Cum să creați un site web câștigător al premiilor în 5 pași simpli

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum să creați un site web câștigător al premiilor în 5 pași simpli
0 15 мин.

creați un site web premiat


Fiecare afacere din aceste vremuri moderne trebuie pur și simplu să aibă propriul său site. Acest lucru nu este greu de realizat și crearea unui site web este o abilitate relativ ușor de învățat, chiar dacă nu ai cunoștințe sau experiență tehnologică.

Există platforme care vă permit să creați un site web cu instrumente drop-and-drag, altele necesită câteva cunoștințe de bază de codare, dar toate lucrurile luate în considerare, dacă știți să utilizați un computer și știți să urmați instrucțiuni, atunci puteți crea un site-ul dvs. personal, cu siguranță. Cu toate acestea, dacă doriți ca site-ul dvs. web să iasă în evidență printre alții și să vă ajute să treceți peste concurenții dvs., atunci trebuie să investiți mai mult timp și efort. Crearea unui site web premiat nu este un lucru atât de simplu de făcut, dar oricine îl poate face, cel puțin cu îndrumări adecvate.

În acest articol, vă vom oferi 5 pași simpli pe care trebuie să îi urmați dacă doriți să creați un site web premiat. Dar înainte de a merge acolo, vom analiza câteva dintre motivele pentru care există un site web premiat, din punct de vedere al afacerii..

De ce ai nevoie de un site web premiat?

După cum am spus deja, trăim în vremurile revoluției tehnologice. Totul este acum făcut online și având chiar și un site web excelent este bun pentru afacerea dvs. Aveți un site web premiat, care vă poate schimba complet afacerea în bine:

 • aspect și funcționalitate din site-ul dvs. web determinați impresia pe care o lăsați asupra potențialilor dvs. clienți. Te reflectă ca proprietar de afaceri. Așadar, dacă site-ul dvs. web arată profesional, veți arăta și profesional. Clienții dvs. potențiali se vor simți în siguranță și vor avea încredere în dvs., deoarece vor crede că, deoarece ați reușit să creați un site web premiat, că aveți succes și că aveți destui bani, ceea ce înseamnă că aveți mulți clienți mulțumiți. Este vorba de prezentare.
 • Un site web premiat atrage mai multă atenție. De exemplu, veți putea să vă atrageți atenția mass-media cu siguranță, iar asta înseamnă mai multă acoperire și o oportunitate excelentă de a vă răspândi afacerea și de a vă crește veniturile. La rândul său, mediatizarea va spori atenția pe care o primiți din perspectivele locale, precum și din cele globale.
 • Toată lumea este online Statisticile arată că mai mult de o treime din populația întregii lumi are acces la Internet acum și că cumpărăturile online devin din ce în ce mai mari cu fiecare an care trece (și este deja suficient de mare). Asta înseamnă că trebuie să aveți prezența pe Internet. Și având un site web premiat poate face ca prezența să fie mai mare și mai puternică.
 • Vă puteți îmbunătăți rezultatele SEO cu un site web premiat. Pentru a câștiga un premiu pentru site-ul dvs. web, trebuie să fie un instrument eficient de marketing pe Internet, capabil să crească traficul pe care îl primiți. De asemenea, trebuie să aveți un site web optimizat, care să răspundă și să fie ușor de utilizat dacă doriți să intrați în competiție pentru cele mai bune premii de site-uri, deci este logic ca rezultatele dvs. SEO să devină mai bune dacă reușiți să creați un site web premiat.

Cum se creează un site web câștigător de premii?

Acum, dacă știți cât de important este să aveți un site excelent, în special din punct de vedere al afacerii, putem acum să vorbim despre lucrurile pe care le puteți face pentru a îmbunătăți site-ul dvs. și a face din acesta un concurent serios care să poată ieși în evidență și să câștige premii. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați cei 5 pași simpli.

1. Structura și navigarea

Având o structură bună și solidă de navigare pe site-ul dvs. web vă poate ajuta să creați un site web consistent, transparent și ușor de utilizat. Dacă vă faceți site-ul dvs. prea complicat pentru a naviga, clienții dvs. potențiali vor pierde rapid interesul și vor părăsi site-ul. Asta înseamnă că trebuie să faceți navigarea cât mai ușoară posibil, astfel încât vizitatorii dvs. să poată merge acolo unde doresc rapid și fără probleme.

În acest caz, „mai puțin este mai mult”, de fapt. Simplitatea plătește atunci când vine vorba de designul site-ului dvs. web și trebuie să vă asigurați că aspectul dvs. este simplu și că navigarea este ușor de utilizat. Trebuie să vă asigurați că produsele sau serviciile dvs. sunt clar vizibile pe pagina principală, precum și accesibile. Bara de navigare trebuie să fie simplă; nu doriți ca vizitatorii dvs. să fie nevoiți să asiste la cursuri pentru a afla cum să-l folosească. De asemenea, trebuie să fie receptiv, fie că îl accesați de pe un telefon mobil sau de la un computer desktop.

Cel mai bun mod de a verifica cât de bine și de simplă este usabilitatea site-ului dvs. web este să o testați folosind regula de 3 secunde; versiunea de Internet, desigur. Această regulă a fost dezvoltată în anii 1990 de către designeri web și acum este acceptată în toată această comunitate. Această regulă spune că site-ul dvs. web trebuie să obțină atenția maximă a vizitatorilor dvs. în intervalul de timp care nu depășește trei secunde. Dacă aveți nevoie de mai mult timp pentru a vă angaja în perspectivele dvs., cu siguranță le veți pierde. S-ar putea să nu pierdeți toate, dar cu siguranță majoritatea vizitatorilor dvs..

Dacă doriți să vă asigurați că site-ul dvs. web este suficient de bun pentru a trece acest test, trebuie să faceți clar conținutul și să-l înțelegeți ușor. Nu folosiți prea multe grafice de calitate pe fiecare pagină; doar câțiva dintre ei vor face trucul. De asemenea, ar trebui să încercați să concepeți o strategie care să atragă atenția vizitatorilor dvs. asupra celor mai populare informații pe care le aveți pe site-ul dvs. web. Puteți folosi chiar și prietenii sau membrii familiei într-un experiment pentru a vedea cât timp durează pentru a naviga prin site-ul dvs. web. Acest lucru vă poate oferi informațiile necesare despre utilitatea site-ului dvs. web.

2. Experiență vizuală

Un alt factor important care are mult efect asupra performanțelor site-ului dvs. web, de bună seamă, este experiența vizuală sau, pur și simplu, designul vizual. Experiența vizuală este mult mai mult decât să ai doar o pagină de pornire frumoasă. Trebuie să fie de cea mai bună calitate, relevant și adecvat pentru vizitatori și mesajul pe care acesta trebuie să îl transmită. Designul site-ului dvs. web permite cititorilor dvs. să-l experimenteze într-un mod specific și să se intereseze mai mult de conținutul dvs..

Pentru a crea o experiență vizuală care vă va ajuta să vă angajați vizitatorii, site-ul dvs. web trebuie să fie lin, ușor de utilizat și de navigat și sofisticat. Aceasta nu înseamnă că crearea de experiență vizuală se încheie atunci când proiectați site-ul dvs. web, dar implică, de asemenea, utilizarea spațiului alb în mod corespunzător.

Spațiile goale care însoțesc diferite elemente de pe site-ul dvs. web se numesc spațiu alb. Când utilizați spațiul alb așa cum trebuie, veți putea crea o atmosferă elegantă și îmbunătăți poziționarea brandului. De asemenea, spațiul alb poate spori înțelegerea conținutului pentru vizitatorii și publicul tău.

Această abordare este minimalistă, estetică și elegantă, iar dacă este folosită corect, va fi, de asemenea, extrem de frumoasă. O pagină de start care este prea aglomerată de conținut, chiar dacă acest conținut este de natură vizuală, poate face vizitatorii să se simtă haotic și confuzi. De aceea, site-urile premiate, în majoritatea cazurilor, folosesc simplitatea și folosesc bine spațiile albe.

3. Conținut

Pentru a face site-ul dvs. web atrăgător pentru publicul dvs., trebuie să creați conținut adecvat și de înaltă calitate. Acest conținut trebuie să fie relevant pentru vizitatorii dvs., dar trebuie să fie concis și ușor de înțeles. Conținutul pe care îl creați pe site-ul dvs. web vorbește despre volume despre compania dvs., punctul dvs. de vedere și motto-ul dvs. de afaceri. Ar trebui să fie informativ, util și atractiv. Puteți face, de asemenea, amuzant, care vă lasă vizitatorii într-o dispoziție bună și dorind mereu mai mult.

Un alt lucru la care trebuie să vă gândiți atunci când luați în considerare conținutul dvs. este regulile SEO. Dacă doriți ca site-ul dvs. să funcționeze bine, trebuie să vă familiarizați cu SEO și ce puteți face pentru a vă îmbunătăți conținutul într-un mod prietenos cu SEO, pentru a obține un nivel mai ridicat pe Google și alte motoare de căutare. Acest lucru nu vă poate ajuta să câștigați un premiu pentru site-ul dvs. web, dar cu siguranță vă poate ajuta să vă creșteți veniturile și să vă îmbunătățiți și să vă dezvoltați afacerea.

Când vă gândiți la conținutul dvs. și la modul în care afectează popularitatea și performanța generală a site-ului dvs. web, trebuie să luați în considerare un alt mod important în care puteți îmbunătăți aceste lucruri. Adăugarea de recenzii ale clienților, precum și oferte exclusive vă pot ajuta să faceți publicul dvs. mai angajat și mai interesat de afacerea dvs..

Acest lucru este valabil în special dacă aveți un site web care funcționează pe bază de comerț electronic. Afișarea unor recenzii pozitive ale clienților și câteva oferte exclusive, sau coduri promoționale, sau orice altă formă de promovare poate face vizitatorii dvs. să ia cursul dorit – cumpărarea produselor. Rata dvs. de conversie va beneficia de aceste lucruri, dar amintiți-vă de regula de 3 secunde despre care am menționat anterior. Toate acestea trebuie să fie afișate într-un mod organizat și angajator.

4. Viteza și simplitatea

Am vorbit deja despre simplitate când am vorbit despre navigarea pe site-ul dvs. web, dar acum vom vorbi din nou despre asta în ceea ce privește creșterea ratei de conversie. Pentru a crește rata de conversie, trebuie să aveți un proces de checkout simplu și scurt. Dacă procesul de efectuare a plății este ușor și simplu, va oferi stimulentului necesar pentru mulți dintre vizitatorii dvs. să vă cumpere produsele. Un bun exemplu în acest sens este Amazon, deoarece oferă o opțiune de cumpărare cu un singur clic pe lângă procesul lor de finalizare deja simplificat.

Chiar lângă simplitate este viteza, când funcționalitatea site-ului dvs. web este în discuție. Nu puteți avea un site web premiat doar datorită aspectului sau designului său. Caracteristicile funcționalității contează la fel de mult, iar viteza este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să vă faceți griji.

Încă o dată, acest lucru este valabil mai ales pentru site-urile web de comerț electronic. Viteza lentă când vine vorba de încărcarea paginilor, precum și problemele cu site-ul web pe telefoanele mobile și dispozitivele vor afecta cu siguranță negativ rata de conversie. S-ar putea chiar să vă afecteze veniturile generale ale companiilor, în mod negativ. Diverse statistici arată că aproape jumătate dintre cumpărătorii online nu vor aștepta mai mult de trei secunde pentru a se încărca o pagină și că viteza totală a unui site web joacă un rol important în loialitatea lor față de site-ul în cauză..

Cel mai simplu mod de a vă îmbunătăți viteza este de a-i determina pe ingineri să se ocupe de aceasta, dar există anumite lucruri pe care le puteți face pentru a crește și viteza site-ului dvs. web. Puteți folosi cache-ul browserului, puteți face redirecționarea paginilor de destinație în cache, utilizați un CDN, minimizați redirecționările, minimizați codurile dvs., evitați solicitările necorespunzătoare etc..

5. Utilizați Design Responsive

Dispunerea de un site web receptiv este o condiție necesară pentru a fi luată în considerare chiar și pentru orice fel de premiere. Designul activ vă permite să afișați conținutul și aspectul dvs. pe orice dispozitiv, cum ar fi computere, dispozitive mobile, cititori electronici, laptopuri etc..

Crearea unui site web cu un design receptiv este o investiție care va plăti în mai multe moduri. În primul rând, va optimiza modul în care vizitatorii dvs. interacționează cu site-ul dvs. web pe mai multe dispozitive. În al doilea rând, vă va îmbunătăți traficul motorului de căutare, ceea ce înseamnă că are și un efect SEO pozitiv. Dar cel mai mare beneficiu care vine cu un design receptiv constă în numere simple. Cu cât aveți mai multe dispozitive, cu atât veți avea mai mulți vizitatori și acest lucru este excelent pentru afaceri.

Printre alte avantaje, iese în evidență eficiența în materie de costuri a unui site web receptiv. În loc să creezi două site-uri web separate pentru a acoperi același public, poți face asta pentru prețul unui site web. De asemenea, costurile de întreținere sunt foarte mici și acesta este un alt mod prin care designul receptiv poate plăti pe termen lung.

Configurați-vă site-ul dvs. uimitor astăzi!

Alegeți BlueHost & WordPress pentru construirea site-ului dvs. web premiat!

Începe acum “

Înveliți

Amintiți-vă doar, faptul că un site web premiat poate fi benefic pe atât de multe niveluri și vă poate ajuta afacerea să crească pentru a deveni mai reușită decât v-ați imaginat vreodată. În cuvântul avansurilor tehnologice în care trăim, a avea un site web excelent este probabil chiar mai important decât a avea un produs excelent. Sperăm că sfaturile și trucurile noastre vă vor fi de ajutor atunci când începeți să vă creați site-ul și că veți ajunge cu un site web premiat destul de curând.

Imagine prezentată Proiectat de Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector