Cum să găsești calitatea unui furnizor de servicii de găzduire web

găsiți un furnizor de servicii de găzduire web de calitate


Primul pas pentru a găsi un serviciu de găzduire web adecvat și un registru de nume de domeniu pentru site-ul dvs. web este să faceți cercetări pe internet, astfel încât să începeți să întrebați prieteni și să citiți alte recenzii online despre mai multe companii de găzduire și serviciile lor, după care veți merge la găzduire site-ul companiilor și căutați detalii suplimentare precum preț, resurse, suport și așa mai departe.

Există cel puțin 5 moduri de a afla dacă calitatea unui anumit serviciu / companie de găzduire web este suficient de bună pentru proiectul dvs. online:

Originalitate – Ce model de afaceri se aplică?

De obicei, o afacere pentru a avea succes trebuie să fie originală pe cât posibil, oferind servicii sau produse creative și ingenioase prezentate într-un mod diferit și nu sunt identice ca și alți concurenți, același caz ar trebui să fie disponibil pentru companiile de găzduire web, dar unele dintre ele nu trebuie. nu respectă prima regulă și copiază întregul site web al concurenților, dar și întreaga infrastructură, prețuri și pachete de servicii care încearcă chiar să escrocheze clienții și să le fure informațiile despre card și informațiile personale.

Dacă vedeți o companie de găzduire web care are un site web original cu un design nevăzut, cu culori frumoase, animații speciale, meniuri nemaipomenite, widget-uri, bannere și bare laterale, icoane și text interesante, ați găsit o companie de web hosting bună, care dovedește cât de profesionist este este.

Originalitatea este primul pas, deoarece arată dacă echipa din spatele companiei de găzduire știe cu adevărat să facă ceea ce ar trebui să știe, în plus, dacă căutați și dezvoltatori web pentru a crea site-ul dvs. pe lângă găzduirea acestuia și adăugarea unui nume de domeniu, site-ul lor ar trebui să fie cu adevărat profesionist și unic.

De ce ai folosi o companie de servicii web care nu are propriile idei și lipsește de originalitate?

Suportul este de ajutor?

Ați ales deja o companie drăguță, care are un site web original, dar trebuie să contactați echipa de asistență pentru informații suplimentare și chiar să vă efectuați comanda, numai pentru a testa modul în care persoana din spatele computerului reacționează la întrebările dvs. și ce tip de persoană este.

Echipa de asistență ideală ar trebui să răspundă la biletul dvs., e-mail sau un alt tip de solicitare oferindu-vă aproape instantaneu răspunsuri complete, fără a lăsa să lipsească informații vitale sau nu atât de vitale și, desigur, ar trebui să fie foarte politicoase și poate să ofere alte canale de comunicare între tu și lor le place Skype sau telefonic.

Uneori, problemele tale pot fi o adevărată durere în fund, dar totuși sprijinul ar trebui să-și facă treaba pentru că sunt plătiți și ai plătit și pentru produse sau servicii. În acest caz, dacă vedeți un membru al echipei de asistență care se luptă cu problema dvs., ar trebui să încercați să Google problema și poate să-i sugerați soluțiile pe care le-ați găsit pe internet sau puteți să-i sugerați să-i trimită problema șefului său care presupune este mai bine calificat pentru rezolvarea acesteia.

Dacă asistența dvs. nu pare să răspundă rapid la problemele dvs. sau nici măcar nu este online sau nu răspunde deloc, atunci ați ales compania greșită și ar trebui să o căutați pe alta, mai ales dacă nu sunt politicoase și nu găsiți răspunsuri la întrebările sau soluțiile dvs. la problemele dvs..

Preț, cost reînnoire, taxe ascunse

Unul dintre cele mai importante motive pentru alegerea unui serviciu / companie bun de găzduire web este prețul care uneori este chiar motivul principal, oamenii aleg companii web cu echipă de suport proastă și fără originalitate doar pentru că sunt ieftine, dar nu își dau seama de asta propria lor afacere va fi în aceeași manieră: ieftin, fără originalitate și cu un suport rău. Deci, fără calitate.

De cele mai multe ori, dacă prețul este prea scăzut, ar trebui să vedeți că ceva este ciudat și trebuie să investigați mai multe pentru a afla motivul prețului, fie îl evitați, deoarece nu aveți nevoie de el.

Trebuie să găsiți amestecul corespunzător între cele cinci elemente care definesc calitatea, așa că ar trebui să vă uitați cel puțin după o companie gazdă web care are un preț mediu, o originalitate medie și profesionalismul, o echipă de asistență medie, face o întreținere medie față de serviciile lor. și are o calitate medie. Nu este o idee bună să lăsați unul dintre ele să fie mai mic decât media, iar celălalt să fie mai mare, ar trebui să rămâneți la același nivel pentru toate cele cinci elemente.

Își țin în mod regulat serverele?

După ce ați stabilit bugetul și ați găsit o companie cu o echipă de asistență adecvată și profesională și originalitate, ar trebui să vedeți cât de des efectuează compania aleasă operațiuni de întreținere și dacă își modernizează serverele și serviciile.

Trebuie să aveți grijă, deoarece unele companii folosesc motivul „Întreținere” de fiecare dată când există probleme, astfel încât din punct de vedere tehnic resursele lor nu sunt suficient de bune. În acest caz, unele dintre ele vă oferă multiple funcții gratuite, ceea ce înseamnă că vor să uitați de problemele pe care tocmai le-au avut, dar chiar dacă acceptați aceste funcții gratuite, este posibil să aveți probleme cu ele din cauza problemelor tehnice, iar site-ul dvs. va fi offline, ceea ce vă face să pierdeți clienți, venituri, vizitatori și așa mai departe.

Dar performanțele & Uptime?

Ultimul element este calitatea serviciilor, așa că ar trebui să aveți grijă de ping, întârziere, și timpul de funcționare, dar, de asemenea, ar trebui să știți că originalitatea împreună cu suportul, prețul și întreținerea mixtă vă vor oferi calitate. Întrebarea reală este ce tip de calitate? Una bună sau una proastă? Pentru aceasta, trebuie să urmați sfaturile și trucurile de mai sus și trebuie să efectuați într-adevăr o cercetare și, în final, un raport final cu privire la toate companiile de găzduire web, împreună cu prețurile, calitatea, suportul și alte elemente importante. Puteți chiar să creați un tabel în Excel sau alt software similar și să comparați fiecare companie și să marcați lucrurile importante pe care le-ați găsit pentru fiecare, fie cu îndrăzneală, fie schimbând culoarea fontului în roșu, de exemplu. De asemenea, este o practică bună să nu alegeți o companie de găzduire web doar după o singură recenzie sau sfat, veți alege în mod înțelept dacă ați auzit și ați citit mai multe recenzii și diverse recomandări.

Nu uita de lucruri legate de bunul simț, cum ar fi prețurile adevărate, comunicarea politică și socială, iar o soluție bună pentru orice fel de problemă posibilă la compania gazdă web este să înregistrezi tot ceea ce spun, fie copiind emailuri, mesaje de chat, Skype și Mesaje Yahoo și bilete într-un document sau chiar pentru a înregistra Skype și apeluri telefonice. De asemenea, ar trebui să economisiți facturile, contractele și alte documente pe care le-ați făcut.

În cele din urmă, dacă aveți cu adevărat probleme mari cu compania aleasă, trebuie să mergeți la autorități și să încercați să găsiți împreună cea mai bună soluție potrivită pentru dvs..

Companie
Preț promoțional

1găzduire fiabilă cpanel de calitate2,75 USD / lună
2găzduire buget de calitate1,99 USD / lună
3furnizor de afaceri de înaltă calitate2,99 USD / lună
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map