Construiește-ți magazinul online cu tema WordPress a vecinătății

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Construiește-ți magazinul online cu tema WordPress a vecinătății
0 10 мин.

cartier magazin online online wordpress


Tema vecinătății – Demo live

Toată lumea caută o temă excelentă pentru site-ul său web, care nu numai că arată excelent, dar oferă și o mulțime de caracteristici utile și interesante și poate fi folosită în mai multe scopuri.

Introducere în tema vecinătății

Cea mai bună temă de răspuns multifuncțională WordPress este Neighborhood care costă 64 USD și o puteți găsi pe ThemeForest. Tema este creată de SwiftIdeas și vă oferă asistență de 6 luni și actualizări viitoare.

Vecinătatea este compatibilă cu WordPress 4.4+, WooCommerce 2.4+ și ultima actualizare primită a fost pe 10 decembrie 2015, acum versiunea 3 este live, care are mai multe caracteristici, cum ar fi elementul de dispunere de rânduri și coloane în Page Builder, subtitrări, butonul Lista de dorințe pentru produse externe.

Tema este super sensibilă, retină gata și are personalizare nelimitată a culorilor, folosește de asemenea versiunea 2 a Swift Page Builder, opțiuni puternice Meta, 2 plugin-uri slider: Revolution Slider care valorează 15 USD și Slift Slider, Tipografia superioară.

Următorul videoclip vă va arăta cum funcționează Swift Page Builder:

Obține vecinătate – pentru doar 64 USD

Vecinătatea vine cu WooCommerce, modul de catalog, funcționalitatea zoomului produsului, traducere WPML gata, conținut optimizat SEO și demo.

Scopul temei WordPress a vecinătății

Tema magazinului cu scop multifuncțional WordPress Neighborhood Responsive poate fi utilizată pentru a crea un site web frumos, profesional și frumos, cum ar fi site-ul de prezentare sau un site web de comerț electronic. Puteți utiliza, de asemenea, tema pentru diferite domenii, cum ar fi magazin de bijuterii, magazin de haine sau consultare site-uri web de prezentare.

Tipuri de articole personalizate de vecinătate

Cu ajutorul acestei teme, puteți scrie mai multe tipuri de articole personalizate, cum ar fi portofoliul în care puteți adăuga un nou portofoliu sau noi categorii de portofoliu, mărturii, clienți, locuri de muncă, întrebări frecvente, produse și echipă. Toate tipurile de articole personalizate vă permit să scrieți și categorii specifice, iar unele dintre ele vă permit să scrieți etichete.

Pentru portofoliu aveți caracteristici precum miniaturi, suporturi de detalii, portofoliu Meta și fundal de pagină, pentru o mărturie, puteți introduce un citat în timp ce pentru clienți puteți introduce link-ul clientului. Tipurile de articole personalizate și întrebări frecvente sunt mai simple, iar produsul este cel mai avansat, având posibilitatea de a adăuga opțiuni Meta, cum ar fi descrieri scurte și lungi, titlul paginii, pesmet, fundalul titlului paginii, bara laterală, multiple opțiuni. De asemenea, puteți verifica dacă produsul dvs. este virtual și / sau se poate descărca împreună cu prețul obișnuit, prețul de vânzare, Cod SKU, inventar, produse legate, atribute, expediere și așa mai departe.

Opțiuni cu temă de vecinătate

Vecinătatea are o mulțime de seturi de opțiuni, prima fiind setul general în care puteți activa întreținerea, selectați o pagină de mod de întreținere personalizată, activați în mod responsabil, selectați aspectul paginii, selectați umbrele de pagini, încărcați favicon personalizat, puneți URL-ul RSS Feed, adăugați CSS personalizate, adăugați cod de urmărire, încărcați logo-ul de autentificare admin și activați comutatorul de stil frontal.

Al doilea set de opțiuni este cel performant, care are doar opțiunea de a alege dacă să activeze sau nu o încărcare de scripturi pre-minificate, fără a fi nevoie de pluginuri.

Al treilea set este opțiunile de fundal în care puteți utiliza o imagine de fundal, încărcați o imagine, setați dimensiunea fundalului și presetați imaginea de fundal a corpului etc..

Antetul are propriile opțiuni, astfel încât să puteți afișa antetul mobil pe peisajul tabletei, unde rezoluția este mai mică de 1024 pixeli, puteți activa bara superioară și configurați bara superioară împreună cu textul de căutare, textul din stânga, textul drept, puteți de asemenea activa abonarea , traducere, cont, cărucior, lista dorințelor.

În plus, puteți adăuga un cod de formular de abonament, puteți selecta o dispunere a antetului, un logo, un logo retina, lățimea logo-ului, anularea înălțimii logo-ului, căptușirea logo-ului, permiteți suprapunerea antetului, opacitatea antetului, mini-antetul, efectul de încărcare a logo-ului, umbra antetului , tipul postului de căutare și căutare.

Subsolul are opțiuni interesante, cum ar fi secțiunea widget, divizor, aspect, secțiune de copyright, divizor de drepturi de autor și merge la butonul de sus.

Opțiunile Lightbox sunt separate și puteți alege navigarea pentru lightbox, miniaturile, pielea și partajarea în timp ce super căutarea poate fi activată chiar și pe mobil, nu numai pe laptopuri și puteți scrie câmpul 1 text, câmpul 2 text, câmpul 1 filtru, câmpul 1 etichetă și așa mai departe până la câmpul 6 făcând o super căutare extraordinară foarte utilă la căutarea produselor și așa mai departe.

Opțiunile barurilor promoționale sunt de asemenea disponibile, astfel încât să puteți activa și scrie text, în același timp, schema de culori este disponibilă și vă permite să alegeți o schemă de culori existentă, să importați o schemă de culori sau să exportați o schemă de culori împreună cu o previzualizare. Mai jos, opțiunile de schemă de culori sunt opțiunile de fundal ale elementelor utilizate pentru fundaluri alternative, cum ar fi alt 1 culoare de fundal, alt 1 culoare text, alt 1 imagine de fundal, alt 1 dimensiune de fundal și așa mai departe până la alt 10.

Există, de asemenea, mai multe opțiuni pentru opțiuni de arhivă și categorii, cum ar fi configurarea barei laterale, unde puteți alege bara laterală stângă, bara laterală dreaptă, bara laterală generală, tipul de afișare, dar și tipul de afișare de arhivă de portofoliu și coloane de arhivă de portofoliu, într-un cuvânt aspectul arhivei și categorii de pagini și widget-uri.

Tema oferă opțiuni de fonturi, cum ar fi subsetul de font Google, fontul corporal, fontul standard pentru corp, fontul pentru titlu, fontul standard pentru titlu, fontul pentru meniu, fontul pentru meniu, fontul pentru meniu, fontul pentru meniu FontDeck și Codul JD FontDeck. Sub această secțiune se află opțiunile de dimensiune a fontului în care setați pixelii pentru corp, înălțimea liniei corpului, meniu, h1, înălțimea liniei h1, h2, înălțimea liniei h2 și așa mai departe până la h6.

Opțiunile Marturii vă permit să alegeți pagina de mărturie în timp ce opțiunile de job vă permit să alegeți pagina de lucru.

pagina magazin de cartier

Opțiunile WooCommerce sunt doar o parte din toate caracteristicile WooCommerce disponibile în această secțiune, cum ar fi tranziția de suprapunere a produsului, tipul de tranziție a suprapunerii de produs, constructorul de pagini pe paginile produsului, modul de catalog, descrierea produsului în paginile magazinului, modul de fila pentru descrierea produsului, imaginea zoom, bara laterală configurare, mai multe texte pentru cont nou, bara de ajutor, modalitate de asistență prin e-mail, modalități de expediere a informațiilor, modalități de returnare și schimb, modalitate de întrebări și modalități de feedback.

Puteți activa profilurile de social media scriind nume de utilizator pentru twitter, dribble și altele sau URL-ul profilului pentru Facebook în secțiunea de opțiuni de profiluri sociale. Sunt disponibile o mulțime de rețele sociale și le puteți folosi pentru a îmbunătăți popularitatea.

Ultima secțiune este opțiunile de import și export din fișier sau URL, de asemenea nu uitați de butonul de salvare după ce ați ales opțiunile!

Funcțiile WooCommerce incluse în Cartier

La funcțiile WooCommerce, puteți vedea comenzile după numele comenzii, data, prețul total și puteți modifica, de asemenea, cele care utilizează diferite acțiuni în care puteți seta starea la procesare, completarea sau vizualizarea acesteia.

De asemenea, puteți vedea rapoarte după ani, luni, dată, produs, categorie, dar și rapoarte cu privire la clienți și stoc. Puteți descărca chiar și rapoartele în format CSV.

WooCommerce are, de asemenea, setări mai avansate decât opțiunea Tema WooCommerce, cum ar fi cele generale, unde găsiți locația de bază, locațiile de vânzare, adresa clienților implicite, notificarea magazinului, opțiunile valutare; setări ale produselor, cum ar fi măsurătorile, opiniile, paginile magazinelor și ale produselor, imaginile produselor, inventarul și produsele descărcate, dacă este cazul.

Impozitele sunt, de asemenea, o altă secțiune a WooCommerce, astfel încât să puteți seta opțiuni de impozitare, rate standard de impozitare, rate reduse, rate zero.

Secțiunea de checkout are opțiuni de proces de checkout, pagini de checkout, checkpoint-uri finale, gateway-uri de plată, opțiuni BACS, opțiuni CEC și opțiuni de plată la livrare, PayPal Opțiuni.

La expediere, există opțiuni de livrare împreună cu mai multe tipuri de expediere și costuri diferite, dar alături găsiți opțiunile paginilor de cont și opțiunile de înregistrare și, în final, aveți notificări prin e-mail, expeditor și opțiuni de șablon.

Pentru utilizatorii avansați, există și opțiunile API unde puteți obține API-ul și utilizați-l pe un software extern.

Plugin-uri incluse cu Vecinătate

Vecinătatea vine cu diferite pluginuri, cum ar fi plugin-uri YIT: Wishlist unde puteți seta culorile și alte setări generale, cum ar fi titlul, pagina wishlist, poziția, redirecționarea către card, diferite texte, glisorul și diferite rețele sociale, Revolution Slider care este un plugin premium. care poate crea diferite tipuri de glisiere și adaugă o mulțime de efecte, precum bucla, progresul, poziția, aspectul, navigarea, miniaturile, filetul, paralaxia, atingerea mobilă etc. și Font Punch unde puteți adăuga un nou font.

Până la urmă, puteți spune cu siguranță că Neighborhood este una dintre cele mai utile teme atât pentru magazinele online, fie doar pentru site-ul de prezentare simplu, folosind o mulțime de culori și machete în funcție de dorințele și nevoile dvs., fiind optimizat SEO și ușor de utilizat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector