Cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți blogul chiar acum!

îmbunătăți-blog-acum


Este ușor să crezi că pentru ca blogul tău să funcționeze mai bine va avea nevoie de un întreg site de audit și de săptămâni sau chiar luni de muncă. Acest lucru este de fapt destul de departe de adevăr, dar depinde de modul în care blogul tău o face până acum. Dar de cele mai multe ori, vă puteți orienta blogul într-o direcție mult mai bună într-o perioadă foarte scurtă de timp și cu puțină muncă. Trebuie doar să faci lucrurile corecte pentru ca lucrurile corecte să se întâmple. Nu trebuie să reinventați nimic sau să creați conținut nou pentru a vă duce blogul la nivelul următor.

Puteți obține un clic mult mai bun prin intermediul ratei și angajamentului mai mare cu o investiție minusculă. Tot ceea ce este nevoie este de doar 30 de minute de atenție și urmând pașii simpli pe care îi voi prezenta aici.

Îmbunătățește-ți rata de clic (CTA)

Nu există prea multă magie sau expertiză tehnică implicată în obținerea unei rate bune de clic pentru site-ul dvs. Este nevoie de doar câteva schimbări în locurile strategice și poate schimba câteva legături aici sau acolo.

Includeți apeluri de acțiune convingătoare

Reamintește-ți că ai nevoie mereu de cititorii tăi pentru a efectua o anumită acțiune pentru a-ți împinge blogul înainte și pentru a te ajuta să câștigi mai mulți bani. Nu puteți face asta fără un apel adecvat la acțiune, deoarece foarte puțini oameni din lume se vor gândi să vă ajute dacă nu solicitați. Dispun de CTA-uri care îți direcționează cititorii către activele de conținut, cărți electronice, liste de verificare sau pagina ta de bani.

Mențineți-vă actualitățile de conținut actualizate

O bucată bună de conținut are o mulțime de link-uri interne și link-uri care duc cititorii către pagini web externe unde pot pune mâna pe informații relevante. Dacă tocmai ați actualizat conținutul site-ului dvs. web și nu v-ați conectat la nicio sursă externă, nu lipsește multă valoare, atât din perspectiva SEO, cât și din perspectiva calității. Asigurați-vă că aveți, de asemenea, o mulțime de link-uri interne, care trimit la alte pagini de conținut relevante de pe site-ul dvs..

Adăugați legături la paginile dvs. web unde este relevant și faceți ca cititorii să petreacă mult mai mult timp pe site-ul dvs. și găsiți o valoare mult mai mare în el. Este nevoie de aproximativ 15 minute pentru a face și veți vedea rezultate mult mai bune în timp.

Obțineți mai mult trafic din postările vechi

Este dureros să vezi că nimeni altcineva nu mai vede capodopera unei alte postări pe blog decât tine. Dar asta doar pentru că ai ratat o notă. Puteți de fapt să redați marea sa postare și nici nu trebuie să refaceți prea mult. Schimbați unele dintre aceste elemente cheie în 10 – 15 minute și bucurați-vă să vedeți postarea bună a dvs. ol obținând rezultate mai bune.

Titlul

Primul lucru este primul, titlul postării tale. Titlul dvs. este prima impresie pe care o face postul dvs. și adesea ultima. Dacă titlul dvs. pare dud sau nu este prea convingător, ar trebui să îl schimbați imediat. Dacă oamenii nu vor să o citească după ce au văzut-o, probabil că nu o caută nici pe Google. Așadar, condimentează-l, fă-l un pic provocator, invocă curiozitate, urgență și fă-l relevant, totuși scurt și dulce. Pentru a vă ajuta să încorporați toate aceste aspecte în titlul postării dvs., consultați instrument analizor de titlu, este, de asemenea, o modalitate excelentă de a descoperi cum funcționează titlul postării tale până acum. Puteți utiliza, de asemenea, valoarea emoțională de marketing Analizor de titlu.

Cuvintele dvs. cheie

Examinați în mod obișnuit piesele de conținut pentru a vedea dacă vizați cele mai bune cuvinte cheie. Dacă cuvântul cheie pe care îl vizați are o dificultate de aproximativ 40, doar că o singură postare nu vă va împinge mai departe. Cu siguranță, va trebui să creați mai mult conținut în jurul aceluiași subiect și aceleași cuvinte cheie pentru a obține un nivel mai mare.

Desigur, cel mai bun caz de caz ar fi să alegeți un cuvânt cheie care să aibă un volum de căutare redus. Nu trebuie doar să obțineți mult trafic, ci și multe oportunități din postările dvs., așa că rețineți acest lucru atunci când alegeți cuvintele cheie. Câtă intenție de cumpărare vezi în spatele lor?

Reduceți rata de respingere

Rata de respingere reprezintă cantitatea de atenție pe care un utilizator o acordă site-ului dvs., măsurată în timp. Google urmărește cât timp petrece utilizatorul pe site-ul dvs. și îl folosește ca factor de clasare independent. Desigur, dacă un utilizator petrece mult timp cu navigarea pe site-ul dvs., Google nu va lua decât un semn că oferiți multă valoare și că site-ul dvs. este extrem de relevant.

Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că utilizați conținut relevant și că aveți o mulțime de legături interne. Dacă utilizatorul va cerceta restul articolelor dvs., îi va face să facă clic pentru mult mai mult timp.

Ar trebui să adăugați și un videoclip YouTube. Fie creați-vă propriul dvs., fie găsiți cel mai relevant pentru subiectul dvs. Acest lucru durează aproximativ 1 – 15 minute, deoarece necesită doar să cercetați videoclipurile și să le copiați linkul. Dacă utilizatorul urmărește un videoclip de 5 minute, va petrece 5 minute suplimentare pe site-ul dvs. și vă va ajuta să vă îmbunătățiți clasamentul.

Obțineți oportunități de înaltă calitate din traficul mic

Dacă ați creat o piesă de conținut nemaipomenită care se potrivește perfect cititorilor dvs., dar aveți foarte puțin trafic pe blogul dvs., decât trebuie să faceți ca fiecare bit să conteze. De asemenea, trebuie să vă aruncați cu mult mai mulți ochi. Iată cum procedați.

Extinde-ți Reach

Puteți extinde amploarea postării dvs. în mod uimitor dacă utilizați publicitate plătită pe Facebook și Linkedin, așa că înnebuniți-vă cu ea. Ați deja setat postarea dvs. pentru a genera oportunități, deci dacă investiți bani pentru a face acest lucru, decât că există șanse mari să obțineți un ROI excelent. Datorită funcțiilor de marketing Facebook și LinkedIn fiind atât de eficiente, puteți, de asemenea, să vă adaptați postările astfel încât să se potrivească exact acelor persoane pe care doriți să le vizați. Dacă postarea dvs. iese cu o abordare mult mai mare, puteți câștiga și mai mulți adepți pentru canalele de social media, ceea ce se va dovedi o investiție pe termen lung.

Promovează întotdeauna cea mai mare postare de conversie pe blog

Dacă ați creat postarea pentru a atrage mai multe oportunități, există șanse mari să facă deja treaba cu adevărat bine și poate contribui foarte mult la etapa ulterioară a călătoriei cumpărătorului. Deoarece aveți un grup mic de clienți potențiali, există șanse mult mai mari ca acei oameni să găsească materialul dvs. de conținut extrem de relevant. Așadar, asigurați-vă că partajați în mod repetat acea piesă de conținut și vizați persoanele potrivite în timpul punctelor de vârf ale anului.

Folosiți e-mail Marketing

Șansele sunt că ați adunat deja mai mult de câteva adrese de e-mail de la lansarea blogului. Dacă nu ați lucrat prea mult la obținerea adreselor de e-mail ale cititorului decât ar trebui să vă prezentați în curând. Există un motiv pentru care oamenii spun că „banii sunt în listă”.

Chiar dacă ați ieșit cu promovarea postărilor de pe blogul dvs., nu toți cei care le-au văzut vor începe să urmeze canalele dvs. de socializare. De fapt, există șanse mari ca, chiar dacă vă urmăresc canalul de socializare, să nu-l fi văzut încă. Deci, aveți nevoie de o modalitate de a ajunge la acești oameni. Așa că apucați acea listă de e-mail bună și partajați-o cu oamenii Dacă ați schimbat ceva în postarea dvs., să fie informațiile sau cuvintele cheie, acesta este un motiv bun pentru a-l împărtăși din nou cu persoanele care au citit-o deja.

Piață-ți postările de două ori mai mult decât ai trebuit să le creezi

Ar trebui să petreci mereu tot timpul necesar pentru a crea o postare de cea mai înaltă calitate posibilă, dar nu trebuie doar să o postezi și să stai pe loc. De fapt, durează de două ori mai mult timp pentru a-ți promova postările și a-l scoate pe mai multe canale posibile. Acest lucru vă va asigura că nu veți pierde nici o secundă pe care ați petrecut-o cu crearea unei postări grozave. Chiar va dubla valoarea pe care o primiți din nou dacă lucrați din greu pentru a vă asigura că o mulțime de oameni o văd.

Concluzie

Uitându-vă la pagina dvs. de analiză și faceți un diagnostic corect cu privire la ceea ce funcționează în postarea dvs. și ce nu vă va ajuta să obțineți cât mai mult din conținutul dvs. Există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri sau reîncărcare pentru conținutul pe care îl ai deja, așa că folosește noi formate sau adaugă mai multă valoare de fiecare dată când poți. Acest lucru vă va reangaja publicul, va câștiga altele noi și vă va ajuta să vă atingeți obiectivele mai repede cu mult mai puțină muncă. Aceste sfaturi vă vor trece prin elementele de bază, dar faceți mereu mai multe cercetări!

Sper că v-a plăcut să citiți această postare și că ați găsit sfaturile potrivite care vă vor ajuta să rulați un blog mai bun, cu mult mai puțină muncă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map