6 cele mai bune modalități de a crește traficul de site-uri web

01.06.2020
Articole și multe altele ... '6 cele mai bune modalități de a crește traficul de site-uri web
0 8 мин.

cele mai bune moduri de a crește traficul site-ului web


Când creezi pentru prima dată un site web și începi să adaugi conținut, s-ar putea să crezi că și traficul de site-uri va apărea în mod natural. Din păcate, acest lucru se întâmplă rar fără o mică optimizare.

Traficul site-ului web este un parametru care, împreună cu alți factori precum designul, experiența utilizatorului și calitatea conținutului, pot determina succesul unui site web. Cu cât un site web crește mai mult trafic, cu atât expunerea serviciilor și produselor dvs. este mai mare.

Dar cum crești traficul de site-uri web atunci când nu ești mulțumit de numărul de vizitatori care vin pe site-ul tău? Există trucuri dovedite ale comerțului sau creșterea traficului de site-uri este o încercare din eroare?

Într-adevăr, obținerea mai multor trafic către site-ul dvs. poate fi uneori dificilă și trebuie să experimentați mai multe metode diferite de creștere a traficului web până când aflați care funcționează cel mai bine pentru nișa dvs. particulară. Pe de altă parte, există câteva metode dovedite de îmbunătățire a traficului web care pot crește fluxul de vizitatori pe site-ul dvs., indiferent de situație.

Iată 6 pași pe care îi puteți face pentru a stimula traficul web:

1. Definiți-vă ținta

Stabilirea obiectivelor vă va ajuta să:

 • definește-ți clienții-țintă (cine sunt ei? Unde își petrec timpul online?);
 • stabiliți acțiunile pe care doriți să le efectueze atunci când vă vizitează site-ul (De ce le atrageți pe site-ul dvs. web? Vrei să cumpere anumite produse / servicii? Poate descărcați ceva?);
 • și cum îi puteți angaja pentru a realiza acele acțiuni (cât timp trebuie să stea pe site-ul dvs. pentru ca aceștia să întreprindă acțiunile dorite?).

Definirea acestor obiective vă va ajuta să evaluați dacă vizați clienții potriviți, dacă atingeți oricare dintre obiectivele dvs. și dacă trebuie să efectuați ajustări în ceea ce privește conținutul dvs..

2. Analizați statisticile actuale ale traficului

Măsurarea statisticilor de trafic va oferi informații utile cu privire la numărul de vizitatori pe care îi aveți în prezent, tipul de conținut cu care se angajează cel mai mult, timpul petrecut pe anumite pagini ale site-ului dvs., de unde provin, câte pagini vizită în medie, și alți câțiva parametri.

Puteți utiliza orice instrument de analiză a traficului web, dar Google Analytics este cel mai popular instrument în acest scop. Puteți utiliza fie Google Analytics Dashboard pentru a măsura diferiții parametri, fie puteți instala pluginul Google Analytics pe site-ul dvs. web.

Verificarea statisticilor site-ului în mod regulat vă va ajuta să rămâneți la curent cu modificările care apar în comportamentul vizitatorilor dvs. în ceea ce privește conținutul cu care se angajează cel mai mult, ora din zi cu care sunt cel mai probabil să viziteze, etc. vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la tipul de conținut pe care ar trebui să îl generați.

3. Tweak-ți conținutul

Puteți avea cel mai bine design posibil pentru bomboane, dacă conținutul dvs. este prost, nimeni nu se va implica cu site-ul dvs. sau nu va reveni la acesta după prima vizită. Când îmbunătățiți conținutul, ar trebui să vă concentrați pe următoarele lucruri:

titlurile & Prima pagină

Vino cu titluri și titluri interesante care interesează cititorii tăi. Un articol cu ​​un titlu interesant este mai probabil să fie dat clic pe atunci când este postat pe canalele de socializare.

Când vin cu un titlu potrivit pentru articolul dvs., rețineți următoarele:

 • listări postări (de exemplu, 5 cele mai bune modalități de a crește traficul de site-uri web) obțin, de obicei, mai multe clicuri și performanțe mai bune în clasamentul Google;
 • titluri care pun o întrebare este probabil să trezească interesul cititorilor tăi;
 • postări care stârnesc emoția de asemenea, sunt mai susceptibile să fie făcute clic de cititori.

Includeți întotdeauna accentul principal al articolului dvs. în titlu. Acest lucru este util atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru cititorii dvs..

Atrăgând atenția

Primul paragraf al conținutului dvs. vă va face sau va frâna conținutul. Dacă nu îți poți angaja vizitatorii din start, poți să îi pierzi pentru totdeauna. Așadar, condimentează-ți primul paragraf cu puțin umor, cu o întrebare plină de înflăcărare sau șochează-ți cititorii cu o afirmație îndrăzneață.

Formatarea & Diviziune

Paragrafele lungi sunt dificil de citit și plictisitoare. Creați paragrafe scurte care includ o idee per paragraf. Utilizați subtitluri, puncte glisiere, cursivă și formatare îndrăzneață pentru a face idei importante să iasă în evidență.

Lungime

Lungimea articolului dvs. depinde de subiectul pe care îl discutați. Articolele mai scurte sunt mai ușor de citit și de a transmite mesajul mult mai rapid. Cu toate acestea, articolele mai lungi sunt considerate a avea mai multă autoritate și sunt împărtășite mai des acele articole scurte care pot lipsi de fond.

surse

Când citești surse, arată cititorilor că ai cercetat articolul tău și chiar motoarele de căutare iau la cunoștință de acest aspect, oferind mai multă autoritate articolului tău.

Utilizați imagini vizuale atrăgătoare

Nu vă limitați conținutul doar la text, condimentați-vă articolul cu fotografii, infografii sau videoclipuri relevante, de înaltă calitate. Combinarea diverselor tipuri de conținut va oferi cititorilor dvs. o experiență de lectură mai captivantă.

Utilizați atât legături interne, cât și externe

Puteți utiliza linkuri interne pentru a face link către articole vechi și pentru a le promova. Puteți utiliza legături externe către site-urile web ale autorității sau pentru a cita surse. Nu exagerați crearea de linkuri sau altfel Google nu vă place.

4. Accesați-vă pe Social Media

Promovarea articolelor dvs. pe rețelele de socializare este una dintre cele mai ușoare metode de a obține mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. web. Indiferent dacă creezi o prezență puternică în social media sau îți promovezi conținutul prin reclame, social media este o platformă bună pentru a obține expunere.

Optimizează-ți conținutul pentru social media adăugând butoane de partajare socială și creează profiluri de social media pe toate canalele majore, astfel încât cititorii care se bucură de conținutul tău îți pot urmări activitatea pe aceste platforme.

5. Ajungeți-vă la influențe și la site-urile majore din nișa dvs.

Obținerea de influenți sau site-uri importante pentru a împărtăși sau republica conținutul dvs. este dificilă, dar este, de asemenea, o modalitate sigură de a obține mai mulți cititori și urmăritori. Identificați influenții majori din industria dvs. și transmiteți-i conținutul.

6. Creează o listă de e-mailuri

Utilizarea unui serviciu de e-mail marketing precum MailChimp sau Constant Contact vă va ajuta să păstrați legătura cu persoanele care au achiziționat anterior un produs sau un serviciu de la dvs. sau au vizitat blogul dvs..

Deși acești cititori și-au arătat interesul pentru produsele sau conținutul dvs. prin înscrierea pe lista dvs. de e-mailuri, ar trebui să evitați să le bombardați cu e-mailuri, însă verificarea cu ei din când în când poate fi o idee bună pentru a le face să comande din nou sau pentru a vizita dvs. site din nou.

In concluzie

Cheia creșterii traficului site-urilor este consistența și varietatea. Adăugarea de conținut excelent pe site-ul dvs. web și implementarea a mai mult de o metodă pentru a genera mai mult trafic pe site-ul dvs. durează ceva timp, dar vă va crește cititorul sau baza de clienți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector