8 Cele mai ridicole funcții de găzduire web

cel mai ridicol-web-hosting-caracteristici


Gazduirea web este o industrie masivă, cu o concurență foarte intensă. Companiile trag tot felul de trucuri și afișează tot felul de „beneficii” pentru a-și atrage clienții. Uneori, acestea o fac cu cele mai ridicole și mai nebunii caracteristici care te vor face să pui mâna pe burtă și să râzi dacă știi chiar un pic despre tehnologie internet.

Companiile de găzduire au devenit cu adevărat creative în modul în care încearcă să atragă noi clienți. Pentru mulți dintre ei, nu contează cu adevărat ce fel de afaceri conduc, atâta timp cât câștigă bani cu el. Scopul acestor companii este să ademenească „noobs” care nu știu literalmente nimic despre gazduirea web. Adevărul trist este că fac asta pentru că funcționează de fapt. Oamenii care nu știu nimic despre tehnologia internetului nu o presupun a doua și își aleg alegerea pe baza informațiilor foarte limitate.

Aceasta înseamnă că vor opta pentru furnizorul de hosting care pare să ofere cele mai multe funcții sau cea care este „compatibilă” cu sistemul lor de operare. De asemenea, s-ar putea să se bazeze pe accesorii false sau „Google Analytics gratuit” printre alte lucruri stupide. Practic, încearcă doar să păcălească oameni care nu știu nimic despre ceea ce cumpără și caută să scoată cât mai mulți bani din buzunare. Așadar, ar trebui să fii atent la cine îți dai banii.

Majoritatea furnizorilor de găzduire care oferă astfel de „funcții” stupide ar trebui evitate, deoarece probabilitatea de a obține un serviciu de calitate este foarte scăzută. Adică, hai ce te-ai aștepta de la o companie care încearcă să atragă clienții într-o manieră atât de stupidă? Nimănui nu-i place să fie făcut prost și nici tu, presupun. Așadar, a sosit timpul să știți ce caracteristică de găzduire stupidă este semnul poveștii unei companii de găzduire proaste. Fără alte detalii, să trecem la asta!

Google Analytics gratuit

Aceasta este bijuteria prostiei de găzduire web, deoarece încearcă să ademenească persoanele care nu știu literalmente nimic despre site-uri web și web hosting. Google Analytics este un serviciu gratuit oferit de Google, care vă permite să urmăriți site-ul dvs. și traficul acestuia. Cu toate acestea, aceste companii o fac publicitate ca fiind „gratuită”, așa cum este, nu trebuie să plătiți pentru asta. De parcă a fost propria lor caracteristică specială sau o tranzacție specială pe care au făcut-o cu Google doar pentru dvs. Deși în realitate, Google vă solicită doar să vă înscrieți și puteți ieși cu programul Analytics. Această caracteristică este ca o reclamă de bar pe care primiți gratuit pahare de apă dacă intrați. Este prost și chiar lipsit de respect dacă te gândești la câți oameni care nu știu ar fi putut atrage.

Deși este 2018, nu aș fi surprins dacă o anumită companie de găzduire web umbră ar încerca să elimine acest lucru. Așadar, cel mai bine aveți grijă atunci când faceți cumpărături cu ferestre pentru servicii de găzduire web.

Asistență pentru Webalizer și Awstats

Următorul pe urmele noastre de prostie este suportul pentru Awstats și Webalizer. Acestea sunt, de asemenea, un software de analiză a site-urilor pe care îl puteți utiliza pentru a vă monitoriza paginile. Dar sunt de fapt fosile care au fost înlocuite de Google Analytics cu mulți ani în urmă. Cu toate acestea, există companii de găzduire acolo, care au nervul de a face publicitate Awstats și Webalizer ca alternative excelente la Google Analytics, care vă vor oferi avantajul concurenței. Cât de grozav va fi pentru tine!

Noroc oricui va încerca să-l creeze pe web cu software scris în 2004 și în limbajul de programare C. Dacă vă întâmplați cu Google Webalizer, veți vedea cât de vârstă va aduce o lacrimă în ochi. Așadar, încă o dată, evitați o companie de hosting care oferă acest software. Probabil caută idioți cu bani mulți.

Asistență prin e-mail 24/7

Wow! Acesta chiar ia prăjitura. Dacă, din vreo întâmplare, ați căutat un furnizor de servicii de hosting în ultimii 10 ani, nu veți ști că suportul live 24/7 este esențial pentru orice companie de găzduire care se respectă cu sine. Cu toate acestea, în realitate, foarte puțini îl oferă, dar aceasta este o poveste diferită. Ceea ce mă zguduie este că unele companii de găzduire sunt dispuse să meargă suficient de departe pentru a afirma că, într-adevăr, oferă suport 24/7 prin e-mail. Această caracteristică a existat încă din zorii internetului. Bine făcut în prinderea la băieții din secolul XXI!

În orice altă companie, veți dori asistență telefonică în direct, asistență pentru chat în direct și ar trebui chiar să ofere consiliere în căsătorie dacă aveți nevoie. Cu cât o companie oferă mai multă grijă utilizatorului după ce și-a vândut serviciul, cu atât va oferi experiența mai bună. Nu vă lăsați niciodată cu o companie de găzduire care nu este în măsură să ofere servicii de găzduire sau să anunțe lucruri absurde ca asta.

Asistență pentru JavaScript și DHTML

Acum există un nou nivel de prost. Unele companii de găzduire adoră să folosească termeni de lux, pe care nu le înțelege nimeni, făcându-i pe oameni să creadă că oferă de fapt ceva unic. În realitate, îl folosesc pentru a comercializa aceleași servicii de bază pe care le-ați primi de la orice altă companie de găzduire care are serverele funcționale și funcționale..

DHTML este un termen umbrelă pentru o serie de tehnologii web care pot fi utilizate pentru a crea site-uri web dinamice, utilizând o combinație de limbaj static de marcare. Termenul a fost introdus în 1997 odată cu lansarea Internet Explorer. A fost introdusă în anii 90, iar unele companii de găzduire o fac cu mândrie ca și cum ar fi fost o caracteristică unică pentru serviciul lor! Este destul de răsucit.

Garanție 99% Optime

Sigur, știind că site-ul dvs. va fi redus doar câteva minute pe parcursul anului este liniștitor. Dar este de fapt nimic mai puțin decât te-ai aștepta de la un serviciu de găzduire pentru care plătești bani buni. Ceva mai puțin este nesatisfăcător, chiar dacă mulți furnizori de hosting comercial nu reușesc să atingă această marcă. Indiferent, publicitatea cu mândrie că serverele dvs. au o autonomie de 99% este profund stupidă, chiar dacă aproape fiecare companie de găzduire o face.

La baza oricărui serviciu de găzduire este faptul că compania are servere care rulează pe tot parcursul a 99% din an. Sunt doar pentru o perioadă scurtă de timp, dacă se întâmplă să funcționeze defectuos, care este locul de 1% rest. Nu pot spune că acesta este un semn martor al unei companii de găzduire rău, dar este totuși prost că folosesc acest lucru fapt de bază în reclamele lor.

Depozitare nelimitată și lățime de bandă

De fapt, nu există spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată, deoarece există anumite limitări fizice reale pe care trebuie să le confruntați. Gazduirea site-ului dvs. web are costuri reale, multe dintre ele. Factura de energie electrică a companiei este în afara acoperișului și trebuie să gestioneze conectivitatea cât mai eficient. Cu cât au mai multe site-uri web, cu atât utilizează mai multe resurse. Dacă de fapt v-ar oferi spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată, puteți începe să vindeți propriul serviciu de găzduire către restul lumii. Ce altceva ai face cu resurse nelimitate?

Cu toate acestea, există un număr nebun de companii de găzduire care își fac reclamă celor mai mici pachete, oferind spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată. În realitate, acestea le limitează pe amândouă și îți vor spune despre asta doar după ce vei atinge o anumită limită. Dacă o faceți, s-ar putea ajunge chiar la închiderea site-ului și a întregului dvs. serviciu. Așadar, faptul că îl gestionează în acest fel este de fapt o prostie. Singura problemă este că furnizorii de găzduire sunt cu adevărat vagi despre ceea ce înseamnă lățimea de bandă nelimitată și spațiul de stocare, așa că trebuie să faceți câteva cercetări suplimentare pentru a afla.

Pentru a vă împiedica să vă lăsați păcăliți de această reclamă falsă, verificați întotdeauna termenii serviciului. În acest fel, veți ști exact cât de mult spațiu pe disc și lățime de bandă aveți.

Suport pentru fișiere MIDI

Ce este în cuvântul lui Dumnezeu MIDI? Cine folosește fișierele MIDI și de ce? Oare clienții o caută de fapt? De fapt, un fișier MIDI este la fel ca orice alt tip de fișier. Nu există nimic special în acest sens, mai ales când vine vorba de companii care îl arată ca un fel de caracteristică specială. O fac doar publicitate pentru persoanele care consideră că cel mai bun furnizor de hosting este cel care oferă cele mai multe funcții. Aceasta include funcții care depind complet de modul în care clientul folosește serviciul, cum ar fi Real Audio, Flash, Shockwave și așa mai departe.

Suport pentru Windows, Linux și Mac

Oh wow. Această caracteristică specială vă va lăsa fără cuvinte. Chiar și jocurile simple de cărți au suport pentru toate cele trei sisteme de operare majore de cele mai multe ori. Dar ce fel de sistem de operare pe care îl executați nu contează deloc. În primul rând, puteți deschide fiecare site web indiferent de sistemul de operare pe care îl aveți, deoarece fiecare pagină web este transferată browserului dvs. prin protocolul HTTP. Așa se face că un server și browserul dvs. Web vorbesc aceeași limbă. Deci, fiecare gazdă web și browser web vorbește aceeași limbă și puteți transfera fișierul pe serverul dvs. de găzduire prin FTP (Protocol de transfer de fișiere).

Desigur, oricine este complet nou pentru gazduire web și tehnologii de internet va cădea probabil pentru acest truc. Ei cred că optează pentru un plan de găzduire flexibil, care să funcționeze cu siguranță pentru ei, fără nicio problemă. Deci este de înțeles, dar odată ce au citit câteva articole, efectul unor reclame stupide ca acesta zboară pe fereastră.

Concluzie

Cam asta acoperă trucurile false și stupide de publicitate pe care le folosesc majoritatea furnizorilor de găzduire. Având oferte precum lățimea de bandă nelimitată, spațiul de stocare și o garanție de uptime de 99% sunt de fapt utile, deoarece m-ar fi păcălit și acum câțiva ani. Aceste lucruri sună prea bine pentru a fi lăsate în afara reclamelor dvs. care se adresează în principal cetățenului mediu al internetului. Cu toate acestea, lucruri precum Google Analytics gratuit, asistență de e-mail 24/7, suport pentru fișiere MIDI și compatibilitatea sistemului de operare sunt cu adevărat rușinoase. Companiile care prezintă funcții false ca acestea nu ar trebui nici măcar să fie luate în considerare. Așadar, asigurați-vă că citiți câteva articole înainte de a începe să cumpărați servicii de găzduire, pentru a vă asigura că știți ce este și nu faceți greșeli atunci când alegeți o companie de găzduire.

Ce părere aveți despre trăsăturile stupide ca asta? Există ceva ce am uitat să menționez? Spune-mi în comentariile de mai jos!

Sper că te-ai distrat citind acest articol și că ne vom revedea în următorul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map