Construiți un site web, obțineți un domeniu gratuit de COM și o adresă de e-mail de afaceri

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Construiți un site web, obțineți un domeniu gratuit de COM și o adresă de e-mail de afaceri
0 7 мин.

construi site-ul web obține adresa de e-mail gratuit pentru nume de domeniu


Cauti sa creezi un site web pentru afacerea ta? În acest tutorial vă voi arăta cum să configurați site-ul dvs. și să obțineți un nume de domeniu .com gratuit, precum și o adresă de e-mail de afaceri. Iată două ghiduri pas cu pas care vă vor ajuta să construiți un site web profesional:

 1. Cum să construiți un site web de afaceri cu WordPress
 2. Cum se creează un site web profesional cu HTML / CSS

Despre numele domeniilor

Numele de domeniu sunt utilizate pentru a identifica un site web și pentru a-l accesa cu ușurință, în caz contrar, vizitatorii ar trebui să introducă în browserul lor IP-ul serverului care este foarte greu de reținut.

Există diferite extensii, unele reprezentând țări specifice, iar altele reprezintă guverne, organizații și așa mai departe.

Bluehost e-mail gratuit pentru afaceri de domeniu

Puteți cumpăra nume de domeniu de la orice companie gazdă web, cum ar fi Bluehost, care oferă .com, .co, .club, .us, .space, .site web, .org, .net, .info, .biz și .name gazdă la produse și meniuri domenii în care scrieți numele de domeniu dorit și selectați extensia dintr-un meniu derulant.

Apoi, următorul pas este să apăsați următorul buton albastru și să verificați dacă domeniul dorit este disponibil. În cazul în care este disponibil, trebuie să vă înscrieți folosind numele pumnului, prenumele, țara, adresa străzii, orașul, statul, codul poștal, numărul de telefon și adresa de e-mail împreună cu informațiile de facturare și puteți alege, de asemenea, dacă doriți protecția confidențialității domeniului care costă 0,99 USD pe lună și planul contului dvs. unde puteți vedea cât costă domeniul dorit dacă plătiți în avans pentru un an, în acest caz, a .com costă 11,99 USD.

Dacă alegeți găzduire web obțineți și un nume de domeniu gratuit, dar prețurile sunt lunare, așa că pentru un an plata în avans este de 6,95 USD, pentru doi ani este 5,95 USD, pentru trei ani este 4,95 USD, pentru un an Business Pro este 19,95 USD, pentru doi ani de la Business Pro sunt 16,95 USD, pentru trei ani Business pro este 14,95 USD, pentru un server Standard Dedicat prețul pentru o lună este 144,99 dolari, dar prima lună este 75 USD, în timp ce un preț standard VPS 1 pentru o lună este 24,99 dolari, în cazul în care prima lună este de 15 dolari.

Despre găzduire web

Gazdele web sunt folosite pentru stocarea aplicațiilor web și mai ales a site-urilor web, sunt mai multe tipuri de găzduire, astfel încât, de obicei, este numai bun pentru a testa scripturi și CMS, partajate sunt perfecte pentru bloguri mici, grupate, revânzători, server privat virtual, găzduire dedicată, colocare centru de găzduire și cloud. Puteți încărca aproape orice pe gazda dvs. web printr-un client FTP, cum ar fi fișiere, imagini, videoclipuri sau muzică, dar puteți avea restricții cu privire la violență, drepturi de autor sau nuditate dacă aveți aceste tipuri de fișiere.

Bluehost oferă găzduire partajată care are prețuri între 3,95 și 14,95 USD pe lună, gazduire VPS cu prețuri cuprinse între 14,99 și 59,99 USD și găzduire dedicată de la 74,99 USD.

bluehost a distribuit planuri de găzduire

Găzduirea partajată are un pachet de bază care permite 1 site web, puteți utiliza spațiu de 50 GB, lățime de bandă neschimbată, performanță standard, 5 domenii parcate, 25 subdomenii, 5 conturi de e-mail și 100 MB stocare prin e-mail pentru fiecare cont, pachetul plus permite 10 site-uri web și are spațiu de 150 GB, 20 de domenii parcate, 50 de domenii sub-domenii, 100 de conturi de e-mail, 150 de oferte de marketing, 1 SpamExperts, Global CDN și 500 MB de stocare prin e-mail pe cont în timp ce pachetul pro business vă permite să aveți un site web nelimitat și, de asemenea, aveți nelimitat. spațiu web, lățime de bandă, performanță ridicată, domenii parcate nelimitate, subdomeniu, conturi de e-mail, stocare prin e-mail, 300 de oferte de marketing, 2 SpamExperts, 1 SSL, 1 IP dedicat, 1 domeniu de confidențialitate și SiteBackup Pro.

Există patru pachete VPS, primul este cel standard cu 2 CPU Cores, 30 GB stocare SAN, 2 GB RAM, lățime de bandă TB, 1 adresă IP, al doilea este cel mai popular și este denumit îmbunătățit având 60 GB Spațiu de stocare SAN, 4 GB RAM, lățime de bandă 2 TB și 2 adrese IP. Pachetul premium este îmbunătățit având 3 Cores CPU, 120 GB stocare SAN, 6 GB RAM, 3 TB lățime de bandă în timp ce pachetul final are 4 Cores CPU, 240 GB stocare SAN, 8 GB RAM și 4 TB lățime de bandă.

Pentru găzduirea web dedicată, există trei pachete, unul dintre ele este unul standard cu CPU 2,4 GHZ, 1 TB de stocare, 4 GB RAM, 5 TB lățime de bandă, 3 adrese IP, celălalt este pachetul îmbunătățit cu procesor 4 x 2,5 GHZ , 8 GB RAM, lățime de bandă de 10 TB, 4 adrese IP, în timp ce ultima este cea premium cu procesor 4 x 3,3 GHZ, 16 GB RAM, 15 TB lățime de bandă și 5 adrese IP.

Gazduirea în cloud este fie un starter, un performance sau un pachet pro business, în timp ce primul pachet permite doar 1 site web, are doar 100 GB spațiu de stocare, 100 de conturi de e-mail și 500 MB de stocare prin e-mail, celelalte două permit un site web nelimitat, conturi nelimitate, stocare e-mail nelimitată cu RAM dublă sau triplă și CPU și valoare în timp a ofertelor de marketing. Cache-ul local și scalarea resurselor cu un clic sunt disponibile pentru toate cele trei pachete, dar cel de-al doilea are doar 1 SpamExperts, în timp ce ultimul are 2 împreună cu IP dedicat, certificat SSL, confidențialitate domeniu și backup și restaurare a site-ului.

Special pentru WordPress utilizatori Bluehost oferă 4 pachete precum blogger, profesionist, de afaceri și întreprinderi având între 100 de milioane de vizite nelimitate pe lună, 30 GB de 240 GB stocare, 30 GB până la 240 GB backup, 2 GB 8 GB RAM, 5 până la 30 de site-uri WP , 1 adresă IP, SSL pozitiv, SiteLock Premium sau Enterprise și SSL Wildcard pozitiv.

Cum să obțineți o adresă de e-mail gratuită .com și de afaceri

Toate prețurile pachetelor de găzduire sunt reduse fie în prima lună, fie dacă plătiți în avans timp de un, doi sau trei ani, având și un nume de domeniu gratuit, precum www.example.com și dacă alegeți cele mai puternice pachete, aveți o adresă de e-mail de afaceri gratuită, cu conturi nelimitate și spațiu de stocare nelimitat, cum ar fi [email protected]

De asemenea, pachetele VPS și cele dedicate au o garanție de returnare a banilor și suport 24/7, fiind extrem de flexibile și utilizabile pentru orice fel de client, în timp ce pachetele WordPress au, de asemenea, o garanție de returnare a banilor, suport 24/7, dar și cPanel îmbunătățit., SiteLock CDN și, cel puțin, SiteLock Pro ca securitate.

Folosind serviciul de găzduire web de la Bluehost, nu numai că obțineți conturi de e-mail și de stocare gratuite sau chiar nelimitate, ci obțineți un nume de domeniu .com gratuit, dar puteți construi un puternic, optimizat SEO, multilenguage și ușor de utilizat utilizând cPanel , script-ul de instalare automată Softaculous, editorul FTP și codul sursă precum WinSCP / Notepad ++, dar și propriile abilități de programare sau doar creatorul de site-uri oferit de Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector