Construiți un site web cu investiții minime și vindeți-l pentru profit

construiți și vindeți site-uri web pentru profit


Există mii de oameni care își trăiesc viața site-uri web flipping. Deși este o piață dură, un site web bun se va vinde rapid pentru un profit uriaș.

Majoritatea flippers-urilor web începătoare nu reușesc, deoarece nu știu cum să o facă de la început până la sfârșit. Unii ar putea avea o idee bună, alții ar putea avea un buget mare, dar dacă nu știți cum să le combinați, nu veți putea face un site web care vinde. Astăzi, voi enumera câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare site-uri web de construcție și flipping, de asemenea, vă va învăța cum să o faceți așa cum trebuie.

De ce să construiți un site web și să îl vindeți?

Construirea de site-uri web pentru clienți este o modalitate excelentă de a câștiga bani. Vă poate oferi un venit stabil și pe termen lung dacă aveți suficienți clienți. Cu toate acestea, va fi nevoie de mult efort și timp pentru a găsi noi clienți care să mențină site-ul web actual al clientului și să îi susțină. Aceasta este o muncă cu normă întreagă.

Ce se întâmplă dacă aveți deja un loc de muncă cu normă întreagă, dar doriți să faceți bani în plus? Puteți încerca să construiți un site web în timpul liber. Crearea unui site web de la zero, folosind un software precum WordPress, nu va dura mult timp. Puteți obține online în câteva zile, având doar câteva ore de muncă pe un buget minim.

Care este investiția inițială pentru construirea unui site web?

Aici vorbim despre cheltuieli anuale, în timp ce găzduirea și domeniul sunt achiziționate pe un plan de cel puțin un an.

 • Planul de găzduire web partajat va costa aproximativ 5 USD / lună, adică 60 USD pe an
 • Taxa de nume de domeniu este de aproximativ 10-15 USD / an pentru un domeniu .com
 • WordPress – este software gratuit, open source; folosiți-l cu încredere.
 • Tema premium de wordpress – cheltuieli unice de 40-60 USD (dar puteți utiliza și una gratuită)

Așadar, pentru a rezuma, veți avea nevoie de un buget de 100-120 USD pentru a obține site-ul online. După aceasta vine partea în care creați și încărcați conținutul. Dacă nu sunteți priceput să scrieți articole sau nu aveți timp pentru a crea conținutul, puteți externaliza această parte, cu toate acestea vă va costa în jur de 5- $ 10 pe articol.

Cum se construiește un site web?

Niciodată nu ar trebui să porniți un site web bazat pe o idee care sună bine. Dacă aveți o idee, luați-vă timpul, faceți-vă cercetările, analizați piața și concurența, aflați dacă există vreo cerere pentru un astfel de site web. Cereți părerea oamenilor cu privire la diferite forumuri de webmaster, dar nu le spuneți întreaga idee, deoarece cineva ar putea să o fure.

După ce ați făcut cercetarea și ați ales o nișă profitabilă, puteți începe acum să vă construiți site-ul.

Primul pas este să obțineți un furnizor de găzduire web. Nu mergeți cu cea mai ieftină găzduire web pe care o găsiți, ci alegeți o firmă de găzduire care oferă servicii fiabile și accesibile. Există furnizori de găzduire web care oferă un nume de domeniu gratuit, precum și credite de publicitate. Puteți economisi ceva buget la alegerea unui plan de găzduire care vine cu aceste bonusuri. Dacă îți construiești site-ul folosind WordPress, ar trebui să alegi o companie de găzduire care să fie bună în hostingul WordPress și să ofere instrument de instalare cu 1 clic.

Ar trebui să folosiți WordPress pentru construirea site-ului dvs., din mai multe motive:

 • Este gratuit de utilizat și ușor de configurat (nu este necesară experiență pentru a începe)
 • Este ușor de personalizat și de adaptat funcționalitatea acesteia la nevoile tale
 • Este foarte popular, așa că potențialii dvs. cumpărători ar putea ști deja să-l folosească

După ce sistemul dvs. este gata, instalați o temă WordPress gratuită sau premium, instalați pluginurile de care aveți nevoie. Iată un tutorial care explică modul de a crea un site web cu WordPress.

Acum puteți începe să adăugați conținut. Aceasta este cea mai consumatoare de timp, deoarece va trebui să scrie articole unice și de înaltă calitate. Dacă doriți să grăbiți lucrurile, puteți externaliza o parte din crearea de conținut; cu toate acestea, acest lucru va necesita un buget suplimentar. În funcție de experiența scriitorului și de nivelul de scriere, un articol vă poate costa între 5 și 50 USD la cinci sute de cuvinte.

Ce tip de site-uri vinde bine?

Nișa este un factor foarte important atunci când construiți un site web. Selectarea unei nișe poate fi dificilă. Întotdeauna trebuie să căutați un anumit subiect care să aibă o concurență medie, dar care să mai aibă ceva bani în el. Nu trebuie să fiți un expert în acest subiect, dar ar trebui să aveți cunoștințe sau să fiți dispuși să aflați mai multe. În caz contrar, nu va fi posibil să scrieți conținutul necesar.

3 tipuri de site-uri care se vor vinde cu siguranță:

 • Site-uri web de conținut
 • Site-uri de vânzări de produse sau servicii
 • Site-uri web afiliate

Site-uri web de conținut: acestea sunt cele mai populare site-uri web. În această categorie puteți include bloguri, site-uri de știri, forumuri, site-uri de partajare de imagini etc..

Vânzarea de produse sau servicii: aceste site-uri web sunt de obicei construite cu o platformă de comerț electronic (este posibil să se creeze un magazin online cu WordPress) și să se concentreze și să vândă un anumit tip de servicii sau produse. Este posibil ca aceste tipuri de site-uri să nu se vândă foarte bine, deoarece necesită mai mult efort și timp pentru a rula și întreține. Există totuși câteva excepții precum aceasta:

site amuzant de vânzare

Conceptul de a vinde colete amuzante de cartofi online pare a fi o idee bună de afaceri, precum și foarte profitabil.

Acest tip susține că site-ul PotatoParcel.com a fost lansat în mai 2015 și a generat deja venituri de peste 40 de milioane de dolari. Au mai rămas 6 zile până la finalizarea vânzării, iar licitația este deja la 16.000 de dolari. Mult noroc lui Alex! Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se încheie această licitație.

Site-uri web afiliate: sunt de asemenea foarte populare. Aceste tipuri de site-uri sunt foarte similare cu site-urile web cu conținut, cu toate acestea se concentrează mai mult pe crearea de conținut în jurul anumitor tipuri de produse sau servicii. Majoritatea site-urilor de recenzie sunt monetizate prin vânzări de afiliere.

Ce merită site-ul meu web?

Probabil aceasta este cea mai importantă întrebare care apare atunci când vindeți un site web. Cât de mult ar trebui să-l vindeți?

Când vindeți un site web, veți vinde, de asemenea, conținutul, domeniul, întreaga idee de afaceri care se află în spatele acestuia. Un domeniu poate valora mai mult decât site-ul în sine. De obicei site-urile web se vor vinde de 10 până la 12 ori mai mult decât profitul pe care îl generează într-o lună. Așadar, dacă site-ul dvs. face profit de 100 de dolari într-o lună, l-ați putea vinde pentru 1200 USD. Cu siguranță aceasta este doar o regulă nescrisă, dar v-ar putea oferi o referință bună la calcularea cât de mult valorează site-ul dvs. web.

Unde să-mi vând site-ul?

Există multe site-uri web unde vă puteți vinde proprietatea online. Cel mai ieftin mod este să postezi pe forumurile webmaster-urilor și să pui site-ul dvs. la vânzare acolo. Puteți, de asemenea, să trimiteți e-mailuri la concurența dvs., ar putea fi interesați să cumpere site-ul dvs. web.

Puteți încerca, de asemenea, pe site-urile de licitații, cum ar fi Flippa.com sau întreabă un broker la Latonas.com pentru a vă ajuta să vă vindeți site-ul. Totuși, aceste servicii vă vor costa bani. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți pentru a vinde site-ul dvs., asigurați-vă că plata se face printr-un serviciu escrow. În acest fel poți fi sigur, că banii vor ajunge.

Cuvinte finale și recomandare

Dacă tocmai începeți cu site-ul web, ar trebui să știți că va fi o călătorie lungă până când vindeți site-ul dvs. de brazi. Așa că fiți persistenți și nu renunțați cu ușurință. Mă repet constant, dar este important să alegi o nișă care să fie profitabilă și să aibă o valoare bună de piață. Pentru a putea construi un site web de succes, veți avea nevoie de o bază puternică pentru acesta, astfel că nici găzduirea web nu poate fi trecută cu vederea. Asigurați-vă, așadar, că alegeți un furnizor bun de găzduire și construiți-vă site-ul cu un instrument bun. Recomand WordPress.

Actualizare rapida: Am fost cu ochii pe Flippa, ca să văd cum PotatoParcelLicitația scade. Am fost surprins că licitația s-a încheiat la 28.500 USD și nu a respectat prețul de rezervă. Chiar dacă site-ul nu s-a vândut în acest moment, vânzătorul știe că cineva a vrut să plătească acea sumă de numerar pentru aceasta. Acesta este un exemplu foarte bun, despre cum o idee bună transformată într-un site web vă poate aduce mulți bani. Deci ce mai aștepți? Mergeți și începeți să faceți un site web!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map