Adevărate statistici: Comerțul va întrecepe comerțul electronic în viitor?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Adevărate statistici: Comerțul va întrecepe comerțul electronic în viitor?
0 9 мин.

m commerce vs e commerce


După China, India este considerată a doua cea mai mare piață de telefonie mobilă și apreciată de baza sa largă de abonați. Indiferent de celelalte probleme ale pieței, piața indiană se facilitează în mod agresiv întreprinderilor de comerț electronic care încearcă să se învingă reciproc pe acest teren de luptă. De asemenea, numărul înmulțitor de dispozitive inteligente oferă oportunități extraordinare site-urilor de cumpărături de comerț electronic pentru a ajunge la publicul țintit prin intermediul aplicațiilor mobile pentru cumpărături online.

Despre M-commerce:

M-commerce este termenul avansat care este utilizat pentru comerțul mobil. De fapt, permite utilizatorilor să achiziționeze produse online fără să stea chiar pe desktop-uri sau pe laptop-uri. Mai degrabă, pot face acest lucru în mod convenabil cu ajutorul smartphone-urilor. Este adevărat că mai devreme comerț electronic electronic nu a fost atât de mult în discuție. Însă acum, a devenit prioritatea maximă a comercianților de retail online de a apuca clienții prin intermediul aplicațiilor pentru cumpărături mobile.

Multe persoane consideră în continuare comerțul comercial ca un magazin. Dar nu! Este un termen avansat care acoperă în mod prolific tot ceea ce este necesar pentru a avea o experiență de cumpărături digitală. Fie că este vorba despre adăugarea de articole în coș, sortarea opțiunilor de livrare și gateway-urile de plată, atunci când vă apropiați cumpărături m-commerce prin aplicație mobilă sau site web, fiecare activitate se desfășoară cu securitate. Adăugându-l mai mult, comerțul m asigură, de asemenea, distanța dintre cumpărăturile în magazin și cumpărăturile online, deoarece comerțul electronic mobil oferă gateway-uri de plată ușoare cu opțiuni de plată convenabile.

Acum, să trecem la graficul de mai jos, unde puteți vedea în mod clar ratele de creștere a comerțului electronic și a comerțului M:

Statistici pe baza studiilor actuale:

 • Astăzi, comerțul electronic mobil este în creștere și bate comerțul electronic înregistrând o rată de creștere de 48% an. În cifre, aceasta poate fi estimată la 8 miliarde de dolari cheltuieli online.
 • În ceea ce privește comerțul electronic general, inclusiv comerțul m, raportul a crescut în jurul a 15,9% an. În cifre, este vorba de aproximativ 70,1 miliarde de dolari prin vânzări online.

Alte figuri utile:

numărul de utilizatori de smartphone-uri din Statele Unite estimează

 • Utilizatorii de telefonie mobilă, în general, iau în considerare ponderea din ce în ce mai mare a plăcii de comerț electronic.
 • Se calculează că, în prezent, aproape un sfert din populația totală deține smartphone-uri pe care în jur de 55% din oameni cheltuiesc timpul complet pe site-urile de cumpărături cu amănuntul.
 • Alături de asta, M-commerce este iubit și de utilizatori, deoarece își doresc încărcare rapidă și experiență de cumpărături rapidă, pe care o obțin prin instalarea aplicațiilor de cumpărături în mobilele lor.
 • Peste piață, aproximativ jumătate dintre comercianți utilizează site-uri web mobile pentru a oferi utilizatorilor experiență de navigare optimizată.
 • 1 din 2 utilizatori din America este interesat să facă cumpărături utilizând portofele mobile.
 • 1 din 5 persoane efectuează căutări de produse în timpul vizionării TV.
 • Bărbații și femeile sunt atât interesate să facă cumpărături fie prin dispozitive mobile sau tablete.

Cum M-commerce deschide calea pentru proprietarii de magazine de e-commerce?

Pentru proprietarii de comerț electronic, comerțul m nu este subiectul de ignorat. Ei ar trebui să adopte această tehnologie și să-i facă pe utilizatorii lor fericiți în toate manierele. Fiind proprietarul site-urilor de cumpărături online, dacă credeți că este suficient să construiți un site oficial pentru a apuca clienții. Ne pare rău! Nu ai dreptate în acest moment. Pentru că, în această lume de înaltă tehnologie, mobilul este totul pentru toată lumea. Așadar, este obligatoriu să vă mutați pe mobil pentru a face clienții fericiți și mulțumiți.

Există câteva fapte care pot oferi succes proprietarului unui site web de comerț electronic în m-commerce:

 • Ecran complet adaptabil
 • Opțiuni excelente de proiectare și introducere
 • Rapid & navigare lină
 • clar & concepte informative despre produs

Rolul comerțului M în această industrie în creștere rapidă:

Astăzi, aplicațiile mobile ca de călătorie & turismul, alimentația, cumpărăturile, serviciile bancare, educația, asistența medicală, transportul, plățile rapide și serviciile la domiciliu concurează pe piață pentru a oferi cele mai bune servicii utilizatorilor lor. Antreprenorii de afaceri fac acest lucru doar pentru a atrage utilizatorii către comerț m. Pentru a face acest lucru mai interesant pentru utilizatori, aceștia oferă adesea facilități de returnare a numerarului, reduceri, cadouri surpriză gratuite și alte recompense pentru a aduce utilizatorii către aplicațiile mobile și pentru a-și face brandul popular în moduri minunate.

Peste tot, puteți vedea o implicare drastică a aplicațiilor mobile. Recent, s-a observat un boom în industria aplicațiilor mobile, care se așteaptă să crească în anii următori, deoarece toată lumea se îndreaptă spre gestionarea activităților de zi cu zi prin intermediul smartphone-urilor și tabletelor. Această schimbare mare în industria aplicațiilor mobile indică faptul că toți comercianții cu amănuntul ar trebui să își facă prezența pe mobilul tuturor, sub formă de aplicații mobile interactive. Acest lucru duce indirect scala de comerț m la ritm.

Adăugând mai mult rolul comerțului m în industrie, încercăm, de asemenea, să elaborăm importanța comerțului m prin intermediul comerțului m-bazat pe Web și al comerțului m-bazat pe aplicații:

M-Commerce bazat pe web

Odată cu introducerea m-commerce, aproape fiecare afacere a făcut obligatoriu să existe un site web interactiv și interactiv. Site-urile web trebuie adaptate la toate dimensiunile ecranului și, de asemenea, le permit utilizatorilor să obțină experiență de navigare finală.

În Marea Britanie, rata estimată a vânzărilor cu amănuntul online prin intermediul smartphone-urilor și tabletelor este de aproximativ 51%. Pe de altă parte, vânzările prin computere desktop și laptopuri au reprezentat 49%.

În comparație cu comerțul mobil, comerțul web bazat pe m-uri este, de asemenea, în plină expansiune. Nu subestimați comerțul web și îmbunătățiți-l prin introducerea de site-uri web mai sensibile.

M-Commerce bazat pe aplicație

În prezent, chiar și micii retaileri au început să utilizeze comerțul mobil ca platformă de vânzare a produselor. De asemenea, se concentrează pe adoptarea comerțului mobil prin dezvoltarea de aplicații orientate spre afaceri, pentru a oferi o experiență de cumpărături excelentă și bazată pe aplicații. Acestea sunt instrumentele minunate care încurajează utilizatorii să aibă o experiență de cumpărături digitală excepțională. Și nu veți crede că aplicațiile mobile funcționează foarte bine în industria comerțului electronic.

Avantajele comerțului mobil:

 • Deoarece M-commerce este un mediu solid pentru a ajunge la clienți masivi, are și potențialul de a dovedi un canal important pentru cumpărăturile online.
 • De asemenea, a schimbat obiceiurile de cumpărături ale utilizatorilor datorită accesului ușor și a varietății de facilități.
 • Din statisticile din 2015, adulții din Statele Unite au petrecut 59% din timp pe smartphone-uri și 41% pe computere desktop, ceea ce crește cererea de comerț mobil.
 • Există mai mulți factori care contribuie la obținerea unei experiențe excepționale de cumpărături prin intermediul telefoanelor mobile, dispozitivele mobile la îndemână sunt principalii factori dintre ei.
 • Unul dintre cele mai bune exemple care ajută m-commerce să preia comerțul electronic sunt opțiunile de plată cu un singur clic, care sunt foarte admirate de utilizatorii de telefonie mobilă în aceste zile.

Concluzie:

Dacă observăm îndeaproape statisticile, smartphone-urile sunt cu adevărat mai mari decât computerele de pe computere. Acest lucru s-a făcut deoarece astăzi, de obicei, oamenii preferă să cumpere prin telefoanele lor inteligente în loc să acceseze site-urile de comerț electronic prin computere desktop. Ei fac acest lucru pentru a obține libertatea de a cumpăra produse din confortul caselor lor. Sper, conceptul de M-commerce vă va fi clar. Acum, puteți analiza singur modul în care faptul „M-Commerce va depăși comerțul electronic în viitor?”Merită susținut.

Tom Hardy are experiențe în calitate de expert SEO. În prezent lucrează la Soluții IT Sparx: Servicii SEO de comerț electronic Compania și oferă servicii excepționale de audit SEO clientelei globale. El oferă întotdeauna o muncă de calitate, care este foarte apreciat în companie. Fiind un pasionant profesionist SEO, consideră că oferă o muncă în timp util clienților săi. În plus, autorul continuă să cerceteze piața pentru tactici de marketing în tendințe și își depune eforturile hardcore pentru a redacta conținut pentru a oferi informații profunde cititorilor. Scrie bloguri și articole informative despre subiecte variate legate de SEO și îi ajută pe cititori să cunoască cele mai bune sfaturi despre cum să optimizeze un site web pe web folosind instrumente și tehnici SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector