Cum să creezi un site web al agenției de turism cu WordPress?

creați site-ul agenției de turism


WordPress este de departe cea mai mare platformă de pe Internet care permite utilizatorilor, profesioniștilor și entuziaștilor să creeze și să opereze bloguri, site-uri web, pagini și postări. Întreaga lucrare este realizată printr-o interfață foarte ușor de utilizat și ușor de utilizat, care este potrivită pentru începători și nu necesită abilități sau experiență de codare web. Vom analiza câteva elemente de bază atunci când este vorba despre înțelegerea modului în care WordPress și site-urile web în general tind să funcționeze.

O diferențiere importantă trebuie făcută atunci când vorbim despre pagini și postări și modul în care acestea sunt gestionate de WordPress. Principala diferență este că paginile sunt permanente și postările pot fi temporare. Postările sunt utilizate mai ales pentru conținut actualizabil și pagini precum pagina principală, pagina „Despre” și paginile de arhivă sunt permanente. Acesta este motivul pentru care paginile sunt concepute pentru conținuturi atemporale care sunt esențiale pentru orice site web sau blog.

Un lucru important de remarcat despre postările de pe un site web este că acestea sunt afișate într-o ordine inversată cronologic. Aceasta înseamnă că vor apărea mai întâi noile publicații post, în timp ce cele mai vechi vor fi împinse înapoi în ordine. Veți avea libertatea de a alege exact câte postări doriți să afișați pe o singură pagină, dar acest lucru depinde și de lungimea lor și dacă includ imagini mari sau video încorporate sau alte materiale media.

Ceea ce face ca WordPress să iasă în evidență ca o platformă de vârf în acest domeniu este numărul mare de suplimente, pluginuri și instrumente disponibile la dispoziția ta. Puteți utiliza chiar și unele dintre numeroasele teme gratuite și premium disponibile ca șablon pentru site-ul sau blogul dvs. Toate aceste instrumente nu numai că vă oferă un număr mare de opțiuni, setări și caracteristici care vă pot îmbogăți conținutul site-ului, dar simplifică și procesul de configurare și menținere a unui site sau blog de succes.

Pași pentru construirea unui site web al agenției de turism

După următorii pași, veți putea configura un site web al agenției de turism în

1. Gazduire WordPress

Unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui site de succes, în special un site web de afaceri pentru o agenție de turism, este cu siguranță un bun plan de găzduire. Găzduirea bună nu numai că vă garantează faptul că site-ul dvs. web va fi permanent funcționat pentru ca clienții dvs. să poată naviga, dar pot oferi, de asemenea, instrumente și opțiuni pentru a crește clasamentul motorului de căutare prin metode de optimizare a motoarelor de căutare și, astfel, crește traficul și vânzările site-ului dvs..

Există multe tipuri diferite de planuri de găzduire disponibile pentru utilizatori, există planuri de găzduire gratuite, dar limitate, servere private private, partajate, virtuale, precum și planuri dedicate de găzduire premium. Toate au defectele și avantajele lor, însă ne vom concentra pe câțiva furnizori de hosting pe care i-am ales special pentru dvs., bazat pe fiabilitatea lor și pe multitudinea de opțiuni și planuri pe care trebuie să le ofere..

Gazduire InMotion

găzduire de imobile creează site-ul agenției de turismInMotion este un alt mare furnizor de hosting care oferă mai multe pachete lunare și anuale pentru clienți. Acest serviciu de găzduire oferă găzduire partajată pentru companii mici, precum și servere dedicate pentru companii mai mari și mai avansate. De asemenea, oferă protecție avansată împotriva DDoS, rutare inteligentă, precum și furnizori premium de lățime de bandă.

În afară de găzduirea de afaceri, furnizorul de găzduire InMotion are soluții pentru cei care au nevoie de un server privat virtual (VPS), servere dedicate, precum și posibilitatea de a revinde găzduirea. Acest furnizor vine cu o mulțime de plugin-uri și instrumente diferite pentru a ajuta orice creator de site-uri să-și demareze activitatea. Cel mai important dintre toate este constructorul de site-uri BoldGrid care te ajută să creezi ușor și rapid site-ul tău perfect WordPress. InMotion oferă, de asemenea, pachete speciale cu o reducere mare, în special pentru găzduirea WordPress, care este foarte util.

BlueHost

bluehost creează site-ul agenției de turismUnul dintre furnizorii de hosting care vă vom recomanda este BlueHost. Acesta este un furnizor de hosting care oferă planuri anuale cu reduceri foarte importante. Cu cât angajamentul dvs. este mai lung cu serviciile oferite de BlueHost, cu atât reducerile vor fi mai mari.

Chiar și pachetul inițial al serviciului BlueHost este destul de atractiv. Veți obține un nume de domeniu gratuit care este complet al dvs. atâta timp cât utilizați acest furnizor de hosting, precum și un transfer de domeniu gratuit în cazul în care aveți nevoie. Toate pachetele de găzduire oferă transferuri lunare nelimitate de date, precum și capacități de stocare foarte mari, începând de la 100 GB și mai mult. Pachetele avansate și premium includ câteva caracteristici foarte utile, precum instrumente și protecție anti-spam, căsuțe poștale și chiar stocare nelimitată.

HostGator

hostgator creează site-ul agenției de turismHostGator este unul dintre cei mai mari și mai de încredere furnizori de hosting pe întregul Internet. Oferă găzduire ieftină și foarte fiabilă, cu multe pachete diferite care sunt dezvoltate și ajustate în funcție de necesitățile diferite de găzduire. Pachetele pe care ne vom concentra sunt pachetele de găzduire WordPress pe care le oferă HostGator.

Datorită funcțiilor excelente, cum ar fi serverele cu densitate mică, rețelele de livrare a conținutului, precum și numeroasele straturi de memorie în cache, furnizorul de găzduire HostGator este capabil să ofere timp de încărcare de până la 3 ori mai rapid decât alți furnizori de găzduire. Pachetele de găzduire WordPress vin, de asemenea, cu interfața de neprețuit a norului și cu panoul de control admin WordPress ușor de utilizat, care permite personalizarea completă, precum și backup-uri auto..

2. Alegeți o temă adecvată

După ce ați cumpărat găzduire pentru site-ul agenției dvs. de turism WordPress, este timpul să vă configurați site-ul. Recomandăm cu tărie tuturor utilizatorilor, începătorilor sau experților să utilizeze o temă WordPress premium datorită numărului mare de funcții, instrumente și soluții pe care le oferă pentru o afacere WordPress de succes.

Altair

Altair tema agenției de turism wordpress

previzualizare & Descarcă Altair

Tema Agenției de turism și agenții de turism Altair este una dintre cele mai bune teme WordPress disponibile pe piață atunci când vine vorba de site-urile web ale agențiilor de turism. Are peste o sută de mii de clienți pe o perioadă de 7 ani.

Această temă are mai multe șabloane diferite pentru paginile de conținut care pot fi echipate atât cu o lățime fixă ​​cât și cu machete de pagină cu lățime întreagă. Acest lucru vă permite să creați pagini frumoase pentru ofertele și pachetele de turnee și să le îmbogățiți cu detalii mici sau extinse. Tema agenției de turism Altair vine, de asemenea, cu propriul formular unic de rezervare, care sigur va impresiona pe toți clienții dvs. potențiali.

Funcțiile suplimentare pe care le oferă această temă sunt opțiunile avansate de căutare pentru tururi și destinații, paralaxa specială pentru paginile constând în destinații de călătorie și echipa dedicată și profesională de asistență pentru clienți.

Călătorii la modă

trendy tema agenției de turism wordpress

previzualizare & Descarcă Trendy Travel

Trendy Travel este o altă temă premium WordPress excelentă concepută pentru site-urile și întreprinderile agențiilor de turism. Este o temă polivalentă care se potrivește nevoilor de toate tipurile de nișe legate de turism și turism, cum ar fi directoare hoteliere, bloguri de turism, agenții de turism, tururi de pachete, stațiuni, retrageri și multe altele.

Designul temei Trendy Travel este pe deplin receptiv și gata de retină. Dispune de instrumente și opțiuni puternice precum Mega Meniu, multe opțiuni de coduri scurte, opțiuni de dispunere nelimitate și multe altele. Toate aceste și multe alte funcții pe care le puteți găsi în această temă excelentă WordPress vă oferă toate instrumentele necesare pentru a vă permite să construiți și să mențineți site-ul perfect al agenției de turism pentru afacerea dvs..

Love Travel

dragoste agenție de turism wordpress tema

previzualizare & Descarcă Trendy Love

A treia și ultima temă premium a agenției de turism WordPress pe care am decis să vi-o recomandăm este marea temă creativă Love Travel WordPress. Această temă particulară are suport multilingv integrat în ea și oferă suport complet pentru serviciile de călătorie WooCommerce.

Veți putea să vă personalizați complet site-ul dvs. utilizând unele mai mult de o sută de componente disponibile pentru dvs. prin tema Love Travel WordPress. Există componente pentru filtrul de călătorie pentru funcția de căutare, există suport și integrarea importantului plugin Contact Form 7, precum și a plugin-ului Revolution Slider care vă permite să creați slide frumoase și captivante pentru site-ul dvs. web și multe alte componente și funcții..

3. Încărcați conținut

În lumea competitivă a site-urilor web ale agențiilor de turism, conținutul este rege. Încărcarea de conținut bogat și captivant este o necesitate pentru a menține site-ul și afacerile dvs. atractive pentru potențialii dvs. clienți. Pur și simplu, traficul ridicat nu este adesea suficient pentru a vă asigura că site-ul dvs. web conduce vânzările.

Există multe forme diferite de conținut pe care le puteți folosi pentru site-ul agenției dvs. de turism. Puteți încorpora videoclipuri cu destinațiile de călătorie oferite de site-ul dvs. web. Puteți crea și publica galerii frumoase și atractive ale locurilor exotice și stațiunilor hoteliere.

Formele suplimentare de conținut includ oferte promoționale, oferte cu timp limitat și destinații de călătorie sezoniere disponibile doar în anumite perioade ale anului. Acest tip de conținut nu doar a îmbogățit site-ul dvs., dar vă poate ajuta, de asemenea, să vă promovați site-ul și să vă sporiți audiența.

4. Promovarea site-ului web

Promovarea site-ului dvs. web este adesea factorul cheie pentru o afacere de succes a agențiilor de turism. Puteți avea cele mai bune oferte disponibile, cel mai frumos și profesionist site web și cel mai bogat conținut acolo, acesta va fi făcut inutil, cu excepția cazului în care promovați cu succes site-ul dvs. web și conduceți traficul către afacerea agenției dvs. de turism..

Dacă ați ales să folosiți o temă premium pentru site-ul agenției dvs. de turism WordPress și vă recomandăm cu mare încredere să folosiți una, veți avea la dispoziție mai multe instrumente și opțiuni promoționale. Unul dintre cele mai importante moduri de a-ți promova site-ul și afacerea este desigur social media.

Prezența social media este o necesitate absolută în lumea modernă a promovării web. Să fii prezent și activ în sfera social media a Internetului te poate ajuta să ajungi la o audiență uriașă care ar putea fi interesată de ce oferă site-ul tău. Dacă aveți o pagină Facebook pentru site-ul dvs. web sau un cont Twitter și Instagram activ se poate dovedi a fi foarte util.

Opțiunile de social media încorporate în WordPress nu trebuie, de asemenea, ignorate. O secțiune de comentarii activă și activă pe fiecare din paginile și postările dvs. poate încuraja potențialii clienți să vă spună ce părere au. A avea o pagină de recenzie în care publicați câteva dintre cele mai bune recenzii pe care site-ul dvs. web le-a acumulat este, de asemenea, un bun mod de a vă promova site-ul agenției de turism. Mărturii și comentarii pozitive pot fi, de asemenea, prezentate pe site-ul dvs. web.

Un alt aspect cheie al promovării site-ului web este cu siguranță SEO. Păstrând site-ul agenției de turism complet optimizat pentru motoarele de căutare te poate ajuta să îți clasifici site-ul web mult mai mare decât de obicei și să conduci cantități imense de trafic către afacerea ta. Fiind unul dintre cele mai înalte site-uri web în nișa dvs., vă poate ajuta afacerea să devină imensă. Temele premium WordPress pe care vi le-am recomandat includ câteva instrumente și opțiuni de optimizare a motoarelor de căutare care vă pot ajuta să începeți în călătoria dvs. către promovarea site-ului dvs. web la cele mai bune abilități..

5. Păstrați conținutul dvs. proaspăt

Nimeni nu va fi interesat de site-ul dvs. web dacă conținutul dvs. este învechit și neașteptat. Acesta este motivul pentru care este absolut necesar să păstrați conținutul pe site-ul agenției dvs. de turism constant actualizat și reînnoit. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă rangă paginile și postările mai sus pe motoarele de căutare și va face conținutul mai atractiv pentru potențialii dvs. clienți.

În afară de postarea noilor destinații de călătorie și a ofertelor și ofertelor noi pe site-ul agenției de turism, puteți să vă reîncărcați conținutul cu un blog de călătorii aventuros și captivant. De asemenea, puteți face postări săptămânale sau chiar zilnice în care evidențiați câteva dintre locurile, stațiunile și destinațiile frumoase pe care agenția dvs. de turism trebuie să le ofere. Doar asigurați-vă că faceți actualizările în timp util și regulat.

Concluzie

Agenția de turism este o nișă competitivă și saturată pe Internet, astfel încât pornirea în aventura dvs. către un site web de succes al agenției de turism poate fi o sarcină dificilă și complicată. Cu toate acestea, dacă urmați instrucțiunile și recomandările noastre, vă garantăm că veți avea un site de succes al agenției de turism în cel mai scurt timp.

Pentru a recapătă, primul pas este să alegeți un furnizor de hosting de încredere și de încredere pentru site-ul dvs. WordPress. Acest lucru vă asigură că site-ul dvs. web va fi în funcțiune tot timpul și că site-ul dvs. web va putea gestiona chiar și cantități foarte mari de trafic fără a se prăbuși. Furnizorii de găzduire pe care v-am recomandat-o includ, de asemenea, funcții și instrumente de securitate importante pentru protecția DDoS și multe altele.

Al doilea pas, și cel mai important, este alegerea unei teme WordPress potrivite care să se ocupe de nevoile tale. Vă recomandăm să folosiți una dintre cele trei teme premium WordPress pe care v-am ales-o manual. O temă excelentă vă va oferi toate instrumentele necesare pentru a crea un site web al agenției de turism WordPress frumos și atrăgător și vă va echipa, de asemenea, o mulțime de opțiuni de personalizare, precum și instrumente promoționale..

După aceea, ar trebui să încărcați conținut în mod regulat pe site-ul dvs., să promovați site-ul dvs. cât mai mult posibil și veți avea toate instrumentele necesare pentru a face succesul site-ului agenției dvs. de turism WordPress..

Porniți acum site-ul agenției dvs. de turism

Alegeți un furnizor de hosting din lista de mai jos și configurați-vă site-ul agenției de turism utilizând WordPress.

Companie de găzduire
Preț promoțional

1începe site-ul agenției de turism3,49 USD / lună
2creați site-ul agenției de turism3,95 USD / lună
3construiți site-ul agenției de turism3,95 USD / lună
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map