7 cele mai bune alternative ieftine la găzduire web gratuită

01.06.2020
Articole și multe altele ... '7 cele mai bune alternative ieftine la găzduire web gratuită
0 15 мин.

best-alternative-free-web-hosting


Rularea unui site web consumă o mulțime de cheltuieli, iar administratorii caută în permanență modalități de reducere a costurilor. Gazduirea web gratuită este atractivă și a explodat recent în popularitate. Furnizorii de găzduire web gratuită nu sunt ceea ce se promovează pentru a fi, deoarece au limitări stricte privind uptimes, capacitatea de stocare, viteza de încărcare și lățimea de bandă. Aceste limitări pot face ca site-ul dvs. să funcționeze neclintit. Mai mult, este că unele dintre aceste site-uri nu sunt securizate în mod corespunzător, ceea ce vă pune în pericol informațiile. Iată cele mai bune alternative gratuite de găzduire web:

1. iPage

Ipage-free-hosting-alternativă

iPage

iPage a început să funcționeze în 1998 și a fost achiziționată de Endurance International în 2010. Acesta servește mai mult de un milion de site-uri web din cele două centre de date din SUA. Este printre cei mai ieftini manageri de găzduire din industrie, la 1,99 dolari pe lună. iPageha un singur pachet de găzduire partajat care prevede domenii nelimitate, baze de date nelimitate și spațiu de disc nelimitat.

Firma a adoptat strategia de „dimensiune unică pentru toate” care conține toate resursele de care are nevoie o întreprindere mică. iPage folosește panoul de control vDeck, spre deosebire de majoritatea companiilor care preferă cPanel. Veți obține, de asemenea, o instalare cu un singur clic pentru platforme precum WordPress, PixelPost, Drupal și Joomla.

De asemenea, iPage a stăpânit arta prețurilor la valoare. Vă puteți înscrie la rata introductivă de 1,99 USD pe lună, timp de până la trei ani. Puține companii pot rivaliza cu reduceri de 80 de dolari la găzduire web timp de trei ani.

De asemenea, iPage strălucește atunci când vine vorba de asistență pentru clienți. Echipa lor 24/7 poate fi accesată prin e-mail, telefon, bilet și chat. Aceste canale sunt ușor de găsit și de utilizat, ceea ce face ca iPage să iasă în evidență. Timpul de utilizare al firmei de 99,8% este de asemenea impresionant, având în vedere cât de ieftin este să găzduiești cu iPage.

Un dezavantaj al iPage este timpul de încărcare lent. Vitezele de încărcare afectează direct clasamentul SEO, motiv pentru care sunt esențiale. Prețurile lor de reînnoire sunt, de asemenea, descurajatoare. Când se încheie perioada planului dvs., puteți plăti o creștere de până la 350% pentru a vă reînnoi planul. De asemenea, iPage a renunțat la utilizarea cPanel, care este mai ușor de utilizat decât vDeck.

2. HostGator

Hostgator-free-hosting-alternativă

HostGator

HostGator gazduiește site-urile de afaceri mici, cu planuri de găzduire accesibile, viteze rapide, planuri cloud WordPress și asistență fiabilă. În general oferă pachete mai ieftine decât concurenții de o scară similară, iar resursele lor sunt adecvate pentru majoritatea clienților. Puternica lor infrastructură le-a câștigat o bună reputație de gazdă.

Vă puteți înscrie la 2,75 USD / lună timp de trei ani. Firma promite o garanție de restituire a banilor de 45 de zile în cazul în care un utilizator este nemulțumit de serviciile sale. HostGator va transfera gratuit un site web în noul dvs. domeniu în termen de 30 de zile de la înregistrare pentru găzduire partajată.

Firma a personalizat cea mai recentă versiune a cPanel pentru a o face extrem de ușor de utilizat. HostGator are o garanție de uptime de 99,9% pe care o puteți monitoriza pe tabloul de bord. Puteți solicita o lună de credit de găzduire în cazul în care acest timp de funcționare promis va rămâne scurt. HostGator dispune de numeroase tutoriale și pagini de întrebări frecvente pentru a-și menține utilizatorii informați.

HostGator folosește trucuri de preț standard. Pentru a vă înscrie la marile reduceri, de exemplu, va trebui să optați pentru planul de 3 ani. Dacă optați pentru o opțiune lunară, rata lunară va crește cu 50 până la 150%, ceea ce este scump. Timpul lor de încărcare este, de asemenea, mediu și puteți obține viteze mai rapide cu site-uri web mai mici.

3. GreenGeeks

greengeeks-free-hosting-alternativă

GreenGeeks

GreenGeeks și-a început operațiunile în 2008, după ce a fost fondată de Trey Gardner, care a lucrat cu numeroase companii de găzduire precum iPage, Globat și Hostpapa. După cum sugerează și numele său, compania oferă servicii de găzduire web adecvate mediului. Se mândrește cu faptul că este „300% alimentat cu energie regenerabilă” ceea ce înseamnă că redă de trei ori creditele de energie eoliană pe care le folosește. Misiunea sa generală este de a oferi cele mai rapide oferte de găzduire web fără a afecta negativ mediul.

Această amprentă scăzută de carbon nu înseamnă că este mai puțin capabilă să funcționeze bine în comparație cu omologii săi. Deși poate fi mai mic decât concurența, câștigă din punct de vedere al atenției personale. Utilizatorii platformei atestă asistența solidă și rapidă la care este accesat cu ușurință.

GreenGeeks dispune de trei planuri de găzduire partajate care promit domenii nelimitate, lățime de bandă, conturi de e-mail și stocare. De asemenea, este oferit un domeniu gratuit pentru un an. Cu toate acestea, prețul de reînnoire a domeniului după anul liber este totuși scump. GreenGeeks nu este pasionat de a fi un registru de domenii, așa că ar fi mai bine să se facă o sursă pentru un domeniu în altă parte. Cel mai ieftin pachet este Ecosite Starter la prețul de 2,95 USD / lună dacă optați pentru un contract îndelungat.

GreenGeeks oferă în continuare revânzători și găzduire WordPress. Dincolo de preț, GreenGeeksboasts de infrastructură rapidă, opțiuni pentru centre de date și tehnologii sigure și sigure. Compania și-a câștigat un punctaj cu Better Business Bureau, care vorbește despre reputația sa excelentă online.

GreenGeeks este listat ca partener de energie ecologică de către autoritatea americană Agenția pentru Protecția Mediului. Dacă sustenabilitatea este în topul listei de îngrijorări, atunci GreenGeeks poate fi platforma pentru tine.

4. BlueHost

Bluehost-free-hosting-alternativă

BlueHost

BlueHost a fost lansat în 1996, iar în prezent alimentează peste două milioane de site-uri. A stabilit o relație îndelungată cu comunitatea WordPress și a fost recomandată de platformă din 2006. BlueHost are o reputație bună în rândul începătorilor și administratorilor conștienți de buget.

Firma are un preț introductiv de 2,75 USD / lună. Pachetul de bază include 50 GB spațiu pe disc, cinci conturi de e-mail, un site web, constructor de site-uri gratuit și lățime de bandă nelimitată. Aceste resurse sunt suficiente pentru un singur site web. Dacă faceți upgrade la pachetul Plus, veți obține spațiu de stocare nelimitat, zece site-uri și un instrument anti-spam la 6,95 USD.

Utilizatorii WordPress pot alege oricare dintre cele trei planuri care sunt, de asemenea, accesibile. Aceste planuri includ sute de teme WordPress, sunt livrate cu platforma deja instalată și există un mediu de înscenare în care utilizatorii pot crea modificări și le pot proba înainte de a merge live pe site-ul lor. Veți primi, de asemenea, oferte suplimentare, inclusiv actualizări ale WordPress Core.

BlueHost ia securitatea în serios și veți accesa diferite opțiuni de securitate pe acest site. Puteți limita spamul cu instrumente precum Spam Hammer și Spam Assassin. În plus, sprijină CloudFare pentru a preveni atacurile DDoS care pot declanșa un site web în jos, direcționând un flux de trafic fals din numeroase surse. BlueHost are, de asemenea, una dintre cele mai bune uptimes în peisajul de găzduire, la 99.99%, care este peste standardul industriei de 99.94%.

5. Gazduire InMotion

Inmotion-free-hosting-alternativă

Gazduire InMotion

InMotion operează două centre de date în Virginia Beach și Los Angeles. A existat în jurul anului 2001 și are drept rezultat unele dintre cele mai bune garanții ale industriei. Timpul său de utilizare de 99,95% este destul de corect, având în vedere că se încadrează în categoria bugetului. Cel mai ieftin plan este Lansarea la 5,99 USD pe lună, cu două site-uri web și spații de stocare nelimitate, spațiu pe disc și conturi de e-mail.

Cel mai bun lucru despre InMotion este faptul că puteți face upgrade cu ușurință pe măsură ce vă extindeți site-ul. În afară de găzduirea partajată, firma oferă indemnizații pentru VPS, hosting dedicat serverului și găzduire de clase de afaceri.

InMotion are viteze mai rapide de server la aproximativ 808ms. Un alt domeniu în care firma iese în evidență este suportul live chat. Are un A + cu BBB Business Review și, deoarece este revizuit frecvent, a trebuit să aloce resurse masive pentru asistența clienților. Primul lor timp de răspuns este de obicei sub un minut, iar reprezentanții clienților sunt informați în mod satisfăcător.

InMotion oferă utilizatorilor noștri migrație gratuită a site-ului, deși nu garantează zero dezactivare în timpul migrației. Dacă selectați găzduire WordPress, site-ul dvs. va fi echipat cu pluginul Sucuri care scanează frecvent site-urile pentru riscurile de securitate și permite backup-uri la distanță..

InMotion va crea în mod continuu o copie de rezervă pentru site-ul dvs. de până la 10 GB și va oferi un instrument ușor pentru a vă copia manual contul. InMotion a căutat, de asemenea, parteneriate active cu importante platforme de comerț electronic, precum Prestashop.

La fel ca majoritatea celorlalte companii de găzduire web, prețurile promoționale inMotion sunt valabile numai atunci când vă înscrieți pentru o perioadă lungă, de obicei doi ani. Clienții noi sunt verificați prin telefon și pot fi solicitați chiar să prezinte o poză de identitate care poate descuraja clienții internaționali.

6. FastComet

fastcomet-free-hosting-alternativă

FastComet

Din sediul central din San Francisco, FastComet servește mii de clienți din 83 de țări. Locațiile serverului lor includ Tokyo, Chicago și Amsterdam. FastComet a reușit să rămână privat de la lansare și are o prezență unică într-o industrie dominată de conglomerate precum Endurance International.

Site-ul firmei include imaginile și numele echipei care atestă dimensiunile mici. FastComet este capabil să ofere asistență rapidă și prietenoasă din cauza grupului său mic. Cu toate acestea, în ciuda acestei dimensiuni, FastComet oferă servicii competitive. Timpul său de utilizare mediu de exemplu este de 99,97%, ceea ce este incredibil de atrăgător pentru administratorii site-ului.

În partea de jos a planurilor de găzduire partajate se află StartSmart la 2,95 USD / lună. Acesta acceptă un singur site web, un domeniu gratuit pentru viață, trafic neschimbat și spațiu SSD de 15 GB. Planul ScaleRight începe de la 5,95 USD permite mai multe site-uri web și 25 GB spațiu SSD. Pachetul SpeedUp se află în partea de jos a nivelului la 9,95 USD pentru spațiu SSD de 35 GB.

FastComet garantează o anumită cantitate de resurse, astfel încât site-ul dvs. Web nu va suferi dacă serverele lor vor fi congestionate, așa cum este comun cu găzduirea partajată. FastComet nu crește prețul de reînnoire. Dacă vă înscrieți la planul StartSmart, de exemplu, veți plăti 2,95 USD / lună pentru reînnoire.

De asemenea, veți selecta din ce centru de date doriți să fie gestionat site-ul dvs. Garanția de returnare a banilor pentru FastComet este de 45 de zile ceea ce înseamnă că compania este destul de încrezătoare în serviciile sale de calitate. Viteza de încărcare a firmei nu este totuși atât de rapidă pe cât ați dori să fie.

7. Hostinger

hostinger-free-hosting-alternativă

Hostinger

Hostinger a fost dezvăluit în 2004 cu misiunea de a oferi servicii de găzduire web de valoare, fără a limita ceea ce utilizatorii pot face cu site-urile lor web. În prezent, servește 29 de milioane de clienți în mai multe țări. Hostinger se bazează, de asemenea, pe tactici comune de stabilire a prețurilor din industrie. Dacă vă angajați la un contract pe patru ani, de exemplu, veți plăti doar 1,45 USD.

Prețul reînnoirii va sari la 7,99 USD / lună după acești patru ani. Vei accesa 10 GB spațiu de unitate și lățime de bandă de 100 GB pentru un site web și subdomeniu. Serverele Hostinger sunt distribuite în Asia, Marea Britanie și SUA și utilizează o conexiune de 1000 Mbps pentru viteze rapide.

Utilizatorii Hostinger pot utiliza gratuit constructorul de site-uri oferit de platformă, care include o varietate de șabloane. De asemenea, este ușor de utilizat panoul de control, deoarece are pictograme mari pentru o navigare mai ușoară. Acest panou poate fi confuz pentru persoanele obișnuite cu standardul cPanel.

Hostinger are nevoie de asistență multilingvă pentru clienții săi, iar acestea se ocupă de Intercom ca sistemul principal de asistență. Cu toate acestea, utilizatorii pot fi frustrați cumpărând domenii suplimentare.

De ce este mai bine să utilizați Gazduire Plătită?

O gazdă gratuită vă poate furniza toate resursele de care aveți nevoie, dar unele site-uri web vor avea nevoie de funcții suplimentare disponibile doar cu pachete plătite. Începătorii funcționează de obicei bine cu planuri gratuite sau ieftine, dar pe măsură ce site-urile lor cresc, nevoia de planuri actualizate devine iminentă. Găzduirea plătită este mai bună decât găzduirea gratuită din cauza:

Suprasolicitare publicitară

Majoritatea gazdelor gratuite depind de publicitate pentru a suporta costul operațiunilor. Acest lucru se traduce pur și simplu prin prezența multor anunțuri nedorite. Vizitatorii platformei dvs. vor fi tratați cu bannere publicitare din paginile dvs., pe lângă bannerele pop-up cu fiecare clic. Aceste anunțuri vă vor conține conținutul și compromiterea profesionalismului site-ului dvs. web.

Fiabilitate

Cu o găzduire plătită, plătiți pentru resursele necesare pentru a vă menține site-ul funcțional. Majoritatea companiilor au o garanție de funcționare și, în cazul în care nu se poate reduce, puteți solicita credite lunare. Prin găzduire gratuită, firmele sunt mai puțin de încredere, iar resursele sunt utilizate la discreția lor. Întreprinderile de comerț electronic pot pierde vânzările din cauza timpilor lungi de oprire, iar vizitatorii devin frustrați. De asemenea, site-ul dvs. are nevoie de infrastructura de securitate de calitate disponibilă cu găzduire plătită.

Spațiu și lățime de bandă

Găzduirea web gratuită poate fi limitată, în special pentru site-urile mari. Dacă site-ul dvs. web va include videoclipuri, fotografii, hărți și descărcări MP3, pachetele plătite vor avea în general genul de stocare de care aveți nevoie. Aceste fișiere necesită, de asemenea, lățimea de bandă crescută, care este cantitatea de transfer de date necesară pentru a afișa site-ul dvs. web atunci când vizitatorii accesează serverul dvs. de pe dispozitivele lor. Dacă vizitatorii dvs. postează în mod obișnuit comentarii, faceți cumpărături pe pagina dvs. și descarcă instrucțiuni, veți avea nevoie de o gazdă pentru a susține nivelul ridicat al nevoilor dvs. de lățime de bandă..

A sustine

Este esențial să ai acces la o echipă de asistență în cazul în care te vei confrunta cu obstacole cu site-ul tău. Gazduirea plătită garantează, în mod obișnuit, suport 24/7 prin chat live, e-mail și telefon. Gazdele web gratuite pot fi încetinite să vă răspundă.

Concluzie

Chiar și cele mai renumite gazde web gratuite oferă servicii sub standardul industriei. Găzduirea web gratuită poate fi considerată un instrument de marketing, deoarece termenii și condițiile sunt modificate continuu, deoarece nu există stimulente financiare. Limitările impuse de aceste firme împiedică site-ul dvs. să funcționeze cât mai bine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector