Adevărul despre gazduire web nelimitată – Cum funcționează cu adevărat?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Adevărul despre gazduire web nelimitată – Cum funcționează cu adevărat?
0 8 мин.

despre găzduire web nelimitată


Cu câțiva ani în urmă, planurile de găzduire web erau limitate. Utilizatorii știau exact cât spațiu pe disc primeau, câtă lățime de bandă, RAM, procesor și alte aspecte cuantificabile ale unui plan de găzduire web. Astăzi, multe companii de găzduire web oferă ceea ce se numește planuri de găzduire partajate nelimitate. Cei cunoscuți cu găzduire web se gândesc la ideea de planuri nelimitate știind foarte bine ce înseamnă nelimitat cu adevărat în contextul găzduirii web. Necunoscătorii, însă, pot fi conduși să creadă că gazduirea nelimitată înseamnă exact asta: găzduirea care oferă resurse nelimitate. Din păcate, termenul nelimitat are un cu totul alt sens în industria de gazduire web.

Companiile de găzduire oferă planuri nelimitate doar cu planurile lor de găzduire partajate, care ar trebui să ridice imediat câteva steaguri roșii, deoarece gazduirea partajată înseamnă că resursele serverului sunt partajate între mai mulți utilizatori ai aceluiași server fizic – un server care nu ar putea avea resurse infinite. Nu veți găsi un VPS sau o găzduire dedicată nelimitată nicăieri în industria de găzduire web, deși atât VPS, cât și serverele dedicate sunt considerate superioare planurilor de găzduire partajate în ceea ce privește resursele pe care le oferă. Deci, dacă găzduirea nelimitată nu înseamnă resurse nelimitate, atunci ce înseamnă cu adevărat?

Adevărul în spatele găzduirii web nelimitate – nu omite tipăritul!

Diavolul este în detalii, spune cuvântul și, într-adevăr, citirea amprentelor fine ale Termenilor și serviciilor companiei de găzduire aruncă o lumină asupra problemei..

Găzduirea nelimitată este o frază inventată de companii de găzduire web care pare să aibă o altă semnificație în această industrie decât în ​​alte industrii. Cuvântul nelimitat este un nume greșit, un termen mai precis care ar putea descrie tipul de planuri publicitate ca nelimitat nu este modificat, iar unii furnizori de hosting ca BlueHost folosesc de fapt acest termen în loc de nelimitat pentru a descrie planurile lor de găzduire partajate. De fapt, BlueHost specifică în Termenii lor de serviciu că nu au limitări definite pentru aceste planuri nemodificate și că nu vi se facturează în funcție de cantitatea de lățime de bandă sau spațiul pe care îl utilizați, specificând suplimentar că „… desigur aceste resurse sunt nu infinit ”.

Prin natura lor, planurile de găzduire partajate sunt concepute pentru a răspunde nevoilor site-urilor și blogurilor statice și cu trafic mic și mediu de trafic mic, adică site-ul dvs. web trebuie să se încadreze în limita de utilizare normală, așa cum este definit de compania de găzduire. Prin urmare, activitățile care utilizează mai multe resurse, cum ar fi stocarea de fișiere multimedia sau activitățile de partajare a fișierelor nu sunt acceptate în aceste planuri. Dacă vă angajați în activități de această natură sau activități care încalcă politica de utilizare corectă a companiei de găzduire, contul dvs. poate fi suspendat și / sau încheiat.

Găzduirea nelimitată este, de asemenea, o strategie utilă de marketing pentru companiile de găzduire care se angajează în vânzarea de servicii de vânzare, care, pe scurt, este practica de a maximiza randamentul investițiilor prin vânzarea de resurse care rezultă din diferența dintre utilizarea medie a resurselor și resursele maxime disponibile. . Acest lucru este realizat cu ușurință de către furnizorii de găzduire prin acoperirea planurilor de găzduire în obscuritatea „nelimitatului”, dar este și modul în care companiile de găzduire pot menține prețurile scăzute pentru consumatori.

Ce înseamnă depozitarea nelimitată de stocare și lățime de bandă?

Dacă resursele nu sunt nelimitate, cum știi cât obțineți în ceea ce privește stocarea și lățimea de bandă? Din păcate, nu știți până când nu ați atins plafonul a ceea ce este considerat o utilizare normală de către compania dvs. de găzduire și chiar acest lucru se poate schimba de la lună la lună. Companiile care găzduiesc monitorizează în permanență stocarea și utilizarea lățimii de bandă a clienților lor și utilizează rezultatele analizelor pentru a defini ceea ce se încadrează în intervalul normal.

Spațiul de stocare și lățimea de bandă sunt cele două elemente cheie care sunt anunțate ca nelimitate de către companiile de găzduire, dar pun o mulțime de limitări pentru aceste planuri care variază de la restricții de tip și dimensiune de fișier la CPU, RAM, inodes, Baze de date MySQL și limitări de conexiuni, etc., în esență, determină să treci la planuri de nivel superior dacă nu reușești să te încadrezi în limitele de utilizare normală sau normală.

Dacă site-ul dvs. web primește mult trafic, puterea de procesare a procesorului este preluată de server pentru a procesa toate aceste solicitări. Dacă compania de găzduire limitează utilizarea procesorului pentru fiecare cont, site-ul dvs. web va încetini și va genera erori. Același lucru este valabil și în cazul utilizării memoriei, un alt aspect al planului de găzduire la care nu știi unde este limitat. Un server are o memorie RAM fixă ​​și atunci când mai multe procese sunt conduse de sute de site-uri web pe același server, sunteți obligat să rulați probleme cu RAM, iar vizitatorii dvs. vor primi mesaje de eroare sau un site web lent. O limitare la fel de frustrantă care poate fi impusă de furnizorul de găzduire este conexiunile la baza de date, iar atunci când există mai multe solicitări de conexiuni de bază de date simultane decât cele pe care le poate gestiona serverul de baze de date, pot apărea erori de tipul „Nu se poate conecta la serverul MySQL”..

De obicei, planurile nelimitate includ și conturi de e-mail nelimitate, ceea ce înseamnă că puteți crea atâtea adrese de e-mail pe care doriți, însă acestea sunt corelate în cele din urmă cu spațiul de stocare al contului dvs. de găzduire..

Planuri comune nelimitate – Ar trebui să le evitați?

Înseamnă că ar trebui să evitați planurile de găzduire partajate nelimitate, precum ciuma? Nu, nu trebuie să le evitați, trebuie doar să înțelegeți ce înseamnă cu adevărat – nelimitatul are o semnificație diferită în găzduire web decât ceea ce v-ar putea duce să gândiți. Există o mulțime de companii de găzduire prietenoase și fiabile care au mari planuri de găzduire partajate nelimitate (ex. InMotion Hosting ale căror planuri nelimitate sunt unele dintre cele mai complexe și prezintă planuri comune abundente din industrie) care vor satisface nevoile micului dvs. blog personal sau site-ul de afaceri care nu atrage mult trafic. Unele companii precum BlueHost și HostGator evită să-și numească nelimitat planurile și preferă să folosească termenul nemetalizat pentru a descrie echivalentul planurilor de găzduire nelimitate lăudate de alte companii. Alți furnizori de hosting ca A Small Orange au doar planuri limitate, cu alocări clar definite de stocare și lățime de bandă.

Dacă știți dinainte că site-ul dvs. Web se va dezvolta rapid și veți primi o mulțime de trafic de intrare, ar trebui să analizați dacă un plan partajat nelimitat, oricât de ieftin ar fi, ar fi în conformitate cu cerințele dvs. sau dacă ar trebui să optați pentru un VPS găzduire în schimb.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector