Cerințe de găzduire web pentru magazinele WooCommerce

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cerințe de găzduire web pentru magazinele WooCommerce
0 14 мин.

Cerințe woocommerce-hosting-


Dacă aveți o idee bună pentru o afacere online, trebuie să o lansați cât mai curând posibil. Cu toate acestea, nu vă puteți grăbi, deoarece de obicei se întâmplă greșeli. O mulțime de oameni nu reușesc să realizeze că, chiar dacă utilizarea WordPress este extrem de simplă, există o mulțime de lucruri minore care ar putea provoca o slabă performanță. Acest lucru este valabil mai ales dacă adăugați un astfel de plugin masiv precum WooCommerce.

Deci, sunteți cu siguranță inteligent dacă doriți să adoptați o abordare mai sensibilă pentru a începe noul dvs. site web bazat pe WooCommerce. Cel mai bine este să știți exact ce tip de găzduire și asistență veți avea nevoie pentru a vă putea conduce noua afacere online cât mai lin posibil.

Acum, să vedem exact cerințele de sistem de care aveți nevoie și lucrurile pe care ar trebui să le acordați atenție și atunci când găsiți un server care să găzduiască site-ul dvs. web WooCommerce.

Cerințe minime de server pentru WordPress

Aproape orice rundă a serverului de găzduire a morii funcționează pentru WordPress dacă îndeplinește aceste cerințe:

 • Versiunea PHP 7 sau mai mare
 • MySQL versiunea 5.6 sau mai mare SAU versiunea 10.0 sau mai mare a MariaDB
 • suport HTTPS

De fapt, WordPress va funcționa aproape la orice versiune antică de PHP, cum ar fi „PHP 5.2.4+ și MySQL 5.0+”, dar nu este o idee bună. Aceste versiuni au ajuns la sfârșitul vieții, dar aceasta nu este principala problemă. Problema principală este că acestea pot expune site-ul dvs. web la multe vulnerabilități de securitate. Aceasta este partea cea mai crucială.

Dacă utilizați WordPress și WooCommerce pentru a rula un site de comerț electronic care are bani și o mulțime de informații personale care îl traversează, ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să îl expuneți vulnerabilităților de securitate..

Chiar dacă puteți sprijini securitatea, PHP7 are avantaje semnificative pe care nu le puteți accesa doar cu versiunea 5.2. Nu mai vorbim de faptul că este mult mai rapid și mai sigur. Dacă nu vedeți niciun alt beneficiu în actualizarea la PHP7, atunci va fi adăugată viteza și stabilitatea.

Cerințele oficiale ale serverului minim pentru WooCommerce

Cerințele minime oficiale ale WooCommerce sunt următoarele:

 • Limită de memorie WP de 64 MB sau mai mare (128 MB sau mai mare este mai bună)
 • MySQL 5.6 sau mai mare
 • PHP 5.6 sau mai mare
 • WooCommerce 2.5 necesită WordPress 4.1+
 • WooCommerce 2.6 necesită WordPress 4.4+

Aproximativ 90% dintre furnizorii de găzduire pe web îndeplinesc aceste specificații, cu toate acestea, WooCommerce necesită un pic mai mult pentru a rula așa cum se presupune.

Cerințele oficiale ale serverului optim pentru WooCommerce

Serverul de găzduire trebuie să îndeplinească aceste cerințe pentru a se asigura că WooCommerce funcționează „optim”. Cu toate acestea, mulți utilizatori vor necesita doar aceste caracteristici comune.

 • Asistență CURL sau fsockopen pentru PayPal IPN
 • Un certificat SSL pentru instalarea gateway-urilor de plată directă
 • Suport SOAP, deoarece numeroase extensii o necesită
 • Asistență String Multibyte în cazul în care căutați să rulați un magazin non-englezesc.
 • Pentru legături permanente de WordPress, va trebui, de asemenea, apache cu mod_rewrite (sau o extensie nginx / IIS similară)

O configurare solidă pentru WooCommerce

În primul rând, cea mai bună opțiune dvs. este să folosiți stiva LAMP care rulează PHP 7+ și MySQL 5.6+ pentru a rula site-ul dvs. web.

Utilizați Apache pentru stabilitate și Nginx pentru Speed

Puterea combinată a acestor tehnologii va oferi site-ului dvs. performanța optimă pe care o căutați. Mai mult, puteți utiliza Varnish pentru a configura pentru viteză, dar faceți-o cu grijă. Optimizarea este cu mult peste limitele „cerințelor minime”, dar merită cu siguranță să fii atent.

Cache cât de des posibil

Configurați un plugin bun de memorie în cache pentru WordPress precum WP3 Total Cache, WP SuperCache sau WP Rocket. Va fi ușor de configurat și vă va apropia sistemul de cele mai bune performanțe posibile.

Obține legături permanente cu mod_rewrite

Permisele de tip Good Look sunt importante în scopuri SEO. Va trebui să instalați mod_rewrite și să-l funcționați. Aproape fiecare plugin este setat să folosească fișiere .htaccess pentru a face acest lucru în gazdele Apache. Deci, cel mai bine este să faceți acest lucru pentru o ușurință de gestionare. Cu toate acestea, puteți câștiga mai multe dacă mutați acest lucru într-un fișier httpd.conf și nu permiteți fișiere .htaccess.

Mergeți HTTPS chiar de la început

HTTPS este important atât din perspectiva SEO, cât și din perspectiva securității. Acesta este motivul pentru care ar trebui să accesați o opțiune de găzduire cu certificat SSL și să o executați peste tot pe site-ul dvs. Va trebui să vă asigurați că nu există nicio pictogramă cu lacăt rupt oriunde mergeți pe site-ul dvs. web. Deci, niciunul dintre site-ul dvs. nu trebuie să fie disponibil prin HTTP doar prin HTTPS. Versiunea HTTP ar trebui să redirecționeze în mod liniștit toți vizitatorii site-ului dvs. către versiunea HTTPS.

Accesați cea mai ușoară rută și utilizați Găzduire WordPress gestionată

Dacă doriți să economisiți dificultatea de optimizare, există o mulțime de companii de găzduire care ar face cu plăcere pentru voi. Puteți să plătiți serviciile de administrare în taxa lunară și nu trebuie să vă faceți griji pentru lucrurile menționate mai sus, pentru că vor avea grijă de dvs..

Recomandăm WP Engine, CloudWays sau Kinsta, deoarece gazduirea WordPress administrată este unul dintre serviciile lor de bază și sunt foarte bune la acest lucru. Mai jos veți afla tot ce trebuie să știți despre ele.

Cele mai gestionate furnizori de găzduire WordPress

Dacă într-adevăr nu sunteți de tipul care s-ar așeza și s-ar păstra cu setările serverului și WordPress, decât veți fi fericiți să știți despre aceste companii. Acestea sunt cele mai bune în furnizarea de planuri de găzduire WordPress gestionate complet, care vă asigură că site-ul dvs. funcționează cât se poate de bine. Nu trebuie să vă mișcați cu degetul, ci doar să gestionați anumite administrări de bază și gestionarea conținutului.

Motor WP

wpengine-woocommerce

WP Engine este un serviciu de găzduire premium administrat în Texas. Fondatorii săi erau conștienți de locul important pe care WordPress a ajuns să îl completeze pe World Wide Web și a creat o afacere de mare succes. Motorul WP are 500.000 de clienți în 120 de țări, ceea ce este destul de uimitor. Serviciile lor economisesc o cantitate nesăbuită de timp pentru oricine execută proiecte IT și au nevoie de profesioniști care să aibă grijă de site-ul lor web la un preț rezonabil. În acest fel, nimeni nu are dureri de cap inutile și întregul personal își poate pune toată energia în funcționarea afacerii.

Motorul WP face foarte multe lucruri foarte bine.

 • Vă securizează site-ul WordPress.
 • Optimizați setările serverului pentru a atinge timpi de încărcare rapide.
 • Efectuați copii de zi cu zi pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic.
 • Actualizați toate plugin-urile WP odată ce apare o nouă versiune.

Dacă aveți un site WordPress deja existent, care nu funcționează optim, puteți să le migrați pentru dvs. De acolo încolo, vor stabili mediul de înscenare adecvat, vă vor oferi SSL, integrarea CDN suportată de terți și multe altele. Puteți face acest lucru fără un risc, deoarece oferă o garanție generoasă de returnare de 60 de zile. Planul lor cel mai ieftin este de 35,00 USD. Ar putea fi de șase ori mai mult decât ceea ce ați plăti pentru un simplu plan de găzduire partajat, dar oferă și mult mai multă valoare. În plus, veți obține un profit mult mai mare de pe un site complet optimizat care funcționează la performanțe maxime.

Dar principalele avantaje ale unui plan de hosting optimizat WordPress sunt:

 • Viteză: Site-ul dvs. va performa de 10 ori mai rapid decât ar face-o pe un server obișnuit.
 • Securitate: Orice probleme de securitate cu care vă confruntați vor fi corecți de un expert în securitate.
 • Unelte: Veți avea acces la o mulțime de instrumente care facilitează gestionarea unui site WordPress.
 • A sustine: Aveți opțiuni de asistență specifice WordPress care nu sunt disponibile la furnizorii de găzduire obișnuiți.
 • Un mediu de înscenare adecvat: Confecționați greșeli mai repede decât o fac vizitatorii site-ului dvs..

Puteți obține aproape tot ce aveți nevoie pentru a rula site-ul dvs. la maxim. WP Engine este recunoscut de industria de hosting ca fiind unul dintre cele mai bune în furnizarea de găzduire WordPress gestionată. Deci, nu există niciun risc să folosiți sau să încercați serviciile lor.

Pentru mai multe informații despre WP Engine, consultați site-ul lor oficial!

CloudWays

cloudways-woocommerce

CloudWays este o altă minunăție pentru utilizatorii WordPress, deoarece oferă performanțe ridicate la un preț accesibil. De fapt, aceștia ating echilibrul perfect între accesibilitate și funcționalitate excelentă. Acestea oferă servicii de găzduire complet bazate pe cloud, care vă asigură că site-ul dvs. este cât se poate de rapid. Infrastructura lor este optimizată pentru viteză, securitate și performanțe fiabile. Puteți încerca serviciile lor în timpul unei perioade de 30 de zile de garanție a înapoierii banilor și puteți vedea pentru dvs. Dacă sunteți pe deplin mulțumit de ceea ce ați obținut, taxa lunară pentru acest serviciu este de doar 5 USD. Este cu ușurință cea mai bună ofertă pe care o puteți obține pe piață, dar este cu adevărat un serviciu de încredere?

CludWays este înconjurător încă din 2009 și de atunci au făcut afaceri bune. Au un personal de peste 30 de persoane și 8000 de clienți care își folosesc serviciul în 43 de țări diferite. CloudWays a ajutat la lansarea a peste 25.000 de aplicații web pe 12.000 de servere, ceea ce este destul de uimitor pentru o companie atât de mică. Deși nu sunt la fel de populare ca WP Engine, dar ajung acolo.

CludWays bate hostingul tradițional în multe feluri. Pentru început, site-ul dvs. web va fi stocat pe mai multe servere, nu doar unul. Acest lucru va asigura că este disponibil 100% din an și va asigura, de asemenea, o viteză consecventă. Aceasta înseamnă că nici măcar incidente fizice nu pot dăuna site-ului dvs. web și vor fi online chiar dacă ceva nu merge bine.

Ceea ce o face mai rapid decât găzduirea tradițională este că detectează locația clienților dvs. și transmite conținutul de la un server cel mai aproape de acesta. De asemenea, folosesc SSD pentru a îmbunătăți performanța site-ului. Dar ceea ce face ca serviciile lor să fie și mai bune este că oferă servicii gestionate pentru WordPress, Drupal, Magento, Joomla și Moodle. Puteți fi sigur că site-ul dvs. web este sigur și solid în mâna experților.

Setarea contului dvs., lansarea site-ului dvs. și bucurarea acestuia la performanțele maxime nu a fost niciodată mai ușoară. Dacă găsiți serviciile CloudWays convingătoare, consultați site-ul lor oficial!

Kinsta

kinsta-woocommerce

Kinsta este o altă soluție WordPress bazată pe cloud, destinată întreprinderilor mici care doresc să-și păstreze forța de muncă și mai degrabă ar avea pe altcineva să-și gestioneze site-ul. De asemenea, oferă case pentru Ubisoft, General Electric și Intuit, ceea ce vorbește foarte mult despre cât de fiabile sunt.

Cu toate acestea, Kinsta este o opțiune excepțională atât timp cât o alegeți pentru WordPress. Dacă lucrezi cu orice alte sisteme de gestionare a conținutului, ești mai bine să folosești CloudWays sau orice altă companie care oferă găzduire administrată pentru CMS-ul ales. În caz contrar, Kinsta este cu ușurință alegerea perfectă pentru utilizatorii WordPress.

O să mai spun, încă o dată, Kinsta este construit în scop unic, gazduire WordPress ultra-rapidă și sigură și asta este exact ceea ce furnizează. Toate caracteristicile lor sunt orientate către viteză și securitate și este greu să găsești un furnizor de hosting care este la fel de bine specializat precum Kinsta. Arhitectura lor de găzduire în cloud este construită pe Google Cloud, ceea ce asigură că serverele lor sunt ținute la zi cu cele mai recente versiuni de cadru și că au suport maxim..

Dacă aveți în vedere să cumpărați serviciile Kinsta, aveți trei opțiuni:

 • Starter 30 $ – Gazduire pentru o singură instalare WordPress, care este potrivită pentru vizite de 20K și are 3 GB spațiu de stocare
 • Pro 60 $ – Oferă găzduire pentru două instalări WordPress și 40K vizite cu 6 GB spațiu pe disc.
 • Afaceri 100 $ – Oferă găzduire pentru trei instalări WordPress care este potrivit pentru vizitele de la 100K la 1.5M și are spațiu de stocare de la 10 GB la 120 GB.

Inutil să spun, Kinsta este scump, dar va trebui să plătiți prețul pentru un serviciu important în industrie. Deci, dacă le alegeți să vă gestioneze site-ul WordPress, nu veți greși, asta este sigur.

Concluzie

Chiar dacă WordPress este orientat spre utilizare, este un sistem complex sub capotă. Trebuie gestionat bine pentru a funcționa la viteză și eficiență optime. Fie trebuie să o faceți singur, să angajați un dezvoltator web sau să cumpărați un serviciu de găzduire gestionat pentru a vă ocupa site-ul. Dar dacă doriți să beneficiați la maxim de WordPress și de afacerea dvs., cel mai bine este să continuați să optimizați acest lucru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector