Ar trebui să iau în calcul Cloud Gazduire pentru site-ul meu web – este sigur?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Ar trebui să iau în calcul Cloud Gazduire pentru site-ul meu web – este sigur?
0 7 мин.

este securizat hostingul cloud pentru găzduirea site-urilor web


Cererea de găzduire web crește din ce în ce mai mult, iar companiile de găzduire web oferă pachete diferite, cu funcții și opțiuni diferite, cu toate acestea, într-o imagine de ansamblu, puteți vedea că resursele oferite sunt prea agitate sau prea bogate. În acest moment, este greu să achiziționezi un hosting perfect ambalat adaptat nevoilor tale. Companiile și clienții consideră că acesta este un mare dezavantaj care aduce un deficit financiar.

Ce este Cloud Hosting?

ce este cloud hostingCloud Hosting este soluția perfectă pentru clienții care doresc un număr exact de resurse precum spațiu, trafic, lățime de bandă, procesor, RAM pentru a optimiza unul sau mai multe site-uri web, dar și pentru companiile de găzduire web care doresc să utilizeze propriile tehnologii și servere la maxim. performanţă.

În prezent, noțiunea de cloud computing acoperă tot ceea ce este legat de furnizarea de servicii de gazdă web. Aceste servicii se încadrează în trei categorii: servicii de infrastructură (IaaS), platforme (PaaS) și software (SaaS).

Dacă ne uităm la cloud care mai puțin tehnice, deoarece cerul are mai mulți nori, deci într-un centru de date sunt mai multe servere. Fiecare cloud (server în cazul nostru) are propriile sale caracteristici, iar principiul prin care mai multe servere acționează așa cum se numește Cloud Hosting. Datorită unui software Cloud și a zeci de servere disponibile, fiecare centru de date își poate optimiza puterea de calcul, dar și veniturile sale și clienții pot primi resurse pe care le doresc cu adevărat.

Termenul „nor” a fost luat pentru hostingul Cloud, deoarece simbolul are o formă de nor, folosit frecvent pentru a reprezenta diagrame de flux și alte statistici pe internet..

„Nori” pot fi publice sau private. Serviciile publice de cloud pot fi vândute tuturor pe internet, de exemplu EBay, Amazon, Facebook, Steam și așa mai departe.

În schimb, serviciile private sunt centre de date sau rețele utilizate doar de un număr mic de clienți, cum ar fi personalul unei singure companii.

Serviciile Cloud care furnizează infrastructură (IaaS) sunt aceleași cu serviciile care permit achiziționarea accesului la servere sau spații de stocare a datelor. De asemenea, au denumirea de servicii de utilitate și se comportă ca și alte servicii de utilitate, cum ar fi electricitatea sau gazul. IaaS permite, de cele mai multe ori, virtualizarea, ceea ce înseamnă că utilizatorii au posibilitatea să-și creeze propriul computer virtual unde pot alege sisteme de operare și software pe care le doresc.

Serviciile cloud au trei caracteristici majore care le diferențiază de găzduirea web tradițională: sunt vândute doar la cererea clienților, sunt flexibile (utilizatorul îl poate folosi oricând la nivelul resurselor de care este nevoie) și este gestionat complet de către serviciu furnizor.

Avantajele utilizării Cloud Hosting

Avantajul principal al Cloud Hosting este că utilizatorii au posibilitatea să plătească un preț fix pentru resurse limitate sau un preț personalizat adaptat cerințelor site-ului lor web. Timpul în care toată lumea plătește aceleași prețuri pentru găzduire web s-a încheiat; acum toată lumea poate alege să plătească atât cât folosește cu utilizarea cloud hosting. Acest lucru se întâmplă pentru că fiecare poate face cu ușurință o cerere cu ceea ce dorește și, de asemenea, poate modifica comanda așa cum dorește în câteva clicuri, într-un timp scurt, fără nicio durere de cap, ceea ce înseamnă flexibilitate la nivelul resurselor..

Cu hostingul cloud poți obține o funcționare mai bună! Dacă pe un servere normal, toate serviciile (apache, mysql, imap) rulează pe aceeași mașină, Cloud Hosting atribuie aceste servicii separat pe fiecare server, în funcție de nevoia clienților. În acest caz, viteza serviciilor este crescută. De exemplu, dacă există 50 de servere conectate în Cloud, acestea vor fi programate pentru a rula anumite servicii. 2-3 servere vor rula serviciul de e-mail, 30 de servere vor executa serviciul apache, astfel încât la final fiecare server va avea sarcini bine definite, iar în cazul unor probleme interne, acestea nu se vor opri împreună, menținând serviciile active. Conectivitatea este bine făcută în cloud hosting.

Un alt avantaj este că calculul de putere este rezervat și garantat. Majoritatea companiilor de găzduire web oferă pachete speciale făcute pentru hostingul cloud și prețurile încep de la 3 $ lunar dacă plătiți în avans pe un an. Un exemplu de pachet bun pentru hostingul cloud este următorul: SSD de 5 GB, 3 GB RAM, IP dedicat, CloudLinux, CageFS, Cpanel, Softaculous, PHP Selector, RV Site Builder Pro, SEO Attracta Tools, CloudFlare CDN, Railgun, Antivirus, Antispam, Backup, APC, Memcache, trafic nelimitat, un domeniu găzduit, bază de date nelimitată, adrese de e-mail nelimitate .

securitatea găzduirii cloudCele mai importante avantaje sunt siguranța și securitatea sporită. O companie bună de găzduire web vă oferă eXploit Scanner, ModSecurity, Aplicația Web Firewall, Antivirus, Antispam, Backup, ConfigServer Security & Firewall, CloudLinux, CageFs Hacker Protection pentru pachetul dvs. de gazduire cloud. Aici pot aminti despre controalele de securitate în cloud. Acestea sunt următoarele controale de descurajare care sunt destinate să reducă atacurile asupra unui sistem cloud, controale preventive care întăresc sistemul împotriva incidentelor, în general prin reducerea sau chiar eliminarea vulnerabilităților, controalele detective care sunt destinate să detecteze și să reacționeze în mod corespunzător la orice incidente care au loc și controale corective care reduc consecințele unui incident, prin limitarea daunelor. De asemenea, există diferite măsuri de securitate luate pentru un cloud hosting, cum ar fi gestionarea identității care controlează accesul la informații și resurse de calcul; securitate fizică care asigură hardware IT, cum ar fi routere, servere și cabluri împotriva accesului neautorizat, a incendiilor de furt, a inundațiilor, a interferențelor; securitatea personalului care oferă activități para și post-angajare, cum ar fi recrutările potențiale de verificare a securității, programe de sensibilizare și formare în domeniul securității; disponibilitatea care oferă acces la cloud de fiecare dată, securitatea aplicației care asigură că aplicațiile disponibile ca serviciu prin cloud (SaaS) sunt sigure și confidențialitate care asigură că toate datele critice (număr social, carte de identitate, numere de card de credit) sunt mascate sau criptat pentru utilizatorii neautorizați.

Deci este cloud hostingul sigur?

Și pentru a răspunde la întrebarea: hostingul cloud este sigur, răspunsurile sunt da. Puteți vedea listele de mai sus cu diferite controale de securitate în cloud și măsuri de securitate pentru a vă păstra datele în siguranță și în mod privat.

În cele din urmă, vă reamintesc despre BlueHost care a lansat recent câteva pachete ieftine de gazduire cloud și aproximativ Cloudflare care oferă o rețea de livrare de conținut (CDN) și servicii de servere de nume de domeniu distribuite folosind cloud pentru a accelera și mai mult site-ul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector