Cum să creezi un site de portofoliu cu WordPress?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum să creezi un site de portofoliu cu WordPress?
0 15 мин.


Designul, aspectul și funcționalitatea site-ului dvs. de portofoliu au un impact imens asupra vizitatorilor dvs. Trebuie să faceți o primă impresie pozitivă și să îi faceți pe oameni să rămână pe site-ul dvs. pentru a vă parcurge conținutul. Deoarece majoritatea freelancerilor încep fără experiență în proiectarea web, ei aleg de cele mai multe ori cel mai simplu mod de a crea un site de portofoliu.

Drept urmare, acestea ajung cu un site care cu greu își poate impresiona vizitatorii. S-ar putea părea că este prea greu să creezi un site web cu aspect profesionist ca începător. Cu toate acestea, vă putem arăta că nu este deloc mare să creăm un site de portofoliu de top în WordPress! Acest CMS este conceput pentru a fi simplu și accesibil pentru toată lumea. Dacă sunteți freelancer și doriți să arătați lumii de ce sunteți capabili, acest ghid vă va ajuta cu siguranță în crearea site-ului perfect.

Mare lucru despre WordPress este că puteți găsi nenumărate pluginuri și teme pe Web. Puteți obține fiecare instrument, serviciu sau temă de care aveți nevoie pentru noul dvs. site web și nu aveți nevoie de abilități speciale pentru a le utiliza. Până la sfârșitul acestui ghid, veți ști exact cum să creați un site WordPress elegant, pe deplin funcțional! Să începem.

Cum se creează un site web cu WordPress?

Crearea unui site web WordPress nu este o știință a rachetelor. Dacă cunoașteți orice instrument de editare a textului, cum ar fi OpenOffice sau Microsoft Word, veți putea învăța și utiliza WordPress în cel mai scurt timp. În cele ce urmează, vă voi ghida prin 5 pași simpli pentru a configura un site Web WordPress și a-l transforma într-un portofoliu.

1. Un nume de domeniu scurt și captivant

Trebuie să veniți cu un nume de domeniu care să se potrivească site-ului dvs. web și să reprezinte marca dvs. Un nume de domeniu bun este scurt și ușor de reținut. De asemenea, ar trebui să arate frumos pe pagina dvs. de destinație și este și mai bine dacă conține un cuvânt cheie relevant, care facilitează găsirea vizitatorilor prin intermediul Căutării Google..

De asemenea, este recomandat să alegeți o extensie cu care oamenii sunt obișnuiți cel mai mult. Puteți adăuga „.com” sau o extensie care reprezintă țara dvs. Acest lucru este valabil mai ales dacă doriți să atrageți oameni din țara dvs. pe site-ul portofoliului dvs. ca public țintă. De exemplu, „.ru” pentru Rusia sau „.es” pentru Spania este perfect pentru acele țări.

Numele de domenii trebuie să fie înregistrate, așa că, după ce l-ați găsit pe cel perfect, următorul pas este să găsiți un registrator. Există multe dintre cele populare acolo, cum ar fi GoDaddy și Namecheap. O altă opțiune este să cumpărați un pachet de găzduire web de la un furnizor care oferă un nume de domeniu printre funcțiile sale.

Puteți obține un nume de domeniu gratuit, alegând un plan de găzduire BlueHost. BlueHost este printre cele mai mari nume din industria de găzduire web și oferă pachete puternice pentru începători și companii mai mari. Înregistrându-vă numele de domeniu și achiziționând un serviciu de găzduire web fiabil, puteți rezolva două probleme în același timp.

2. Alegeți un plan puternic de găzduire web

Un plan sigur de găzduire web este esențial dacă doriți să le garantați vizitatorilor o experiență de navigare perfectă pe site-ul dvs. web. Aruncând o privire la pachetele de găzduire de la BlueHost, vă puteți da seama care dintre ele se potrivește cel mai mult site-ului dvs. de portofoliu. Deoarece furnizează serverul, performanța site-ului dvs. va depinde în mare parte de serviciul lor.

Dacă doriți să vă asigurați un timp de funcționare 24/7 în fiecare zi a anului cu o echipă de asistență pentru clienți care este permanent disponibilă, pur și simplu nu puteți greși cu BlueHost. Din moment ce aici vă recomandăm un site WordPress WordPress, ar trebui să alegeți unul dintre planurile lor WP. Aceste planuri sunt optimizate pentru WordPress și chiar verificate de platformă ca fiind planuri fiabile și performante. Citiți această recenzie detaliată despre BlueHost, pentru a afla de ce recomand de fapt această companie.

Bluehost-cel mai bun hosting-portofoliu-WordPress-site-

Cu aceste planuri BlueHost, veți avea un profil preinstalat pe profilul dvs. Trebuie doar să vă autentificați și puteți începe să lucrați imediat pe site-ul dvs. web. Funcțiile suplimentare includ viteza de încărcare a paginii îmbunătățită, copii de rezervă obișnuite și securitate de top a site-ului. Performanțele îmbunătățite și securitatea sunt garantate de serverele VPS.

3. Obțineți cel mai mult din WordPress

WordPress este în prezent unul dintre primele 3 CMS (Sistem de gestionare a conținutului) de pe Web. Există multe funcții și plugin-uri disponibile care ar putea fi utile atunci când creezi site-ul portofoliului tău. Are o interfață simplă cu care oricine se poate obișnui în câteva minute. Cu cantitatea de flexibilitate și opțiuni de personalizare pe care le oferă WordPress, doar cerul este limita.

Depinde doar de cât timp și efort ești dispus să investești în crearea site-ului tău. Să vă explicăm ce face din WordPress cel mai bun CMS:

 • Este o platformă open-source cu o comunitate uriașă. Puteți găsi întotdeauna o discuție sau un ghid pe Web despre orice problemă legată de WordPress și există o mulțime de oameni care lucrează la dezvoltarea acestuia care vă pot ajuta.
 • WordPress este gratuit pentru toată lumea. Puteți instala rapid și începe să o utilizați. Sau pur și simplu alegeți un plan de găzduire web unde este deja instalat, așa cum am menționat anterior.
 • Chiar dacă instalați tone de pluginuri pe ea, WordPress rămâne totuși ușor de utilizat și vă puteți obișnui rapid cu el ca începător.
 • Milioane de site-uri web folosesc WordPress ca platformă și toate trebuie să poată obține un clasament bun pe Căutarea Google. Platforma nu este numai prietenoasă cu SEO, dar există numeroase pluginuri populare disponibile care pot îmbunătăți în continuare SEO site-ul dvs. web.
 • Există tone de furnizori de găzduire web care sunt conștienți de popularitatea WordPress și oferă planuri specifice platformei

4. Alegeți o temă de portofoliu și începeți personalizarea

După ce ați planificat designul și aspectul site-ului dvs. web, este timpul să începeți să lucrați la el. Totul începe cu alegerea temei portofoliu perfectă dintre sutele de teme WordPress de înaltă calitate disponibile pe Internet. Acestea sunt de obicei personalizabile, permițându-vă să utilizați o gamă largă de culori, machete, animații, elemente mari și mici și funcții care pot fi activate și dezactivate.

Themeforest este unul dintre site-urile pe care le recomandăm mai ales când vine vorba de teme de portofoliu. Puteți alege din mai multe categorii diferite, iar temele nu necesită experiență de programare. Toată lumea poate să le configureze și chiar să obțină o sumă decentă de ajutor din partea dezvoltatorilor în desfășurare.

După ce ați instalat tema, puteți începe să personalizați fiecare pagină web în partea frontală, urmând în același timp modificările în timp real. Metoda populară drag-and-drop este ceea ce face atât de ușor pentru începători să își personalizeze site-ul. Astfel funcționează majoritatea temelor, dar asigurați-vă că tema care vă interesează are recenzii pozitive și oferă toate caracteristicile necesare înainte de a o cumpăra.

Cu siguranță, ar trebui să evitați utilizarea temelor gratuite. Doar cele premium vin cu actualizări periodice, plugin-uri integrate, asistență fiabilă, ghiduri și alte accesorii, care sunt necesare pentru rularea unui site web profesionist. De asemenea, ar trebui să vă concentrați asupra extragerii cât mai multor valori dintr-o temă.

Utilizați o gamă largă de opțiuni de personalizare și acordați atenție detaliilor pentru a crea un site web cu adevărat unic, pe care vizitatorii dvs. îl vor aminti.

Cele mai bune teme de portofoliu WordPress

Avada – Tema polivalentă receptivă

avada-best-portofoliu-WordPress temă

Întrucât acest ghid este prietenos pentru începători, am dorit să vă recomandăm Avada, care este o temă care vă oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru o experiență perfectă de construire a site-urilor web. De fapt, nici nu trebuie să faci nimic în afară de a cumpăra tema. Avada vine cu 41 de site-uri web pre-făcute și 255+ proiectări de pagini web pre-făcute, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți cu înțelepciune.

Pe lângă asta, veți primi 6 plugin-uri premium, iar tema vă oferă peste o mie de opțiuni de personalizare. Chiar și cele mai mici detalii pot fi schimbate, iar rezultatul final depinde doar de creativitatea ta. Peste 400.000 de oameni sunt mulțumiți de Avada până acum, iar prețul acestei minuni este de doar 60 de dolari. Desigur, actualizările sunt gratuite odată ce cumpărați tema și fiecare dintre acestea vine cu o mulțime de funcții și îmbunătățiri noi.

În timp ce personalizați site-ul dvs. de portofoliu, lucrați cu o interfață drag and drop și peste 50 de panouri de opțiuni de personalizare care nu necesită nicio cunoștință de codare. După ce site-ul dvs. web va fi gata, acesta va arăta excelent pe orice ecran de dispozitiv. Avada este compatibil cu toate pluginurile populare WordPress.

X – Tema

x-portofoliu-WordPress temă

X Theme este o altă temă WordPress extrem de populară și absolut prietenoasă pentru începători pe Themeforest. Vă permite să creați un site web de portofoliu care să aibă un design uimitor și curat și modern. Aceasta este singura temă creată de ThemeCo, echipa de dezvoltatori din spatele X – Theme. Aceasta este doar dovada că echipa investește tot timpul în îmbunătățirea temei și oferirea unui sprijin de încredere.

Aproape 200.000 de persoane au achiziționat tema, iar recenziile sunt extrem de pozitive. Acum puteți obține tema pentru doar 29 de dolari, deoarece a traversat o etapă uriașă: achiziții în valoare de 10.000.000 de dolari până acum. X Tema este potrivită pentru toată lumea, inclusiv pentru companii, bloggeri, magazine online și persoane creative. Acesta deschide ușa către posibilități interminabile cu gama largă de opțiuni de personalizare.

Cu siguranță merită să petrec ceva timp cu X – Tema, deoarece este atât de versatil încât majoritatea oamenilor nici măcar nu folosesc jumătate din funcții. La urma urmei, ThemeCo a dorit să creeze o temă complexă, potrivită pentru crearea oricărui tip de site web. Aveți toată complexitatea integrată într-o interfață simplă, care vă permite să construiți site-ul dvs. pic cu bit în timp ce vă arătați previzualizarea în timp real.

După ce achiziționați X – Tema, veți avea 6 luni de asistență fiabilă 24/7. Acestea vă vor oferi o documentație extinsă care explică fiecare caracteristică. Această documentare este, de asemenea, un ghid care vă arată cum să vă alăturați site-ul.

The7 – Tema WordPress multifuncțională

the7-portofoliu-WordPress temă

The7 chiar se face reclamă ca fiind cea mai personalizabilă temă de pe Themeforest. Este o temă polivalentă care poate fi folosită pentru a crea orice tip de site web pe care doriți, inclusiv site-uri de portofoliu curat și elegant. The7 este cea mai populară și mai versatilă temă de până acum de către echipa de dezvoltatori numită Dream-Team. L-au vândut deja de peste 100.000 de ori, iar numărul utilizatorilor mulțumiți crește în fiecare zi.

The7 vă permite să utilizați 3 stiluri de design diferite. Fiecare dintre ele este unic și modifică fundamental aspectul site-ului dvs. web. Este ca și cum ai lucra cu trei teme diferite, făcând din The7 o temă în trei. Puteți experimenta cu toate cele trei stiluri și apoi puteți continua să lucrați cu cel care se potrivește mai ales ideii dvs. de site.

Există tone de opțiuni de personalizare disponibile pentru fiecare stil, permițându-vă să schimbați totul până la cel mai mic detaliu. Vă permite să adăugați toate culorile, fonturile, butoanele, galeriile și alte elemente dorite, exact așa cum le-ați imaginat. Obțineți pluginul Visual Composer care include un instrument de drag and drop care vă ajută să creați aspectul dorit pentru site-ul dvs. de portofoliu.

Achiziționând The7 pentru 39 de dolari, primiți 5 plugin-uri premium, în valoare totală de 99 USD, ceea ce reprezintă o afacere absolută. Echipa lor de experți este gata să ofere sprijin 24 de ore din 24 de ore pe 7 luni. Tema vine cu o documentație în care totul este explicat în detaliu.

5. Creați un site bine structurat

Dacă sunteți mulțumit de designul site-ului dvs. de portofoliu, este timpul să adăugați toate paginile necesare și să le includeți în meniuri, precum și în categorii specifice. De asemenea, trebuie să găsiți cele mai bune locuri pentru anunțurile dvs., unde oamenii le pot vedea fără a fi deranjați.

Există cele mai importante pagini de care majoritatea site-urilor web au nevoie, cum ar fi Acasă, Contact, Despre mine, Blog, Galerie și așa mai departe. Puteți utiliza opțiunile de personalizare pentru a le crea de la zero sau utilizați șabloane unde trebuie doar să editați textul și să faceți unele modificări minore. Dacă cumpărați un plugin premium, veți primi cu siguranță o gamă largă de șabloane pentru paginile dvs. web.

Concluzie

Cheia pentru a atrage mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. este de a crea cel mai bun site de portofoliu WordPress pe care îl puteți. Dacă îți iei treaba în serios, ar trebui să creezi un site web care să reflecte asta și să aibă un aspect profesional. Folosind resursele unei teme premium premium, veți putea să vă impresionați vizitatorii și să ieșiți în evidență în competiție.

Sigur, este nevoie de destul de mult timp de la început până la sfârșit cu toată personalizarea, încercând diferite pluginuri și experimentând diverse șabloane. Ideea este că crearea unui site de portofoliu bun în WordPress este o problemă de timp și creativitate astăzi și poate fi făcută fără experiență în proiectarea web.

Crearea unui site de portofoliu este cam același proces ca și crearea oricărui alt site în WordPress. După ce ați găsit toate instrumentele necesare, este nevoie doar de ceva timp și succesul dvs. este garantat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector