Cum să creezi un conținut de blog corporativ?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum să creezi un conținut de blog corporativ?
0 16 мин.

creați un conținut de blog corporativ atractiv


Dacă aveți un site web al companiei, unde împărtășiți cine sunteți și ce faceți, împreună cu informațiile de contact și poate chiar și câteva mostre de lucru și imagini, nu îl tăiați pe internet în aceste zile. Pentru a genera o prezență web de succes și puternică, trebuie să aveți o pagină web animată și un blog de companie care produce conținut în mod regulat.

Nimic nu este mai întristant de văzut, decât un blog al companiei, în care îți inviti vizitatorii să-ți împărtășească gândurile cu ei, doar pentru a-i vedea că nu a fost actualizat în ultimele luni. Aceasta provoacă nemulțumirea și acest lucru nu este bun pentru afacerea dvs. Trebuie să anunțați vizitatorii dvs., că compania dvs. este compusă dintr-un grup plin de oameni, care sunt dispuși să vă ajute și să împărtășească informații cu aceștia. Încrederea este cel mai important factor al oricărui acord de afaceri, iar stabilirea acestuia cu clienții dvs. potențiali este esențială pentru succesul afacerii dvs..

Acesta este motivul pentru care, deja v-ați dat seama că trebuie să-i angajați mai bine pe vizitatorii blogului dvs. și să le oferiți ceva de valoare înainte de a ajunge la afaceri. Nu numai asta, dar să ai un blog actualizat este, de asemenea, crucial pentru SEO-ul site-ului tău. Așadar, trebuie să eliminați un flux constant de conținut de înaltă calitate, pentru a obține cel mai înalt clasament posibil.

Pentru a vă ajuta să poziționați blogul companiei într-o poziție mult mai bună, pentru a obține mai mulți vizitatori și pentru a-i angaja pe acești vizitatori cât mai mult, am compus următoarea listă de sfaturi pe care le folosim în conținutul nostru!

Deci, să vedem cum puteți crea cel mai bun conținut!

Creați conținut cu un obiectiv specific

Nu ar trebui să vă ia toată ziua să scrieți o bucată bună de conținut, dar cu cât veți acorda mai multă atenție, cu atât va fi mai bine, în mod natural. Dar a face un conținut bun, util, nu ar trebui să fie singurul tău obiectiv. Aveți o afacere de condus, deci produceți conținut care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Ce vrei să obții cu blogul tău? Obțineți mai multe oportunități? Creează încredere cu clienții tăi? Sau creați doar o imagine pozitivă a companiei dvs.? Scrieți-vă conținutul astfel încât să vă ajute să atingeți acest obiectiv sau orice alt obiectiv pe care vi l-ați propus.

Blogul dvs. este unul dintre principalele moduri în care puteți comunica cu publicul dvs. și cu potențialii dvs. clienți și parteneri de afaceri, așadar folosiți-l la maxim!

Fii resursa de care ai nevoie cititorii de fapt

Blogul companiei dvs. nu este doar un loc în care vorbiți despre ce se întâmplă la birou și care este următorul pas pentru afacerea dvs. Nu este vorba deloc despre afacerea dvs., ci despre clienții și cititorii dvs. Este un loc unde te duci să îți împărtășești părerea și să le oferi oamenilor informații utile care îi ajută să-și rezolve problemele.

Cu cât conținutul dvs. este concentrat pe rezolvarea problemelor specifice pe care le au utilizatorii dvs., cu atât va atrage cititorii și vă va ajuta să îi conduceți în jos pâlnia dvs. de vânzări și să faceți o vânzare la sfârșit.

Cunoașteți cuvintele cheie exacte care conduc întrebările adresate de vizitatorii dvs. și construiți conținutul în jurul lor.

Fă-ți cititorii să meargă pe blogul tău, pentru că le dai răspunsuri. Rețineți că funcția principală a unui motor de căutare este de a oferi utilizatorilor răspunsuri la întrebările lor.

Utilizați cele mai bune practici SEO on-Page

Dacă lucrați cu un sistem de gestionare a conținutului, cea mai mare parte a acestuia este deja setată. Dar dacă dvs. sau compania dvs. aveți un site web dezvoltat de la zero, atunci este o altă poveste. În orice caz, este bine să cunoașteți și să implementați cele mai bune practici SEO, astfel încât căutătorii să găsească mai ușor conținutul dvs. util. Aceste tactici nu vă vor duce direct în partea de sus a paginii de clasare a motoarelor de căutare, dar este sigur că ajută munca motoarelor de căutare.

Foloseste urmatoarele:

 • URL-uri SEO prietenoase
 • Includeți cuvintele dvs. cheie în primele trei cuvinte ale titlului.
 • Includeți cuvintele dvs. cheie în primele 100 de cuvinte.
 • Introduceți-vă cuvintele cheie în numele fișierului de imagine utilizat și este o descriere în plus.
 • Scrieți conținut lung, bine scris (aproximativ 2000 de cuvinte), deoarece Google și, de asemenea, utilizatorii îi plac mai mult.

Scopul originalității

Scrierea unui conținut bun este una dintre principalele modalități prin care vă observați pe internet. Cu toții am auzit expresia „Conținutul este rege” pentru un motiv. Motoarele de căutare sunt instrumente pentru descoperirea de conținut și prioritizează site-urile web care au o mulțime de conținut relevant pe site-urile care nu au conținut redus sau deloc. Prin urmare, a avea un conținut de conținut pe blogul dvs. este un factor important de clasare, dar asigurați-vă că nu îl exploatați, deoarece veți ajunge să fiți penalizați.

Prin exploatare, mă refer la obiceiul unor webmasteri care urmăresc doar să scoată ceva acolo. Folosesc tactici precum flipping-ul articolului (schimbarea cuvintelor unui articol cu ​​sinonime și altele), copierea conținutului, repostirea postărilor altor persoane sau plata banilor pentru munca sclavă și au conținut scăzut de calitate pentru site-ul lor. Uitați doar de orice idee inteligentă care v-ar ajuta să produceți în masă conținut de umplere de calitate scăzută, deoarece este inutil și dăunător. De asemenea, nu veți primi prea multe postări de invitați dacă vorbiți despre subiecte utilizate și copiați prea mult din ideile altor persoane.

Deci, prin originalitate, mă refer la concepte și idei originale. Scrieți despre orice este util și unic pe care îl aveți în minte. Dacă nu aveți nimic util să le spuneți cititorilor, nu merită să spuneți.

Scrieți povești bune

Oamenii folosesc povești pentru a-și face rost de atunci limba s-a născut. Poveștile sunt unul dintre principalele moduri în care obținem un punct și sunt, de asemenea, unul dintre lucrurile care ne țin mințile ocupate cel mai mult.

O poveste bună face orice mai distractiv, care va încurca cititorul. Conduceți-l sau ea în gaura iepurelui și folosiți povestea pentru a vă face rost. Dacă faceți acest lucru corect, cititorii dvs. nu numai că vor fi mult mai implicați, dar vor învăța foarte ușor.

Utilizați titluri puternice

Titlul este primul lucru pe care oamenii îl citesc și primul lucru pe care îl folosesc pentru a judeca dacă merită să-ți vadă conținutul sau nu. Titlul este la fel de important ca și conținutul în sine. Cele câteva dintre cele mai importante propoziții pe care le scrii publicului tău și trebuie să le creezi într-un mod care le vorbește direct. Va trebui să le stârniți interesul cu ceva provocator și care spune multe într-o singură frază.

Mesajul pe care un titlu trebuie să-l comunice este „Cum va dovedi acest mesaj pentru dvs.”. Un bun exemplu de titlu suficient de provocator este „10 trucuri de psihologie care vor face pe oricine să aibă încredere în tine”. Este scurt, spune multe despre conținut și stârnește interesul cititorului, având în vedere că îl afișezi publicului potrivit, desigur.

După ce ai un titlu bun, este de asemenea important să scrii un paragraf de introducere puternic, în primele 100 de cuvinte ale postării tale.

Când un cititor a trecut prin titlu, începe să citească în conținut și decide în primele câteva propoziții, dacă un anumit conținut merită citit sau nu. Deci, aveți un cadru limitat, în care trebuie să împachetați o mulțime de informații, pentru a convinge cititorul că ceea ce urmează să citească se va dovedi a fi util pentru ei.

Utilizați comunicare vizuală

utilizați comunicarea vizuală

O imagine spune o mie de cuvinte. Oamenii sunt creaturi conduse vizual și folosesc imagini convingătoare pe site-ul dvs., dublează șansele succesului său. Doar o mână de oameni se bucură de citit prin bucăți mari de texte, pentru a ajunge la miezul unui subiect. Așadar, pentru a menține atenția vizitatorilor noștri și pentru a-i ajuta să înțeleagă anumite concepte mult mai ușor, este foarte important să folosim o mulțime de imagini, să încorporam videoclipuri și infografice.

Imaginile relevante sunt relativ ușor de găsit și de făcut. Dacă încorporați videoclipuri, vă puteți face propriul dvs. ieftin, fără un buget de producție. Dar nici nu trebuie să fie videoclipul tău. Atâta timp cât este bine făcut și relevant pentru subiectul dvs., acesta va face postarea pe blogul dvs. mult mai atractivă. Este deja clar că videoclipurile atrag de aproximativ 3 ori mai mulți vizitatori și link-uri decât o postare simplă și scrisă.

Dacă utilizați imagini și videoclipuri adecvate în conținutul dvs., veți obține rezultate șocant mai bune din partea acestora.

Implică comunitatea și răspunde la comentarii

Aproape oricine poate împărtăși o opinie sau scrie o postare pe blog, deci de ce să nu ceri cititorilor să o facă? S-ar putea să aibă multe idei bune și lucruri pe care vor să le împărtășească. Dacă unii dintre ei scriu o postare pentru tine, vei fi benefic și pentru blog și pentru ceilalți cititori.

Dar chiar dacă doriți să produceți propriul dvs. conținut până la capăt și doriți să vă construiți blogul în jurul soluționării problemelor și ajutării oamenilor, atunci este evident că vor avea mai multe întrebări pentru dvs. Le vor scrie fie în comentarii, fie le vor contacta prin intermediul informațiilor de contact.

Derularea unui blog de succes sau a oricărui efort de marketing de succes se bazează pe o conversație bidirecțională. Prin urmare, este important să răspundeți vizitatorilor în comentarii și să îi încurajați pe alții să participe și la discuții. Dacă găsiți întrebări care au fost adresate frecvent, este un moment bun pentru a scrie o postare despre ele.

Vorbește direct publicului tău într-o manieră prietenoasă

Cel mai bun mod de a avea oamenii care doresc să citească ceea ce ai de spus, este să le vorbești direct, așa cum sunt prietenii tăi. Vă va face scrisul mult mai natural și vă va ajuta să vă dezlipiți atunci când simțiți că vă este greu să vă puneți ideile pe hârtie. De asemenea, îi va face pe oameni să asculte, pentru că majoritatea dintre noi le place să audă ce are de spus un prieten.

Ia drept la punct

Nimic nu este mai frustrant atunci când căutați răspunsuri și persoana pe care o întrebați continuă să bată în jurul arbustului. Ștergeți tot conținutul de umplere și concentrați-vă pe furnizarea de informații valoroase într-o manieră simplă.

Va crea un post mult mai scurt, dar va crea o compoziție mult mai bună. Este mult mai greu să scrii în acest fel și să faci și mai multe cercetări, dar îți vor completa conținutul cu valoare în schimb. Nu trebuie să vă explic de ce un conținut mai bun scris și mai bogat va atrage mai mulți cititori pe site-ul dvs..

Postările mai lungi nu vor fi neapărat performante, deci uitați de cantitate și dublați calitatea în schimb!

Dă de două ori cât obții

Dacă încercați întotdeauna să vă vindeți produsele, oamenii vor pierde interesul pentru blogul dvs. destul de repede. Nimic nu este mai enervant decât pop-up-uri constante care vă solicită să priviți un produs, să cumpărați sau să descărcați ceva. Oamenii sunt bolnavi și obosiți să fie vândute și vor mai multă interacțiune umană. Ei vor plăti pentru ceva care le este util, dar își vor pierde rapid interesul dacă îl împingeți sub nasul lor.

În schimb, lucrați pentru a-i ajuta și conduce conversația într-o manieră atentă. Uită-te să le oferi cât mai mult și abia apoi cere-le ceva. Caută să îți lucrezi în direcția conducerii gândirii cu fiecare bucată de conținut pe care o publici și transformă-te într-un influencer.

Ajutați cititorii să ia măsuri imediat

Dacă știți ce întrebări are de obicei audiența dvs. și ce vor să îndeplinească singuri, cât mai rapid și cât mai ușor, atunci depinde de voi să îi ajutați. Puteți scrie ghiduri, tutoriale și o mulțime de materiale educaționale pe care cititorii dvs. le pot acționa.

Dacă faceți acest lucru bine, veți da instantaneu cititorului o idee despre cum poate aplica informațiile și lucrează la îndeplinirea obiectivelor sale după ce au terminat de citit.

Fii consecvent cu munca ta

Rularea unui blog de companie bun nu înseamnă să scrii câteva postări pentru a avea ceva acolo. Da, blogul nu va fi gol și poate o postare pe săptămână îl va îmbunătăți. Dar rețineți că, cu cât publicați mai des conținut, cu atât mai mulți utilizatori veți atrage și mai mulți clienți potențiali veți avea pentru compania dvs..

Utilizați mai multe canale pentru a vă angaja publicul

Scrierea postărilor pe blogul dvs. nu este singura cale de a vă comercializa conținutul. De fapt, este primul pas. Cele mai de succes bloguri ale companiei folosesc diverse audiențe canale de achiziție, pentru că știu că doar câteva persoane își vor vizita blogul în mod regulat.

Cele două canale principale pe care le folosesc cele mai multe companii sunt marketingul prin email și social media. Abonații de e-mail sunt mult mai susceptibili să vă viziteze blogul în mod regulat și să împărtășească postările dvs. cu alții.

Dacă lăsați utilizatorii cu un apel la acțiune sau cu o fereastră pop-up care îi ajută să se aboneze la newsletter-ul dvs., este posibil să facă acest lucru, dacă au găsit conținutul dvs. valoros.

Adăugați conținut interactiv

După ce cunoașteți interesele de bază ale cititorilor, textul, videoclipurile și imaginile nu sunt singurele tipuri de conținut pe care le puteți utiliza. Puteți crea diverse tipuri de conținut interactiv, cum ar fi chestionare, jocuri, sondaje și orice altceva care determină utilizatorul să acționeze pe site-ul dvs. web. Cu cât puteți crea mai multă experiență de conținut amuzantă, cu atât va angaja cititorii.

Au diferiți autori

Puteți invita și alți bloggeri să scrie bloguri de invitați sau să aveți mai mulți autori de la compania dvs..

Dacă doar o persoană scrie pentru un blog, poate fi destul de plictisitor și plictisitor dacă nu își schimbă puțin stilurile. Pentru a vă schimba un pic tonul de voce și pentru a vă asigura că blogul dvs. are un stil proaspăt, adresați-vă diferiților autori care scrie pentru blogul dvs..

Concluzie

Acolo o ai! Cele mai bune metode de a face conținutul dvs. mai atrăgător pentru public și de a oferi blogului dvs. acea briză proaspătă de schimbare pe care o merită atât de bogat. Oferă-ți companiei un impuls major în popularitate prin utilizarea informațiilor valoroase și a stilului tău personal de scriere.

Conducerea implicării utilizatorilor nu este un drum ușor, dar atâta timp cât știi pentru cine creezi conținut, îl poți parcurge în linie dreaptă.

Sper că v-a plăcut să citiți aceste sfaturi și că ne vom revedea curând!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector