6 motive principale pentru care blogul dvs. nu aduce bani

motive blog nu aduce bani


Se pare că toată lumea are un blog în zilele noastre. Și nu este o surpriză, deoarece este o modalitate excelentă de a-ți auzi vocea și de a lua legătura cu oameni cu gânduri similare, pe teme pe care le apreciați amândoi. Dar, blogging-ul poate fi, de asemenea, foarte profitabil dacă este făcut corect.

Totuși, este mai ușor spus decât făcut, pentru că majoritatea bloggerilor se plâng de aceeași problemă. Și-au luat timpul pentru a-și configura blogul și postarea în mod regulat, dar nu au văzut cu adevărat niciun venit real, în ciuda investiției de timp și bani. Uneori, blogul dvs. trebuie doar modificat și ajustat pentru a deveni profitabil. Dacă sunteți interesat să aflați de ce blogul dvs. nu aduce bani, precum și modalități de remediere a acestuia, continuați să citiți.

1. Nu l-ai monetizat

OK, acesta este destul de evident, dar este surprinzător cât de mulți bloggeri consideră că este suficient pentru a crea un blog și așteptați până când banii încep să se rostogolească..

Când pornești un blog, gândește-te la ce ai putea vinde cu acesta. Puteți opta pentru afișarea anunțurilor și pentru a primi un comision de fiecare dată când cineva face clic pe ele. Puteți alege, de asemenea, să rulați un blog afiliat și să vindeți lucrurile altcuiva, dacă nu aveți niciunul dvs. Dacă nu aveți un produs fizic de oferit, vă puteți comercializa serviciile, puteți vinde cărți electronice, cursuri, apartenență exclusivă la blogul dvs. cu un conținut mai specific, etc. Există atât de multe moduri diferite de a face monetizează blogul tău, fără a-i compromite integritatea.

2. Conținutul dvs. nu este suficient

Scrierea de conținut excelent este un pic complicat. Pentru început, trebuie să alegeți o nișă care este populară, dar care nu oferă prea multă concurență. De ce? Ei bine, dacă sunteți pasionați de un subiect și sunteți un expert în el, nu va echivala cu mult în sensul financiar dacă doar o mână de oameni sunt interesați de nișă. Pe de altă parte, acolo unde există concurență, trebuie să se facă bani, dar nu dacă există prea mulți.

Există și alte lucruri. Dacă scrieți doar pentru motoarele de căutare, articolele dvs. pot apărea ca fiind generice și fără nicio valoare reală, deoarece sunt doar acolo pentru a viza cuvintele cheie potrivite. Totuși, niciun SEO nu este la fel de rău, așa că asigurați-vă că să echilibrați cele două.

3. Nu ești proactiv

„Dacă construiți, vor veni” este o abordare care nu funcționează bine pentru blogging. Trebuie să lucrați la obținerea blogului dvs. în fața publicului. Unul dintre modurile de a face acest lucru ar fi să folosești media socială pentru a răspândi cuvântul. Vă puteți conecta la postările dvs. pe Facebook, Twitter, LinkedIn sau Instagram. Puteți utiliza chiar hashtag-uri pentru a profita de subiecte în trend sau pentru a răspândi conștientizarea mărcii în interiorul nișei dvs..

O strategie pe termen lung, extrem de eficientă, ar fi menționarea altor bloggeri și link-ul către blogul și conținutul lor. După toate probabilitățile, le vor avea Alerte Google configurat sau ceva similar, care îi ajută să urmărească toate locurile care le-au menționat. Dacă conținutul dvs. este bun, vă puteți aștepta ca acestea să se conecteze și la dvs..

4. Sunteți doar în el pentru bani

Desigur, majoritatea bloggerilor de acolo caută să câștige bani prin bloguri, dar dacă acesta este singurul motiv pentru care o faci, există șanse foarte mari să nu le faci. Motivul pentru care cele mai de succes bloguri sunt ceea ce sunt, deoarece autorii lor, pe lângă faptul că acordă atenție aspectului afacerii, sunt incredibil de pasionați de subiectele despre care scriu în articolele lor.

În calitate de blogger, veți experimenta suișuri și coborâșuri și, dacă vă lipsește pasiunea pentru aceasta, este mai probabil să renunțați la un moment dat, mai ales dacă nu ați câștigat nimic. Pe lângă faptul că își iubesc munca, marii bloggeri mai știu că nu este vorba doar despre ceea ce își doresc, ci și despre ceea ce își dorește publicul. Își cunosc punctele de durere și, mai important, știu să le abordeze cu conținutul și produsele pe care trebuie să le ofere.

5. Blogul dvs. are un design slab

În aceste zile, conținut excelent trebuie să fie ambalat în imagini vizuale atractive și atrăgătoare. Nu vorbim doar despre adăugarea de videoclipuri, imagini sau infografii la postările tale, ci și despre designul blogului în sine.

Obțineți un aspect minimalist elegant și curat. De asemenea, asigurați-vă că paginile dvs. nu sunt aglomerate cu prea multe anunțuri, ferestre pop-up, CTA-uri, bannere sau link-uri. Dar, chiar dacă toate aceste elemente sunt echilibrate, designul dvs. poate să lipsească din cauza modului în care este formatat conținutul dvs. De exemplu, fonturile care sunt prea luminoase, prea mici sau prea mari arată distractiv și datat.

De asemenea, dacă postările dvs. conțin blocuri uriașe de text, trebuie să le împărțiți în secțiuni mai mici și să adăugați subpoziții pentru a permite publicului dvs. să-l degajeze, lucru pe care îl vor face cu siguranță..

6. Nu vă dedicați suficient timp pentru blogul dvs.

O mulțime de oameni fac blog-ul doar pentru distracția sau ca un spectacol secundar pentru munca lor obișnuită și asta este minunat, dar dacă doriți să-l faceți profitabil, trebuie să vă dedicați complet.

Este surprinzător faptul că există încă acele anunțuri falsificate care fac reclamă de genul „Am făcut 9.856 de dolari lunar prin Blogging O dată pe săptămână”. Este și mai surprinzător că unii oameni consideră că este posibil. Chiar dacă vi s-ar fi oferit o sumă nesfârșită de bani, tot nu veți putea face blogul dvs. să devină imens, deoarece bloggingul necesită timp și muncă grea.

Nu există bagheta magică.

Concluzie

A face profitabil blogul dvs. nu este ușor, mai ales dacă căutați doar să scoateți bani din el și nimic altceva. Dar, dacă o faci din motivele corecte, poate fi extrem de plină de satisfacții, în orice sens al cuvântului. Mult noroc!

Karen Dikson este antreprenor și consultant în marketing digital la BestEssays.com.au. Este o gânditoare intuitivă și creativă, capabilă să conecteze diverse gânduri într-o singură temă. Karen adora sa ramana la curent cu ultimele tendinte de marketing digital. Lucrările ei au fost publicate pe HuffPost și alte resurse de afaceri. Conectează-te cu Karen pornit Stare de nervozitate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map