Ce este vDeck? Este un panou de control bun de găzduire web?

ce este vdeck


În cea mai mare parte, pachetele de găzduire web vin cu un fel de panou de control bazat pe web. vDeck este unul dintre astfel de panouri de control care permite webmasterilor să gestioneze cu ușurință toate serviciile găzduite într-o interfață bazată pe web. Unele companii de găzduire vor avea propriul lor panou de control; cu toate acestea, cei mai mulți furnizori de găzduire vor oferi panouri de control ale unor terțe părți personalizate pentru a reflecta propria lor marcă.

vDeck este un panou de control popular adoptat de companii de găzduire precum iPage, FatCow, PowWeb, StartLogic și iPower. vDeck se află acum la cea de-a 4-a ediție și a fost complet revizuit pentru a deveni mai eficient și pentru a atrage mai bine și începătorii. Edițiile anterioare nu au fost la fel de complexe sau la fel de atrăgătoare vizual ca cea mai recentă versiune vDeck. Totuși, vDeck a reușit să atragă atenția mai multor gazde web care se specializează în principal în oferirea de pachete de găzduire partajate.

Panou de control de găzduire web vdeck 4

Opiniile despre vDeck sunt mixte – unii utilizatori consideră cel mai bun și cel mai intuitiv panou de control adăugat pe piață, alții consideră că mai are nevoie de o dezvoltare suplimentară pentru a putea concura cu panourile de control de top, cum ar fi cPanel, care pare să fie preferat al industriei de găzduire până acum. Deci vDeck este o alegere bună pentru dvs.? Să vedem care sunt funcțiile de care vă puteți aștepta să vă bucurați cu vDeck și care sunt avantajele și dezavantajele acestui panou de control.

Caracteristici vDeck

vDeck vă oferă instrumentele pentru a lansa site-ul și a-l continua, oferind o interfață ușor de utilizat cu instrumente de gestionare a site-urilor web, administrare prin e-mail, instrumente de comerț electronic și servicii de marketing încorporate. Iată caracteristicile panoului de control vDeck pe scurt:

 • Gestionarea domeniului – folosiți fila „Domeniu” pentru a adăuga sau a transfera un domeniu, a gestiona subdomeniile și indicatoarele de domeniu;
 • Instrumente de gestionare FTP;
 • Manager de fișiere bazat pe web – permite toate funcțiile de bază de ambalare / dezambalare / editare pe care le așteptați;
 • Gestionarea e-mailului – acces la e-mail, prevenirea spam-ului și a virusului, trimitere prin e-mail, răspunsuri auto etc.
 • Glisați și aruncați constructor de site-uri web – utilizatorii pot alege dintre sute de șabloane proiectate profesional pentru a crea un site web fără cunoștințe de codare;
 • Funcții de comerț electronic – sub fila „comerț electronic” veți găsi o suită de instrumente de comerț electronic care vă pot ajuta să începeți să vindeți online;
 • Instrumente de marketing – instrumente de promovare și depunere a site-urilor integrate direct în vDeck, inclusiv optimizarea motoarelor de căutare, credit gratuit de publicitate pentru motoarele de căutare, credit gratuit de publicitate pay-per-click care vă permite să vă promovați site-ul pe Google, Facebook și Yahoo / Bing;
 • Copiere de rezervă și restaurare a site-ului – faceți propriile backup-uri locale sau restaurați-vă datele din copiile de rezervă generate de sistem;
 • Instrumente de securitate – protecție prin link rapid, directoare protejate prin parolă, blocarea anumitor adrese IP de accesarea site-ului dvs. etc .;
 • Instalator de aplicații – instalați aplicații populare cu programul de instalare a scripturilor vDeck;
 • Baze de date – MS SQL și MySQL pentru site-uri bazate pe baze de date;
 • Gestionarea contului – modificați informațiile de facturare, plăți, schimbați parolele;
 • Instrumente de analiză a site-ului – vizualizați statistici referitoare la vizitatorii site-ului dvs..

Este obișnuit ca furnizorii de găzduire să includă panoul de control gratuit ca parte a pachetului lor de găzduire, în special cu planuri de găzduire partajate. Unii furnizori de găzduire vor percepe o taxă suplimentară pentru panoul de control, dar acesta este în principal cazul când vă oferă opțiunea de a alege dintre mai multe panouri de control (de exemplu, cPanel, DirectAdmin, vDeck etc.).

Unii furnizori de hosting vor adăuga propria sa aromă panourilor de control ale unor terțe părți, astfel încât nu este neobișnuit să vezi versiuni diferite ale aceluiași panou de control la diferiți furnizori de hosting. Puteți găsi ușoare variații în instrumentele de gestionare a site-urilor web pe care le oferă sau gazdele web pot include servicii suplimentare, dar, în general, vDeck vine cu funcțiile enumerate mai sus.

Captura de ecran a tabloului de control vdeck

Pro și contra contra vDeck

vDeck are o treabă bună în simplificarea sarcinilor dvs. de gestionare a site-urilor de zi cu zi, dar este în măsură să concureze cu cPanel, de exemplu? Iată ce este bine și răul vDeck:

Pro-uri

 • Navigare derulantă, bine organizată, eficientă;
 • Personalizabile (de exemplu, puteți alege widgeturile care vor fi afișate în bara laterală);
 • Instrumente de gestionare a site-urilor web bogate în funcții și funcții de comerț electronic;
 • Trageți și aruncați constructor de site-uri;
 • Întrebări frecvente, tutoriale, ajută ușor accesibil prin intermediul căsuței pop-up de pe orice pagină.

În ciuda renovării designului și a extinderii caracteristicilor pe care le-a primit în cea de-a 4-a ediție, vDeck este încă adesea criticat pentru deficiențele sale de utilizare, spre deosebire de cPanel, care – deși este destul de complex – ocupă un grad ridicat de utilizare, atât de mult încât chiar și utilizatorii pentru prima dată. sunt capabili să se ridice cu ușurință la viteză cu toate caracteristicile și funcțiile sale. Desigur, deficiențele vDeck sunt întotdeauna analizate în comparație cu cPanel, care este, până la urmă, cel mai utilizat panou de control. Spre deosebire de cPanel, limitările vDeck pot fi rezumate după cum urmează:

Contra

 • Numărul de suplimente încorporate este limitat, poate fi necesară adăugarea manuală a suplimentelor;
 • vDeck nu este la fel de popular și la fel de utilizat ca cPanel;
 • Accesul administrativ și accesul FPT nu pot fi restricționate la un anumit interval IP;
 • Funcțiile de securitate nu sunt la fel de complexe ca cele oferite de cPanel.

Deși se mândrește cu toate funcțiile necesare pentru a controla și gestiona site-urile și e-mailurile găzduite și este comparabil în ceea ce privește funcțiile și capacitatea de utilizare a cPanel, vDeck se califică ca un nou venit în comparație cu cPanel și nu pare să zguduie starea cPanel în curând..

Concluzie: vDeck este un panou de control bun pentru dvs.?

Deși vDeck este un panou de control relativ nou, cPanel este înconjurător din 1996 și a stabilit o reputație puternică în rândul furnizorilor de găzduire web. Există un prejudecat semnificativ pentru cPanel în industria de găzduire web și este adesea încununat ca fiind cel mai bun panou de control din jur, urmat de Plesk și DirectAdmin ca alergători. Principalele gazde web vor oferi, cu siguranță, cPanel ca panou de control, deci este mai probabil să rulați în cPanel decât vDeck atunci când căutați o gazdă web.

Cu toate acestea, vDeck este un panou de control bine rotund, bazat pe web, adesea inclus în planurile de găzduire ale furnizorilor de hosting populare partajate, fiind astfel mai potrivit pentru începători, dar la fel de probabil să răspundă nevoilor utilizatorilor avansați. Prin urmare, dacă pachetele dvs. de găzduire web potențiale îndeplinesc cerințele dvs., nu trebuie să vă descurajați să ofere vDeck.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map