Când aveți nevoie de un VPS pentru site-ul dvs. pentru afaceri mici?

vps care găzduiește site-uri web pentru companii mici


Construirea unui site web pentru afacerea dvs. mică poate fi dificilă. Mai ales dacă abia începeți și nu aveți încă un plan de găzduire. Este întotdeauna greu să decideți ce furnizor de hosting să alegeți și ce plan de găzduire aveți nevoie. În acest articol vă voi explica care sunt principalele diferențe între planurile partajate și VPS și vă voi spune, de asemenea, când aveți nevoie de un server virtual pentru un site web de afaceri.

Gazduire gratuita pentru site-uri de afaceri?

Dacă doriți să începeți o afacere online, puteți crea un site web folosind o gazdă web gratuită la început în timp ce testați diferite scripturi, sisteme de gestionare a conținutului (CMS), teme, șabloane, pluginuri, extensii, module, limbaje de programare și alte conexiuni Internet lucruri. Cu toate acestea, nu ar trebui să utilizați niciodată găzduire gratuită pentru producție. Nu sunt de încredere și veți avea mai multe probleme decât puteți beneficia.

Gazdă HDD partajată de afaceri

După ce testați cum funcționează găzduirea gratuită, puteți cumpăra o gazdă web comună HDD Enterprise de unde începeți de fapt site-ul dvs. de afaceri și creați designul și funcțiile utilizate de potențialii dvs. clienți. O gazdă web de afaceri HDD partajată vă oferă de obicei mult spațiu pe disc și lățime de bandă, domeniu suplimentar, conturi de e-mail POP3 / IMAP, baze de date și subdomenii cu costul de câțiva dolari lunar..

Gazdă de afaceri SDD partajată

Dacă site-ul dvs. web începe să aibă din ce în ce mai mulți vizitatori și clienți și dacă gazda dvs. web își actualizează pachetele de găzduire la SSD de la HDD, cu siguranță, ar trebui să actualizați, de asemenea, la un pachet de gazdă SSD Premium / Business, unde primiți în jur de 30 GB spațiu SSD, nemăsurat lățime de bandă lunară, domenii suplimentare, conturi de e-mail, baze de date, subdomenii și chiar un nume de domeniu gratuit, cu diverse extensii, cum ar fi .eu, .com, .org și așa mai departe. Acest pachet are, de regulă, o copie de rezervă zilnică cu R1Soft, Filtru SpamExpert și un IP dedicat inclus costurile la 8 USD lunar.

Business VPS HDD Host

Întreprinderea dvs. mică crește din ce în ce mai mult, astfel încât următoarea actualizare este o gazdă VPS HDD care costă de la 6 la 50 USD, în funcție de resursele de care aveți nevoie. Primul pachet de găzduire HDD VPS vă oferă 1 GB RAM, 512 MB RAM garantat, 1 nucleu de procesor la 2,1 GHz, 25 spațiu de stocare HDD, 1 IP dedicat, lățime de bandă lunară neîncărcată, tablou de bord, panoul de control Webuzo, în timp ce ultimul vă oferă 8 GM Burst RAM, 4 GB RAM garantat, 8 nuclee de procesor la 2,1 GHZ, 150 spațiu HDD de stocare, 2 IP-uri dedicate, lățime de bandă lunară neasigurată, tablou de bord și un panou de control Webuzo gratuit. La pachetele VPS, obțineți și virtualizare OpenVZ, acces complet Root, 99,99% uptime garantat și activare instantanee.

Business VPS SSD Host

VPS Pachetele de găzduire SSD sunt pachete VPS premium, dedicate afacerilor mici, dar bine făcute, cu mult trafic și clienți care oferă cu 300% mai multă viteză și putere cu costuri începând de la 8 USD, până la 70 USD lunar. Pachetele sunt aceleași cu gazda VPS HDD (Hard Disk), dar toate au SSD (Solid State Drive). În plus, puteți cumpăra o licență cPanel, backup profesional R1Soft, IP dedicat suplimentar, asistență tehnică profesională și un serviciu de monitorizare pentru VPS-ul dvs..

Gazdă VPS bazată pe cloud

Pachetele de găzduire VPS finale sunt cele bazate pe cloud care vă ajută să mergeți mai mult în ceea ce privește resursele, astfel încât vârfurile uriașe nu reprezintă o problemă, nici atacuri DDoS și nici alte probleme similare. De obicei, plătiți doar ceea ce utilizați pentru o gazdă VPS bazată pe Cloud.

Când aveți nevoie de un VPS?

Cu siguranță, trebuie să înțelegeți că o gazdă partajată este partajată cu alți utilizatori la fel ca dvs., între timp, un VPS (Virtual Private Server) este doar al vostru și puteți folosi resursele sale așa cum doriți.

De asemenea, aveți o mai bună securitate cu gazda VPS, deoarece puteți să vă setați propriul software de securitate și opțiuni, în timp ce compania de găzduire le pune și pe ale lor.

Cu o gazdă VPS, obțineți mai multă lățime de bandă, astfel încât să puteți obține mai mulți vizitatori și nu sunt frustrați de încărcarea lentă a site-ului. Dacă site-ul dvs. web crește în popularitate și vânzările site-ului dvs. web cresc în fiecare lună, sigur aveți nevoie de un hosting VPS pentru a gestiona tot traficul care urmează.

Citește și: Beneficiile serverelor private virtuale

Un server privat virtual este un server fizic partiționat în mai multe servere virtuale fiecare cu propria cantitate de RAM și CPU foarte populare pentru site-ul pentru afaceri mici.

De obicei, serverele private virtuale sunt perfecte pentru magazinele de comerț electronic, comunitățile de forumuri, aplicațiile în creștere, posturile de radio online, rețelele sociale mici etc..

# 1 Inotie / Cel mai bun găzduire de afaceri

InMotion Hosting oferă o gamă largă de planuri de găzduire de afaceri, de la distribuite până la VPS la servere dedicate. Enterprise VPS planifică începând de la 29,99 USD / lună 

verifică! »

VPS oferă, de asemenea, scalabilitate, costuri ieftine în comparație cu un server dedicat și vă economisește timpul.

Când cumpărați un server privat virtual, trebuie să faceți mai întâi o cercetare pentru a găsi compania potrivită de găzduire web care are servere, centre de date, software, conexiune internet, asistență și cheltuieli generale de afaceri. Toate acestea ajută la îmbunătățirea vitezei site-ului, a timpului de încărcare, a lățimii de bandă, a stocării, a scalabilității, a accesului, a tehnologiei și a asistenței. Pentru cercetare, chiar mai mult, puteți avea grijă de statisticile hardware detaliate ale serverului gazdă, locația serverelor și a centrelor de date, dacă folosesc SSD în loc de HDD sau, cel puțin, SSH și dacă au o rețea de livrare a conținutului (CDN) . Nu uitați să vedeți dacă gazdele folosesc LAMP STACK (Linux ca sistem de operare, Apache ca server web, MySQL ca bază de date, PHP ca aplicație) și, de asemenea, trebuie să vă uitați după ce doriți să utilizați pe VPS. cum ar fi sistemul de operare, serverele web, bazele de date și limbajele de programare.

O gazdă VPS vă poate ajuta la adresa dvs. de e-mail, serverele de poștă și e-mailurile nefiind blocate, interzise sau listate negre și având posibilitatea de a trimite masă de e-mail dacă aveți nevoie. VPS acceptă diverse protocoale de e-mail precum POP (Protocolul poștal) și IMAP (Protocolul de acces la mesaje Internet).

Nu uitați că puteți instala propriul software antivirus și detectare de malware pe VPS pentru a contracara hackerii și atacurile nocive suplimentare.

În cele din urmă, ar trebui să alegeți o soluție VPS pentru site-ul dvs. de afaceri mici, fie unul HDD, unul SDD sau unul bazat pe Cloud, deoarece trebuie să vă mențineți veniturile și traficul optimizate și, de asemenea, trebuie să începeți să creșteți și mai mult și să trece la pasul următor pentru a cumpăra un server dedicat pentru un site web pentru afaceri mari!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map