Cum să găsești cel mai bun furnizor de gazduire web PHP?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum să găsești cel mai bun furnizor de gazduire web PHP?
0 6 мин.

găsiți cel mai bun furnizor de găzduire web php


În conformitate cu Wikipedia, PHP este cel mai popular limbaj de programare pe partea de server cu care să construiți site-uri web. În octombrie 2010, aproximativ 75% din toate site-urile web și în februarie 2014, peste 82% foloseau PHP. Acest limbaj de programare popular, open source, este folosit de la mic la mare, site-uri web de mare complexitate și trafic mare, precum Facebook, Wikipedia și altele..

Cel mai popular sistem de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal, sunt de asemenea construite cu PHP. OpenCart, osCommerce și alte scripturi bine cunoscute de coșuri de cumpărături open source folosesc, de asemenea, limbajul PHP.

# 1 InMotion Cel mai bun hosting PHP

InMotion oferă găzduire de clase de afaceri pentru scripturi PHP, site-uri web și aplicații. Planurile partajate, VPS și Dedicate sunt de asemenea disponibile, începând de la 4,19 USD / lună.

mai multe detalii aici … »

Deoarece PHP este atât de răspândit, mulți programatori aleg să învețe PHP ca primul limbaj de programare. Credeți sau nu, toți furnizorii de găzduire web au suport pentru PHP. Deci, dacă doriți să publicați site-ul sau scriptul dvs. PHP online, literalmente orice gazdă poate face treaba. Cu toate acestea, există câteva aspecte de luat în considerare atunci când cumpărați serviciul de găzduire web PHP.

Având un număr atât de mare de furnizori care oferă gazduire PHP, poate conduce utilizatorul final într-o poziție incertă. Evaluarea caracteristicilor fiecărei companii, setările php, prețurile și asistența este o sarcină interminabilă. Pentru a vă economisi timp, am făcut o listă a principalelor aspecte care trebuie luate în considerare pentru o gazdă web PHP; Am făcut și o listă cu cei mai buni furnizori de hosting PHP pe care îi folosesc.

Recunoașterea unei companii bune de găzduire PHP

Alegerea unei gazde PHP nu diferă prea mult de selecția unui site web de găzduire obișnuit. În primul rând, trebuie să-ți cunoști propriile nevoi. Ce este important pentru proiectul dvs. și ce vă așteptați de la o gazdă web? În opinia mea, potențialul dvs. furnizor de hosting ar trebui să ofere răspunsuri la următoarele întrebări:

 • Ce versiuni de PHP sunt disponibile pe serverele lor?
 • Ce extensii sunt disponibile, există posibilitatea de a adăuga altele?
 • Cât de des se efectuează backup-uri?
 • Gazda oferă suport pentru PHP?
 • Pachetul de găzduire este accesibil?

Dacă furnizorul de găzduire care pretinde a fi o gazdă PHP bună, dar nu oferă suficiente informații pentru întrebările de mai sus, probabil că ar trebui să mergeți mai departe. Acum analizăm fiecare întrebare individuală și vom afla de ce este important să cunoaștem despre versiunea PHP, extensii, backup, asistență și preț?

găsiți furnizor de găzduire web php

Versiunea PHP: gazda cu care urmează să lucrezi ar trebui să ofere mai multe versiuni php, astfel încât să poți decide care va fi folosit pe contul tău. Este important să aveți și opțiunea de a actualiza la cea mai recentă versiune PHP. O companie de găzduire care oferă doar versiuni mai vechi de PHP nu este o gazdă bună. Actualizările sunt foarte importante nu numai pentru securitate, ci și pentru îmbunătățirea performanței. De asemenea, este bine să știți când compania efectuează o actualizare a versiunii pe serverele lor, deoarece dacă folosiți scripturi de versiuni mai vechi, o actualizare poate duce la erori PHP și doriți să evitați acest lucru prin actualizarea codului dvs..

Extensii PHP: fiecare furnizor de hosting oferă o serie de extensii PHP. Dar instalează noi extensii atunci când utilizatorul le solicită? Dacă scriptul sau site-ul dvs. web are nevoie de o extensie specifică pentru a rula, asigurați-vă că potențialul dvs. gazdă îl are instalat. Utilizatorii obișnuiți nu le pasă de acest lucru și, probabil, extensiile nu sunt listate pe pagina promo. Deci, dacă nu găsiți informații despre o anumită extensie PHP, contactați asistența tehnică a gazdei. Dacă nu știu despre ce vorbești, nu te deranja cu acea gazdă.

Copiile de rezervă: ar trebui să aveți întotdeauna copii de rezervă ale site-ului și scripturilor dvs. Chiar dacă firma de găzduire oferă copii de rezervă zilnic, ar trebui să aveți și o copie a scripturilor PHP și a bazei de date. Backup-urile sunt bune, deoarece puteți face un back-roll rapid dacă se întâmplă ceva cu site-ul dvs..

Suport PHP: de obicei, un cont de gazdă obișnuit nu are voie să instaleze noi extensii sau noi versiuni php, de aceea este important să aveți asistență online pentru a vă ajuta. Pentru a testa abilitățile și abilitățile lor în PHP, trebuie doar să le puneți întrebări legate de PHP înainte de a vă înscrie. Dacă știu răspunsurile, veți fi pe mâini bune.

Preț: atunci când selectați un plan de găzduire, prețul nu este elementul decisiv anterior, dar, la un moment dat, ar trebui să luați în considerare și costul pachetului dvs. de găzduire. Dacă doriți să achiziționați un plan de găzduire partajat, costul ar trebui să fie undeva între 5-10 USD pe lună. Unele companii de găzduire, cum ar fi InMotion sau BlueHost, oferă reduceri pentru clienții noi, așa că puteți profita și de aceste avantaje. Costul unui plan de gazduire VPS începe de la 20 USD plătit lunar, în timp ce un server PHP dedicat poate costa 150 USD pe lună. Vă rugăm să rețineți că, în industria de gazduire, prețul mai mare nu înseamnă un serviciu mai bun, de fapt este vorba de o retragere.

Concluzie și recomandare de găzduire PHP bună

Probabil că veți avea mai multe întrebări pentru a pune potențialul dvs. gazdă. Nu ezitați să faceți acest lucru, asigurați-vă că firma de găzduire vă va servi în orice mod posibil; ești clientul și le-ai ales dintr-un motiv, deci ar trebui să furnizeze.

# 1 Gazdă Web PHP InMotion Top

InMotion este o alegere bună pentru orice proiect PHP, planul lor de găzduire de afaceri partajat începe de la 4,19 USD pe lună și oferă, de asemenea, servere VPS și dedicate.

mai multe detalii aici … »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector