Cerințe de găzduire web pentru site-urile de comerț electronic

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cerințe de găzduire web pentru site-urile de comerț electronic
0 8 мин.

Cerințe de găzduire web pentru site-urile de comerț electronic


Dacă sunteți vânzător cu amănuntul și nu aveți încă un magazin online, ar trebui să luați în considerare construirea unuia cât mai rapid. Există multe lucruri de luat în considerare atunci când dezvolți un magazin online, dar există două aspecte foarte importante ale unui site de succes de comerț electronic: coșul de cumpărături și gazduirea web. Astăzi, în acest articol vă voi prezenta funcțiile pe care ar trebui să le analizați atunci când achiziționați găzduire web pentru site-ul dvs. de comerț electronic:

 • Un SSL Certificat crește securitatea și siguranța clienților dvs. marcând site-ul în siguranță cu un sigiliu verde la linkul site-ului. Practic, un certificat SSL conține fișiere de date ale site-ului web care este trimis browserului de fiecare dată când cineva accesează site-ul dvs. de e-commerce, activând protocolul https prin port 443 și permițând conexiuni sigure între serverul web care găzduiește site-ul web și browserul clientului astfel încât tranzacțiile cu cardul de credit, autentificările și alte date delicate pot fi în siguranță Un certificat SSL leagă numele de domeniu, numele serverului sau numele de gazdă cu numele companiei și locația acesteia, astfel încât aceste informații sunt de obicei afișate lângă sigiliul verde.
 • Un IP dedicat este necesar pentru un site de comerț electronic sigur, deoarece oferă site-ului web o adresă unică de internet dedicată exclusiv acestuia și vă permite să utilizați un certificat SSL, să vizualizați site-ul prin adresa IP, să accesați conturile FTP atunci când domeniul nu este disponibil și asigură răspuns rapid în timpul încărcării cu trafic ridicat. De asemenea, un IP dedicat oferă stabilitate, acces, identitate de afaceri mai ridicată și este solicitat de aplicațiile terțe și vă ajută în probleme cu incompatibilitatea browserelor vechi. Cu un IP dedicat, nu veți mai avea probleme cu trimiterea de e-mailuri interzise sau pe lista neagră, deoarece cineva de pe IP-ul partajat a trimis spam sau a făcut un alt lucru nebun.
 • O performanță înaltă serverul cu resurse adecvate vă poate ajuta cu adevărat să vă impulsionați și să mențineți site-ul dvs. de e-commerce, fără să întâmpinați dificultăți tehnice și să vă mențineți clienții fericiți și foarte politicoși. Dacă gazda web vă oferă un procesor puternic, un sistem de operare bine întreținut, suficient spațiu de stocare, RAM, lățime de bandă și, de asemenea, un SSD în schimb, un HDD pentru a îmbunătăți viteza, chiar mai mult, sunteți deja pe calea cea bună pentru a vă maximiza veniturile. . De asemenea, este o idee bună să aveți domenii de adăugare nelimitate, conturi de e-mail, baze de date, subdomenii în cazul în care aveți nevoie de ele pentru a crea alte proiecte secundare în jurul site-ului dvs..
 • Timp de utilizare 99.99% este de obicei garantat printr-un contract, dar trebuie să știți în mod real că timpul de funcționare al gazdelor dvs. este de cel puțin 99% și că ar trebui să aibă statistici în timp real cu privire la funcționarea și performanța serverului lor. Există diferite programe software care vă pot indica timpul de funcționare al unui server local sau la distanță, în funcție de sistemul de operare utilizat, cum ar fi Uptime.exe pentru serverele Windows. Unele dintre aceste programe sunt online, cum ar fi Robot Uptime care îți trimit e-mailuri de fiecare dată când site-ul / gazda ta este redus sau redus din nou. Software-ul are un tablou de bord puternic și trimite alerte prin e-mailuri, SMS și Twitter, monitorizarea https, ping, port și cuvinte cheie și, de asemenea, vizualizarea orei de funcționare, a timpilor de oprire și a timpilor de răspuns. Este foarte frustrant pentru clienți să intre sau să navigheze pe site, dar este indisponibil din cauza perioadei de oprire.
 • Copie de rezervă zilnică cu ajutorul unui software profesionist, cum ar fi R1Soft sau folosind un script de instalare automată simplu, precum Softaculous sau Fantastico, dacă utilizați un CMS predefinit, precum WordPress, poate fi creat pentru a salva site-ul dvs. web cu textul, imaginile, videoclipurile, designul, bazele de date și alte informații sensibile, precum conturile clienților și produsele adăugate. Nu uitați să faceți o copie de rezervă completă, atât bazele de date, cât și tot conținutul FTP trebuie salvate zilnic dacă aveți o mulțime de modificări pe site-ul dvs., altfel puteți încerca să faceți o copie de rezervă săptămânală sau o lunară pentru modificări rare, dar chiar deci este posibil să existe probleme tehnice sau probleme de hacking, deci ar trebui să rămâneți la copii de rezervă zilnic.
 • Asistență tehnică 24/7 ar trebui să fie disponibil la telefon, pe e-mail atât vizibil pe site-ul web al gazdei web, chat în direct și sistem de bilete creat special pentru clienții lor în caz de probleme tehnice sau cerințe suplimentare și informații necesare de către dvs. Echipa de asistență ar trebui să fie foarte politicoasă, rapidă în răspunsurile lor, precisă și clară, astfel încât să puteți înțelege foarte ușor răspunsurile lor și puteți gestiona problema apărută sau noile informații fără dureri de cap. Problemele financiare, cum ar fi facturile ar trebui soluționate de departamentul financiar și nu de cel tehnic.
 • Server compatibil PCI este o caracteristică necesară, de obicei, gazdele web oferă aceasta, dar acestea nu sunt configurate în mod implicit, fiind proprietarul responsabilității site-ului de comerț electronic. Dacă doriți să activați conformitatea PCI, trebuie să discutați cu echipa de asistență și, de asemenea, trebuie să actualizați periodic software-ul serverului pentru a menține această opțiune disponibilă dacă aveți un VPS sau un server dedicat. Conformitatea PCI este foarte utilă în cazul în care acceptați carduri de credit online sau alte aspecte financiare importante pentru clienții dvs..
 • Control total asupra resurselor este cel mai bun mod de a gestiona și menține viteza și performanța site-ului. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de cel puțin un VPS sau un server semi-dedicat, dacă nu un server dedicat complet, care poate fi prea scump la început, dar sigur că merită valoarea sa, nimeni altcineva nu utilizează resurse de la același server pe care îl utilizați și aveți control deplin asupra lor folosind Cpanel și alte programe software online care sunt capabile să optimizeze la maximum resursele pe care le aveți disponibile.
 • Securitate sporită poate fi o problemă reală dacă gazda dvs. web nu vă oferă cea mai bună! În acest caz, nu numai că hackerii pot accesa parolele site-ului web și alte date sensibile, dar și utilizatorii obișnuiți ai site-ului dvs. web pot vedea informații private dacă securitatea nu este îmbunătățită, actualizată și îmbunătățită de mai multe programe software instalate pe gazda web Server. Securitatea este cheia cardurilor de credit și a altor tranzacții online printr-un site web.
 • O copie de rezervă în cloud vă poate ajuta chiar mai mult decât backup-ul zilnic, deoarece site-ul dvs. web este complet salvat într-o altă locație accesibilă de toată lumea, în cazul în care gazda site-ului dvs. este redusă. CloudFlare oferă acest tip de servicii care salvează întregul site web într-un nor și maximizează viteza și alte aspecte tehnice ale site-ului, inclusiv securitatea și protecția.

În plus față de un sistem grozav de gazdă web și coșuri de cumpărături, aveți nevoie și de un design web excelent, SEO bun și imagini de produs de înaltă calitate. În funcție de cantitatea de produse pe care urmează să le ai în magazinul tău online, iată câteva recomandări ale marilor furnizori de găzduire web:

Companie
Din

1închisoare pentru site-uri de comerț electronic mai maripentru magazinele online în creștere rapidă 3,49 USD / lună
2bluehost excelent pentru magazinele online de dimensiuni mediipentru site-uri de comerț electronic de mărime medie3,95 USD / lună
3cea mai bună găzduire pentru site-urile mici de comerț electronicpentru magazinele mici cu până la 20 de produse1,99 USD / lună
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector