Cum să creezi un magazin online cu WordPress?

cum să creezi magazin online cu wordpress


În 2016, vânzările de comerț electronic în Statele Unite au atins 396 miliarde de dolari, iar până în 2020, piața de comerț electronic va crește până la 684 miliarde dolari. În mod clar, acesta este un moment mai bun decât oricine pentru a materializa acea idee de magazin online pe care ai pus-o întotdeauna pe arzătorul din spate..

Cu setul diversificat de soluții și instrumente de comerț electronic de astăzi, procesul de lansare a unui magazin online a fost mult simplificat până la punctul în care chiar și utilizatorii pentru prima dată se pot confrunta cu efort minim.

Construiți pe WordPress

În funcție de abordarea dvs. de a crea un magazin online, vă puteți confrunta cu două posibilități: să căutați o soluție integrată de platformă de comerț electronic, unde cele mai multe aspecte tehnice și de găzduire sunt deja tratate cu o taxă lunară recurentă (de exemplu, Weebly sau Volusion), sau să alegeți o platformă găzduită de sine pentru o flexibilitate sporită și un control deplin asupra tuturor aspectelor magazinului dvs. online. Dacă nu sunteți fan al angajamentelor lunare și al lipsei de flexibilitate deplină, o soluție de comerț electronic găzduit de dvs. este cel mai bun pariu.

Ca sistem de gestionare a conținutului universal, WordPress are capacitatea de a alimenta orice tip de site web și care include și site-uri de comerț electronic..

Dacă ați folosit WordPress înainte – fie pentru un blog, fie pentru un alt tip de site web – probabil că sunteți la curent cu numeroasele sale puncte forte. WordPress este omniprezent pe web, fiind CMS la alegerea multor site-uri web. Indiferent dacă avantajele sale sunt analizate din perspectivă SEO, din punct de vedere al utilizabilității sau al flexibilității, WordPress este bine în toate aceste categorii.

WordPress este construit având în vedere consumul de conținut (text, imagini, videoclipuri, imagini etc.). Dar despre eCommerce? WordPress are ce trebuie pentru a gestiona realitatea specifică a site-urilor de comerț electronic?

O caracteristică principală a oricărui magazin online este placa de plată care se află între produsele / serviciile oferite și consumatori. Însă alte funcții precum gateway-urile de plată, procesarea comenzilor, gestionarea stocurilor, calculul ratei de expediere, cataloage de produse, cupoane de reducere, recenzii ale produselor, etc..

Ce coș de cumpărături să alegeți?

WordPress nu este exclusiv cu aceste funcții, cu toate acestea, puteți obține aceste funcții prin intermediul pluginurilor. Acesta este locul în care coșurile de cumpărături vin la îndemână pentru a vă ajuta să adăugați funcționalitatea de comerț electronic pe site-ul dvs..

Fiind un plugin gratuit, gratuit pentru coșul de cumpărături, construit în mod expres pentru WordPress, WooCommerce vă va ajuta să generați un site WordPress existent sau să construiți un magazin online personalizat.

Iată câteva dintre cele mai mari avantaje ale alegerii WooCommerce pentru a crea un magazin online:

 • Excelent pentru orice dimensiune: WooCommerce este potrivit pentru orice magazin online mic sau mare, oferind o experiență de cumpărare lină, indiferent de mărimea magazinului dvs..
 • Mobil-friendly: Cu numărul tot mai mare de cumpărători de telefonie mobilă, optimizarea magazinului dvs. online pentru a oferi o experiență de cumpărături excepțională pentru cumpărătorii orientați pe mobil, este și un alt punct forte al WooCommerce și un aspect care nu va trece neobservat de motoarele de căutare.
 • Potrivit pentru orice profil: WooCommerce facilitează vânzarea oricărui produs – digital sau fizic. Puteți adăuga calculator de transport și impozit datorită asistenței geo-locației WooCommerce.
 • Construit cu SEO în minte: Funcționând pe WordPress, WooCommerce beneficiază de cele mai bune practici SEO.
 • Capabilități de plată din afara casei: Există cinci gateway-uri de plată încorporate (transfer bancar direct, verificare plată, numerar la livrare, PayPal și simplificare comerț pentru SUA) și multe altele disponibile ca extensii (Amazon Payments, Stripe, Authorize.net, etc.).
 • Multe funcții de bază și extensii: Puteți beneficia de o listă lungă de caracteristici de bază (gestionarea inventarului, mai multe opțiuni de checkout, opțiuni de expediere, reduceri și cupoane etc.) și extensii (suplimente de produse pentru vânzarea de produse personalizate, WooSubscription pentru vânzarea de produse și servicii de abonament, rezervări WooCommerce pentru programarea de întâlniri online etc.), care vă permite posibilități practic interminabile pentru a vă personaliza experiența de cumpărături a clientelei dvs..
 • Design de calitate: WooCommerce nu numai că este extrem de funcțional, ci și o platformă excelentă pentru a vă uimi clienții cu designul eye-bomboanelor. Indiferent dacă doriți să integrați WooCommerce cu o temă WordPress sau alegeți o temă WooThe gratuită sau premium, nu există practic limite la ceea ce puteți realiza.

Ce este conformitatea PCI? Ce ar trebui să știți despre conformitatea PCI ca proprietar de magazin online?

Ce gazdă să alegeți pentru WooCommerce?

Bluehost recomandă găzduirea woocommerce

În mare parte, nevoile de găzduire ale unui magazin online sunt foarte diferite de cele ale unui site web sau blog obișnuit. Tipul de găzduire pe care îl alegeți este determinat de factori precum dimensiunea magazinului dvs. online, traficul pe care îl primește și natura informațiilor despre clienți pe care le gestionați.

Când vine vorba de comerț electronic, trebuie să vă schimbați gândirea de la planurile tradiționale de găzduire partajate către soluții optimizate de comerț electronic și planuri VPS. (Trebuie să citiți: De ce nu ar trebui să folosiți hostingul partajat pentru magazinul online?)

Dacă derulați un magazin mare, cu mii de produse, un plan de găzduire VPS va ține cont de cerințele speciale (disponibilitate ridicată, resurse suplimentare, securitate mai mare, performanțe mai bune, scalabilitate etc.) magazinul dvs. ar putea avea nevoie pentru a vă livra cea mai bună experiență de cumpărături pentru clienții dvs..

Fiind un furnizor de hosting acceptat de WordPress, BlueHost oferă clienților lor patru planuri de găzduire VPS – Standard, Enhanced, Premium și Ultimate – care sunt construite de la baza tehnologiei cloud, astfel încât să vă puteți bucura de mai mult control, flexibilitate crescută și mai multă putere pentru dvs. teren.

În funcție de planul pe care îl alegeți, puteți obține până la 4 nuclee CPU, stocare SAN 240 GB, 8 GB RAM, lățime de bandă 4 TB, 1 nume de domeniu gratuit, 2 adrese IP și suport 24/7. Aceste planuri VPS sunt de asemenea livrate cu cPanel inclus, resurse dinamice (posibilitatea de a adăuga mai multe resurse din mers), acces SSH cu permisiunea root, SSL și multe alte funcții pentru o experiență de găzduire cu adevărat transformatoare.

Costurile pentru planurile VPS la BlueHost variază între 19,99 USD / lună pentru planul VPS la nivel de intrare și 59,99 USD / lună pentru planul Ultimate.

Magazinele online mai mici, cu trafic redus, pot beneficia, de asemenea, de planurile optimizate WooCommerce de BlueHost, care vin cu WooCommerce preinstalate, linie de asistență dedicată, 1 nume de domeniu gratuit, spațiu și latime de bandă neschimbate, SpamExperts, Domeniul de confidențialitate și SiteBackup Pro în unele dintre planuri, Certificat SSL, IP dedicat și oferte de marketing incluse în toate planurile. Planurile de găzduire optimizate WooCommerce încep de la doar 11,95 USD / lună.

Creați-vă acum magazinul web!

Configurează-ți magazinul online WooCommerce cu BlueHost și începe să vinzi astăzi!

Începe acum! – 13,99 USD / lună »

BlueHost nu este tocmai ceea ce cauți? Consultați lista noastră cu primii 5 furnizori de găzduire WooCommerce pentru mai multe alternative.

Concluzie

Dacă abilitatea de a personaliza și de a deține controlul deplin asupra tuturor aspectelor magazinului dvs. online pare a fi ceva potrivit pe aleea dvs., WooCommerce este cea mai potrivită platformă pentru dumneavoastră. Cu WooCommerce valorificând avantajul și funcționalitatea SEO a WordPress, puteți utiliza cu ușurință aceste beneficii pentru a adăuga o componentă de comerț electronic pe site-ul dvs. WordPress deja existent sau chiar pentru a crea un magazin online de la zero..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map