Ce este WordPress Error 413 Request Entity too large & How to Fix it?

WordPress-eroare-413-cerere-entitate-prea-mare


Dacă sunteți un utilizator WordPress cu experiență, ați văzut probabil câteva mesaje de eroare care v-au luat un timp să remediați. Eroarea despre care vom vorbi este una destul de comună și avem, de asemenea, niște corecții rapide pentru a vă arăta. Când utilizatorii încearcă să încarce un plugin, o temă sau, practic, orice suport media, ei pot rula în 413 Obiectul cerut este prea mare” mesaj care pur și simplu nu le va lăsa să continue.

Acesta este motivul pentru care primiți o eroare prea mare pentru 413 Entity Request

Puteți încărca orice tip de fișier pe WordPress, atât timp cât nu depășește limita maximă de fișier. Aceasta poate fi considerată o limită implicită configurată de furnizorul dvs. de găzduire WordPress. Vă permite să încărcați conținut relativ mare, dar nu puteți ști niciodată unde se află limita superioară. Dacă încărcarea dvs. eșuează și apare eroarea 413 „Solicitați entitatea prea mare”, înseamnă că fișierul dvs. este prea mare.

Problema principală aici este că dacă găsiți un plugin util sau o temă interesantă, uneori nu o puteți aplica din cauza dimensiunii sale. În Media Library, puteți rula în aceeași problemă, dar va afișa un mesaj de eroare diferit: filename.zip depășește dimensiunea maximă de încărcare pentru acest site. Acest lucru se poate întâmpla oricând doriți să încărcați un videoclip sau o imagine de înaltă rezoluție.

Majoritatea oamenilor se confruntă cu acest mesaj de eroare atunci când doresc să încarce o imagine mare. Pentru a vedea limita exactă de încărcare, faceți clic pe butonul Media și pe opțiunea Adăugare nouă. Aici, puteți vedea mai jos un text care spune: Dimensiunea maximă a fișierului de încărcare: „valoare” (de obicei 2 MB).

Cum să remediați 413 Entitatea de solicitare o eroare prea mare?

Există 3 moduri diferite de a remedia această eroare. Primele două metode se bazează pe câteva linii simple de cod, în timp ce pentru a treia, trebuie să utilizați FTP. Vom acoperi toate acestea, astfel încât să puteți decide care dintre ele este cel mai simplu.

 1. Setați o limită de încărcare mai mare a fișierului în fișierul dvs. Funcții

Fișierul funcții.php este practic o temă care are o structură similară ca un plugin. Puteți deschide acest fișier pe paginile front-end și admin și conține funcții care definesc filtrele, clasele și acțiunile pe care șabloanele le utilizează în tema WordPress.

Dacă nu există un fișier funcții.php disponibil, creați doar un fișier text, denumiți-l funcții.php și copiați-l în directorul temei. Pentru a mări dimensiunea fișierului, copiați codul de mai jos în fișierul funcții.php din tema dvs. WordPress:

@ini_set („upload_max_size”, „128M”);

@ini_set („post_max_size”, „128M”);

@ini_set („max_execuție_timp”, „500”)

Acest lucru poate fi realizat cu un plugin specific site-ului, care vă permite să adăugați linii de cod pe site-ul dvs. WordPress pentru personalizare, fără a depinde de tema dvs. curentă.

128M pe care îl vedeți în post_max_size și upload_max_size este limita exactă pentru dimensiunea fișierelor pe care le puteți încărca. Această valoare este într-adevăr arbitrară, o puteți seta pe orice număr doriți, atât timp cât este mai mare decât fișierul pe care doriți să îl adăugați. Max_execution_time este ceea ce determină cât timp va aștepta finalizarea încărcării înainte de a opri procesul. De asemenea, puteți crește această valoare doar pentru a vă asigura că fișierul are suficient timp pentru a transfera pe server.

Dar fiți atenți că această metodă nu funcționează întotdeauna, există unele site-uri WordPress în care nu va face nimic. În acest caz, încercați următoarea metodă bazată pe fișierul .htaccess.

 1. Setați o limită de dimensiune a fișierelor de încărcare mai mare în fișierul .htaccess

Fișierul .htaccess este un alt loc în care puteți configura serverul site-ului dvs. web. Liniile de cod pe care le scrieți sunt reguli stricte pe care serverul trebuie să le respecte.

Dacă doriți să remediați eroarea în acest fel, deschideți fișierul .htaccess din folderul rădăcină al site-ului dvs. WordPress și copiați codul de mai jos în felul următor:

php_value upload_max_filesize 128M

php_value post_max_size 128M

php_value max_execution_time 500

php_value max_input_time 500

Cu aceste comenzi, fișierul .htaccess comunică cu serverul pentru a seta dimensiunea de încărcare și timpul de execuție la valorile date. Înainte de a schimba ceva din fișierul dvs. .htaccess, este bine să creați o copie de rezervă. Dacă încurcați chiar și puțin codul, întregul dvs. site web se poate bloca.

Rețineți că, pentru site-urile web care rulează pe un plan de găzduire web partajat, această metodă nu va funcționa cu siguranță. În acest caz, contactarea furnizorului de găzduire web prin intermediul asistenței pentru clienți este cea mai bună opțiune. Apoi, vor deschide pur și simplu fișierul .htaccess și vor modifica limita.

 1. Încărcați și instalați orice cu FTP

S-ar putea să vă confruntați cu eroarea 413 „Solicitați entitate prea mare” la încărcarea unui singur fișier. În acest caz, probabil cea mai simplă soluție este să încărcați fișierul manual prin FTP. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu FTP, este abrevierea termenului Protocol de transfer de fișiere. Dacă doriți să transferați fișiere de pe un computer pe altul pe Web, puteți utiliza acest protocol internet.

Acest lucru este util atunci când doriți să instalați WordPress pe site-ul dvs. web. Mai întâi, aveți nevoie de un FTP pentru a putea transfera fișierele CMS de pe computer pe server. Interfața care simplifică aceste sarcini este clientul FTP, un software pe care trebuie să îl instalați pe computer. După ce este pornit, funcția poate începe schimbul de fișiere între computer și server. Cele mai populare programe FTP care sunt, de asemenea, ușor de utilizat sunt WS_FTP și Filezilla.

Dacă știi să folosești FTP, poți rezolva o mulțime de probleme. Când instalați pluginuri noi sau schimbați ceva în fișierul funcții.php, uneori poate duce la un blocare a serverului. Acest lucru se poate întâmpla fie pentru că pluginul nu este compatibil, fie că cineva a încurcat codul. În aceste ocazii, puteți accesa serverul prin intermediul clientului FTP și a scăpa de fișierele care au cauzat defecțiunea.

Încărcați fișierele dvs. WordPress manual cu FTP

Încărcarea fișierelor pe site-ul dvs. WordPress folosind un client FTP este de fapt o sarcină simplă. Trebuie doar să descărcați și să instalați clientul pe computerul dvs. și acesta va stabili o conexiune între site-ul web și mașina dvs..

Vă vom explica cum funcționează transferul de fișiere cu Filezilla și, după ce înțelegeți procesul, va fi ușor să utilizați și celălalt software. Puteți descărca și instala Filezilla gratuit și funcționează și pe Linux, Mac și Windows.

În primul rând, puteți porni clientul FTP numai introducând datele de autentificare FTP. Acest lucru este necesar dacă doriți să vă conectați la site-ul dvs. și să accesați fișierele. Atunci când vă abonați la un plan de găzduire web, furnizorul de obicei trimite aceste acreditări într-un e-mail sau pur și simplu îl include în interfața de administrare cPanel.

Dacă aveți numele de utilizator și parola, lansați Filezilla și faceți clic pe „Fișier”, apoi pe „Site Manager”. Va apărea o fereastră și acolo puteți accesa „Site nou”. În „Site-urile mele”, un nou nume va apărea pe lista numită „Site-ul meu web” și acolo puteți schimba numele. În dreapta, există câmpuri în care puteți adăuga informații despre site-ul dvs..

În câmpul „Gazdă”, tastați numele dvs. de domeniu, apoi selectați „Logon Type: Normal” în meniul drop-down și sunteți gata să vă conectați. Dacă informațiile sunt corecte, Filezilla va stabili conexiunea și va salva totul pentru următoarea autentificare, astfel încât să nu mai fie nevoie să o introduceți din nou.

De fiecare dată când Filezilla observă că doriți să vă conectați de la un computer nou, va apărea o fereastră „Certificat necunoscut”. Pentru a menține conexiunea și a face software-ul să aibă încredere în certificat, faceți clic pe caseta de selectare „Întotdeauna certificat de încredere pentru sesiunile viitoare” și continuați. După aceea, veți putea vedea toate fișierele care sunt pe site-ul dvs. web. „Site-ul local” este computerul tău, în timp ce sub „Site-ul la distanță” se află fișierele site-ului tău.

Pentru a încărca fișiere pe site-ul dvs. web, trebuie doar să faceți clic dreapta pe fișierul dorit și să faceți clic pe „Încărcare”.

Instalați orice plugin WordPress prin FTP

Așa cum am menționat anterior, eroarea 413 „Solicitați entitate prea mare” poate apărea în cazurile în care pluginul pe care încercați să îl adăugați este prea mare și depășește limitările site-ului dvs. web. Din fericire, există o modalitate de a instala manual pluginurile WordPress. Deoarece puteți încărca orice fișier pe site-ul dvs. web folosind un client FTP, aceasta înseamnă și că puteți încărca și fișierele pluginului dvs..

Începeți prin a descărca fișierul sursă al pluginului pe care doriți să îl utilizați pe site-ul dvs. Acesta este întotdeauna un fișier .zip care trebuie extras de pe computer înainte de a putea face orice. După ce ați terminat, un folder va apărea cu același nume și este ceea ce trebuie să încărcați prin intermediul clientului FTP.

Rețineți că WordPress are o structură strictă de fișiere. De mai multe ori, trebuie să știți exact unde să încărcați un anumit fișier pe site-ul dvs. web. În exemplul nostru, un nou plugin trebuie întotdeauna încărcat în / wp-content / plugins / folderul fiecărui site WordPress, altfel nu va funcționa.

Așadar, iată ce trebuie să faceți dacă doriți să instalați manual un plugin pe site-ul dvs. WordPress. Porniți clientul FTP și conectați-vă cu numele de utilizator și parola. Când s-a stabilit conexiunea cu site-ul dvs. web, găsiți / wp-content / plugins / folder în „site-ul la distanță”. Aici trebuie să adăugați pluginul de pe computer – cel pe care l-ați extras anterior.

Încărcarea este finalizată, dar pluginul nu funcționează încă. Conectați-vă în zona de administrare WordPress a site-ului dvs. web și accesați „plugin-uri”. Puteți găsi acolo numele noului plugin și poate fi activat oricând.

Instalați-vă Temele WordPress prin FTP

Instalarea de noi teme WordPress este o altă modalitate de a rula în eroarea 413 „Solicitați entitate prea mare”. Dacă tema este mai mare decât de obicei, poate depăși, de asemenea, limitările de încărcare ale serverului. Din fericire, temele WordPress pot fi încărcate și manual. Poate fi făcută cu aceeași metodă ca atunci când instalați un plugin sau încărcați orice media prin intermediul unui client FTP.

Singura diferență va fi calea fișierului în care trebuie să copiați tema. După ce ați lansat clientul FTP, conectați-vă la site-ul dvs. WordPress introducând numele de utilizator și parola. După ce managerul de fișiere este în funcțiune, găsiți / wp-content / theme / calea pe partea „site la distanță” a interfeței.

Deoarece temele sunt disponibile și în fișiere .zip, trebuie mai întâi să le extrageți pe computer. Apoi, găsiți fișierul extras în client, apoi faceți clic dreapta și „Încărcați-l” în directorul / wp-content / theme /. Următorul pas este să vă conectați la panoul de administrare WordPress al site-ului dvs. și să vă asigurați că puteți găsi noua temă în „Aspect” > Meniul „Teme”. Dacă a fost făcută corect, tema va fi listată acolo și o puteți activa și cu un singur clic.

Acestea sunt principalele metode pe care le puteți utiliza pentru a reda în jurul mesajului de eroare 413 „Solicitați entitate prea mare”. Uneori, primele două metode pot rezolva imediat problema, dar dacă aveți mai multă experiență în utilizarea FTP pe site-urile dvs. web, atunci va dura doar câteva minute pentru a încărca noi fișiere de orice dimensiune pe site-ul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map