Cum să găsiți gazduire web pentru site-ul dvs. personal sau blog

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum să găsiți gazduire web pentru site-ul dvs. personal sau blog
0 7 мин.

cea mai bună găzduire web pentru site-uri sau bloguri personale pentru hobby-uri


Îmi amintesc, încă de pe vremuri, serviciul de găzduire web era foarte scump, doar corporațiile mari și unele companii mai mari au putut să construiască și să susțină un site web. Fiecare site web a fost construit manual, de la zero, necesitând sute de ore de codare, testare și depanare.

Din fericire, în ultimii zece ani, industria de gazduire s-a schimbat și a evoluat la un nivel, unde toată lumea își poate permite închirierea unui cont de găzduire și construirea unui site web mic pentru doar câțiva dolari pe lună. Unele companii sunt specializate într-un singur tip de plan de găzduire, în timp ce altele oferă o gamă largă de servicii. Majoritatea furnizorilor de găzduire oferă planuri all-inclusive care includ toate caracteristicile de bază care sunt necesare pentru a configura un site web simplu, fără a fi necesară utilizarea unui limbaj de programare.

Dacă sunteți o persoană fizică, căutați să cumpărați un cont de găzduire pentru site-ul dvs. hobby sau blog personal, dar nu sunteți în programare sau în învățarea codului de scriere, ar trebui să continuați să citiți pentru a afla cum să alegeți o bună găzduire web personală. În cele ce urmează, vă voi arăta care sunt cerințele minime pentru un site personal și care sunt cele mai importante aspecte care trebuie luate în considerare atunci când selectați un site web de găzduire personal.

Cerințe pentru construirea unui site web personal

În primul rând, veți avea nevoie de un nume de domeniu care va fi folosit de prietenii dvs. pentru a accesa site-ul. Un nume de domeniu ar trebui să fie simplu și ușor de reținut, aici puteți găsi un ghid complet despre cum să selectați un nume de domeniu bun. De exemplu, google.com este un nume de domeniu, care este construit din 3 părți: numele „google”, punctul „.” și extensia „com”, toate domeniile au aceeași structură, dar fiecare domeniu este unic și poate fi înregistrat o singură dată pentru o anumită perioadă de timp. Dacă doriți să aflați mai multe despre domenii, vă rugăm să consultați articolul pe care l-am menționat anterior.

Dacă aveți un nume de domeniu nu este suficient încă pentru a configura o adresă de e-mail, pentru aceasta, veți avea nevoie de un cont de găzduire, care va procesa efectiv e-mailurile primite sau expediate. Serverul de găzduire este, de asemenea, locul în care veți păstra fișierele site-ului dvs. web, iar alte persoane vor putea accesa fișierele oricând în viitor..

După ce ați înregistrat un domeniu, va trebui să îl adăugați în contul dvs. de găzduire și să schimbați serverul de nume necesar în domeniu pentru a vă sincroniza cu gazda. Acest lucru poate părea complicat, dar este foarte ușor să îl configurați, însă dacă doriți să săriți acest pas, puteți alege un plan de găzduire care vă oferă un domeniu gratuit. Pe lângă economisirea unor bani, domeniul va fi alocat în contul dvs. de găzduire automat și gata de a fi utilizat.

Următoarele companii de găzduire web oferă planuri personale de găzduire personale la un preț foarte accesibil, inclusiv un nume de domeniu gratuit:

# 1 BlueHost

începe de la 3,95 USD pe lună, include un nume de domeniu gratuit și permite găzduirea mai multor site-uri web.

Vezi mai mult… “

# 2 iPage

începe de la 2,25 USD pe lună, include nume de domeniu gratuit, permite mai multe site-uri web și găzduire prin email.

Vezi mai mult… “

utilizați wordpress pentru site-ul sau blogul personal

După ce ați accesat contul dvs. de găzduire, este timpul să vă configurați e-mailul, cum ar fi [email protected] și să începeți să vă construiți site-ul. Aveți multe opțiuni pentru a crea un site personal; Presupun că nu intenționați să o faceți de la zero, deci cel mai probabil veți dori un instrument de construire a site-urilor web. Puteți utiliza un constructor de site-uri sau puteți utiliza WordPress. Dacă nu sunteți familiarizat cu WordPress, vă sugerez să consultați acest articol; pe scurt WordPress este un software gratuit extrem de popular, care este construit cu PHP și MySQL și este utilizat de milioane de site-uri web de pe tot globul. WordPress trebuie să fie instalat în contul dvs. de găzduire, ceea ce poate fi o problemă pentru un utilizator începător, însă furnizorii de găzduire menționați mai sus oferă un instrument de instalare cu un singur clic, ceea ce va face procesul de instalare extrem de simplu:

 1. Faceți clic pe instalați WordPress în contul de găzduire web
 2. Alegeți numele de domeniu în care doriți să instalați
 3. Configurați numele de administrator și parola (aceasta va fi utilizată ulterior pentru a accesa zona de administrare a site-ului dvs.)
 4. Termină instalarea – așteptați până când fișierele sunt încărcate și conectate la baza de date
 5. Site-ul dvs. web este gata de utilizare, începe să adăugați conținut, să încărcați imagini.

Deși utilizarea principală a WordPress este publicarea articolelor, sistemul este foarte flexibil și există multe extensii disponibile pe care le puteți instala în sistem pentru a-și extinde funcționalitatea; De exemplu, puteți modifica designul implicit al site-ului dvs. adăugând o nouă temă, dacă doriți să afișați o galerie sau să creați o pagină de contact personalizată sau doriți să construiți un portofoliu sau o galerie de imagini frumoasă, va trebui să instalați un plugin. După cum am menționat, nu este nevoie de codificare, doar pentru a face clic.

Rezumatul creării site-ului dvs. personal

Dacă ați făcut-o până acum, puteți spune, că aveți site-ul dvs. personal de hobby sau blogul personal online. Congratulation! De acum înainte, vă puteți concentra pe adăugarea de conținut. Articolele informative și de înaltă calitate vă pot aduce o audiență deosebită, astfel încât mai târziu, când aveți suficient trafic, puteți transforma site-ul dvs. personal sau hobby către un site web pasiv care face bani.

Indiferent ce construiești un blog personal sau un site de hobby în care vrei să atragi cititori cu același interes ca și tine, cel mai important este să ai un cont bun, dar ieftin de găzduire personală. După cum ați aflat deja, există multe companii, iar alegerea unui plan de găzduire este grea, mai ales dacă nu aveți experiență. Ghidurile noastre vă vor ajuta să selectați un domeniu și să alegeți planul de găzduire de care aveți nevoie pentru a începe cu site-ul dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector