8 Trebuie să dispună de cadre Python GUI pentru dezvoltatorii web în devenire

01.06.2020
Articole și multe altele ... '8 Trebuie să dispună de cadre Python GUI pentru dezvoltatorii web în devenire
0 8 мин.

Python gui cadre dezvoltatori web


Dezvoltarea este o componentă semnificativă a construirii unui site web și ridicarea acestuia pe o bază mai puternică. Există o mulțime de limbaje de codificare pentru care un dezvoltator să beneficieze, în timp ce Python este un jucător de top dintre toți. A fost dovedit un instrument interactiv pentru dezvoltatori.

Programatorii pot începe să scrie coduri chiar în Python, ceea ce le cere să cunoască anumite cuvinte cheie. O opțiune este de a obține din ce în ce mai multe informații despre cuvintele cheie utilizate cu ușurință în Python, dar cealaltă cere ajutor de la o interfață grafică de utilizator (GUI).

O GUI afișează o listă de cuvinte cheie care sunt cele mai relevante pentru aplicația pe care intenționați să o produceți. Astfel, dezvoltatorii pot selecta cuvinte cheie și pot continua codarea ușor. Un dezvoltator web care este proaspăt și are nevoie de asistență pentru a începe codificarea în python, el sau ea poate folosi cadrele GUI. În acest post împărtășesc câteva dintre cadrele valoroase care sunt multiplă platforme și simplu de utilizat.

1. Kivy

Viziteaza site-ul “

Kivy este un proiect ispititor pentru dezvoltatori și autorizat în mod corespunzător de MIT. Este fondat pe OpenGL ES 2, care permite dezvoltatorilor să creeze rapid o interfață de utilizator nouă. Fiind un cadru bazat pe evenimente, se bazează pe bucla principală, ceea ce o face o soluție fiabilă pentru dezvoltarea jocurilor. Callback-urile sunt făcute din aspectul principal asupra unei frecvențe predefinite sau a unui declanșator o singură dată.

Este considerat unul dintre cadrele puternice care gestionează totul despre animații, widgeturi și limbaj, pe lângă elaborarea interfeței cu utilizatorul. Kivy este compatibil cu mai multe sisteme de operare care includ MacOSX, Windows, Linux, Raspberry Pi, Android și iOS. Codul său open source oferă dezvoltatorilor libertatea de a personaliza cadrul, fie instalând oricare dintre cele 20 de widget-uri disponibile, fie modificând codul.

2. PyQT

Viziteaza site-ul “

PyQT este dezvoltat cu limbajul de programare C ++ și este favorizat cel mai mult în cadrul platformei transversale. Dezvoltatorii trebuie să achiziționeze o licență comercială pentru a continua să lucreze la proiectele clientului lor, în timp ce începătorii și începătorii pot utiliza versiunea gratuită a Qt printr-o licență comunitară.

PyQt servește de mult timp comunitatea dezvoltatorilor și este recent achiziționată de Nokia. Dezvoltatorii o preferă cel mai mult pentru splendida sa bibliotecă de API și instrumente utile care sunt utilizate de numeroase industrii. Combinația de Qt și Python în acest cadru permite codificatorilor să înceapă codificarea de la zero sau să folosească dialoguri vizuale de la designerul Qt.

3. Tkinter

Viziteaza site-ul “

Tkinter este adesea adăugat la Python în mod implicit din cauza interfeței sale simple de utilizator. Simplitatea și interfața de utilizator atractivă grafic face ca acest cadru să fie popular în rândul comunității globale de dezvoltatori. Atracția adăugată a acestui instrument este codul său sursă deschisă care se află sub licența Python.

Motivul pentru care majoritatea dezvoltatorilor apelează la Tkinter este disponibilitatea resurselor extinse din punct de vedere al cărților de referință și al codurilor. Fiind un cadru implicit, mai mulți codificatori îl admiră și îl preferă începătorilor. Dacă intenționați să începeți cu acest instrument, puteți găsi asistență și îndrumare din partea comunității sale de uimitori activi de programatori.

4. WxPython

Viziteaza site-ul “

WxPython este încă un cadru open source care este considerat ca un înveliș care trebuie utilizat peste WxWidgets. WxWidget, cunoscut anterior ca WxWindows, este o bibliotecă GUI multiplă platforme care este dezvoltată în limbajul de programare C ++. Cu ajutorul unor dialoguri standard, un dezvoltator poate acumula experiență practică în producerea de aplicații și instrumente pentru sistemele de operare cunoscute precum Windows, Unix și Mac.

Pe lângă resurse extinse pentru dezvoltarea aplicațiilor de bază, codificatorii pot utiliza alte instrumente precum ferestrele andocabile, API-ul de desenare a căilor 2D și widget-uri pentru procesarea textelor și editarea textului. Un mai nou în codificare poate solicita îndrumare de la diferitele demo-uri puse la dispoziție de WxPython. tutorialele se dovedesc a fi utile și pentru a începe codul.

5. PyGUI

Viziteaza site-ul “

PyGUI este un alt cadru multiplă platformă care este la fel de potrivit pentru Windows, Unix și Macintosh. Dacă încercați să-l comparați cu alte cadre disponibile, se pare că este destul de simplu și ușor de utilizat. API-ul PyGUI se sincronizează perfect cu Python, ceea ce o face o aplicație ușoară pentru dezvoltatori. Acesta este dezvoltat de Dr. Greg Ewing de la Universitatea din Canterbury, Noua Zeelandă.

Scopul principal al dezvoltării acestei aplicații a fost crearea unui cadru care se încadrează bine în ecosistemul Python fără a crea obstacole pentru codificatori. Beneficiul principal al acestui cadru este introducerea unui cod simplu și scurt între interfața grafică de utilizator și python. Aceasta arată adăugarea codului ca parte naturală și înnăscută a GUI.

6. PySide

Viziteaza site-ul “

PySide este, de asemenea, o aplicație multiplă platformă, ambalată în mod corespunzător cu instrumentele Qt. Este un instrument uimitor alternativ atunci când vine vorba de selectarea unuia din biblioteca standard. Acesta este disponibil gratuit, la fel ca Tkinter, care este discutat mai sus în acest post. Nokia, o cunoscută companie de producție de telefoane mobile a început și a dezvoltat acest cadru.

Platformele acceptate includ Linux / X11, Maemo, Mac OS X și Windows. Adaptarea cadrului compatibil cu Andriod este în derulare și poate fi disponibilă în curând pentru utilizare. De asemenea, oferă instrumente pentru a crea aplicații pentru documente XML, baze de date, rețea, GUI și multimedia. Puterea de bază a PySide este compatibilitatea inegalabilă a API-ului cu PyQt4, care ajută codificatorii să migreze rapid către cadrul PySide.

7. Libavg

Viziteaza site-ul “

Libavg este codat în C ++ și folosește Python ca limbaj de script. Este un cadru terț care include diverse proprietăți, cum ar fi afișarea elementelor ca variabile python, ori care sunt setTimeout și setInterval, suport pentru logare, un mecanism final de gestionare a evenimentelor, etc..

Acceptă Windows, Mac OS X și Linux. Fiind o aplicație open source, poate fi folosită sub o licență de la LGPL. Puteți găsi o mulțime de designeri, artiști media și codificatori folosind Libavg pentru aplicații legate de suportul de produse. De asemenea, acceptă o mare varietate de elemente utilizate în proiectarea afișajului care include text, imagini, ieșire a camerei, videoclipuri și grafică vectorială. Dacă întâlniți un ecran mare de ecran montat la un mall pentru a permite copiilor să joace jocuri prin funcționalitate multi-touch, cel mai probabil, va fi un produs de libavg.

8. PyGObject

Viziteaza site-ul “

PyGObject este o aplicație bine codificată pentru Python pentru a ajuta dezvoltatorii să lucreze eficient la Proiectele GNOME și aplicațiile cu suport GTK +. GTK + este o aplicație pe deplin, care asigură compatibilitatea GUI cu alte sisteme de operare. Fiind un widget multiplă platformă, acesta acceptă Windows, Mac OSX și Linux.

Are integrare cu GObject, care este ea însăși o aplicație multiplă platformă cu oferte de clasă de bază și forme comune, care poate fi dovedită o resursă utilă pentru baza de cod și alte proiecte.

Cuvinte finale

Acestea sunt numele de renume ale cadrului GUI care sunt la fel de utile atât pentru un profesionist cât și pentru un începător. Securizarea unui proiect de dezvoltare web este cu siguranță mai ușoară, dar codarea cu ușurință și precizie este destul de dificilă. Cu ajutorul cadrului GUI, puteți utiliza pur și simplu cuvintele cheie pentru un cod, mai degrabă decât să petreceți timp în cercetarea acestuia.

Asad Ali este un expert în marketing digital cu o experiență vastă de 7 ani în comerț electronic SEO, optimizare design și experiență utilizator. În prezent lucrează la GO-Gulf, acea notă de vârf agenție de dezvoltare web cu sediul în sectorul corporativ din Dubai. Îl poți ajunge LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector