Cum să aflați dacă un site Web rulează pe WordPress?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum să aflați dacă un site Web rulează pe WordPress?
0 12 мин.

găsi-site-running-WordPress


WordPress este unul dintre cele mai utilizate sisteme de gestionare a conținutului de pe Internet. Peste 30% din toate site-urile web sunt alimentate de acesta; aceasta înseamnă că peste 60 de milioane de oameni au ales acest software de-a lungul timpului.

S-ar putea să aflați dacă un site web rulează sau WordPress și puteți avea mai multe motive. Dacă știți că unul dintre concurenții dvs. a ales acest CMS, atunci puteți fi sigur că pentru o afacere similară, WordPress va fi de asemenea bun. Sau dacă găsiți o soluție tehnică pe site-ul unui străin, este mult mai ușor să o copiați după ce știți că este alimentat prin WordPress.

Dar cum puteți afla dacă un site web rulează pe WordPress? Vom acoperi câteva instrumente foarte simple și mai avansate în acest document, așadar, trebuie doar să citești!

Prima a doua metodă

Cel mai simplu mod de a afla dacă un site web este alimentat prin WP este defilarea în jos și verificarea zonei de subsol. În multe cazuri, veți vedea acolo un „mândru alimentat de WordPress” sau o etichetă „Powered by WordPress”, care înseamnă un site WordPress.

site-alimentat-by WordPress

Aceasta necesită doar o secundă, așa că merită să începeți cu ea. Dacă nu vedeți eticheta acolo, treceți la pasul următor.

Încercarea fișierelor cunoscute

Toate site-urile WordPress sunt create prin utilizarea acelorași fișiere, majoritatea sunt ascunse de dvs. și nu le puteți ajunge din cauza măsurătorilor de securitate a serverului. Dar pagina implicită de autentificare WordPress este un fișier real, wp-login.php și este folosit pentru a vă autentifica la utilizatori.

Cel mai simplu mod de a ajunge la pagina de conectare este să deschideți browserul dvs. și să tastați numele fișierului după adresa URL a site-ului. De exemplu: SampleSite.url / wp-login.php sau doar SampleSite.url / wp-admin. Ambele înseamnă la fel și dacă link-urile funcționează, atunci ați găsit cu succes un site WordPress.

Acest truc este cunoscut și pe Internet, astfel că proprietarii de roboturi spam folosesc adesea aceeași metodă pentru a hack site-urile WordPress. Pentru a le evita, proprietarii site-ului ar putea muta pagina de conectare într-o locație secretă, astfel trucul menționat mai sus nu va funcționa.

Deci, puteți încerca alte 2 pagini în linia de adrese a browserului, acestea sunt license.txt și readme.html. Când instalați o nouă instanță WP, aceste fișiere sunt de asemenea instalate în folderul rădăcină, astfel încât să puteți ajunge la ele. Încercați din nou SampleSite.url / license.txt sau SampleSite.url / readme.html și vedeți ce se întâmplă. Primul fișier arată licența software-ului, în timp ce cel de-al doilea este o pagină „Ce este nou”. Dacă găsiți oricare dintre ele, atunci este un site WP.

Vizualizarea codului sursă de pagină

WordPress-site-ul sursa-cod

Puteți verifica întotdeauna codul HTML al site-ului, care nu poate fi niciodată ascuns; cu toate acestea, în unele cazuri, este decodat. Dar 99,99% dintre proprietarii site-ului nu utilizează codificare, așa că trebuie doar să faceți clic pe site-ul web și să selectați Sursă vizualizare sau Vizualizare sursă pagină.

Acesta va fi deschis pe o nouă filă și veți vedea acolo multe etichete HTML, link-uri și alte elemente ale site-ului. Un element meta implicit folosit de WP arată astfel:

Numărul versiunii poate varia, așa că vă recomandăm să copiați doar prima parte a codului, astfel:

și căutați-l în codul HTML. Dacă îl găsiți, atunci este din nou un site WP.

Deseori, proprietarii site-urilor profesionale elimină această linie de cod, atunci ar trebui să observați codul și să găsiți semne legate de WordPress. Puține exemple:

Această bucată de cod arată că pluginul SEO Yoast este instalat, așa că am găsit WordPress:

Iată o altă bucată de cod, de data aceasta o imagine. Arată clar că site-ul folosește WordPress și, de asemenea, pluginul CMS multilingv: SitePress:

Am putea continua probele până la infinit, dar acum știți că găsirea unui semn de WP nu este chiar atât de dificilă.

Utilizarea suplimentelor Browser

Navigatoarele sunt un instrument excelent pentru afișarea site-urilor web, dar știu multe altele! Literal nu există nicio limită pentru a utiliza un browser pentru orice sarcină specială; ai nevoie doar de un supliment la acesta.

Există multe suplimente care vă pot ajuta să identificați dacă un site web rulează pe WordPress. BuiltWith Technology Profiler este un instrument excelent pentru Chrome pentru a obține informații despre un site web vizitat. Doar adăugați-l și deschideți orice site web pentru a găsi semnele WordPress. Este disponibil aici.

Aceste suplimente au adesea și active avansate, cum ar fi găsirea elementelor JavaScript utilizate, afișarea detaliilor serverului și detectarea celor mai comune tipuri de CMS se pot face cu acestea.

Wappalyzer este un alt instrument util pentru Crom, dar dacă folosești Mozilla Firefox atunci puteți încerca, de asemenea, suplimentul BuiltWith.

Site-uri inspector

Desigur, există site-uri care vă oferă aceeași soluție; cel mai probabil cele 2 cele mai bune sunt aiciwp și BuiltWith.

În aiciwp, trebuie să introduceți adresa URL a site-ului și să apăsați butonul Analizați site-ul Web. După câteva secunde, veți vedea dacă site-ul folosește WP și multe alte lucruri. Puteți obține informații despre furnizorul de înregistrare și stocare WHOIS al site-ului, tema activă și cele mai importante teme WordPress. Dacă oricare dintre acestea este disponibil pe piață, vi se va oferi un link pentru a le descărca.

Site-ul BuiltWith utilizează, de asemenea, o bară de căutare în care trebuie să introduceți adresa URL a site-ului, numele tehnologiei sau cuvântul cheie, apoi apăsați butonul Căutare. După câteva secunde veți obține și detaliile, dar în acest caz veți avea o privire de ansamblu mai detaliată a site-ului web selectat. Acest lucru este util mai ales dacă sunteți furnizor sau căutați sfaturi grozave din partea concurentului.

BuiltWith prezintă diferite secțiuni, inclusiv Analytics și Urmărire, Widgeturi, Limbă, Cadru, Rețea de livrare a conținutului, Mobil, Audio / Video, Sisteme de gestionare a conținutului, Biblioteci și funcții JavaScript, Furnizori de găzduire prin e-mail și SSL. Puteți obține rapid o imagine de ansamblu completă a întregii infrastructuri, web și a altor soluții ale unui site web, ceea ce este un lucru cu adevărat uimitor.

Cum să ascunzi că site-ul tău rulează pe WordPress

Dacă sunteți proprietarul unui site web și doriți să ascundeți faptul că site-ul dvs. web rulează pe WordPress, puteți face diverse măsurători. Multe dintre ele pot fi realizate manual, dar nu sunt sigur că merită eforturile, deoarece așa cum am arătat mai sus, există multe modalități de a afla site-ul CMS.

ascunde-mi-wp-securitate-plugin

Cel mai simplu mod este să utilizați un plugin special pentru această sarcină; Hide My WP este disponibil pe Envato Market.

Este un plugin de vânzători de top pe piață, având peste 25.000 de vânzări până acum cu rating de 4,51 stele, bazat pe peste 1600 de recenzii. De când a fost creat în 2013, pluginul a primit multe actualizări și este pe deplin compatibil cu cele mai recente versiuni WordPress, BuddyPress și WooCommerce.

De ce vă recomandăm acest plugin:

 • costă doar 29 de dolari, deci este mai ieftin decât câteva ore de muncă
 • suport extins poate fi achiziționat timp de un an, pentru doar 9 dolari
 • este actualizat continuu și este cel mai bun vânzător al unui autor de Elite al Envato Market
 • dispune de documentație super-detaliată și tutoriale video

Hide My WP este mai mult decât un instrument pentru a ascunde nucleul WP în spatele site-ului dvs.; este, de asemenea, o soluție puternică de securitate. După instalare, veți fi protejat împotriva atacurilor și atacurilor, inclusiv injecțiile SQL și forța brutală, în plus veți primi un jurnal cu numele de utilizator, adresa IP, data și alte detalii ale atacatorilor.

Îți ascunde șabloanele și numele de plugin-uri WordPress, autentificarea WP, ascunde sau redenumește interfața wp-admin și schimbă cunoscutele permalinkuri ale autorilor, fluxurilor și altele. Hide My WP este de asemenea capabil să elimine sau să înlocuiască orice șiruri din codul sursă al site-ului dvs., astfel că nimeni nu va găsi semne legate de WordPress în codul site-ului dvs..

Iată câteva mostre în care puteți vedea cât de avantajos este acest plugin:

Ascunderea wp-login.php:

 • Adresa URL originală: yoursite.com/wp-login.php
 • URL modificat: yoursite.com/wp-login.php?hide_my_wp=101010,

Modificarea URL-ului backend WordPress:

 • Adresa URL originală: yoursite.com/wp-admin
 • URL modificat: yoursite.com/special-admin

Modificarea directorului tematic:

 • Adresa URL originală: yoursite.com/wp-content/themes/twentyeightteen/style.css
 • URL modificat: yoursite.com/skin/mycss.css

În acest caz, nu numai URL-ul temei și numele stilului au fost schimbate, dar Hide My WP a eliminat informațiile despre temă din fișierul CS, a înlocuit clasele originale WordPress și a redus codul. Toate modificările au fost făcute în spatele acoperișului, deci nu trebuie să vă ocupați de niciuna din aceste sarcini.

Modificarea directorului de pluginuri și refuzarea accesului fișierelor pentru utilizatorii neautorizați:

 • Adresa URL originală: yoursite.com/wp-content/plugins/seo-plugin/main.css
 • URL modificat: yoursite.com/wp-content/8328fd7231/main.css

Schimbarea adresei URL a dosarelor și fișierelor WordPress implicite la altele noi:

 • Adresa URL originală a directorului de încărcare: yoursite.com/wp-content/uploads/
 • URL modificat al directorului de încărcare: yoursite.com/myuploads/
 • Adresa URL originală a AJAX: yoursite.com/ajax.php
 • URL modificat al AJAX: yoursite.com/myajax.php

Modificarea sau dezactivarea fluxurilor:

 • Adresa URL originală: yoursite.com/feed
 • URL modificat de alimentare: yoursite.com/feedsforpartners/main.xml

Ascunderea și dezactivarea fișierelor și arhivelor WordPress menționate mai sus:

 • URL html: yoursite.com/readme.html – nu a fost găsit (ascuns)
 • URL txt: yoursite.com/license.txt – nu a fost găsit (ascuns)
 • Arhivele lunare URL: yourite.com/2018/10 – nu a fost găsit (ascuns)
 • URL a arhivelor anuale URL: yoursite.com/2018 – nu a fost găsit (ascuns)

După cum puteți vedea, nu există literalmente nicio limită la ceea ce puteți seta ca adresă URL alternativă. Folosiți-vă doar imaginațiile, deoarece nu va trebui să reamintiți noile adrese URL, Ascundeți WP-ul meu le va salva și le va utiliza automat atunci când se afișează site-ul dvs. Web.

După cum am menționat deja, există acest serviciu suplimentar în acest plugin. CSS și piesele de cod pot fi minificate cu acest instrument, deci aceste fișiere vor fi mai mici și site-ul dvs. va fi afișat mai rapid. Expeditorul de e-mail implicit poate fi modificat și cu Hide My WP.

Lista completă a funcțiilor de plugin poate fi citită pe profilul pieței și luând în considerare faptul că Hide My WP este actualizat continuu la fiecare 3-6 luni, vor fi noi funcții sigur. Verificați profilul pluginului aici.

Concluzie

Aveți diferite tipuri de instrumente pentru a investiga dacă un site web este alimentat de WordPress sau nu. Dacă preferați metodele convenabile, merită să utilizați site-urile web acoperite. Dacă doriți să vedeți codul și vă place să faceți unele lucrări de câmp, atunci utilizați metodele de inspecție a codului sau de explorare a linkurilor manuale. Oricum, nu mai există secrete pentru dvs. când vine vorba de găsirea unui site WordPress!

Dacă doriți să vă construiți site-ul dvs. pe WordPress și să căutați un furnizor de hosting de încredere, vă sugerez să consultați articolul nostru, unde analizăm cele mai bune companii de hosting WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector