Cum să construiți un site web imobiliar folosind WordPress?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum să construiți un site web imobiliar folosind WordPress?
0 11 мин.

construiți site-ul imobiliar cu wordpress


Majoritatea oamenilor consideră că WordPress este doar un simplu sistem de gestionare a conținutului pentru bloguri. Deoarece unii programatori și designeri web îl folosesc pentru a crea site-uri web imobiliare, utilizatorii au observat cât de util este clasicul WordPress. Puteți utiliza WordPress pentru a crea orice tip de site-uri, inclusiv site-uri imobiliare.

În acest articol vă voi arăta trei moduri pe care le puteți utiliza pentru a construi un site web imobiliar utilizând WordPress:

 • folosind o temă
 • folosind un plugin
 • folosind o temă și un plugin (nu este recomandat)

Construirea site-ului web cu o temă

Pe Internet, puteți găsi teme specifice WordPress pentru site-urile imobiliare, dar și pentru anunțurile clasificate generale, care pot fi utilizate în scopuri imobiliare. Dacă doriți să utilizați o temă pentru site-ul dvs. WordPress imobiliar, vă recomand să cumpărați una. Nu ar trebui să utilizați teme gratuite, deoarece fie nu sunt complet dezvoltate, nici suficient de complexe pentru un site web imobiliar și sunt pline de erori. Desigur, nici nu au un suport adecvat. Cu toate acestea, dacă doriți să testați piața site-urilor web imobiliare, puteți utiliza o temă gratuită din WordPress website.

Pentru a alege o temă bună, puteți avea grijă de comentariile altor utilizatori, numărul de vânzări, note și ultima dată la care tema a fost actualizată.

Pentru a instala o temă, trebuie doar să accesați tabloul de bord WordPress, la Aspect și apoi la Teme. Aici, apăsați butonul Adaugă nou, alegeți opțiunea Încărcare și Alegeți fișierul pentru a căuta tema pe care doriți să o încărcați. După selectarea temei, trebuie să apăsați butonul Enter și Install Now. Atenție: tema trebuie arhivată într-un format zip, altfel pot apărea erori.

wp reședință tematică imobiliară

WP Residence este o temă minunată care costă doar 54 de dolari și are toate caracteristicile necesare pentru a construi un site web profesional imobiliar. Această temă a fost vândută de peste 4800 de ori pe ThemeForest. Are următoarele caracteristici: glisorul de unitate de proprietate cu încărcare leneșă, taxonomii pentru agenți, cod scurt de listă de agenți, pagini de taxonomii personalizabile cu imagini și conținut, cod scurt pentru lista orașelor / zone, statistici pentru vizualizări de pagini cu diagrame, receptiv complet, retina gata, acesta funcționează pe toate dispozitivele cunoscute, hărți Google, locație GEO, filtrare AJAX & căutați pe hartă, pins personalizați, spidery, trimitere front-end a listărilor, PayPal sau Stripe Payments, sistem avansat de membru, plată directă prin transfer bancar, integrare Formular de contact 7, panou de administrare puternic, detalii de proprietate nelimitate, adăugați planuri, atașați PDF la proprietate, administrare pin, câmpuri proprietate personalizată, căutare avansată personalizată, aranjare în cutie sau largă, salvați căutarea & alertă prin e-mail, RTL gata, căutare după funcții și facilități, widgeturi personalizate și bare laterale nelimitate. De asemenea, vine împreună cu câteva plugin-uri utile: Visual Composer, pentru proiectarea paginilor și Revoluția sliderului pentru o prezentare de diapozitive profesionale. Ambele pluginuri sunt premium și costă suplimentar dacă le cumpărați separat, dar sunt incluse gratuit cu această temă.

imobiliare wordpress tema imobiliară

Premium Press Tema imobiliară costă 79 USD și are mai multe caracteristici, cum ar fi 100+ opțiuni admin, este complet receptivă și gata de retină, are profiluri de agenți și membri, câmpuri personalizate, este open source, ușor de instalat, nu sunt necesare pluginuri suplimentare, mai mult de 20 gateway-uri de plată, personalizabile, plăți online, SEO friendly, formulare de contact, hărți Google, geo-locație & distanțe, câmpuri de căutare personalizate & căutare după locație, pachete de listare personalizabile, zona de membri și instrumente de gestionare, preferințele utilizatorului & partajează butoane de link, video, imagini, muzică & alte fișiere încărcate, trageți & renunță la aspectele paginii de pornire și ușurează textul & schimbările de culoare.

clasicress imobiliar wordpress tema

O temă publicitară generală WordPress pe care o puteți utiliza pe un site web imobiliar este ClassiPress. Această temă este foarte populară și costă 99 USD. Poate fi utilizat la diferite tipuri de anunțuri clasificate și vine cu următoarele caracteristici premium: modele de prețuri multiple, câmpuri personalizate & formulare, pachete de apartenență, gestionarea anunțurilor clienților, prima pagină personalizabilă completă, completare automată & sugerează căutare, conectare la rețelele sociale, căutare avansată, administrare ușoară, widget prieten Facebook, blog dedicat, listare anunțuri statistici vizitator, SEO prietenos, Teme pentru copii & plugin-uri, API-ul AppThemes, compatibil cu WPML, scheme de culori multiple, autentificare tematică & pagini de înscriere, Google Analytics, asistență Twitter, ShareAcest suport, încărcați un logo personalizat, suport în mai multe limbi și multe altele.

Construirea site-ului cu un plugin

Dacă puteți utiliza o temă pentru site-urile imobiliare, care este integrată și cu mai multe pluginuri, puteți utiliza pluginuri fără o temă adecvată pentru imobiliare. Nu este cea mai bună soluție pentru a construi un site WordPress imobiliar, mai ales că în acest caz, mai multe echipe vor funcționa pentru site-ul dvs.: o echipă a creat tema pe care o aveți deja pe site-ul dvs. web și o altă temă va funcționa pentru realul selectat. plugin de proprietate. Adesea, în acest caz, pot apărea o mulțime de erori sau avertismente, mai ales dacă instalați mai multe pluginuri care au aceeași gândire. Plugin-urile pot partaja aceeași funcție PHP și veți vedea că unii dintre ei nu funcționează deoarece a apărut un conflict. Puteți instala pluginuri în același mod în care instalați teme. În tabloul de bord WordPress alegeți pluginuri, apoi trebuie să încărcați și să instalați unul de pe computer. Acestea trebuie, de asemenea, arhivate într-un format zip.

Puteți găsi versiuni gratuite de plugin-uri imobiliare pe oficial WordPress site-ul web, dar majoritatea sunt incorecte și nu sunt prea populare.

Dacă aveți nevoie într-adevăr de un plugin gratuit pentru reclame imobiliare / anunțuri, puteți încerca Un alt plugin pentru reclame WordPress (AWCP). AWCP este utilizat pe mai mult de 10.000 de site-uri web active și oferă funcții interesante și utile, precum anunțuri de căutare pe oraș, stat, țară, nume de utilizator sau cuvânt cheie, anunțuri AdSense, controlul asupra utilizării HTML în anunțuri, limitează dimensiunea textului înregistrărilor publicitare, expirarea automată de reclame, afișare de anunț configurabilă pentru plasarea AdSense, anunțuri pot fi importate prin fișiere CSV, anunțuri pot avea un buton Share pe Facebook, anunțurile pot fi editate prin față, permiteți afișelor să fie notificate cu privire la expirarea anunțurilor, permite anunțuri plătite sau gratuite, acceptă PayPal, PayPal Pro, PayFast, Authorize.net și 2Checkout, suporturi, un sistem de credit, asistență pentru abonamente la anunțuri, controale de înregistrare a anunțurilor, mai multe funcții de imagine etc..

Vă sfătuiesc să utilizați pluginuri premium. AWCP are o versiune premium care include următoarele caracteristici: pictograme de categorii, câmpuri suplimentare, control regiuni, fluxuri RSS, anunțuri prezentate, taxa pe categorie, cupoane / reduceri, abonamente, comentarii / evaluări, atașamente, BuddyPress, marcați ca fiind vândute, categorii restrânse , manager de campanie publicitară și altele.

Plug-uri imobiliare pentru wordpress

A doua mea recomandare premium este Director Web 2.0 care pot adăuga diverse funcții la tema dvs. Pluginul costă 34 de dolari și are posibilitatea de a restricționa anunțurile în funcție de nivel de înregistrări, serviciul de plăți Stripe și PayPal, tabloul de bord frontal pentru utilizatori, gestionarea facturilor, opțiunile de listare lipicioase și prezentate, posibilitatea de a ridica, reînnoi sau actualiza / downgrade listări, evaluări , câmpuri de conținut, căutare avansată, pictograme pentru categorii, SEO prietenos, căutare locații în rază, hărți Google, markere hărți personalizate, opțiune de tipărire, marcaje, integrare cu formularul de contact 7, atașamente YouTube și AJAX, design receptiv, 5 tipuri de widget, 12 tipuri de shortcodes și așa mai departe.

Cu o combinație de două: Tema + Plugin

Acesta este cel mai rău mod în care puteți construi un site WordPress WordPress imobiliar din cauza conflictelor PHP care pot apărea între tema dvs. imobiliară și pluginurile dvs. imobiliare. Dacă rămâi puțin și te gândești, atât tema, cât și pluginul tău vor avea aproape aceleași caracteristici, astfel încât acestea vor fi construite în același mod folosind aceeași funcție PHP. O funcție PHP poate fi apelată o singură dată, dar care funcție PHP va aminti pluginul / tema dacă există cel puțin două cu același nume? Nici unul dintre ei. Chiar dacă în acest caz există o mulțime de erori fatale, unele persoane instalează o temă imobiliară și, de asemenea, unul sau mai multe pluginuri imobiliare doar pentru a „îmbunătăți funcționalitatea” site-ului lor web, așa cum au spus.

Există câteva combinații posibile, dar nu le recomand deloc. Puteți încerca să instalați Un alt plugin pentru reclame WordPress (AWCP) și Classipress. Tema, în acest caz, vă va oferi un design adecvat pentru un site web imobiliar și, de asemenea, câteva caracteristici. În plus, pluginul va oferi și alte funcții, dar rețineți că ambele programe software au aproape aceleași funcții.

La final, vreau să vă recomand prima soluție, chiar dacă este cea scumpă, dar puteți obține o temă de afaceri cu o mulțime de funcții și câteva plugin-uri premium într-un singur pachet.

Dacă doriți cu adevărat să începeți un site WordPress WordPress imobiliar, ar trebui să luați în considerare crearea unor tutoriale pentru adăugarea listării și informații suplimentare cu privire la site-ul dvs. web. Dacă aveți bani, puteți angaja agenți pentru a face fotografii proprietăților imobiliare și pentru a discuta cu proprietarii cu privire la înregistrarea lor. Puteți crea o agenție imobiliară care funcționează împreună cu site-ul dvs. imobiliar.

Nu uitați să faceți site-ul pentru agenții imobiliare, dar și pentru proprietari simpli. În acest caz, veți obține mai mult conținut, deci mai mult trafic și un rang de pagină mai mare.

Înveliți

Oricare ai alege o temă sau un plugin pentru a crea un site web imobiliar folosind WordPress, trebuie să ții cont, că nu este suficient să alegi cel mai bun software. De asemenea, veți avea nevoie de un serviciu de găzduire WordPress de încredere. În acest scop, am 3 recomandări:

# 1 BlueHost

de la 3,95 USD / lună este alegerea perfectă pentru găzduirea oricărui site WordPress (inclusiv imobiliare)

începe acum! »

# 2 Gazduire Inotie

de la 4,19 USD / lună este un alt furnizor de hosting excelent pentru a găzdui orice site WordPress

începe acum! »

# 3 HostGator

de la 3,96 USD / lună; excelent pentru găzduirea site-urilor WordPress de dimensiuni mici și medii

începe acum! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector