Cum și unde să cumpărați site-uri de calitate?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum și unde să cumpărați site-uri de calitate?
0 13 мин.

buy-in-calitate-site-uri web


Întrucât majoritatea oamenilor navighează pe internet pe computer și pe dispozitivele mobile, este întotdeauna o idee bună să pornești propriul site web care asigură un flux constant de venituri. Când oamenii doresc ceva, de obicei, îl caută prin Google și trec prin numeroasele magazine online disponibile până când găsesc produsul perfect și îl cumpără.

Crearea unui site web necesită o cantitate semnificativă de timp și efort, fără a menționa munca pe care trebuie să o depuneți în SEO pentru a câștiga un loc preferat în clasamentele Google. Dar există de fapt două opțiuni dacă doriți să începeți să vindeți online. Primul este să configurați un site web pe cont propriu, iar al doilea este să îl cumpărați pe unul deja existent.

Această idee poate părea riscantă, dar dacă găsiți un site web care s-a dovedit deja ca o mare sursă de venit, atunci este cu siguranță o investiție bună. Desigur, nu vorbim despre o investiție mică, deoarece un site web deja de succes este destul de mare.

Cu toate acestea, dacă nu aveți multă experiență în acest tip de afacere, puteți face cu ușurință o afacere proastă. În acest articol, vă vom arăta principalele avantaje ale achiziționării unui site web și toate lucrurile de care ar trebui să țineți cont înainte de a-l cumpăra. Până la sfârșitul acestui articol, vei ști exact unde să găsești site-uri web de calitate și cum să distingi site-urile proaste de cele bune. Continuați să citiți.

Citește și: Construiește & Vând site-uri web pentru profit

De ce ar trebui să cumpărați un site web?

Procesul de cumpărare a unui site web este destul de similar cu cumpărarea sau schimbul oricărui alt lucru pe Internet. Această tranzacție ar trebui să includă și o platformă terță parte care să se asigure că fiecare parte este satisfăcută la final, asigurând siguranța și echitatea. După ce ați găsit site-ul perfect, plasați o ofertă sau plătiți un preț definit.

La final, sunteți noul proprietar al site-ului primind toate datele necesare, cum ar fi atunci când cumpărați o casă de la cineva. Deși mulți oameni nici nu au auzit despre asta, cumpărarea și vânzarea de site-uri web este de fapt o piață sănătoasă, în creștere rapidă astăzi. Există multe motive pentru care achiziționarea unui site web poate fi extrem de benefică pentru afacerea dvs., cum ar fi:

 • Construirea unui site web de la început și creșterea popularității acestuia necesită mult timp, ceea ce s-ar putea să nu aveți dacă doriți să începeți să vindeți imediat
 • Poate sunteți un expert în marketing, generarea de trafic, îmbunătățirea ratei de conversie și altele, dar nu știți cum să proiectați și să programați un site web
 • Aveți un anumit buget și doriți să îl investiți în ceva care are un potențial mare

De fapt, dacă oricare dintre afirmațiile menționate mai sus sunt adevărate, cu siguranță ar trebui să cumpărați un site web. Dacă sunteți interesat de această idee, atunci continuați și vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să vă atingeți obiectivul.

Cele mai populare piețe pentru site-uri

Puteți găsi astăzi o mulțime de piețe pe Internet, cu un număr imens de oameni care își oferă site-urile și tone de cumpărături reușite zilnic. Suntem aici pentru a vă prezenta cele 3 cele mai bune piețe absolute în acest moment, cu cele mai bune site-uri web de înaltă calitate disponibile, unde puteți cumpăra în siguranță propriile dvs..

Empire Flippers

imperiu-inotatoare-buy-de-calitate-site-uri web

Dacă vă interesează doar site-urile consacrate care au un istoric semnificativ în spatele lor, nu puteți greși cu Empire Flippers. Majoritatea site-urilor web pe care le puteți găsi acolo au cel puțin doi ani și au generat, de asemenea, venituri în acea perioadă. Compania a atins recent nota de 50 de milioane de dolari când vine vorba de valoarea generală a site-urilor web pe care le-au vândut.

Conform statisticilor lor, ei au vândut 90% din site-urile listate în ultimele 3 luni, iar site-urile pe care le-au vândut în ultima lună valorează aproape 1,5 milioane de dolari. Există câteva nume mari care au scris articole pozitive despre Empire Flippers, inclusiv BuzzFeed, Huffington Post, Shopify, Moz și multe altele. Compania are propriul podcast în care vorbesc despre afaceri online, marketing de conținut și subiecte similare.

De asemenea, au propriul instrument de evaluare a imperiului care poate fi utilizat pentru a calcula valoarea curentă a site-ului dvs. web. Empire Flippers clasifică fiecare site web într-o nișă și oferă toate informațiile necesare cumpărătorilor, inclusiv detalii despre metoda de monetizare, veniturile exacte pe care le-a generat până acum și traficul în perioada de timp.

FE International

fe-internaționale-buy-premium-site-uri web

FE International este lansat în 2010 și este o altă piață unde puteți găsi doar site-uri web de valoare înaltă. Nu există deloc site-uri web starter, dar este un loc minunat pentru cei care sunt gata să facă o investiție mare. Deoarece există atât de multe site-uri web uriașe disponibile pe FE International, există și o echipă de brokeri pe care o puteți consulta oricând aveți nevoie de sfaturi.

Echipa lor este disponibilă pe parcursul întregului proces până când aveți grijă de ultima piesă de document legal și, în sfârșit, veți obține proprietatea deplină asupra noului dvs. site web. FE International are o rată de succes de 94,1% în vânzarea de site-uri web în medie. Au o echipă puternică, cu experiență înaltă în consultanță de strategie, antreprenoriat, bancă de investiții și tehnologie.

Există o mulțime de nume mari care au intervievat FE International sau au făcut un podcast cu ele, inclusiv Huffington Post, Inc., Marketever, Skip Blast și eCommerce Fuel doar pentru a menționa câteva. În plus, există o mulțime de articole disponibile pe companie, scrise de Time, Yahoo Finance, Fortune, Fox News și multe altele. FE International are, de asemenea, propriul său blog plin de articole utile legate de afaceri, pe care cu siguranță ar trebui să le consultați.

Flippa

de inalta calitate-site-uri Flippa-cumpărare-

Flippa și-a început călătoria înapoi în 2009, iar valoarea tuturor site-urilor vândute pe platforma adăugată împreună este de peste 200.000.000 de dolari în acest moment. Desigur, a fost nevoie de multe mii de tranzacții până când au ajuns la acest punct de reper și le-a făcut, de asemenea, una dintre cele mai populare piețe.

După cum puteți vedea pe site-ul lor, puteți cumpăra și site-uri web de început, site-uri consacrate, domenii și aplicații. Oricine își poate lista propriul site web, domeniu și aplicație la un preț accesibil și dacă îl vindeți, primește 15% suplimentar din prețul final.

Flippa este o companie de succes de încredere în numeroase nume mari, printre care Forbes, Mixergy, Business Insider și Mashable și au scris, de asemenea, câteva recenzii pozitive despre piață. Unul dintre motivele pentru care le place atât de mult este interfața sa ușor de utilizat și faptul că toată lumea poate intra în contact cu echipa sa dacă are nevoie de ajutor.

Într-o zi medie, pe Flippa apar 5.000 de site-uri web noi, în căutarea unui nou proprietar și care vând cu succes, în medie, 30.000 dintre ele anual. Un alt lucru minunat este faptul că Flippa pune la dispoziție toate informațiile despre istoricul și traficul site-urilor web, așa că nici nu trebuie să-l analizezi.

Cum să localizați cel mai bun site web?

Este un lucru bun să știi cele mai bune locuri pentru a cumpăra un site web, dar cum să stabilești dacă un site web este bun sau rău? Vom prezenta câteva practici importante care vă pot ajuta în alegerea corectă. Fiecare dintre ele necesită un anumit efort, deoarece va trebui să analizați site-urile din diferite puncte de vedere, dar nu este cu adevărat nimic dacă veți obține un site web puternic în schimb.

Fiecare site are o istorie

În primul rând, ar trebui să aruncați o privire asupra vârstei site-ului web înainte de a alege. Este unul dintre cei mai importanți factori, deoarece dacă un site web este mai vechi, atunci indică faptul că este și mai stabil. Să vă arătăm de ce:

 • Este nevoie de mult timp pentru a genera trafic organic, pe care cu siguranță îl avea un site web mai vechi
 • Veți avea o mulțime de date despre veniturile generate de site-ul web în trecut
 • Este mai vechi și încă funcționează, ceea ce este un semn minunat. De obicei, site-urile web nereușite dispar doar

Determinarea vârstei unui nume de domeniu nu este mare lucru. Există instrumente pe web, cum ar fi Verificatorul de vârstă al domeniului unde pur și simplu copiați adresa site-ului în câmp și acesta vă va afișa numerele exacte.

Cu toate acestea, este important să rețineți că, cu această metodă, veți afla doar vârsta domeniului, care nu este aceeași cu vârsta site-ului. Pentru a afla care este vârsta reală, trebuie să săpați mai adânc. Există un site web numit Wayback Machine, care este practic o arhivă pe Internet și vă poate ajuta să aflați în câteva minute.

Suma și sursa traficului

Al doilea lucru de făcut este să verificați cât de mult trafic a acumulat site-ul într-o anumită perioadă de timp. Acestea sunt deja câteva informații utile, dar puteți să le descompuneți și mai departe, aruncând o privire la locul în care a provenit traficul. Sursele de trafic includ motoarele de căutare, social media și alte site-uri care au scris despre site.

Acesta este un mod minunat de a măsura valoarea unui site web. Este simplu: dacă a avut o audiență mare, atunci este extrem de valoros. Pe de altă parte, site-urile web cu trafic redus nu diferă cu mult de la început. Din fericire, toate site-urile web despre care am vorbit mai sus oferă o mulțime de detalii despre audiența pe care o avea un anumit site și sursele de unde provin.

De asemenea, vă arată din ce țări au venit vizitatorii. De exemplu, dacă oamenii din Marea Britanie sunt publicul tău țintă, atunci un site web cu vizitatori în principal din China ar putea să nu fie potrivit pentru afacerea ta. Prin urmare, un site cu trafic mare nu este neapărat unul bun.

Așadar, dacă găsiți un site web care a avut o cantitate foarte mare de trafic din diverse surse, atunci este important să verificați regiunile de unde a provenit traficul, sau altfel, aparent mare parte se poate transforma cu ușurință într-o extragere..

Asigurați-vă că site-ul este SEO-friendly

Și există un ultim lucru, dar unul foarte important: SEO. Optimizarea motorului de căutare ajută foarte mult când vine vorba de generarea de trafic organic pentru site-ul dvs. web. Trebuie să găsiți un site web SEO-friendly și un bun indicator al acestuia dacă deja generează o cantitate semnificativă de trafic organic.

Deși SEO bun este cu siguranță un avantaj, nu este obligatoriu. Puteți cumpăra un site web cu SEO slab dacă traficul, sursele și istoricul general par convenabil. Este ceva care poate fi îmbunătățit în orice moment și nici măcar nu este chiar atât de dificil cu cantitatea uriașă de instrumente SEO disponibile online. Rețineți că Google sancționează site-urile web care implementează practici SEO proaste, astfel încât, dacă există anumite probleme, acestea trebuie rezolvate cât mai curând posibil..

Există două practici SEO cu adevărat proaste, care sunt destul de frecvente printre site-urile web:

 • Conținut de calitate scăzută care sfidează toate regulile de bază ale utilizării corecte a cuvintelor cheie
 • Duplică conținut care a fost copiat integral sau parțial de pe alte site-uri

Lucrul bun este că puteți verifica oricare dintre aceste detalii înainte de a sigila afacerea și a cumpăra site-ul. Dacă nu vă place ceea ce vedeți, continuați să căutați, deoarece există o mulțime de site-uri web disponibile pentru vânzare, care pot aduce multe pe masă.

In concluzie

Există numeroase motive pentru care doriți să achiziționați un site web deja existent. Fie că nu sunteți confortabil să construiți un site web, nu aveți pur și simplu timp să începeți să îl construiți, sau îl considerați o investiție grozavă. Motivele pot varia, dar este întotdeauna important să vă luați timpul și să alegeți înțelept. Nu uitați acești trei factori care joacă un rol imens în alegerea site-ului perfect:

 • De când funcționează site-ul web?
 • Numărul de vizitatori și sursele din care provin
 • Cât de mult trafic organic obține site-ul? Este SEO-friendly?

Asta este totul, acum știți ce lucruri trebuie să priviți înainte de a cumpăra un site web. De asemenea, puteți lua acești pași ca un sfat despre cum să vă îmbunătățiți site-ul dvs. dacă doriți să-l vindeți în viitor pentru o valoare mai mare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector