Când NU ar trebui să folosiți WordPress pentru site-ul dvs. Web?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Când NU ar trebui să folosiți WordPress pentru site-ul dvs. Web?
0 8 мин.

când nu folosiți wordpress pentru site-ul dvs.


Chiar dacă WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului de pe Internet și are o mulțime de avantaje, are și unele dezavantaje care te pot face să te gândești de două ori dacă vrei să-l folosești pentru site-ul tău sau nu.

Fiecare CMS are câteva îmbunătățiri, actualizări și actualizări lansate la timp care rezolvă erorile mai vechi și vine cu mai multe funcții noi și diverse, dar unele bug-uri rămân nesoluționate pentru o perioadă foarte lungă sau nu sunt niciodată rezolvate.

Sunt câteva Bug-uri WordPress și dezavantajele pe care trebuie să le luați în considerare atunci când doriți să faceți un site web cu această platformă: traducere, securitate, programare necorespunzătoare, asistență, configurație implicită defectă, cod sursă, personalizare, actualizări și resurse.

Traducere

Una dintre cele mai mari probleme ale WordPress este voluntarii, există mulți dintre ei și cei mai mulți nu au abilități adecvate pentru anumite domenii de expertiză, cum ar fi traducerea. Oricine poate fi voluntar, ai nevoie doar de un cont WordPress și poți începe traducerea din engleză în diferite limbi, fără nicio restricție.

Am văzut utilizatori care au efectuat o traducere de proastă calitate din engleză în limbi străine, transformând tabloul de bord ușor de utilizat în zona de administrare care nu are sens.

În unele dintre versiunile WordPress, în special cea mai nouă, traducerile sunt incomplete. Prin actualizarea sistemului, puteți ajunge să aveți site-ul dvs. atât în ​​engleză, cât și în cealaltă limbă pe care o utilizați înainte.

Deci, dacă aveți nevoie să construiți un site web pentru un client care nu înțelege engleza, mai degrabă faceți traducerea și ajutați comunitatea să lucreze, sau alegeți o altă metodă pentru a face site-ul.

Probleme de securitate

Securitatea este o problemă majoră a site-urilor WordPress. In mod deosebit atac de forță brută este una dintre principalele preocupări. Vorbim despre BFA, când cineva încearcă să acceseze tabloul de bord al site-ului tău WordPress sau al contului tău FTP, încercând diferite nume de utilizator cu combinații de parole diferite. Dacă alegeți o parolă puternică și schimbați numele de utilizator al administratorului implicit, puteți reduce șansa de a fi hacked, dar nu există nicio garanție că veți câștiga întotdeauna.

O altă mare gaură de securitate este reprezentată de teme și pluginuri ale terților, realizate atât de companii de dezvoltare profesională, cât și de persoane fizice sau chiar de hackeri. Aceste fișiere sunt verificate, dar uneori dezvoltatorii pot ascunde codul fishy care nu va atrage atenția verificatorului.

Aceste probleme de securitate nu pot fi rezolvate doar cu actualizări. Aceștia trebuie să acorde mai multă atenție temelor și plugin-urilor care sunt actualizate și să verifice utilizatorii care o realizează. Angajarea unor programatori de înaltă calificare și un expert WordPress pentru a revizui codul ar putea fi o altă soluție, dar după cum am spus, va exista întotdeauna o gaură undeva.

Programare proastă

În timp ce principalul WordPress este dezvoltat de Automatic Inc, o companie profesională de dezvoltare web, care acordă o atenție deosebită detaliilor, majoritatea pluginurilor și temelor terțe sunt create de persoane necalificate.

Codul nu optimizat nu numai că poate încetini site-ul dvs. sau poate cauza erori, dar poate fi și ușa din spate pentru ca un hacker să intre în site-ul dvs..

Lipsă de suport

Deși comunitatea este foarte activă și veți găsi răspunsuri la majoritatea întrebărilor dvs., există cazuri când trebuie să vă dați seama singuri. suport oficial WordPress este reprezentat de voluntari, dezvoltatori de pluginuri și teme, asistenți WP sau oameni din întreaga lume.

Când cumpărați o temă comercială sau un plugin, veți primi un nivel de asistență din partea companiei care v-a vândut-o, dar este posibil să aveți încă întrebări fără răspuns la sfârșitul zilei. De asemenea, puteți achiziționa suport WordPress de la diferite companii sau puteți cumpăra ghiduri pentru a învăța acest sistem, dar acestea nu sunt ieftine.

Configurare implicită

Configurația implicită a WordPress necesită o anumită ajustare de către utilizator. Practic, atunci când instalați WordPress pe site-ul dvs., va trebui să faceți unele ajustări.

De exemplu, va trebui să activați URL-urile SEF pentru un SEO mai bun, astfel motoarele de căutare, cum ar fi Google, vă pot găsi mai ușor paginile și conținutul. Editorul vizual poate cauza, de asemenea, probleme pentru utilizatorii începători, deoarece implicit sunt ascunse câteva funcții importante, pe care utilizatorul trebuie să le dea seama.

Cod sursa

Deși WordPress este actualizat frecvent, există încă părți din nucleul în care sunt utilizate tehnici vechi PHP pentru variabile, funcții și clase globale. Denumirea unor funcții este confuză și devine uneori frustrantă.

WordPress produce cod umflat cu editorul său vizual WYSIWYG și puteți vedea cu ușurință acest lucru când scrieți un articol în editor și apoi comutați la editor HTML unde puteți vedea codul sursă.

Unele teme și plugin-uri gratuite au coduri ascunse și link-uri către site-uri web suspecte. Când eliminați aceste coduri, tema și întregul site web nu vor mai funcționa. În unele cazuri, tabloul de bord poate fi, de asemenea, afectat, dezactivându-vă opțiunea de a schimba tema sau de a modifica site-ul ca tine.

Personalizare

Personalizarea unei teme sau plugin WordPress are nevoie de o bună cunoaștere a PHP, HTML, CSS și JavaScript. De asemenea, trebuie să înțelegeți cadrul propriu WordPress pentru a putea modifica fișierele și funcțiile pentru a arhiva rezultatele dorite.

Interogările SQL sunt, de asemenea, greu de personalizat, deoarece ai nevoie de cunoștințe despre MySQL și PHP sau trebuie să angajezi un programator web pentru a-ți face site-ul în WordPress, deci este mai bine să faci unul de la zero fără să folosești CMS.

Actualizări

Deși nucleul este de obicei actualizat o dată pe lună, unele plugin-uri pot avea actualizări zilnice. Actualizarea pluginurilor sau a temei în fiecare zi poate fi frustrant. Nu trebuie să o faceți, dar este recomandat.

Cu toate acestea, dacă ați modificat deja tema sau pluginurile pe care le utilizați, aveți grijă, deoarece actualizarea va suprascrie toate fișierele modificate. Nu va crea o copie de rezervă sau o copie a fișierelor pe care le-ați editat, astfel încât să vă pierdeți modificările. În această situație, va trebui să trăiești cu notificarea de actualizare constantă.

Resurse server

Deoarece extensiile principale de WordPress și terțe părți includ un număr mare de funcții PHP și interogări SQL, site-urile web construite cu acest CSM vor necesita resurse de server mai mari.

Există probleme în ceea ce privește utilizarea procesorului și nimeni nu pare să cunoască soluția sau chiar să identifice sursa problemei. Dacă cumpărați găzduire WordPress gestionată, unele plugin-uri care sunt consumatori de resurse mari sunt interzise. Așadar, nu veți putea instala pluginurile necesare pe site-ul dvs., deoarece furnizorul dvs. de hosting nu va permite acest lucru.

Concluzie

Acum, că am enumerat atâtea dezavantaje ale WordPress, s-ar putea să credeți că este un CMS rău. Faptul este că este cel mai bun CMS din jur și alimentează peste 75 de milioane de site-uri la nivel mondial. Recomand întotdeauna WordPress pentru construirea site-urilor web, chiar dacă are unele probleme, deoarece este foarte simplu de utilizat și este gratuit.

Cu toate acestea, există încă unele cazuri în care nu ar trebui să utilizați WordPress pentru proiectul dvs.: dacă doriți să creați un site web simplu, care nu trebuie să fie actualizat. În acest caz, puteți crea site-ul în HTML și CSS. Nu ar trebui să folosiți WordPress pentru proiecte sensibile care necesită o securitate ridicată. Trebuie să evitați utilizarea WordPress dacă nu vă puteți permite o gazdă web fiabilă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector