Alegeți cel mai bun găzduire web pentru afaceri mici pentru site-ul dvs. web

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Alegeți cel mai bun găzduire web pentru afaceri mici pentru site-ul dvs. web
0 9 мин.

cel mai bun gazduire web pentru afaceri mici


În timp ce conduceți o afacere mică, trebuie să vă gândiți întotdeauna în afara cutiei și să folosiți toate modalitățile posibile pentru a vă promova produsele de servicii. Pentru a stabili o prezență online pentru afacerea dvs. nu este suficient pentru a utiliza platformele de socializare, aveți nevoie și de un site web. Nu este necesar să vă gândiți la un site mare, dar un site web mic și simplu va face treaba.

Cel mai bun găzduire pentru afaceri mici

Aflați ce furnizori de găzduire vă recomandăm pentru găzduirea site-urilor de afaceri mici.

Detalii… “

La începutul acestui an, am scris un articol despre importanța de a avea un site web dacă sunteți o afacere mică. Am explicat și de ce întreprinderile mici ar trebui să evite utilizarea găzduirii gratuite. Astăzi vă voi ajuta să alegeți cea mai bună web hosting pentru micul dvs. business și vă voi oferi câteva sfaturi despre cum să creați un site web, fără a fi nevoie să angajați un designer web.

Un site web poate aduce multe avantaje oricărei afaceri. Aici nu vorbim cu adevărat despre câți, ci despre ce tip de beneficii. Printr-un site web puteți contacta clienți care se află în afara zonei dvs. de lucru deja cunoscute. În timp ce pentru acești potențiali clienți, site-ul web va fi prima impresie despre afacerea dvs., este bine să aveți un site web adecvat.

Un alt beneficiu al administrării și administrării unui site web este eficiența costurilor. Pe termen lung, este mult mai ieftin decât reclama tipărită și vă poate oferi mai mult control asupra reclamelor. De exemplu, nu puteți urmări câte persoane ați dat cu publicitatea tipărită, în timp ce cu anunțuri online totul este urmărit și poate fi optimizat pentru a vă oferi cea mai mare rată de conversie.

Cum funcționează un site web pentru afaceri mici?

Atunci când alegeți un site de găzduire pentru mici afaceri, trebuie mai întâi să înțelegeți cum funcționează un site web, cum sunt conectate numele de domeniu, site-ul web și contul de găzduire. De asemenea, trebuie să știți ce caracteristici va necesita un site web de afaceri, astfel încât să puteți alege compania de găzduire în consecință.

Obținerea unui nume de domeniu bun este primul pas. Domeniul pe care îl înregistrați, probabil va fi ceva de genul dvs.businessname.com sau ar putea fi un domeniu de cuvinte cheie care să conțină numele produsului sau serviciului dvs., de exemplu, dacă afacerea dvs. vinde instrumente de tâmplar, un bun domeniu de cuvinte cheie ar fi carpentertools.com sau un domeniu disponibil similar.

Următorul pas este să decideți cum veți construi site-ul. Puteți angaja o companie de proiectare și dezvoltare web pentru a crea site-ul pentru dvs., dar rețineți că acest lucru va fi foarte costisitor. Dacă nu vă puteți permite să plătiți mii de dolari pentru un site web, cealaltă opțiune este să îl construiți singur. Dar nu știți nimic despre programare și construirea site-urilor web; ai experiență doar cu tâmplăria. Aceasta nu este o problemă, dacă aveți voința și timpul necesar pentru a utiliza un constructor de site-uri sau puteți utiliza WordPress pentru a construi un site web. Utilizarea unui instrument pentru crearea unui site web este ușoară, nu necesită programare sau cunoștințe IT avansate, ci doar un pic de creativitate. Vezi ghidul nostru despre cum poți crea un site web simplu folosind WordPress.

construiți un site web pentru afaceri mici cu wordpress

Odată ce știți ce platformă veți utiliza pentru a face site-ul dvs. pentru afaceri mici, este timpul să obțineți cel mai bun plan de găzduire web. Este greu de afirmat care este cea mai bună companie de găzduire pentru afaceri mici, deoarece fiecare companie este diferită și are propriile sale avantaje și dezavantaje. Așadar, ar trebui să alegeți un plan de găzduire, care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră.

După ce contul dvs. de găzduire este activat, puteți apoi redirecționa numele dvs. de domeniu către contul de găzduire și instalați și WordPress. Dar așteptați-vă, unele companii de găzduire oferă un nume de domeniu gratuit sau un transfer de domeniu, așa că, probabil, ați dori să luați în considerare acest lucru și atunci când selectați un plan de găzduire de afaceri.

Alegerea unei gazde web de încredere pentru afaceri mici

Cu un furnizor de găzduire web care vă oferă un domeniu gratuit și, eventual, reduceri, puteți economisi niște bani. De asemenea, puteți sări peste procesul de schimbare a serverelor de nume din domeniul dvs. pentru a-l redirecționa către contul de găzduire.

Cel mai probabil veți avea nevoie de cel puțin o adresă de e-mail. Alegeți un furnizor de găzduire care vă permite să creați mai multe conturi de e-mail de afaceri, cum ar fi [email protected]

Dacă alegeți să vă construiți site-ul cu WordPress, ar trebui să luați în considerare o gazdă web care oferă un instrument de instalare cu un singur clic, care vă va ajuta să instalați WordPress rapid. Instrumentul va încărca automat fișiere, va crea și va popula baza de date fără a fi nevoie de interacțiune cu utilizatorii.

Asistența clienților este o necesitate în industria de găzduire, mai ales dacă sunteți nou la construirea site-urilor web. Dacă aveți întrebări sau probleme cu contul dvs. de găzduire, ar trebui să existe întotdeauna cineva care vă poate ajuta. Acest lucru este atunci când suportul 24/7 este foarte util.

Nu în ultimul rând, costul este important. Nu ar trebui să plătiți o avere pentru găzduirea dvs. web. Alegerea unei gazde de afaceri cu bugetul nu este întotdeauna cea mai bună idee, dar dacă selectați un plan de găzduire fiabil și ieftin, puteți economisi totuși bani și aveți performanțele necesare pentru a vă administra site-ul corect..

Furnizorii de găzduire pentru afaceri mici recomandate:

Companie
Pret de la

1Cel mai bun găzduire web ieftină pentru companii mici2,75 USD / lună
2Bluehost cel mai bun site web de afaceri mici pentru WordPress3,95 USD / lună
3cel mai bun furnizor de hositng pentru afaceri mici4,19 USD / lună

De ce să alegi iPage pentru site-urile de afaceri mici?

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de găzduire ieftine și bogate în caracteristici pentru site-ul dvs. de afaceri mici, iPage este o opțiune bună. Cu iPage veți putea să vă configurați site-ul rapid, chiar dacă sunteți o persoană care nu este tehnică. Puteți alege să vă construiți site-ul cu un constructor de site-uri web disponibil din panoul de control sau puteți instala WordPress în doar câteva clicuri. Planul esențial de găzduire include un domeniu gratuit și cât mai multe conturi de e-mail doriți, precum și credite de marketing gratuite, pe care le puteți cheltui pe Google Adwords sau Bing. Există și alte avantaje, vă rugăm să consultați recenzia noastră completă pentru iPage pentru mai multe detalii.

De ce să alegeți BlueHost pentru site-urile pentru afaceri mici?

BlueHost este una dintre opțiunile de top pentru site-urile de afaceri mici, construite cu WordPress. Având o gamă largă de planuri de găzduire, cu BlueHost puteți stabili și dezvolta site-ul dvs. de afaceri. Puteți actualiza sau declasa cu ușurință planul actual de găzduire. Planul Plus este cel mai popular, deoarece acest lucru permite găzduirea a până la 10 site-uri de afaceri mici și include, de asemenea, un nume de domeniu gratuit. Pentru înregistrări uptime și revizuirea noastră detaliată BlueHost, consultați pagina legată.

De ce să alegi InMotion pentru site-urile de afaceri?

InMotion este un alt furnizor de hosting de mici afaceri pe care ar trebui să îl iei în considerare. InMotion este specializată în servicii de găzduire pentru afaceri mici, oferind o gamă largă de planuri pentru a suita diferite tipuri de companii mici. Puterea este cel mai popular plan de găzduire pentru afaceri mici, care permite găzduirea a până la 6 site-uri web, oferă un nume de domeniu gratuit și o mulțime de credite de marketing pentru a face publicitate site-ului dvs. web. Toate pachetele de găzduire pentru afaceri mici vin cu SSD, ceea ce face ca site-ul dvs. web să fie de 20 de ori mai rapid. InMotion este excelent pentru pornirea și creșterea unui magazin online, precum și găzduirea site-urilor WordPress. Pentru mai multe informații despre InMotion Hosting, vă rugăm să citiți recenzia noastră detaliată.

Dacă sunteți în căutarea altor servicii de găzduire, vă recomand să consultați recenziile de găzduire web pentru mai multe opțiuni. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să vă construiți site-ul cu WordPress sau alte instrumente sau, eventual, cum să începeți să dezvoltați un site web de la zero, vă rugăm să consultați secțiunea de bloguri și ghiduri. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos. Sper că acest tutorial v-a ajutat pe unii dintre voi, iar la final ați putut alege serviciul de găzduire de afaceri de care aveți nevoie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector