Cum să-ți creezi propriul blog și să devii un blogger profesionist?

01.06.2020
Articole și multe altele ... 'Cum să-ți creezi propriul blog și să devii un blogger profesionist?
0 7 мин.

cum să construiți un blog profesionist


În urmă cu zece ani, rar auzeai despre cineva care conducea și întreține un blog. Majoritatea oamenilor se descurcau doar pentru hobby și nu se gândeau la monetizarea sau optimizarea conversiilor sau la strategii care pot atrage mai mulți cititori. Astăzi, bloggingul a devenit o profesie, unde oamenii creează conținut pe blogul lor nu numai pentru a-și împărtăși opinia, ci și pentru a câștiga bani din bloguri. Într-un articol anterior v-am arătat de ce o afacere are nevoie de un blog și cum să transforme cititorii în clienți; azi vă voi arăta cum să-ți creezi propriul blog, orice faci tu pentru profit sau doar pentru distracție.

A crea un blog profesionist este mai simplu decât crezi; iată câteva pași pe care trebuie să îi urmați înainte de a începe călătoria online.

Alegerea subiectului dumneavoastră

Alegerea unei nișe pentru blogul tău poate fi cea mai dificilă parte. Subiectul blogului tău poate fi orice te poți gândi. Nu trebuie să fie unic, nu trebuie să reinventați roata, ci alegeți o nișă despre care puteți scrie și vă pasionează. Dacă urmați o dietă strictă despre cum puteți pierde în greutate sau sunteți într-un turneu mondial și doriți să creați o documentație a locurilor în care ați fost sau doriți doar să vă împărtășiți rutina zilnică cu privire la parenting, puteți începe un blog . De asemenea, puteți obține inspirație de la bloggerii dvs. preferați; Sunt sigur că citești și urmărești unele site-uri web populare că nici nu știi că acestea sunt de fapt bloguri.

Nu trebuie să aveți abilități de scriere super, deoarece acest lucru va îmbunătăți orele suplimentare, dar va trebui să depuneți eforturi și pasiunea dvs. în crearea de conținut bun și informativ dacă doriți ca oamenii să o citească efectiv.

Alegerea unei platforme de blogging

Ați venit cu o idee bună de subiect, acum trebuie să alegeți software care vă va permite să creați și să publicați cu ușurință conținutul. Există multe platforme din care puteți alege, majoritatea oamenilor merg cu software gratuit precum WordPress, Tumblr, Blogger și altele. De asemenea, platformele de bloguri oferă și hosting gratuit, așa că, după ce vă creați și activați contul, sunteți gata să accesați blogurile. Cu toate acestea, aceste bloguri sunt publicate pe sub-domenii, cum ar fi yourblogname.wordpress.org, care poate fi bun pentru început, dar dacă intenționați să deveniți un blogger profesionist, va trebui să achiziționați un nume de domeniu și să construiți o marcă în jurul său.

începe blogurile cu wordpress

Cea mai populară platformă de blogging este WordPress; acest software poate fi instalat în aproape orice cont de găzduire web și poate fi ușor actualizat și întreținut; panoul de administrare este, de asemenea, foarte simplu și ușor de utilizat, nu sunt necesare abilități tehnice sau experiență anterioară pentru a începe. Este important să alegeți platforma cu atenție, deoarece va trebui să lucrați cu ea atât timp cât doriți să vă mențineți blogul în viață; trecerea de la o platformă la alta poate fi dificilă, deci alege software-ul în consecință.

Alegeți un nume și o gazdă web pentru blogul dvs.

Să ai un nume de domeniu precum yourownblog.com este mai profesionist și mai ușor de marcat decât să ai un sub-domeniu pe o platformă gratuită de găzduire. Dacă intenționați să deveniți un blogger profesionist și ați ales deja un nume bun pentru acesta, veți avea nevoie și de un serviciu de găzduire web profesional. Platformele gratuite de blogging pot fi fiabile și pot părea promițătoare pentru a începe, dar nu aveți controlul asupra contului de găzduire web. Nu există nicio modalitate de a extinde funcționalitatea blogului tău, poți fi ușor interzis din orice motiv și poți pierde blogul tău fără posibilitatea de a face nimic în acest sens; la urma urmei, utilizați un serviciu gratuit, despre ce să vă plângeți?

Având un cont de găzduire web plătit și un nume de domeniu, vă va permite să aveți un control complet asupra site-ului dvs. web. Puteți instala noi pluginuri, puteți personaliza blogul așa cum doriți și îl puteți face unic și remarcabil.

Dacă aveți probleme alegerea unui nume bun pentru blogul tău, aici este ghidul nostru despre cum să alegeți numele de domeniu perfect și puteți alege, de asemenea, un plan de găzduire web dintre gazdele noastre cele mai bine cotate.

Crearea, publicarea și distribuirea conținutului

Sunteți setat cu toate lucrurile geeky, contul de găzduire funcționează bine blogul este online; adunați informații, scrieți note și creați articole uimitoare. Probabil că ați publicat deja douăzeci de articole și așteptați vizitatorii să interacționeze cu blogul dvs. sub formă de comentarii. Poate dura ceva timp pentru ca site-ul dvs. web să înceapă să primească trafic de la motoarele de căutare cu conținut pur, așa că dacă doriți să accelerați fluxul de trafic, va trebui să vă faceți prieteni online.

creați publicare și partajare de conținut

Începeți să căutați bloguri, similare cu subiectul dvs. și lăsați un comentariu pe postările lor, menționând site-ul dvs. web. Nu vă promovați sau cereți oamenilor să vă viziteze blogul, doar să redați cu un mesaj amabil și informativ și veți vedea magia care se întâmplă.

Nu uitați de social media. Solicitarea prietenilor tăi pentru a trimite un tweet și a-ți împărtăși postările de pe blog poate fi un început bun. Alăturarea la diferite forumuri și grupuri online în care veți menționa site-ul dvs. Web poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a aduna adepți. Pe termen lung doriți să construiți o rețea de socializare puternică în jurul blogului dvs., astfel încât să puteți anunța instantaneu fiecare nouă postare publicului dvs. și să obțineți trafic instantaneu.

Înveliți!

Îmi amintesc cât de expirat am fost, când am început blogurile pentru prima dată. A fost o călătorie lungă pentru mine de la această dată și am învățat multe în această perioadă, dar a fost foarte distractivă. Dacă ați părăsit și doriți să începeți propriul blog, cu o notă profesională, vă sugerez să mergeți cu un blog wordpress împreună cu un furnizor bun de hosting. Fii persistent, fi pasionat și nu renunța, în acest fel vei reuși; și nu în ultimul rând distrați-vă!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector