Beneficiile gazduirii VPS – Cine ar trebui să utilizeze un server privat virtual

beneficiază de găzduire de server privat virtual


Un server privat virtual (VPS) este soluția perfectă atunci când afacerea dvs. este atât de mare încât găzduirea partajată nu este suficientă și aveți nevoie de mai multe resurse de server. VPS este de fapt o mașină virtuală care folosește un server normal sau un cloud, având resurse dedicate serverului și software personalizat.

Companiile care găzduiesc oferă diferite pachete VPS de la 20 USD la 80 $ sau chiar mai mult în funcție de resursa pe care o doriți și aveți nevoie de la 1 GB RAM Burst, 512 Mb RAM garantat, 1 CPU Core 2.1 GHz, 25 GB HDD, 1 IP dedicat, trafic lunar nelimitat și un panou gratuit, de obicei Webuzo, ZPanelCp sau altul la 8 GB RAM BURST, 4 GB RAM garantat, 8 nuclee CPU 2.1 GHZ, 150 GB HDD și 2 IP dedicate.

Cu siguranță, ar trebui să utilizați un VPS Hosting dacă doriți funcții de e-mail speciale, precum e-mailuri de birou sau e-mailuri în masă, instalații personalizate, prețuri mai mici (în comparație cu cele dedicate), control deplin și securitate ridicată.

Trebuie să trimiteți un număr mare de e-mailuri?

Dacă aveți nevoie să trimiteți e-mailuri speciale, precum e-mailuri de birou, unde în aceeași locație există un număr de angajați care au e-mailuri și care le folosesc, atunci aveți nevoie într-adevăr de un VPS pentru ocolirea conexiunilor POP și IMAP, în cadrul cărora găzduirea partajată sunt limitate la 30 pe oră, iar cealaltă soluție pentru a evita aceste limite este de a avea mai mulți furnizori de servicii de internet, dar este prea scump.

Dacă aveți, de asemenea, nevoie de e-mailuri masive, VPS este soluția, astfel încât să puteți trimite buletine informative sau să încercați să verificați mai multe conturi de e-mail trecând cele 500 de e-mailuri pe oră. Dacă aveți o bază de date mare cu adrese de e-mail, puteți trimite cu ușurință e-mailuri de la serverul dvs. privat virtual.

De obicei, există servere virtuale speciale, dedicate doar pentru trimiterea de e-mailuri, companiile de găzduire furnizează acestor VPS 2 adrese IP dedicate, instrument de gestionare a listelor de e-mail în vrac, instrument de urmărire, software de editare, 24/7 MMS monitorizează hardware-ul și software-ul cu diferite niveluri de performanță, securitate, backup, optimizare software și actualizări software.

Aveți nevoie de instalare și configurare personalizate?

Cu servere private virtuale, puteți chiar să instalați software personalizat imposibil de instalat pe gazduire partajată, în cazul în care utilizează o mulțime de resurse sau au nevoie de perisabilități diferite. Deoarece aveți un VPS, puteți schimba hardware-ul și software-ul de hosting în comparație cu versiunea partajată, astfel încât să puteți instala sisteme de operare personalizate precum distribuții Linux, scripturi personalizate precum Schedule Facebook Posts (PHPSFP), cPanel + WHM, diferite jocuri și curând.

Puteți realiza aceste instalații personalizate singuri sau cu ajutorul echipei de asistență a gazdei, dar costurile sunt foarte mici și aveți mai mult control asupra instalațiilor dvs..

Preț accesibil (obține mai mult pentru mai puțin)

Prețurile VPS sunt mai mici decât cele ale unui server dedicat și chiar ale unui hosting comun unde găzduiești mai multe site-uri web sau unul mare și trebuie să îți actualizezi găzduirea partajată, în acest caz, costul unui VPS.

Cu performanțe optime la prețuri accesibile puteți obține un SSD sau un VPS Cloud care include, de asemenea, Ceph, Stack, KVM, API OVH, panou de control simplificat și multe altele.

Deoarece VPS rulează de obicei în Cloud, nu aveți nevoie de o echipă de asistență dedicată doar pentru dvs., având întotdeauna o salvare a site-ului dvs. Web și hardware-ul nu este afectat de software-ul din Cloud, acestea funcționează aproape independent, astfel încât să nu pierde bani.

De obicei, puteți cumpăra funcții suplimentare pentru găzduirea partajată, cum ar fi domenii suplimentare, mai mult spațiu, IP dedicat și așa mai departe, dar acestea sunt deja incluse în gazda VPS și sunt mai ieftine dacă cumpărați pachetul VPS în loc să cumpărați separat funcții la pachetul dvs. comun.

Control complet asupra serverului virtual

Aveți mai mult control asupra serverelor virtuale, deoarece sunteți proprietarul și nu le partajați cu alte persoane, astfel încât să puteți avea acces root, instalări personalizate, modificări hardware etc..

De obicei, companiile de găzduire vă oferă un Panou de control, cum ar fi OVH, Bhost, Eezpal, Virtualizor, Web AppZ Live, Virtuozzo, unde vă autentificați cu un nume de utilizator și o parolă și apoi puteți modifica ușor opțiunile fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice și puteți grupa resurse împreună prin proiect, gestionarea drepturilor, delegarea, transferul, distribuirea sarcinilor, adaptarea instrumentelor, statisticile, pornirea, pornirea, repornirea, instalarea, editarea numelui de gazdă, editarea DNS, setările API ș.a..

Cu VPS puteți instala un panou de control, dar și un panou de control de găzduire, cum ar fi cPanel sau Plesk, unde vă puteți gestiona clienții care cumpără hostinguri partajate de la dvs. În acest caz, puteți gestiona conținutul site-urilor web, DNS, e-mailuri pe serverul bazat pe Linux sau pe serverul bazat pe Windows.

Puteți chiar să actualizați, să downgradezi și să actualizați software-ul, puteți rula fișiere batch, să faceți backup-uri și configurații personalizate de firewall sau partiție de utilizator.

Cu un Panou de control adecvat, puteți gestiona toate soluțiile de virtualizare dintr-o singură platformă flexibilă, cu memorie și deduplicatie IOPS, actualizări rebootless, stocare de fișiere cu o singură imagine, șabloane de aplicație preinstalate, memorie în cache SSD și multe altele.

Securitate ridicată și filtrare a traficului

Pe un VPS vă faceți propria securitate împreună cu măsurile de securitate deja implementate de către compania de găzduire aleasă, astfel încât să aveți automat recuperare automată, protecție a datelor etc..

Puteți utiliza firewall-uri și liste negre precum UFW, tabele IPT și NFTables pentru a bloca accesul nedorit pe serverul dvs. și puteți filtra traficul după cum doriți. Alte opțiuni de securitate sunt accesul la parolă și nume de utilizator, SSH, Intrusion Detection System pentru a detecta accesul neautorizat, cum ar fi Tripwire, Bro sau Psad; Setări automate de backup, SFTP, permisiuni și roluri de utilizator, anti-malware și anti-virus.

În afară de malware și viruși, trebuie să verificați periodic cu ajutorul Instrumentelor panoului de control după formmail, kituri root și forță brută. De asemenea, ar trebui să ascundeți informațiile sensibile, cum ar fi numărul versiunilor Apache, să dezactivați navigarea directoarelor, să scădeați valoarea de timp, să limitați solicitările mari și să dezactivați modulele inutile. Toate acestea vă vor ajuta să atingeți o securitate mai mare pe VPS.

Cine ar trebui să aleagă un plan de gazduire VPS?

Întreprinderi de dimensiuni medii până la mai mari, care dețin un magazin online, companii de proiectare și dezvoltare web, forumuri, bloguri și site-uri web cu trafic ridicat nu vor dura mult timp pentru o găzduire partajată, acestea vor avea nevoie de un VPS mai devreme sau mai târziu din motivele menționate mai sus (control mai bun , mai mare securitate, o mai mare flexibilitate).

Pentru bloguri mici sau site-uri web de prezentare a companiei, un plan comun va fi suficient, în timp ce pentru site-uri web mai mari (cu mii de vizitatori zilnici) va fi necesar un server dedicat sau un plan de găzduire în cloud.

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de server privat virtual de încredere, consultați pagina legată în acest paragraf.

InMotionHosting planuri VPS

Servere virtuale private începând de la 29,99 USD / lună

Aflați mai multe “

Pictograma de https://www.iconfinder.com/iconsets/picol-vector

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map