Ce este serviciul Error 503 indisponibil în WordPress – Cum să îl remediați?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Ce este serviciul Error 503 indisponibil în WordPress – Cum să îl remediați?
0 8 мин.

Serviciul http 503 eroare nu este disponibil


Un serviciu Error 503 Indisponibil nu este o eroare asociată în mod inerent cu site-urile WordPress, ci este o eroare care poate apărea pentru orice tip de site web. În acest articol, am ales să discutăm eventualele corecții în cazul în care această eroare apare pe un site Web WordPress, astfel încât să fiți pregătiți și să știți ce trebuie să faceți dacă întâlniți vreodată această eroare.

Există o mulțime de probleme care ar putea provoca un serviciu de eroare 503 Indisponibil, iar unele dintre aceste erori pot fi legate de sistemul de gestionare a conținutului pe care îl utilizați (în acest caz WordPress), în timp ce în alte cazuri, eroarea este rezultatul unele probleme cu serverul dumneavoastră.

Înainte de a explora diferitele moduri de a remedia un serviciu de eroare 503 Indisponibil, să vedem despre ce este vorba.

Ce este serviciul Error 503 Indisponibil?

Exemplu de serviciu http error 503 indisponibil

Spre deosebire de o eroare 404 Not Found, care apare atunci când serverul nu a putut găsi resursa accesată, apare un serviciu 503 Indisponibil atunci când este accesată o resursă, iar serverul este indisponibil temporar. Astfel, resursa la care este accesat există doar că serverul nu este disponibil în prezent pentru a gestiona cererea.

În ceea ce privește cauzele potențiale, aici sunt cele mai comune care pot declanșa o eroare 503:

 • Scripturi PHP: deseori, incapacitatea unui plugin sau a unei teme de a se încărca la cererea serverului va returna o eroare 503;
 • Scripturi personalizate: scripturile personalizate adăugate recent pe site-ul dvs. WordPress pot fi o altă cauză posibilă;
 • Timpul de oprire al serverului: în funcție de gazda dvs. web, serverul dvs. poate fi temporar indisponibil din cauza întreținerii sau a supraîncărcării;
 • Atacuri distribuite de refuz de serviciu (DDoS): dacă site-ul tău este pradă unui atac DDoS, care inundă site-ul dvs. cu trafic, făcându-l astfel indisponibil din cauza traficului copleșitor.

În continuare, să vedem cum să remediați un serviciu de eroare 503 Indisponibil în WordPress și ce puteți face pentru a evita apariția sa în viitor.

Obosit de a primi erori pe site-ul dvs. WordPress?

Mutați site-ul dvs. WordPress către o companie de găzduire web fiabilă, care vă poate oferi servicii sigure și sigure. BlueHost este un furnizor versatil de găzduire web pe care îl recomandăm pentru găzduirea blogurilor sau site-urilor dvs. WordPress.

Începe acum “

Cum să remediați eroarea 503 Serviciu indisponibil?

În cazul în care cauza probabilă a serviciului Error 503 Indisponibil este o problemă cu WordPress, iată câteva remedieri pe care le puteți încerca să rezolvați problema:

Dezactivați pluginurile

La fel ca majoritatea oamenilor, utilizați probabil mai multe plugin-uri, ceea ce ar putea cauza probleme de incompatibilitate. Dezactivând plugin-urile, apoi reactivându-le unul câte unul în timp ce verificați dacă site-ul dvs. WordPress încă funcționează, veți rula în pluginul care a cauzat problema.

Dar cum vă accesați pluginurile dacă nu puteți accesa tabloul de bord conectându-vă în zona de administrare WordPress? Va trebui să utilizați un client FTP, cum ar fi FileZilla, ceea ce înseamnă că va trebui să căutați datele de autentificare FTP pentru a putea transfera fișierele către și de pe serverul dvs..

După ce ați reușit să vă conectați la serverul dvs. din FileZilla, urmați pașii de mai jos pentru a dezactiva pluginurile:

 1. Localizați și deschideți folderul public_html (folderul rădăcină WordPress)
 2. Navigați la directorul wp-conținut
 3. Faceți clic dreapta pe folderul pluginuri și alegeți opțiunea Redenumiți
 4. Redenumiți directorul dvs. de pluginuri dezactivat

Aceasta va dezactiva toate pluginurile dvs. și ar trebui să puteți accesa site-ul dvs. WordPress dacă eroarea 503 a fost cauzată de o problemă de incompatibilitate a pluginului.

În continuare, va trebui să vă întoarceți la FileZilla, să accesați folderul conținut wp și să redenumiți folderul dezactivat cu plugin-uri la numele său inițial. Acest lucru nu vă va reactiva pluginurile, ci va face ca WordPress să le recunoască, astfel încât să le puteți reactiva unul câte unul în tabloul de bord WordPress până când veți găsi vinovatul. Când o faceți, întoarceți-vă la FileZilla și ștergeți pluginul corespunzător din directorul wp-content / plugins.

Acum, să vedem ce să facem dacă eroarea 503 este cauzată de tema activă a WordPress.

Dezactivează-ți tema WordPress

În cazul în care problema de incompatibilitate a pluginului nu a avut vina, vinovatul poate fi tema dvs. WordPress. Și aici, va trebui să vă bazați pe un client FTP pentru a finaliza lucrarea.

Accesați directorul wp-content / theme și localizați folderul temei dvs. active, apoi la fel ca ați redenumit folderul pentru pluginuri, faceți același lucru pentru folderul cu teme, adică mytheme-dezactivat și încercați să accesați site-ul. Dacă reușiți și, în acest moment, veți vedea tema implicită WordPress în locul celei vechi, înseamnă că serviciul Error 503 Indisponibil a fost cauzat de tema dvs..

Asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune a temei dvs. și dacă problema persistă, chiar dacă utilizați cea mai recentă versiune a temei dvs., iar dezvoltatorul nu poate oferi o soluție, din păcate va trebui să găsiți o altă temă.

Cod personalizat de depanare

Dacă nici unul dintre pluginuri, nu tema dvs. au fost cauzele erorii, este timpul să activați funcția de depanare în WordPress pentru a vedea dacă eventualele adăugări ale dvs. de cod personalizate au cauzat problema.

Pentru a activa funcția de depanare, urmați pașii de mai jos:

 1. Accesați FileZilla și localizați folderul rădăcină WordPress
 2. Căutați fișierul wp-config.php
 3. Faceți clic dreapta pe ea, apoi alegeți View / Edit, care va deschide fișierul în editorul de text
 4. Găsiți linia Cu toate, opriți editarea! Blogging fericit
 5. Adăugați următorul cod deasupra acelei linii: @ini_set („display_errors”, 1)
 6. Salvați modificările și închideți fișierul

Aceasta va permite funcția de depanare și va afișa un mesaj de eroare care detaliază de obicei fișierul și chiar linia specifică de cod care perturbă lucrurile. Astfel, puteți localiza fișierul folosind FTP și puteți face modificările necesare pentru ca lucrurile să revină la normal.

Funcția de depanare WordPress este dezactivată în mod implicit din motive de securitate, așa că dacă ați terminat cu modificările, vă recomandăm să o dezactivați.

Contactați-vă gazda web

Dacă bănuiți că sunteți sub un atac DDoS sau dacă aveți un vârf legitim de trafic care cauzează probleme de dezactivare, luați legătura cu echipa de asistență a gazdei dvs. web, deoarece vor putea evalua situația și oferiți o soluție..

Gazda dvs. web vă poate recomanda să vă actualizați planul de găzduire sau pot să-și extindă temporar resursele pentru a putea gestiona fluxul de trafic sau să implementeze mecanisme de apărare împotriva unui atac DDoS dacă problema este cauzată de un atac DDoS.

Dacă gazda dvs. web nu este proactivă pentru a vă ajuta să abordați problema, poate doriți să luați în considerare migrarea către o altă companie de găzduire. Pentru site-urile WordPress, vă recomandăm să alegeți BlueHost, deoarece acestea oferă mai multe planuri de găzduire WordPress, bazate pe tehnologia VPS și concepute pentru a satisface particularitățile site-urilor WordPress în ceea ce privește optimizarea vitezei, securitatea și performanța. Citiți recenzia noastră BlueHost dacă doriți să aflați mai multe despre această companie.

Gânduri finale

Pe măsură ce site-ul dvs. web crește mai mult trafic și stele să crească, puteți observa că acesta va încetini sau vă puteți confrunta direct cu probleme de oprire..

Astfel, vă recomandăm să actualizați planul dvs. de găzduire la unul mai bun, pentru a evita apariția unor astfel de probleme.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare integrarea unei rețele de livrare de conținut cu site-ul dvs. WordPress (vă recomandăm MaxCDN), care va reduce sarcina pe serverul dvs. și va face site-ul dvs. mai rapid și mai sigur.

Un serviciu Error 503 Indisponibil poate părea o piuliță grea la început, dar dacă urmați pas cu pas instrucțiunile noastre, ar trebui să puteți face față rapid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector