Cum să alegeți cel mai bun CMS pentru site-ul dvs. de afaceri?

best-cms-business-site


Există puține afaceri, noi sau vechi, care nu au un site web. În multe cazuri, construirea unei afaceri și a unui site web sunt două procese sincrone.

Crearea unui site web în aceste zile înseamnă utilizarea unui CMS simultan. De ce intrebi? Face procesul de dezvoltare și administrare mult mai ușor.

Dacă nu sunteți un dezvoltator web cu super puteri, care este capabil să îndoaie timpul și spațiul, veți face mult mai repede mult dacă faceți alegerile potrivite în faza inițială de construire a unui site web de afaceri.

Dar ce fel de alte beneficii are utilizarea unui CMS pentru a gestiona site-ul dvs. de afaceri? Mai important, cum îl alegeți pe cel potrivit pentru afacerea dvs.? Care dintre voi vi se va potrivi cel mai bine în cursul lung?

Toate aceste întrebări vor răspunde în acest articol, împreună cu altele pe care probabil nu v-ați pus-o încă.

Așadar, astăzi, vă vom oferi acest material educativ frumos, pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun CMS pentru site-ul dvs. de afaceri! De asemenea, oferă-ți afacerii tale prezența online de lungă durată și puternică pe care o merită.

Fără alte detalii, să trecem la asta!

De ce este benefic să folosiți un SMC?

Un sistem de gestionare a conținutului este o platformă care permite utilizatorului său să construiască și să gestioneze un site web într-un mod mai simplificat. Cu o mulțime de instrumente pre-făcute și elemente pre-construite, o bucată mare de lucru este făcută pentru tine.

Un webmaster sau un dezvoltator poate economisi mulți bani și timp, doar folosind sistemul de gestionare a conținutului potrivit. Este ca și cum ai construi o casă cu fundamentele puse la punct înainte de a începe chiar să lucrezi la ea. Unele SMC ar putea avea chiar și câțiva ziduri pre-construite pentru casa ta.

Majoritatea sistemelor de gestionare a conținutului sunt, de asemenea, gratuite, însă va trebui să cheltuiți un pic de bani până la urmă. Dar când vine vorba de bani, utilizarea unui CMS este o soluție foarte eficientă.

Un CMS oferă instrumentele necesare pentru a oferi companiei dvs. prezența online relevantă pe care o căutați. Are cea mai mare parte a lucrărilor de codificare realizate anterior și o mulțime de instrumente de marketing integrate care vă vor ajuta să răspândiți mesajul afacerii dvs. Sistemele de gestionare a conținutului sunt pachete integrale pentru construirea de site-uri web și pagini web de afaceri ucigașe.

Așadar, utilizarea unui CMS este o soluție excelentă și foarte eficientă pentru afacerea dvs.!

Principalele avantaje sunt că construirea logicii de afaceri, a designului și funcționalității unui site web este ușoară pentru orice tip de utilizator. Desigur, cineva cu experiență de dezvoltare web poate obține mult mai multe lucruri și o poate face mult mai precis și mai eficient, dar majoritatea sistemelor de gestionare a conținutului pot fi învățate cu ușurință de oricine.

Odată ce un site web a fost creat de dvs. sau de un dezvoltator, aproape oricine poate obține sarcina administrativă necesară pentru rularea unui site web. Puteți eficientiza producția de conținut și publica ușor articole sau postări ori de câte ori considerați de cuviință.

Puteți schimba întotdeauna designul, conținutul și imaginile site-urilor dvs. în câteva minute, cu procese simple și simple, fără a atinge nici măcar un pic de cod.

Ce ar trebui să cauți într-un CMS?

După cum ați auzit deja, există o mulțime de sisteme de gestionare a conținutului. Multe dintre ele sunt software bine cunoscut, folosit de sute de mii sau chiar milioane de utilizatori. Este ușor să te pierzi printre toate promisiunile și funcțiile de lux, dar pur și simplu se rezumă la cerințe simple.

Conținut reutilizabil

Generarea de conținut proaspăt și de înaltă calitate poate fi un proces consumator de timp și este foarte eficient să folosești ceea ce ai deja. Crearea și gestionarea conținutului site-urilor dvs. web ar trebui să fie un proces eficient și trebuie să evite riscul de a crea conținut duplicat, deoarece aduce Google la ușă, cu o penalizare.

Proiectare și personalizare

Una dintre cele mai dificile părți ale construirii unui site web cu un CMS este proiectarea și personalizarea acestuia pentru ca acesta să arate exact așa cum doriți. Nu ar trebui să pună nicio limită la modul în care poate fi afișat conținutul dvs..

Există unele CMS serios inflexibile și există dezvoltatori care adesea nu adoptă cele mai bune practici de proiectare ale unui CMS specific și ajung să producă cod oribil în procesul de proiectare.

Va trebui să lucrați cu un sistem de gestionare a conținutului suficient de flexibil pentru a vă permite să setați exact modul în care doriți să aveți conținutul prezentat și preluat. Ar trebui să puteți prelua conținutul în ordine cronologică sau orice altă ordine pe care o puteți avea în minte.

Pentru a spune mai simplu, flexibilitatea modului în care un CMS gestionează un design al site-ului și afișarea de conținut este cea mai importantă în oricare dintre ele.

Editorul

Majoritatea CMS-urilor au o interfață vizuală excelentă care vă permite să editați conținutul site-ului și poate chiar designul acestuia. Conținutul este adăugat și încorporat în paginile web prin intermediul acestuia și permite formatarea de bază în text, culoare, tipografie și aproape fiecare element de conținut pe care îl publicați.

Editorul este cea mai utilizată caracteristică a întregului sistem, așa că asigurați-vă că nu vă puteți simți confortabil. Dar aveți grijă că având prea mult control printr-un editor WYSIWYG are propriul set de pericole dacă oferă prea mult control. Probabil că veți avea unii editori de conținut și furnizori de conținut care funcționează pe site-ul dvs. și este în regulă, dar dacă li se permite să schimbe prea mult din design-ul unei pagini, s-ar putea să încurce designul întregului site web. Furnizorii de conținut pot utiliza legături, rubrici, liste și alte elemente pentru a controla modul în care o bucată de conținut ar trebui să apară pe pagina web.

Asigurați-vă că alegeți un editor care nu oferă editorilor de conținut niciun control asupra aspectului site-ului dvs. Editorul ar trebui, de asemenea, să poată gestiona orice surse externe, cum ar fi link-uri, diverse fișiere descărcabile și multe altele.

Căutare

Una dintre cele mai convenabile caracteristici care pot fi utilizate pe un site web este bara de căutare. Furnizarea utilizatorilor cu capacitatea de a căuta prin conținutul site-ului dvs. web și de a oferi același lucru pentru echipajul dvs. este indispensabilă. Fiecare al doilea utilizator începe interacțiunea sa tastând ceea ce caută în bara de căutare. Funcția de căutare pare simplă și simplă, dar, adesea, acestea pot fi inadecvate. S-ar putea să nu fie la fel de funcțional cum v-ați aștepta și există și alți factori de luat în considerare într-o funcție de căutare, decât dacă funcționează sau nu.

 • Trebuie să întoarcă rezultate destul de repede, chiar dacă pe site-ul dvs. există o mulțime de date.
 • Trebuie sa clasează rezultatele căutării în funcție de un anumit criteriu.
 • Trebuie să facă indexare minuțioasă, căutând fiecare secțiune a fiecărei pagini web și poate chiar și fișiere precum documente PDF și doamna Office.
 • Are de facut căutare personalizată. Dvs. și utilizatorul ar trebui să puteți seta niște parametri care să permită o căutare mai precisă și mai precisă.
 • Trebuie sa reîmprospătați suficient de des, astfel încât să ia în considerare orice modificări importante care se întâmplă pe site-ul dvs. web.

Urmărirea utilizatorilor

Veți dori să vedeți cât de eficient își îndeplinește obiectivele site-ului și cum îi plac utilizatorii. Acest lucru necesită unele instrumente analitice și o modalitate de a colecta feedback-ul utilizatorilor. Utilizatorii ar trebui să poată lăsa comentarii, să dea evaluări și poate chiar să folosească chat-ul. Însă ar trebui să poți cel puțin să postezi formulare și să aduni informații și opinii de la utilizatorii tăi în acest fel.

Ar trebui să utilizați o metodă eficientă pentru a comunica cu utilizatorii dvs., indiferent de tipul de site web pe care îl construiți.

Un CMS nu trebuie să ofere acest lucru din cutie, dar ar trebui să fie posibil să folosești aceste funcții prin intermediul pluginurilor.

Rețineți că, chiar și odată ce aveți instrumentele necesare pentru colectarea datelor, flexibilitatea acestei funcții este ceea ce face ca utilizarea acesteia să fie utilă. Ar trebui să puteți extrage și utiliza în mai multe moduri, cum ar fi copia cu ușurință lipirea, trimiterea prin e-mail sau extragerea acesteia în diferite formate de fișiere precum documente word, documente Excel sau documente.pdf.

Managementul utilizatorilor

Dacă este un site web ocupat, mulți oameni îl vor folosi, inclusiv vizitatorii și personalul dumneavoastră. Veți dori să faceți această sarcină cât mai ușoară și cât mai simplă posibil.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să luați în considerare, cum doriți să vă gestionați utilizatorii. Nu doriți decât să adăugați și să ștergeți conturile de utilizator sau doriți să le modificați, dacă este nevoie?

Un alt aspect important al managementului utilizatorului este stabilirea permisiunilor. Veți atribui roluri specifice fiecărui membru al personalului dvs. și nu veți dori ca un furnizor de conținut să atingă funcționalitatea site-ului web. Veți dori să atribuiți roluri precum editor, creator de conținut, revizor sau corector de documente etc..

Cel mai important lucru pentru tine de a controla este ce utilizator poate modifica ceea ce pe site-ul tău. Un CMS bun trebuie să susțină mai multe roluri și să adauge sau să-și ia în mod dinamic permisiunile.

Cele mai bune practici integrate

Un CMS se îmbunătățește doar cu funcții adăugate. Cu cele mai bune practici SEO integrate, cea mai mare parte a muncii pe care altfel le-ați face cu SEO de pe pagină este deja făcută pentru dvs. Trebuie doar să-ți definești cuvintele cheie și trebuie să te plasezi pe pagina ta web prietenoasă cu SEO.

Există, de asemenea, o mulțime de caracteristici utile, cum ar fi: Asistență Geo Locație, compresie GZIP, generare sitemap XML, adrese URL SEO prietenoase și structură URL și multe altele.

Cele mai multe sisteme actualizate de gestionare a conținutului vor avea toate acestea, dar nu toate CMS vor asigura că site-ul dvs. web este complet optimizat pentru SEO și că se încarcă suficient de rapid..

Este foarte crucială prietenia mobilă și faptul că există o mulțime de modele web responsive.

Suport pentru versiuni

Efectuarea de modificări pe site-ul dvs. web, numai pentru a afla că nu le puteți reveni atunci când doriți poate fi o durere imensă. Acest lucru este valabil și atunci când postezi ceva din greșeală sau spargi o funcție pe site-ul tău.

Din acest motiv, este important să aveți opțiunea de a reveni site-ul dvs. web la versiunea de ieri sau versiunea de săptămâna trecută. În caz contrar, un CMS ar trebui să vă ofere cel puțin opțiunea de a reveni la ultima versiune salvată.

Suportul pentru versiuni bune nu este ceva pe care îl are fiecare CMS, dar poate fi adăugat de obicei cu un plugin. Puteți să o gestionați și prin intermediul furnizorului de găzduire web.

Cum să alegeți un CMS care funcționează pentru afacerea dvs.?

Un CMS care funcționează bine pentru cineva, s-ar putea să nu funcționeze la fel de bine pentru dvs. și pentru afacerea dvs..

Cea mai importantă pregătire pe care trebuie să o faceți este să stabiliți cerințele exacte ale afacerii dvs. Va trebui să ții cont de resursele tale, de echipa ta, de abilitățile tale și de cerințele afacerii tale.

Care sunt obiectivele dvs. de afaceri?

S-ar putea să sfârșiți repetându-vă dacă aveți deja acest lucru, dar un pic de repetare vă va pune în aplicare doar obiectivele.

Care este principalul lucru pe care doriți să îl realizați prin construirea unui site web? Vrei să creezi o prezență online puternică, pentru ca brandul tău să fie remarcat de mai multe persoane? Vrei să construiești un magazin online care îți vinde produsele? Poate vrei să faci toate cele de mai sus?

Obiectivele dvs. sunt factorii de decizie de bază pentru ceea ce funcționează pentru dvs. De exemplu, veți folosi un tip de CMS dacă doriți să construiți o marcă și să faceți o mulțime de marketing online și de conținut sau un tip complet de CMS dacă doriți să construiți un magazin online imens.

Creați o foaie de parcurs a proiectului și definiți ce fel de caracteristici și funcții veți avea nevoie pe parcurs, pentru a vă atinge obiectivele.

Care este bugetul tău?

La fel ca în cazul multor alte lucruri din viață, cu cât puteți cheltui mai mulți bani, cu atât lucrurile sunt mai simple.

Înainte de a alege un CMS, ar trebui să știți câți bani sunteți dispuși să cheltuiți pe site-ul dvs. și să alocați banii în mod corespunzător.

După ce ați stabilit bugetul, puteți căuta sisteme de gestionare a conținutului care vă vor oferi instrumentele pentru construirea site-ului dvs. în buget. Majoritatea CMS-urilor sunt open source și pot fi utilizate gratuit, deci nu va trebui să cumpărați un CMS pentru construirea site-ului. Este procesul de creare a site-ului dvs. web care ar putea ajunge să vă coste ceva bani.

Sunt plătite o mulțime de design-uri web și plugin-uri premium cu aspect profesional, care oferă funcționalitate. De asemenea, poate fi necesar să plătiți pentru un dezvoltator web care să vă ajute în proiectarea site-ului dvs. și să remediați eventualele erori pe care le puteți întâmpina..

CMS proprietar sau Open Source

Diferențele dintre un CMS de tip open source și open source sunt numeroase și ar merita un articol separat în sine, pe care l-am publicat și noi. Dar, în măsura în care ne preocupa actuala noastră, alegerea depinde doar de cât de mult controlul doriți să aveți.

Vrei să ai un control cât mai mult, desigur, dar asta îți va atrage mai multă atenție și mai multă muncă. Diferența de bază între un sursă deschisă și un CMS proprietar este nivelul de control pe care îl oferă.

Un CMS open source este liber de utilizat și puteți modifica liber oricare dintre codurile și funcțiile din acesta, având astfel control complet asupra sistemului.

Cu toate acestea, un CMS proprietar este construit și administrat de o companie. Practic plătiți o taxă în fiecare lună sau în fiecare an, pentru ca aceștia să-și construiască și să gestioneze site-ul dvs., în timp ce trebuie doar să încărcați conținut și să faceți cele mai fundamentale sarcini. Restul detaliilor tehnice, cum ar fi designul site-ului și actualizările site-urilor sunt îngrijite de echipa lor de asistență. Puteți apela întotdeauna pentru a vă ajuta și ei vor face cea mai mare parte a muncii pentru dvs..

Cu toate acestea, este important să rețineți că, probabil, site-ul dvs. web nu va fi proprietatea dvs. și este strâns legat de compania particulară care utilizează CMS-ul pe care îl utilizați. Nu orice companie face acest lucru, dar este important să știți dacă merită să aveți un site web în acest fel sau nu. S-ar putea să fiți obligat să plătiți o taxă lunară și să aveți mai puțin control, dar nu aveți absolut nicio cunoștință de dezvoltator web, iar munca pe care trebuie să o faceți este minimă.

Privește-ți funcționalitatea de bază

Sigur, majoritatea sistemelor de gestionare a conținutului oferă posibilitatea utilizatorului de a crea, edita pagini web și de a adăuga conținut la acesta. Avem tendința să credem că ne putem organiza paginile și modul în care conținutul nostru este aranjat și ascultat în aproape orice CMS, dar nu este cazul.

Deși unele dintre cele mai populare CMS-uri vă vor permite să organizați pagini web chiar din cutie, multe dintre ele nu oferă aceste funcții. De asemenea, probabil că veți dori ca anumite conținuturi și elemente să fie stabilite într-un anumit mod.

Așadar, cel mai important lucru pentru a vă asigura atunci este că un CMS vă oferă toate funcționalitățile și controlul pe care doriți să îl aveți pe site-ul dvs..

Poți sau echipa ta să folosești sistemul?

Acesta este primul și cel mai important lucru de luat în considerare, deoarece fără aceasta, nu va fi nimeni care să ruleze site-ul tău. O mulțime de CMS-uri necesită abilități pentru dezvoltatori și o înțelegere a HTML, CSS și chiar PHP atunci când vine vorba de funcțiile site-ului web..

Cât de bine înțelegeți dvs. sau echipajul dvs. aceste limbaje de programare joacă un rol important atunci când trebuie să decideți ce sistem de operare trebuie să utilizați. Desigur, vei merge pentru cel pe care tu și echipa ta îl poți adopta cel mai ușor și eficient.

Dar rețineți că un CMS prea simplu nu va folosi abilitățile unei persoane calificate din punct de vedere tehnic, deoarece blochează o mulțime de modificări pe care altfel le puteți utiliza.

Cât de departe vrei să meargă?

Construirea unui site de portofoliu simplu sau a unui site web în scop de marketing este ceva care se poate realiza destul de eficient cu majoritatea sistemelor de gestionare a conținutului. Dar dacă doriți să construiți un magazin online, un site web de comerț electronic sau orice alt site web cu o funcție complexă, va trebui să aveți o configurație diferită. De asemenea, dacă doriți ca afacerea dvs. online să crească, CMS-ul dvs. trebuie să fie capabil să o gestioneze și fără să se prăbușească.

Pentru multe companii, creșterea bruscă a acestora a dus la căderea lor, pur și simplu pentru că au ales CMS-ul greșit. Trebuie să faceți niște cercetări pentru a vă asigura că site-ul dvs. nu se prăbușește cu dvs., odată cu creșterea bruscă a traficului, pe măsură ce mai mulți utilizatori încep să curgă.

Niciunul dintre noi nu are bile de cristal care ar putea prezice viitorul și aproape fiecare CMS promite să se ocupe de cantități uriașe de trafic. Informațiile reale pot fi găsite pe forumuri și în alte recenzii, unde oamenii au încercat și să vă testeze perspectiva CMS și vă pot confirma că s-a ocupat de creșterea afacerii lor și continuă să o gestioneze chiar și acum.

Așadar, încă o dată, asigurați-vă că găsiți un CMS care se potrivește obiectivelor dvs. de afaceri.

Cel mai popular sistem de gestionare a conținutului

Aici, am stabilit sistemele de gestionare a conținutului pe care majoritatea companiilor le utilizează pentru a-și rula site-urile web.

WordPress

Accesați site-ul oficial »

Nici măcar nu putem vorbi sau gândi sisteme de gestionare a conținutului fără ca WordPress să-și treacă mintea. Aproape fiecare al patrulea site web este construit cu acesta și are peste 60 de milioane de oameni care îl folosesc în scopuri de afaceri. O mulțime de site-uri web au fost create cu WordPress chiar și până la ora în care ați găsit acest articol.

WordPress a început ca o platformă de blogging în urmă cu mai bine de 16 ani, dar de atunci și-a depășit un sistem complet de gestionare a conținutului, capabil să gestioneze orice fel de site web.

Este unul dintre cele mai prietenoase CMS-uri și are instrumente simple, de drag and drop pentru construirea unui site web. Puteți adăuga pur și simplu un nou design și puteți să îl schimbați cu câteva clicuri. Există un număr inegalabil de teme și plugin-uri disponibile pentru acest CMS, ceea ce îl face incredibil de flexibil și personalizabil.

Este cel mai popular CMS dintr-un motiv și puteți construi aproape orice site cu acesta, orice v-ați propus. Puteți adăuga chiar și diferite funcții prin utilizarea codurilor scurte și a numeroase pluginuri.

Deși, este important să menționăm că există câteva opțiuni mai bune dacă intenționați să construiți un magazin online la nivel de întreprindere mare. Dar asta se aplică doar unui procent mic de oameni.

În caz contrar, WordPress este o soluție simplă, ușor de utilizat, pentru construirea și gestionarea site-ului dvs. de afaceri.

Dacă doriți să construiți un magazin online sau un site de comerț electronic, veți avea nevoie de câteva pluginuri suplimentare pentru a transforma WordPress într-o platformă de comerț electronic complet..

Este excelent pentru construcție:

 • Un site web de portofoliu
 • Un blog
 • Un site de știri
 • Un site web informativ
 • Un site de membru
 • Un site de colectare video

Dacă doriți să publicați un flux constant de conținut, WordPress este o modalitate excelentă de a parcurge acest lucru.

Drupal

Accesați site-ul oficial »

Drupal este un site web open source și o platformă de construire a aplicațiilor. Este o atingere mai complexă decât WordPress și din acest motiv este cel mai bine pentru persoanele cu fond de dezvoltare web. Este încă printre cele mai prietenoase sisteme de gestionare a conținutului, dar este nevoie de unele obișnuințe. Înțelegerea scriptului și a cadrului Drupal vă permite să creați cele mai unice site-uri și aplicații.

Cea mai cunoscută caracteristică a Drupalului este că oferă aproape o cantitate nesfârșită de posibilități. Puteți modifica orice și personaliza site-ul dvs. pentru a se potrivi perfect cerințelor dvs. Are o curbă abruptă de învățare, iar cea mai rapidă modalitate de a construi un site web este cu ajutorul unui dezvoltator web, care are experiență în utilizarea sistemului.

Drupal este excelent pentru construcție:

 • Site-uri informative
 • Aplicații
 • Site-uri de știri
 • Blog-uri
 • Site-uri de social networking
 • Magazine online
 • Site-uri de portofoliu
 • Forum
 • Site-uri de comerț electronic

Puteți construi tot ceea ce aveți nevoie pentru afacerea dvs., până la cele mai mici detalii, dar nu este la fel de ușor de utilizat ca WordPress, așa că veți avea nevoie de ajutor profesional dacă doriți să eficientizați procesul de dezvoltare.

Dacă ați intenționat să utilizați Drupal, veți putea cu siguranță să vă construiți de la zero o logică de afaceri excepțională și un site web puternic..

Magento CMS

Accesați site-ul oficial »

Magento este o platformă completă de dezvoltare a site-urilor web și CMS care a fost construită pentru comerț electronic. Poate gestiona cele mai mici afaceri online și chiar și cele mai masive site-uri web la nivel de întreprindere cu zeci de mii de produse.

Magento oferă toate instrumentele necesare funcționării și administrării unei afaceri online, ajutându-vă să adunați și să analizați fiecare bit de-a lungul drumului. Are o interfață foarte intuitivă și o mulțime de instrumente de optimizare a motoarelor de căutare. Puteți descărca teme pentru a crea design-ul așa cum doriți și plugin-uri pentru a adăuga funcțiile suplimentare pe care le doriți.

Este cea mai bună opțiune pentru un site web mare de comerț electronic, dar numai dacă sunteți dispus să investiți bani și forță de muncă sau dacă aveți cunoștințe de dezvoltare web. Chiar și procesul de instalare al Magento este greu pentru o persoană care nu are tehnologie, așa că nu ți-aș recomanda să o folosești dacă nu știi prea multe despre codificare.

Dar dacă ai un dezvoltator care îți va construi site-ul, vei avea pe tine un site de comerț electronic cu adevărat formidabil, odată ce va termina.

Joomla!

Accesați site-ul oficial »

Joomla! este un sistem prietenos de gestionare a conținutului care este excelent pentru construirea de site-uri web medii și mari. Codul său este mai complex decât WordPress ”, ceea ce îi conferă mai multă funcționalitate și putere, permițându-ți să-ți faci o scară web pe măsură ce afacerea și cerințele tale cresc..

Joomla! oferă editarea de conținut front-end și gestionarea eficientă a conținutului chiar din cutie. Site-urile web construite cu acesta sunt stabile, în timp ce editarea și actualizarea conținutului de pe ele se poate face foarte flexibil.

Oamenii care nu au prea multe cunoștințe de dezvoltare web pot utiliza Joomla! foarte ușor, fără a atinge vreodată niciunul din cod. În timp ce cei cu abilități de dezvoltare web vor putea regla sistemul pentru a face ajustările pe care site-ul web le solicită.

Site-urile construite cu acesta răspund pe deplin și au cele mai bune practici SEO printre alte bunătăți.

Joomla! este excelent pentru construcție:

 • Site-uri web informative
 • site-uri online de comerț electronic
 • Site-uri web pentru afaceri mici
 • Site-uri web corporative
 • Site-uri de portofoliu
 • Blog-uri
 • Site-uri de știri

Înveliți

După ce ați clarificat obiectivele și cerințele dvs., este mult mai ușor să alegeți un CMS care vă va ajuta să le îndepliniți. Există și alți factori pe care nu i-am pus în vedere și ați susține că acestea contează. Nu am spus că acesta este un ghid perfect, dar puteți folosi sfaturile.

Cel mai important este să știți care sunt prioritățile dvs. și ce tip de SMC ați utiliza cel mai eficient!

Sper că v-a plăcut să citiți acest articol și că ne vom revedea suficient de curând!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map