Ce este SSD Gazduire? Care sunt avantajele gazdelor SSD?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Ce este SSD Gazduire? Care sunt avantajele gazdelor SSD?
0 14 мин.

avantaje de gazduire ssd


Tehnologiile de calcul au avansat într-un ritm accelerat, toată lumea a văzut-o și toată lumea care are o pereche de ochi și urechi știe despre asta. Există însă unii factori importanți care împiedică dezvoltarea. Unul dintre acestea este utilizarea HDD-urilor mecanice. Problema cu aceasta este partea mecanică.

În timp ce HDD-urile se bazează pe piese mobile, SSD-urile (Solid State Disk) se bazează exclusiv pe electronice fără piese mobile, ceea ce îl face mult mai fiabil și mult mai rapid. Funcționează similar cu unitățile USB.

Discurile SSD folosesc memorie non-volatile pentru stocarea informațiilor. Spre deosebire de RAM, nu vor pierde niciuna din informațiile menționate odată ce alimentarea este oprită. Stocă datele pe microcipuri, deci nu au părți mobile, ceea ce le face mai rezistente la agitare și au întârzieri mult mai mici atunci când citesc / scriu date.

În ceea ce privește funcționalitatea, acestea nu sunt diferite de HDD-urile obișnuite, dar oferă o viteză semnificativ mai mare. În timp ce viteza HDD poate fi de 15-20 de milisecunde, SSD-urile au 0,2 milisecunde viteză de citire / scriere. Acest lucru face evident că SSD-urile vor oferi o funcționalitate mult mai bună.

Aceste beneficii se aplică și performanței de găzduire web. Viteza este o parte crucială a site-urilor web moderne bazate pe date. Utilizatorii se așteaptă ca paginile web să se încarce în mai puțin de trei secunde. Este evident că suportul pe care stocați un site web afectează viteza cu care este livrat utilizatorilor.

Unitățile SSD sunt de aproximativ 3 ori mai rapide decât HDD-urile, deci aveți un motiv evident pentru a le alege, dar sunt de aproximativ 4 ori mai costisitoare. O unitate SSD de 2 TB poate costa aproximativ 4.000 USD.

Un HDD clasic de 500 GB costă aproximativ 80 USD, în timp ce un SSD bugetar de 500 GB costă aproximativ 200 USD.

Privind-o mai răspicat, utilizatorii de HDD-uri vor citi site-ul dvs. de pe disc. Este un proces care se bazează pe mișcarea fizică care nu se poate compara cu viteza electronică. Deși HDD-urile sunt încă utilizate pe scară largă în computere și servere, ar trebui să spuneți nu că utilizați HDD-uri atunci când alegeți o gazdă web.

Unitățile SSD sunt de aproximativ 3 ori mai rapide decât HDD-urile, deci aveți un motiv evident pentru a le alege, dar sunt de aproximativ 4 ori mai costisitoare. O unitate SSD de 2 TB poate costa aproximativ 4.000 USD. HDD-urile clasice de 500 GB costă aproximativ 80 USD, în timp ce SSD-urile de 500 GB costă aproximativ 200 USD.

Din fericire, puteți pune mâna pe un SSD de 128 GB pentru mai puțin de 100 USD.

HDD-uri vs. SSD-uri

Invenția SSD-urilor ocupă un loc semnificativ printre cele mai noi inovații tehnologice. Ei s-au îndepărtat de arhitectura tradițională pe care au avut-o hard disk-urile în ultimii 10 ani. Principala diferență între unitățile HDD și SSD este că HDD-urile sunt dispozitive mecanice, în timp ce SSD-urile sunt complet electronice.

HDD (hard disk)

Un hard disk folosește stocarea magnetică pentru stocarea și citirea datelor. Are unul sau mai multe discuri cu rotire rapidă, care sunt acoperite cu material magnetic. Informațiile din aceste discuri sunt citite cu un cap magnetic care este montat pe un braț de acționare în mișcare.

Viteza cu care se rotește discul din interior determină cât de rapid pot fi citite / scrise datele. HDD-urile din centrele de date și marile întreprinderi au viteze de citire de 7,2 mii până la 15 mii de rotații pe minut.

Viteza totală a acestora este măsurată cu IOPS (operațiuni de intrare / ieșire pe secundă). Măsurătorile menționate mai sus înseamnă aproximativ 80 până la 180 IOPS.

Hard discurile au devenit mai mici din punct de vedere fizic în ultimii ani. Unele modele noi au fost umplute cu heliu. În acest fel, capetele magnetice au o rezistență mai mică a mediului ca și cum ar fi avut oxigenul atunci când se mișcă.

Companiile nu fac decât să țină cont de tehnologia existentă, dar este pe cale de ieșire. Posibilitatea de a citi date de pe platourile cu discuri îi pune doar restricții grave.

Pro:

 • O cantitate incredibilă de spațiu disponibil pe disc de la 100 GB la 4 TB.
 • Ieftin. Puteți cumpăra unul de la 50 la 500 $

Contra:

 • Vulnerabil la multă mișcare.
 • Viteze de citire / scriere foarte mici în comparație cu un SSD.

SSD (unitate solidă)

Spre deosebire de HDD-urile, care se bazează pe discuri, SSD-urile stochează date pe microcipuri. Nu utilizează nicio piesă în mișcare, astfel încât găsirea și citirea locației unei date nu teoretic are întârziere. Același lucru este valabil și pentru scriere. Acest lucru le face mult mai rapide și mai fiabile decât oricare dintre predecesorii lor.

Viteza SSD este măsurată diferit de HDD-uri, deoarece sunt fabricate în scopuri diferite. Pot fi citite intensiv sau pot scrie intens, dar performanța lor este măsurată și în IOPS.

 • Un SSD intensiv citit funcționează cu aproximativ 4600 până la 15 500 IOPS.
 • Un SSD intensiv de scriere operează cu aproximativ 65 000 până la 75 000 de PII.

Pro:

 • Performanță de mare viteză când accesați date aleatorii cu 100 de ori mai rapid decât un HDD obișnuit.
 • Transfer de date de mare viteză, 4x mai rapid decât un HDD.

Contra:

 • Mult mai scump.

Deci, SSD Web Hosting este într-adevăr atât de rapid?

Site-urile web realizate cu sisteme de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress, Magento sau Durpal, vin cu mii de teme și pluginuri pe care toate trebuie să le încarce și să le facă lucrurile atunci când un utilizator vizitează site-ul. În plus, odată ce un vizitator intră într-un astfel de site dinamic, el / ea declansează numeroase interogări ale bazelor de date în timp ce accesează conținutul paginii.

Cu atât de multe interogări în baza de date și atât de mult conținut de vizualizat, utilizarea discurilor rotative încetinește semnificativ viteza generală a site-ului.

Viteza este un factor important așa cum este, atât din punct de vedere al interfeței cu utilizatorul, cât și din punct de vedere SEO. A avea atât de mult de încărcat pentru utilizatori este o sarcină solicitantă, care necesită un hardware care îl poate face cât mai eficient.

Unitățile de stare solidă fac doar asta. Citesc toate aceste date simultan, astfel încât viteza de navigare va fi mult mai bună, datorită timpilor de încărcare mai scurte. Așa cum am menționat anterior HDD-urile citesc / scriu datele cu un timp de acces de 15-20 milisecunde, în timp ce SSD-urile o fac cu un timp de acces de 0,2.

Planurile tradiționale de găzduire web încă stochează informațiile dvs. cu discuri rotative, în timp ce cele mai moderne au unitățile SSD pregătite pentru dvs. imediat.

Avantajele SSD Gazduire

Mai simplu spus, găzduirea SSD este mult mai rapidă și mult mai fiabilă decât cei care folosesc HDD-uri. Unitățile SSD sunt mai rezistente la șocuri, au mult mai puțin latență și timp de acces. Iată câteva dintre cele mai mari avantaje ale utilizării de SSD hosting.

4x Viteză de gazduire mai rapidă

Dacă o gazdă web folosește HDD-uri pentru a stoca datele dvs., discul său se va roti și capul magnetului va trebui să se deplaseze pentru a localiza informațiile necesare pentru încărcarea site-ului dvs., de fiecare dată când are un vizitator. Există doar câteva milisecunde de diferențe pe care probabil nu le veți observa, dar acestea fac o diferență imensă atunci când faceți sarcini costisitoare bazate pe web.

Gazduirea SSD are multe unități SSD gata de serviciu. Utilizarea găzduirii SSD este una dintre cele mai importante alegeri de făcut atunci când vizați crearea unui site web rapid.

Acest lucru se datorează faptului că SSD-urile nu au părți mecanice în mișcare, ceea ce le permite să încarce datele mult mai rapid și au timpi de răspuns foarte mici.

Mai sigur

Dacă aruncați un HDD pe podea, este posibil să provocați deteriorarea ireversibilă a datelor dvs. Încă o dată, faptul că dispun de piese mecanice în mișcare face ca HDD-urile să fie mult mai vulnerabile la traumatisme fizice. Chiar și manipulări greșite pot provoca pierderi de date.

SSD-urile nu au piese în mișcare, astfel încât, practic, puteți arunca laptopul în timp ce o unitate SSD funcționează în interiorul său. Aceasta înseamnă că SSD-urile sunt mult mai puțin vulnerabile la daune.

Grajd

Dacă un hard disk se mișcă atunci când datele sunt procesate, ar putea rupe procesul, deoarece micile mecanisme din interiorul acestuia sunt foarte sensibile. Acest lucru ar putea rupe o operațiune sau ar putea determina întârzierea. Este ca și cum hard disk-ul a sărit bătăile inimii.

SSD-urile nu au discuri rotative instabile, deci nu au această responsabilitate. Fiecare bit de date pe care site-ul dvs. web va fi stocat în siguranță și va oferi o experiență de navigare lină pentru vizitatorii dvs..

Mediu prietenos

Folosirea energiei mai eficient și responsabil devine din ce în ce mai important pe măsură ce cerințele noastre tehnologice cresc. Trebuie să reducem consumul de energie acolo unde este posibil și să utilizăm această energie în locurile potrivite.

Poate nu vă vine să credeți, dar alegerea găzduirii SSD este o decizie ecologică. Aceasta nu este o linie de marketing.

SSD-urile consumă cu 80% mai puțină energie decât HDD-urile, ceea ce nu înseamnă prea mult dacă folosiți unul dintre laptop-uri, dar vorbim despre centre de date aici. Acestea sunt hangaruri uriașe, care sunt pline de dulapuri care au un număr mare de hard disk-uri în interiorul lor. Aceste centre de date trebuie să aibă sisteme puternice de răcire pentru a menține hardware-ul la o temperatură optimă.

Mai bine pentru afaceri

Viteza și fiabilitatea mai bune permite o viteză de încărcare mult mai bună pentru pagini web și conținut. Dacă site-ul dvs. este rapid, este mult mai ușor să satisfaceți utilizatorii cu o experiență fluidă. Când sunt mulțumiți de site-ul dvs. web, este mult mai probabil să efectueze o achiziție în acest proces!

Top 3 furnizori SSD de găzduire

Gazduire InMotion

inmotion gazduind ssdInMotion este cel mai bun atunci când vine vorba de viteză. Majoritatea gazdelor web au o durată de încărcare de 1.000ms +, în timp ce site-urile web care rulează pe carcasa InMotion au aproximativ 500ms timpi de încărcare.

De asemenea, oferă instrumente excelente pentru dezvoltatori și un sistem de plată flexibil. Puteți face mereu upgrade la un pachet mai mare sau chiar să vă primiți banii înapoi dacă nu sunteți mulțumit. Este sigur și fiabil în toate modurile posibile, motiv pentru care InMotion are milioane de utilizatori.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru configurarea site-ului dvs., puteți avea întotdeauna asistență client fiabilă pentru a vă ajuta.

HostGator Cloud

cloud hostgator ssdHostGator oferă un mediu de găzduire pe care o mulțime dintre concurenții săi nu îl utilizează încă, care este CloudHosting.

Acest serviciu garantează un timp de funcționare de 100%. O mulțime de gazde oferă doar 99% la sută, iar unele oferă doar 95%. Că 5% dă sau ia poate să nu pară mult, dar chiar este. Nu ți-ai dori ca site-ul tău să fie deconectat nici măcar o secundă, acum vrei??

De asemenea, oferă 300ms + timpi de încărcare, ceea ce este incredibil de rapid! Unitățile SSD joacă un rol important în acest sens.

Prețul acestui serviciu este foarte bun, ținând cont de performanțele de top pe care le oferă, puteți începe cu aproximativ 3 USD pe lună și să vă actualizați pachetul mai târziu dacă doriți să.

Este foarte ușor de utilizat și vă puteți configura contul în câteva minute. Verificați-le, oferă o ofertă bună.

WebHostingHub

webhostinghub ssdWebHostingHub este cunoscut pentru că oferă viteze incredibile de încărcare datorită tehnologiei de ultimă generație pe care o folosesc. Sunt foarte mândri că folosesc unități de stare solidă, întrucât fac lucrurile cu aproximativ 20 de ori mai rapid. Sunt mândri că spun că SSD-urile fac parte din sistemul lor de ceva timp.

Au 600ms + timpi de încărcare, ceea ce este destul de rezonabil.

Este foarte ușor să configurați un site web sau un blog, deoarece puteți alege să aveți WordPress instalat ca sistem de gestionare a conținutului. Nu trebuie să aveți un fond tehnic pentru a face față.

Ceea ce o face și mai bună este faptul că oferă gratuit migrare de domenii și site-uri, în timp ce alții percep aproximativ 150 USD pentru același serviciu.

Dacă vă înregistrați la unul dintre serviciile lor, unul dintre reprezentanții lor prietenoși vă va suna în câteva minute și vă va conduce prin toate lucrurile necesare pe care trebuie să le știți.

Chiar dacă nu sunteți nemulțumit de serviciul lor, aveți 90 de zile pentru a solicita banii înapoi fără probleme.

Merită să verificați și să faceți față, cu siguranță!

Concluzie

Dacă îi dai un pic de învățat, prezicerea că SSD-urile creează stocarea de mâine vine în mod natural. Deși rămâne neclar care devine adevărat sau nu, un lucru este sigur, ele sunt mult mai bune în fiecare aspect tehnic decât stocarea de date tradiționale.

 • SSD-urile oferă o viteză mult mai mare
 • Mai bine pentru afaceri
 • Mai fiabil decât HDD-urile
 • Consumați mai puțină energie electrică și nu produce atât de multă căldură
 • Vitezele mari oferă o experiență mai bună pentru utilizatori

Aveți o mulțime de opțiuni pentru configurarea site-ului dvs. web cu hosting SSD. Nu uitați decât la recomandările noastre sau faceți singuri cercetări.

Sper că v-a plăcut să citiți acest articol și că v-am satisfăcut curiozitatea cu privire la găzduirea SSD!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector