt bine concepute și au, de asemenea, o colecție de teme de top..

Puteți alege o categorie în funcție de nevoile dvs., sau alegeți doar un șablon gol și porniți de la elementele fundamentale. Nu este complet necompletat; toate au un cadru util care stabilește aspectul principal al site-ului dvs. web. Mulți utilizatori aleg această opțiune pentru a crea un site în stilul lor.

Există o gamă largă de elemente disponibile, dar pe lângă glisarea și aruncarea acestora, puteți aplica multe comportamente diferite și le puteți personaliza în detaliu. În plus, fiecare temă este împărțită în secțiuni, începând cu un antet și terminând cu subsol. În acest fel, puteți asambla site-ul dvs. web adăugând multe piese diferite și personalizându-le separat.

Pe de altă parte, viteza de încărcare oferită de gazdele lor este excepțională. WebsiteBuilder vă oferă aproape aceeași experiență ca orice software care rulează doar pe computer, uneori este chiar mai rapid. Platforma oferă, de asemenea, o mulțime de opțiuni bloggerilor, oferindu-le multe modele specifice.

Alegând WebsiteBuilder, ceea ce obțineți este o platformă cuprinzătoare care nu are deloc limitări și îl lasă la dispoziția creativității dvs. pentru a crea un site web minunat.

Concluzie

Niciuna dintre aceste platforme nu este o alegere proastă; toate au pro și contra. Trebuie să luați în considerare caracteristicile generale, opțiunile de personalizare și fiabilitatea acestor constructori de site-uri separat în funcție de propriile obiective.

Pentru a alege cel mai bun, este întotdeauna recomandat să vizitați site-ul lor web, să treceți prin câteva pagini și să strângeți informații despre platformă din punctul lor de vedere. Apoi, pentru a le compara mai realist, ar trebui să citiți recenzii și comentarii pe forumurile online, scrise de utilizatorii care și-au construit de fapt propriile site-uri web pe aceste platforme CMS sau SaaS.

Există o mulțime de concurență între aceste site-uri, astfel încât acestea continuă să le îmbunătățească cu noi actualizări și corecții pentru a atrage tot mai mulți utilizatori și pentru a adăuga cele mai noi funcții populare. Deoarece toate trebuie să țină pasul cu ritmul, nu puteți greși cu adevărat lista noastră de platforme de top.

După ce ați adunat suficiente informații, nu trebuie decât să alegeți cea cu care sunteți cel mai confortabil și să începeți să lucrați pe noul dvs. site web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map