Cum să faceți site-ul dvs. SEO-friendly?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum să faceți site-ul dvs. SEO-friendly?
0 14 мин.

face site-ul seo prietenos


Doar a avea un site web cu aspect bun nu este suficient pentru a atrage mult trafic. Pentru ca site-ul dvs. să fie afișat pe rezultatele motorului de căutare, va trebui să respectați regulile SEO. Dacă site-ul dvs. web este la standarde, acesta va fi plasat mai sus pe o listă de căutare. Lucruri precum cuvintele cheie, etichetele și, de asemenea, designul site-ului pot avea un impact mare asupra clasamentului SEO al site-ului dvs..

În acest articol, vă vom arăta câteva trucuri care vă vor ajuta să obțineți mai mult trafic pe site-ul dvs. web. Nu că aceste puncte nu sunt sortate după importanță, deoarece toate sunt mai mult sau mai puțin la fel de importante.

Folosiți cuvintele cheie și utilizarea SEO pe imagini

Cuvintele cheie sunt sursa site-ului dvs. SEO. Modalitățile dvs. de a ajuta motorul de căutare să determine care sunt informațiile cheie de pe site-ul dvs. web. Unul dintre cuvintele dvs. cheie ar trebui menționat în prima frază a paginii web pentru a ajuta motorul de căutare să stabilească despre ce va fi vorba.

Cuvintele cheie trebuie utilizate mult pe site-ul dvs. web. De la etichete h1, atribute de titlu, navigare, imagini, până la meta descriere, chiar și în nume de folder. Toate aceste informații ar trebui să fie relevante pentru site-ul general. Dar nu umple prea multe cuvinte cheie, deoarece ar putea avea un efect contrar.

De obicei, doar textul de pe un site web este optimizat, dar și optimizarea imaginii este importantă (chiar dacă nu este făcută la fel de des). Imaginile de pe site-ul dvs. nu ar trebui să fie prea mari și nu sunt în linia paginii. Ar trebui să aibă în jur de 30 până la 100kb și cu rezoluție de 72 dpi. Dacă mergeți cu mult mai mult decât atât, pagina web se va încărca încet și va scădea clasamentul SEO.

De asemenea, textele suplimentare din imagini trebuie să fie relevante pentru imagine și nu ar trebui să fie prea lungi. Așa cum am remarcat, poziționarea imaginii este, de asemenea, foarte importantă, precum și conectarea imaginii la restul site-ului.

Design accesibil

Site-ul dvs. web trebuie să fie accesibil și, prin aceasta, înseamnă că acesta poate fi vizualizat pe toate browserele și dispozitivele. Ar trebui să aibă etichete speciale care să o ajute să funcționeze pe versiuni mai noi și mai vechi de browsere, deoarece oamenii le folosesc pe cele populare (Mozzila Firefox, Google Chrome sau Opera) și chiar pe cele care nu sunt atât de comune, dar încă folosite (Internet Explorer).

Viteza site-ului este, de asemenea, inclusă în acest punct, deoarece un site web mai lent va avea un rang mai scăzut al motorului de căutare și va fi puternic afectat de acesta. Dacă este dificil să navighezi pe site-ul tău, acesta va avea un impact negativ asupra traficului și a clasamentului general. Imaginile menționate înainte se pot adăuga și la acest punct.

Structura paginilor dvs. web este importantă, deoarece un site web bine structurat este mult mai ușor de parcurs. Așadar, trebuie să evitați costurile orfane (dacă o pagină nu este atașată corespunzător structurii site-ului web) cu orice preț.

De asemenea, site-ul dvs. web trebuie să răspundă pentru a obține o evaluare mai mare cu motorul de căutare. Dacă ați făcut bine, cu machete responsive pentru dispozitivele mobile, nu va trebui să dublați pagini și să aveți o problemă cu ratingul scăzut al motorului de căutare.

Adrese URL prietenoase

Adresele dvs. URL nu pot fi aleatorii și haotice, deoarece nu va ajuta vizitatorul sau motorul de căutare să știe despre ce este vorba. Dacă, de exemplu, adresa dvs. URL se încheie în site-ul tău.com/id=243?64943, un motor de căutare va fi confuz și site-ul dvs. va fi clasat mai jos decât ar trebui.

Ar trebui să existe un nume clar pentru scopul paginii web curente, de exemplu .com / filme / acțiune. În acest mod motorul de căutare va avea o modalitate viabilă de a vă clasifica pagina web și de a găsi mai ușor (care este în orice caz punctul SEO). De asemenea, a merge prea sălbatic cu mai multe categorii poate avea, de asemenea, un impact negativ asupra evaluării paginii, deci evitați să le faceți prea complexe.

Utilizați unul sau două cuvinte cheie în URL, pentru ca pagina să fie prietenoasă cu motorul de căutare. Dacă aveți două cuvinte pentru dosar în numele căii, este întotdeauna mai bine să folosiți cratime (-), decât scrise (_), deoarece acestea sunt standard pentru acest tip de denumire a căii.

De asemenea, orice adresă URL veche și proastă trebuie redirecționată 301, astfel încât acestea să nu creeze confuzie și să nu creeze acele 404 greșeli. De asemenea, vor păstra valorile câștigate înainte de a coborî.

Integrare în social media

Deoarece social media este peste tot astăzi și este extrem de popular cu aproape toate tipurile demografice, este important să fie integrat cu aceste site-uri web de dragul unor rezultate mai bune. Acestea vor face ca site-ul dvs. să se plaseze mult mai bine, deoarece media socială este foarte bine clasată de motoarele de căutare.

Acest lucru nu va ajuta numai cu un rang înalt cu motorul de căutare, dar vă va oferi, de asemenea, un trafic mai mare pe site-ul web. Vă ajută, de asemenea, cu experiența site-ului, deoarece dacă vă mențineți vizitatorii angajați, motoarele de căutare vă vor stimula traficul prin îmbunătățirea clasării dvs. în rezultatele căutării.

 Limitați utilizarea JavaScript

Întrucât unele site-uri web folosesc codul aproape întreg pentru JavaScript, acestea vor îngreuna mult mai greu motoarele de căutare, deoarece acestea vor avea o problemă cu citirea site-ului dvs. web. Chiar dacă JavaScript poate fi vizibil convingător pentru vizitatorul site-ului web, acesta nu va ajuta motoarele de căutare să determine natura paginii tale web. Deoarece acest lucru îl încetinește, motoarele de căutare nu clasează site-uri ca acestea ridicate.

În afară de acest punct, JavaScript nu este bine integrat pe fiecare dispozitiv mobil și din această cauză s-ar putea să pierdeți o bucată mare de vizitatori, limitând site-ul dvs. web la o mizerie complexă și greu de citit. Ar trebui să ajutați motorul de căutare, limitând utilizarea JavaScript la unele limite normale.

Nu prea multe elemente flash

Elementele flash pot fi un lucru distractiv și util pe pagina dvs. web, dar fiți atenți, deoarece utilizarea excesivă vă poate distrage vizitatorii și poate reduce și clasamentul site-ului dvs. Flash-ul este de obicei ignorat de motoarele de căutare sau încruntat dacă este făcut în cantități uriașe. Așadar, dacă doriți ca pagina dvs. să fie prietenoasă cu SEO, încercați să utilizați elemente Flash în rare ocazii când pot adăuga cu adevărat ceva grozav la pagina dvs. web.

Utilizarea HTML5 și CSS adecvat

HTML5 este cea mai recentă versiune a limbii și este foarte ușor de utilizat pentru motoarele de căutare. Oferă multe etichete descriptive care vă vor ajuta foarte mult SEO în ceea ce privește imaginea despre care este vorba. De asemenea, elementele sale sunt ușor de citit pentru un motor de căutare, așa că va merge mult mai repede decât în ​​mod normal. Așadar, dacă utilizați codul HTML vechi, lucrul potrivit ar fi să îl actualizați și să vă ușurați viața.

Dacă sunteți un dezvoltator de școală veche, fiți conștienți că cadrele HTML nu sunt calea de urmat și vor avea un impact negativ asupra evaluării site-ului. Același lucru este valabil și cu tabelele care sunt acum învechite în acest mod, deoarece CSS poate fi folosit acum pentru a crea machete în stil de masă.

Codul CSS nevalid nu schimbă în mod necesar calificativul dvs., dar poate fi dăunător dacă pagina web rupe vizitatorul. Prin urmare, nu va afecta în mod direct ratingul dvs., dar va reduce traficul, ceea ce vă poate reduce rangul.

De asemenea, pe nota de cod: Un lucru grozav ar fi să creezi Sitemap XML care va oferi ajutor uriaș motoarelor pentru a le ajuta să înțeleagă structura site-ului web. Cu ajutorul acesteia puteți determina ce pagini ale site-ului dvs. sunt importante și care nu.

Etichete titluri unice și descrieri meta

Fiecare pagină de pe site-ul dvs. ar trebui să aibă propria sa etichetă unică. Va ajuta la diferențierea fiecărei pagini și va reprezenta fiecare pagină. Încercați să îl mențineți scurt cu aproximativ 30 până la 50 de caractere.

Meta description este similară cu titlul și ar trebui să fie scris în propriile cuvinte pentru a avea cel mai bun efect. Acest text va fi afișat în mica previzualizare a unei pagini de căutare Google. Nu ar trebui să fie prea lung, maxim 160 de caractere sunt mai mult decât suficiente pentru a vă trimite mesajul despre site-ul web.

Utilizarea criptare HTTPS

Nu cu mult timp în urmă, criptarea HTTPS a fost utilizată doar pentru magazinele web și site-urile web unde aveți nevoie pentru a proteja datele sensibile (ex. Numere de cărți de credit). Dar în prezent, pe măsură ce amenințările de pe web cresc, la fel este nevoie de protecția detaliilor personale. Acesta este motivul pentru care Google solicită ca HTTPS să fie utilizat peste tot, ca un strat suplimentar de apărare. De asemenea, nu ar trebui să reducă viteza site-ului, profitând la maxim. Aproape toate site-urile web importante au implementat deja acest pas, deoarece informațiile devin din ce în ce mai valoroase de la o zi la alta.

De asemenea, similar cu acesta, ar trebui să vă reînnoiți certificatele de securitate, astfel încât acestea să nu afișeze avertismente pentru vizitatorii site-ului dvs. web.

Declarație DOCTYPE

Acest lucru poate părea un lucru slab de avertizat, dar dacă este greșit, îți poate scădea un pic rangul. Doctype este util, deoarece ajută browserul să traducă paginile web de pe site-ul dvs. Dacă nu există nicio declarație, browserul trebuie să ghicească și asta necesită timp și uneori poate lipsi sau greși ceva. Este o bucată mică de cod care economisește mult timp și probleme.

Nu mai este imprimantă

Acesta este unul dintre lucrurile din vechile școli care nu mai sunt necesare. Nu aveți nevoie de un buton „prietenos cu imprimanta” pe site-ul dvs., deoarece acum este făcut în CSS ca o soluție mai curată și mai rapidă la această problemă. Așadar, orice buton de genul acesta va genera indicatoare roșii în timpul căutării motorului.

Conectarea corectă a paginii

Deoarece legăturile pe site-uri sunt utilizate pe aproape fiecare pagină, ar trebui să vă faceți clar vizibile linkurile. În afară de sublinierea obișnuită, legăturile trebuie să fie diferite într-un alt mod, întrucât ne putem da seama dacă textul este linkul nu este eficient.

Aceste legături ar trebui să fie întotdeauna absolute, chiar dacă cele relative sunt mai ușor de manipulat. Dar legăturile relative pot fi interpretate greșit sau chiar razuite. Link-urile absolute sunt mai mari, mai ales atunci când se face navigare pe site.

Ar trebui să fiți conștienți că nu se presupune că o singură pagină are mai mult de 100 de legături pe ea. Controlați-vă utilizarea linkului și creați-le doar atunci când este necesar.

Marcați paginile care nu ar trebui verificate

Prin crearea de robots.txt, puteți controla ce părți ale paginii dvs. nu ar trebui să fie accesate de către roboții motoarelor de căutare.

Acest lucru este util atunci când dețineți un magazin web și nu doriți ca roboții Google să adauge produse în coș, deoarece au urmat un link. Majoritatea acestor pagini nu vor fi afișate în rezultatul căutării, cu excepția cazului în care există semnale undeva care le spun despre valoarea paginii.

Măriți viteza de încărcare a paginii

Un lucru logic este să îmbunătățești viteza de încărcare pentru paginile tale. Încercați să scurtați și să lucrați la codul dvs., astfel încât să poată fi practic. Oricum, obiectivul oricărui dezvoltator este deja să-și facă site-ul mai rapid, dar, odată cu realizarea acestui lucru, veți obține o clasare mult mai mare cu motoarele de căutare. Așadar, este vorba de o tranzacție de doi pentru un singur tip.

Concentrarea pe structură

Structura site-ului dvs. web trebuie să fie clară și de înțeles, deoarece va ușura munca motoarelor de căutare care se înghesuie prin paginile dvs. Încercați să implementați date structurate în jurul elementelor cheie. Acest lucru va afecta, de asemenea, aspectul site-ului dvs. atunci când este afișat pe pagina cu rezultatele căutării și ce informații sunt disponibile pentru a vedea.

Lectura textului

Este posibil să sune banal, dar textele de pe pagina dvs. trebuie să fie lizibile. Unele lucruri care ar trebui să fie îngrijite sunt: ​​lungimea propoziției, frecvența vocii pasive și numărul de silabe pe cuvinte.

Conținutul pe care îl expuneți trebuie să fie de înțeles, fără erori sintactice sau gramaticale și cu o structură propozițională adecvată. În funcție de demografia vizată, aceste reguli ar trebui aplicate în consecință.

rezumat

După cum ați observat deja, SEO va fi amabil cu dvs. pe măsură ce calitatea site-ului dvs. web crește. Factori precum designul și ușurința accesului sunt importante pentru motorul de căutare și numai site-urile web care sunt bine făcute vor culege beneficiile pe care le are de oferit. Sperăm, așadar, că acest articol a fost util și că a oferit informații despre lumea motoarelor de căutare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector