Ar trebui să vă optimizați site-ul dvs. pentru căutarea vocală?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Ar trebui să vă optimizați site-ul dvs. pentru căutarea vocală?
0 11 мин.

voce de căutare-optimizare


Tehnologiile pe care le folosim evoluează rapid. Nu cu mult timp în urmă, având un smartphone care să verifice o locație, să găsească câteva idei sau să găsească informații pentru a face o sarcină făcută încă uimesc pe mulți. Acum, cu 65% mai mulți clienți caută informații online decât acum câțiva ani. Ei caută afaceri locale, ceva ce au văzut sau au auzit și ghiduri care îi ajută să îndeplinească sarcini specifice.

Chiar dacă fiecare dintre noi încă tastează puternic, vine o nouă eră a motoarelor de căutare. Cu AI AI, Siri și Alexa devenind mai sofisticate, avem o mulțime de posibilități noi în ceea ce privește căutările noastre. Oamenii devin mai leneși, iar tastarea pe telefon nu este întotdeauna cel mai confortabil lucru de făcut. Așadar, este firesc ca oamenii să-și folosească mai degrabă vocea pentru a conjura rezultatele căutării decât pierderea timpului cu tastarea.

În 2017, Google a considerat că aproximativ 20% din toate căutările sunt efectuate prin căutare vocală. În 2018, este de aproximativ 30%. Numeroase companii analitice au declarat că până în 2020, aproximativ 50% din toate căutările vor fi efectuate prin voce. Aceasta implică că căutarea vocală crește incontestabil mai rapid și mai repede. Este pur și simplu un mod mult mai rapid și mai convenabil de a căuta și am văzut că viteza și comoditatea sunt tot ceea ce vizează tehnologiile de astăzi.

Deși căutarea vocală nu este complet funcțională în niciun fel; este încă un pic stângace în recunoașterea diferitelor dialecte, dar se dezvoltă constant. Este de fapt foarte isteț și, cu modul în care s-au dezvoltat, nu se oprește această revoluție.

Este timpul să analizăm faptele și să vedem de ce ar fi important pentru tine, pentru noi și pentru toți începe să-și optimizeze site-ul web pentru căutarea vocală.

Tendința în creștere

Google nu publică informații exacte în mod regulat, așa că este încă greu să ne dăm seama exact cât de mulți utilizează în prezent căutarea vocală. Dar putem fi siguri că tendința este în creștere și că oamenii vor merge întotdeauna cu ceea ce este mai convenabil. În curând, majoritatea căutărilor vor fi efectuate prin voce.

Potrivit Location World, în 2016, un uluitor 40% dintre adulți folosesc căutarea vocală în fiecare zi. Deci, nu se poate nega faptul că căutarea vocală va crește în vârf. Sistemele de recunoaștere vocală sunt din ce în ce mai sofisticate. Este foarte probabil să controlăm majoritatea instrumentelor noastre digitale prin intermediul vocii noastre. De asemenea, întrucât asistenții digitali fac căutarea vocală mult mai rapidă, ei vor continua să invite mai multe persoane să înceapă să utilizeze sistemul. Deoarece folosirea căutării vocale devine mai „normală”, doar mai mulți din populație vor începe să o folosească.

Impactul difuzoarelor inteligente

Datorită Google și Amazon Echo, difuzoarele inteligente au avut un impact puternic asupra revoluției de căutare vocală. Aceste boxe inteligente se bazează exclusiv pe comenzile vocale pentru a funcționa. Aceștia condiționează încet dar constant oamenii să-și rezolve problemele și să răspundă la întrebările lor prin interogări de căutare bazate pe voce. Acest lucru nu face decât să adauge mai mult tendinței în creștere a căutării vocale.

Modificările Căutarea vocală vor aduce la SEO

Nicio revoluție nu vine fără efortul intens de schimbare și vor fi multe pentru a se adapta odată ce căutarea vocală va deveni mai populară. Iată câteva dintre cele mai puternice efecte pe care le va avea căutarea vocală în lumea motoarelor de căutare.

Interfețele numai audio își fac debutul

Difuzoarele inteligente permit oamenilor să descopere informații, să cumpere produse, să interacționeze cu site-urile web și alte interfețe pur și simplu prin comanda vocii lor. Aceasta înseamnă că valoarea mediilor vizuale va scădea constant. Va fi mult mai ușor să vorbiți cu computerul cu voce tare decât să navigați pe un site web. Odată ce se va întâmpla acest lucru, modul în care prezentăm informațiile către publicul nostru va fi complet schimbat. Va trebui să venim cu structuri complet noi.

Concurență mai mare pentru poziții de top

Chiar dacă există o mulțime de opțiuni disponibile pentru a răspunde la o interogare de căutare, asistenții digitali furnizează de obicei răspunsuri din înregistrările din poziția de sus. Acest lucru va pune și mai multă presiune asupra site-urilor SEO, deoarece acestea se străduiesc să ajungă la vârful rezultatelor căutării Google.

Întrebările de căutare vor deveni mai complexe

Utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să prevadă modul în care își adaptează întrebările de căutare. Nu vor trebui să se gândească la ce cuvinte cheie folosesc. Atâta timp cât vor pune o întrebare chiar inteligibilă de la distanță, vor primi o selecție bună de răspunsuri.

Mai multe rezultate locale vor fi necesare

Oamenii vor putea face căutări locale în timp ce conduc și ei. De obicei, se vor baza pe căutarea vocală din mers. Căutarea vocală va face posibilă găsirea unui anumit magazin și navigarea prin acesta fără a fi nevoie să atingă telefonul. Aceasta va conduce numeroase interogări de căutare focalizate local. Google și alte motoare de căutare vor pune un accent mult mai mare pe rezultatele locale din acest motiv.

Interacțiunile vor fi mai scurte

Căutările bazate pe voce sunt scurte și nu sunt potrivite pentru o interacțiune îndelungată prin natură. Puteți găsi rapid numele unui actor pe care l-ați văzut într-un film sau restaurantele din apropierea dvs. Deoarece interacțiunile devin mult mai scurte, site-urile web vor avea o fereastră mult mai mică pentru a face impresie utilizatorilor săi.

Cum puteți beneficia de căutarea vocală

Pentru a profita de avantajele de a fi disponibile pentru căutările vocale, va trebui să adopți tehnologia cât mai devreme. Cea mai mare parte a competiției dvs. lucrează deja cu ea. Cu toate acestea, o mulțime de oameni de pe web neagă încă faptul că interogările de căutare conversațională vor fi viitorul internetului.

Folosiți cuvinte cheie lungi

Utilizarea cuvintelor cheie cu coadă lungă este una dintre cele mai importante strategii SEO, chiar dacă site-ul dvs. nu are nicio legătură cu căutarea vocală. Utilizatorii de Internet nu folosesc atât de multe cuvinte cheie scurte. În schimb, ei pun mai multe întrebări directe și încearcă să obțină răspunsuri mai directe și relevante pentru acestea. Aici intră în joc utilizarea cuvintelor cheie cu coadă lungă. Deoarece natura conversațională a căutării vocale face interogările mai lungi, folosirea cuvintelor cheie potrivite pentru coada lungă va crește mai bine șansa de clasare a conținutului dvs. în paginile motorului de căutare..

Lucrați la căutarea vocală locală

Oamenii caută cel mai des afaceri locale. Noile dispozitive efectuează o căutare internă pentru a găsi cele mai bune companii din categoria specifică în care au căutat..

 • Asigurați-vă că informațiile dvs. sunt corecte – Asigurați-vă că toate informațiile de contact de pe fiecare platformă sunt exact aceleași și sunt complet corecte. Dacă aveți o adresă veche într-una dintre platforme, s-ar putea să vă afecteze clasamentul. De asemenea, fiți cât mai descriptiv posibil atunci când prezentați categoriile afacerii dvs..
 • Ați listat afacerea – Compania dvs. trebuie să figureze în fiecare listă de afaceri online importantă. Ar trebui să fie prezent pe Bing Places, Apple Maps, Yelp și Google My Business. Cele mai importante dispozitive își trag toate datele din acestea, așa că ar trebui să fiți prezenți pe fiecare dintre ele.
 • Obțineți numeroase recenzii – Obținerea revizuirii afacerii dvs. de către clienții săi joacă un rol imens în obținerea unui rang bun pentru afacerea dvs. Este firesc ca oamenii să fie atrași mai mult de vizitarea unei afaceri cu numeroase recenzii.

Căutați să implementați cuvinte cheie cu coadă lungă

Să aveți un ton mai conversativ pe site-ul dvs. web este important pentru căutarea vocală. Utilizatorul nu va folosi cuvinte cheie unice în timpul întrebărilor sale; în schimb vor fi mai conversaționali. Aceasta nu înseamnă neapărat că trebuie să schimbați cuvintele cheie în cuvinte cheie cu coadă lungă. Dar înseamnă că ar trebui să le implementați în moduri mici. Începeți o nouă pagină de întrebări frecvente unde oferiți informații mai detaliate despre anumite subiecte. Creați conținut pentru acesta cu un ton informal și luați în considerare modul în care publicul dvs. vorbește în general pentru a face conținutul dvs. să se potrivească cu tonul lor.

De asemenea, nu uitați că oamenii nu vorbesc așa cum se tastează. Așadar, dublați-vă utilizarea modului de vorbire natural. Motoarele de căutare vor putea în curând să aleagă modelele de vorbire ale oamenilor și să le recunoască.

Pune și mai mult accent pe mobil

Popularitatea uimitoare a dispozitivelor mobile nu este în niciun caz nicio noutate. Dar odată cu apariția căutării vocale, telefonul mobil devine din ce în ce mai relevant ca niciodată. Cu mai mult de 50% din toate interogările de căutare efectuate de pe mobil, este important să vizați contextul unei căutări vocale specifice pentru a vă îmbunătăți SEO.

Mobile vine înainte de desktop, indiferent de tipul de prezență online pe care doriți să le creați. Deoarece căutările vocale sunt făcute din mers de pe dispozitive mobile, este important ca conținutul dvs. să fie optimizat pentru dispozitivele care îl caută în.

Încercați Google test mobil-prietenos și vezi ce te întorci de la el. Acesta vă va spune cât de bine va clasifica pagina dvs. pentru căutările mobile.

Concluzie

Web-ul se schimbă și site-ul și strategia dvs. ar trebui să se schimbe odată cu acesta. Există multe de pregătit pentru viitor și devine o adevărată provocare, deoarece încă nu știm exact ce schimbări vor avea loc revoluția de căutare vocală. Știm însă că va cere cu siguranță să vă regândiți jocul publicitar și modul în care căutați să vă adresați noilor clienți. Unele posibilități se vor deschide, iar altele vor fi luate. Tot ce puteți face pentru a vă pregăti este optimizarea site-ului dvs. pentru căutarea vocală atât cât este posibil acum.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector